Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 10:26 Proszę powiedzcie z kim macie podpisane umowy na internet, mieszkam niedaleko Zwoleńskiej, nie ma TP S.A., najchętniej kupiłabym internet razem z tv w pakiecie, z gory dziekuje m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acian Re: Internet Międzylesie IP: *.cebit.com.pl 18.10.11, 16:01 www.cebit.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Internet Międzylesie IP: *.bas.roche.com 18.10.11, 16:36 Mialem siec z malej lokalnej firemki Radionet i byl dramat. Siec czesto nie dzialala jak trzeba, wsparcie slabe, cena dosc wysoka itd. Potem przeszedlem do Netii Wimax - przez pare miesiecy bylo dobrze (czyli 2Mbps), potem Netia podlaczyla za duzo uzytkownikow (co przyznala w rozmowie) i niestety teraz siec wieczorami dziala w polowie reklamowanej predkosci. Czyli tez zle. Wiec w sumie nie ma dobrego rozwiazania. Mozesz rozwazyc Polsat Cyfrowy LTE, powinno dzialac dobrze...chyba jeszcze nie udalo im sie podlaczyc zbyt duzej ilosci klientow :-) Wiem, ze w tej okolicy maja byc ulepszane lacza TP SA co pozwoli podlaczenie Neostrady 6-10Mbps. Niestety nie wiem kiedy to nastapi, pewnie dopiero na wiosne...Ale cos sie dzieje, bo ostatnio byl u mnie pracownik TP SA zeby podpisac umowe na przylacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Internet Międzylesie IP: *.opera-mini.net 18.10.11, 16:54 Masz troche nieaktualne informacje. Neostrada 10 juz dziala od miesiaca, a linie byly robione pod fiber, 60 MB , ma byc dostepna w ciagu 2 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Internet Międzylesie IP: *.bas.roche.com 18.10.11, 17:05 U mnie jeszcze nie ma kabli podprowadzonych do domu. Pracownik TP SA mowil, ze nowe kable beda klasc do klientow dopiero na wiosne. Chociaz inny czlowiek w TP SA mowil o koncu listopada. Oby ten drugi mial racje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Internet Międzylesie IP: *.opera-mini.net 18.10.11, 19:22 Wprowadzil cie w blad. Do 10 Mb ida po starych kablach , mi zwiekszyli do 10 3 tygodnie temu. Nowe sa do Fiber, wlasnie 60 MB, i wtedy musza dociagnac do domu swiatlowod, i musisz byc nie dalej jak 1 km od specjalnej skrzybki do tej fiber. Kable pod fiber sa polozone, znajomy technik sprawdzil, leza nawet kolo mnie , ale brak tych urzadzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Internet Międzylesie IP: *.jjs.pl 13.12.11, 23:37 witam polecam firmę jjs jjs.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qszyhu Re: Internet Międzylesie 14.12.11, 17:48 W zachodniej części Międzylesia mam net na łączach TP. Płacę za 6 Mb, w porywach jest 4 Mb, zrywa co jakiś czas. Infolinia twierdzi, że "łącza stare i lepiej nie będzie". Zaproponowali... obnniżenie transferu do 2 Mb, "to przestanie zrywać". Tak więc z tymi 10 MB to jakaś legenda... Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Internet Międzylesie 03.10.14, 10:04 Wasza firma musi byc w duzym dolku skoro musicie sie tak reklamowac. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Re: Internet Międzylesie 03.10.14, 12:07 Jaka firma, taka reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
jjs_admin Re: Internet Międzylesie 05.10.14, 16:06 nie mamy wpływu co piszą nasi abonenci o nas, niestety nikogo i niczego nie można polecić bo od razu uznaje się to za reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Internet Międzylesie 05.10.14, 16:21 jasne, osoba niezwiazana z firma podaje link do strony firmy :D jestem w necie prawie 20 lat bajeczki to dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Klasyk powiada: 05.10.14, 17:09 prawdziwa cnota krytyk sie nie boi ale poki co, macie bardzo slabe notowania, wiec skupcie sie nad zaproponowaniem dobrej oferty ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Re: Internet Międzylesie 06.10.14, 15:01 Przepraszam, ale ten tekst powalił mnie na podłogę "niestety nikogo i niczego nie można polecić bo od razu uznaje się to za reklamę" Nominacja do jakiejś nagrody by się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Klasyk powiada: 06.10.14, 11:25 Dziwne na swojej stronie reklamujecie predkosci 100 razy nizsze Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Klasyk powiada: 07.10.14, 01:46 A przepraszam Po przeliczeniu tego co jest Waszej na stronie i tego w tym linku wychodzi ze oferujecie lacza 150-200 razy wolniejsze. A za podlaczenie swiatlowodu, ktorym mozna osiagnac taka predkosc zadacie fortuny. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w JJS... 07.10.14, 06:50 ...lowca jeleni bardzo ciekawa dyskusja w tym watku lowca jeleni Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Klasyk powiada: 07.10.14, 09:37 U mnie Wasza firma chciala duzo wiecej to raz, po drugie to uwiazuje na stale do firmy bo po rezygnacji z uslug ta kwota przepada, Ja nawiazuje do predkoscipodanych na stronie firmy. I cos rozmija sie pan z prawda, bo tyle to na stronie kosztuje do 40 Mb/s. Do 60 Mb/s juz 140 a do 90 juz 180. Odpowiedz Link Zgłoś
kawon86 Re: Klasyk powiada: 07.10.14, 12:29 Dajmy spokój ;)) Toż to prawdziwy fachowiec od netu w Zabkach,Wawrze, Radzyminie, Wołominie i na Białołęce:) hasla.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/minius5 Poza tym fachowiec z fantazją :)) forum.gazeta.pl/forum/w,343,141878141,141878141,_co_o_tym_sadzicie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Klasyk powiada: 07.10.14, 17:29 Dajesz te linki do ich strony ka kazdym forum w warszawie, co kolega z forum udowodnil. To juz chyba starczy za dowod, kim jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Re: Internet Międzylesie 07.10.14, 23:56 @adminppdwir Czyńże wreszcie swoją powinność! Odpowiedz Link Zgłoś