Gość: Gucwa IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.05.02, 14:56 Nie wiem na ile to jest prawda ale 11 września w WTC nie było ani jednego żyda.... wiedzieli o tym zamachu na kilka tygodni przed.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: 217.197.165.* 29.05.02, 15:00 Przeciez to oczywiste, ze nie mogli byc w WTC, bo w tym czasie porywali samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.chello.pl 29.05.02, 15:01 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > Nie wiem na ile to jest prawda... ...i wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolz Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 20:02 To byl spisek, a Ty jestes idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.02, 22:55 znow te brednie!Biedne Moski!Lodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:13 Istnienie tego watku to kolejny dowod na kretynizm stolka. Przepraszam, za jego niezwykly spryt w odbieraniu poborow za nicnierobienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preacher Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 00:52 Przeczytaliście kilka artykułów , oglądneliście kilka programów i wszyscy jesteście pewni , że znacie 100% prawdę . A prawdą jest to co się na prawdę zdarzyło . Żydzi , Arabowie , Marsjanie ?- zginęło wielu ludzi dla czichś zasranych interesów . I tak to się kręci , bo reszta jak barany wierzy w to co im inni powiedzą . Ja nie wiem , bo nie widziałem . A nie mam powodu , by wierzyć w to co tv pluje , bo kłamią , a im za to płacą . Jak komuś się wymsknie jakaś prawda , to znika z ekranu na zawsze . Odpowiedz Link Zgłoś
miedz_brzeczaca Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ 30.05.02, 08:33 Jasne, że czasem coś, o czym wszyscy wiedzą, okazuje się nieprawdą. Ale żeby zakwestionować coś, w co wszyscy wierzą, trzeba mieć jakiś konkretny powód, jakiś bodaj nie dowód, tylko poszlakę. A jaką masz poszlakę na tezę, przedstawioną przez założyciela tego wątku? Taką, że jest to pogłoska która od miesięcy krąży po internecie? Trochę to za mało - ja sam mogę zaraz wymyśleć dowolną bzdurę i zacząć ją rozpowszechniać bez cienia dowodu. Znajdą się tacy, co ją podchwycą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 20:54 Gość portalu: preacher napisał(a): > Przeczytaliście kilka artykułów , oglądneliście kilka programów i wszyscy > jesteście pewni , że znacie 100% prawdę . A prawdą jest to co się na prawdę > zdarzyło . Żydzi , Arabowie , Marsjanie ?- zginęło wielu ludzi dla czichś > zasranych interesów . I tak to się kręci , bo reszta jak barany wierzy > w to co im inni powiedzą . Ja nie wiem , bo nie widziałem . A nie mam > powodu , by wierzyć w to co tv pluje , bo kłamią , a im za to płacą . > Jak komuś się wymsknie jakaś prawda , to znika z ekranu na zawsze . zgadz sie, większośc zobaczy coś w tv i myśli że wie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
przystojny_bystry_skromny Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ 05.06.02, 14:48 Gość portalu: ida napisał(a): > znow te brednie!Biedne Moski!Lodzianka A skąd wiesz, że brednie. Z telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 19:24 ciekawe było to ża niedługo potem zaatakowali Palestyńczyków nazywając ich terrorystami, zaatakowali WTC, wrobili Afgańczyków a potem pod pozorem walki z terroryzmem zaatakowali Palestyne... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ 30.05.02, 21:28 A mi z lodówki zapierdolili 25 deko sera kortowskiego. Masz jeszcze jakieś inne elementy spiskowej teorii dziejów? gale ---- www.citibank.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cicero Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.gtn.net 03.06.02, 00:32 Sera ju nie odzyskasz. Piekne to bylo, ze po 9-11 znaleziono wynajete auto z informatorem-ksiazka jak latac samolotami i to po arabsku. Juz widze jak ci porywacze siedza w samochodzie i przypominaja sobie co i gdzie przycisnac zeby samolot polecial (jak przed egzaminem) Sprzedali to durniom amerykanom a ci w to uwierzyli. HA, HA, HA,HA.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cicero Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.gtn.net 05.06.02, 06:16 Ale kto ci to pod...iwanil. zydy czy Palestynczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.cvx28-bradley.dialup.earthlink.net 06.06.02, 22:06 Przeczytaj: 50 pytan o 9-11 www.americanfreepress.net/911ad/911supad.html Odpowiedz Link Zgłoś