zosia 17.06.02, 20:05 Czy w przepisach jest coś powiedziane na temat wystawiania języka albo robienia wykrzywionej twarzy? Wiem, że trzeba odsłonić lewe ucho, ale co z wyrazem twarzy zwanej fizjonomią? Czy przepisy to jakoś regulują? Zosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_laga Zdjęcia do dokumentów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 23:17 zosia napisał(a): > Czy w przepisach jest coś powiedziane na temat wystawiania języka albo robienia > > wykrzywionej twarzy? Wiem, że trzeba odsłonić lewe ucho, ale co z wyrazem > twarzy zwanej fizjonomią? Czy przepisy to jakoś regulują? > Zosia nie regulują. ucho tylko regulują i jeszcze ciemne okulary spod których oczu nie widać - ze nie mozna. amen pan laga /obawiam się jednak, ze jesli zawiesisz nos na lewym uchu, a język na prawym, to mogą byc kłopoty z akceptacją Twej fotki przez urzędasów/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc2001 Re: Zdjęcia do dokumentów IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 18.06.02, 00:18 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > zosia napisał(a): > > > Czy w przepisach jest coś powiedziane na temat wystawiania języka albo rob > ienia > > > > wykrzywionej twarzy? Wiem, że trzeba odsłonić lewe ucho, ale co z wyrazem > > twarzy zwanej fizjonomią? Czy przepisy to jakoś regulują? > > Zosia > > nie regulują. ucho tylko regulują i jeszcze ciemne okulary spod których oczu ni > e > widać - ze nie mozna. > amen > pan laga > /obawiam się jednak, ze jesli zawiesisz nos na lewym uchu, a język na prawym, t > o > mogą byc kłopoty z akceptacją Twej fotki przez urzędasów/ urzędasy czepiają się jeszcze zarostu, ale to chyba Zosi nie dotyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia Re: Zdjęcia do dokumentów 18.06.02, 11:48 > /obawiam się jednak, ze jesli zawiesisz nos na lewym uchu, a język na prawym, t > o > mogą byc kłopoty z akceptacją Twej fotki przez urzędasów/ Ale spróbować można. Nie mają chyba żadnej podstawy prawnej, żeby takie zdjęcie odrzucić. Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Zdjęcia do dokumentów 18.06.02, 14:07 zosia napisał(a): > Ale spróbować można. Nie mają chyba żadnej podstawy prawnej, żeby takie zdjęcie > > odrzucić. > Zosia Niech zosia spróbuje. zdzinia będzie zosi kibicować. zdrv zdzinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Zdjęcia do dokumentów IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.02, 08:22 ..no i kolczyki trzeba zdjąć,a to może Zosi dotyczyć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zdjęcia do dokumentów 18.06.02, 12:06 zosia napisał(a): > Czy w przepisach jest coś powiedziane na temat wystawiania języka albo robienia > > wykrzywionej twarzy? Wiem, że trzeba odsłonić lewe ucho, ale co z wyrazem > twarzy zwanej fizjonomią? Czy przepisy to jakoś regulują? > Zosia No ale o co chodzi właściwie z tym uchem i dlaczego lewe, ja mam lewe akurat odstające i zawsze się okropnie stresuję, jak muszę je odsłaniać - wolę prawe. A ostatnio właśnie fotograf mi nie pozwolił, bo powiedział, że i tak by odrzucili. No i mam paskudne zdjęcie z odstającym uchem :( Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Zdjęcia do dokumentów 18.06.02, 12:19 Tak dokładnie to nie wiadomo, ale ktoś tak kiedyś wymyślił i zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Zdjęcia do dokumentów 18.06.02, 12:21 zosia napisał(a): > Czy w przepisach jest coś powiedziane na temat wystawiania języka albo robienia > > wykrzywionej twarzy? Wiem, że trzeba odsłonić lewe ucho, ale co z wyrazem > twarzy zwanej fizjonomią? Czy przepisy to jakoś regulują? > Zosia ********************** Zosia, najlepiej spytaj Kena - z jego facjatą na pewno nie miał łatwo na zdjeciu, choc wcale nie robił zadnym min..... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar a można topless? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.0.* 18.06.02, 12:45 a jak ktoś nie ma lewego ucha bo mu odgryzł pies albo przytrzasnął sobie drzwiami od windy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Zdjęcia do dokumentów IP: 195.187.84.* 18.06.02, 14:36 W starym paszporcie miałam zdjęcie bez odsłoniętego ucha. Było spoko, jako że to jedyne zdjęcie urzędowe, na którym jakoś przyzwoicie wyglądałam. Teraz będę musiała zrobić nowe, z uchem - brrr, będę chyba musiała uczesać się w koczek - spod rozpuszczonych włosów nie widać mi nawet oczu, o uszach nie wspominając. To będzie straszne, w koczku wyglądam jak własna babcia :( Odpowiedz Link Zgłoś