Dodaj do ulubionych

ŻYDÓW NIE BYŁO........

IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.05.02, 14:56
Nie wiem na ile to jest prawda ale 11 września w WTC nie było ani jednego
żyda.... wiedzieli o tym zamachu na kilka tygodni przed....
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: 217.197.165.* 29.05.02, 15:00
      Przeciez to oczywiste, ze nie mogli byc w WTC, bo w tym czasie porywali
      samoloty.
    • Gość: e. Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.chello.pl 29.05.02, 15:01
      Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> Nie wiem na ile to jest prawda...

...i wystarczy!
    • Gość: joolz Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 20:02
      To byl spisek, a Ty jestes idiota!
      • Gość: ida Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.02, 22:55
        znow te brednie!Biedne Moski!Lodzianka
        • Gość: Niech Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:13
          Istnienie tego watku to kolejny dowod na kretynizm stolka. Przepraszam, za jego
          niezwykly spryt w odbieraniu poborow za nicnierobienie.
          • Gość: preacher Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 00:52
            Przeczytaliście kilka artykułów , oglądneliście kilka programów i wszyscy
            jesteście pewni , że znacie 100% prawdę . A prawdą jest to co się na prawdę
            zdarzyło . Żydzi , Arabowie , Marsjanie ?- zginęło wielu ludzi dla czichś
            zasranych interesów . I tak to się kręci , bo reszta jak barany wierzy
            w to co im inni powiedzą . Ja nie wiem , bo nie widziałem . A nie mam
            powodu , by wierzyć w to co tv pluje , bo kłamią , a im za to płacą .
            Jak komuś się wymsknie jakaś prawda , to znika z ekranu na zawsze .
            • miedz_brzeczaca Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ 30.05.02, 08:33
              Jasne, że czasem coś, o czym wszyscy wiedzą, okazuje się nieprawdą. Ale żeby
              zakwestionować coś, w co wszyscy wierzą, trzeba mieć jakiś konkretny powód,
              jakiś bodaj nie dowód, tylko poszlakę. A jaką masz poszlakę na tezę,
              przedstawioną przez założyciela tego wątku? Taką, że jest to pogłoska która od
              miesięcy krąży po internecie? Trochę to za mało - ja sam mogę zaraz wymyśleć
              dowolną bzdurę i zacząć ją rozpowszechniać bez cienia dowodu. Znajdą się tacy,
              co ją podchwycą...
            • Gość: bartek Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 20:54
              Gość portalu: preacher napisał(a):

> Przeczytaliście kilka artykułów , oglądneliście kilka programów i wszyscy
              > jesteście pewni , że znacie 100% prawdę . A prawdą jest to co się na prawdę
              > zdarzyło . Żydzi , Arabowie , Marsjanie ?- zginęło wielu ludzi dla czichś
              > zasranych interesów . I tak to się kręci , bo reszta jak barany wierzy
              > w to co im inni powiedzą . Ja nie wiem , bo nie widziałem . A nie mam
              > powodu , by wierzyć w to co tv pluje , bo kłamią , a im za to płacą .
              > Jak komuś się wymsknie jakaś prawda , to znika z ekranu na zawsze .

zgadz sie, większośc zobaczy coś w tv i myśli że wie o co chodzi

• przystojny_bystry_skromny Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ 05.06.02, 14:48
          Gość portalu: ida napisał(a):

> znow te brednie!Biedne Moski!Lodzianka

A skąd wiesz, że brednie. Z telewizji?
    • Gość: max Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 19:24
      ciekawe było to ża niedługo potem zaatakowali Palestyńczyków nazywając ich
      terrorystami, zaatakowali WTC, wrobili Afgańczyków a potem pod pozorem walki z
      terroryzmem zaatakowali Palestyne...
      • gale Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ 30.05.02, 21:28
        A mi z lodówki zapierdolili 25 deko sera kortowskiego. Masz jeszcze jakieś inne
        elementy spiskowej teorii dziejów?

gale
        ----
        www.citibank.prv.pl
        • Gość: Cicero Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.gtn.net 03.06.02, 00:32
          Sera ju nie odzyskasz. Piekne to bylo, ze po 9-11 znaleziono wynajete auto z
          informatorem-ksiazka jak latac samolotami i to po arabsku. Juz widze jak ci
          porywacze siedza w samochodzie i przypominaja sobie co i gdzie przycisnac zeby
          samolot polecial (jak przed egzaminem) Sprzedali to durniom amerykanom a ci w
          to uwierzyli. HA, HA, HA,HA..............
        • Gość: Cicero Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.gtn.net 05.06.02, 06:16
          Ale kto ci to pod...iwanil. zydy czy Palestynczycy?
          • Gość: Leszek Re: ŻYDÓW NIE BYŁO........ IP: *.cvx28-bradley.dialup.earthlink.net 06.06.02, 22:06

Przeczytaj: 50 pytan o 9-11
            www.americanfreepress.net/911ad/911supad.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka