Dodaj do ulubionych

Rządy PiS w Plocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:28
W Płocku rządzi prezydent z PiS. Prezydent ma postawione zarzuty
prokuratorskie. Ma zabrany paszport. PiS go broni, między innymi poseł
Wojciech Jasiński. W Płocku ustawia się przetargi i niszczy lokalych
przedsiębiorców! Bracia Kaczyńscy podobno o wszystkim wiedzą i nic! Teraz w
Plocku organizowany jest konklurs na zagospodarowanie placu przez Tetrem
Dramatycznym. Całość to około 150 milionów złotych. Konkurs jest akurat
organizowany przed wyborami, w pośpiechu i z wyłączeniem pełnej jawności.
Obserwuj wątek
    • Gość: płockier Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 11:46
      Warszawiaki, czekam na komentarz!
      • Gość: W-wiak Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:20
        A Ty co ? Uprzejmie donosisz ! Jak za komunę co ? "Niedobry ten ptak , co
        własne gniazdo kala1"
        • Gość: płockier Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:30
          Co to ma wspolnego ze sraniem we własne gniazdo? Ja tam PiS-u w Płocku nie
          wybierałem. A ty pewnie jesteś na ich usługach. Może tak jak w Płocku Kaczyński
          załatwił ci jakąś posadkę, uprzednio wyrzucając jakiegoś urzędnika. Mi jest
          wstyd za prezydenta Płocka, co ma prokuratorskie zarzuty i nie zamierza ustąpić.
          Popierają go najwyżśze władze PiS. czy ty-warszawiaku nazywasz to sraniem we
          własne gniazdo, czy żądaniem przywracania prawa i sprawiedliwości? Nie musisz
          jechać na Białoruś. Mozesz zamieszkać w Płocku. Żadna różnica. Mimo wszystko Cię
          pozdrawiam!
          • radeqrdemenes Re: Rządy PiS w Plocku 29.03.05, 14:30
            Płockier ty chyba z księżyca spadłeś i nie wiesz
            dokładnie o tej sprawie, a ma ona i pozytywne aspekty,
            'broniące pana Milewskiego. Mimo to pozdrawiam
            • Gość: Płockier Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:43
              Ty to chyba z Warszawy nie jesteś, tylko z płockiego ratusza. Podaj mi, jaki są
              te pozytywy?
              • Gość: hhh Re: Gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:56
                Prezydent Płocka jest niewątpliwie uczciwym człowiekiem i swoich racji obroni w
                sądzie , a nie przeszkadzają ci twoi kolesie z SLD co to wybory lokalne przed 2
                laty falszowali - zapomniales i do dzis prokuratura jakos nie moze postawic im
                zarzutów ?

Gnida jest wredna co to zanieczyszcza na siebie - i tyle.

• Gość: Płockier Re: Gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:03
                  Śmiać się chcę, ilu sługusów pisowych w Plocku pracuje na opinię prezydenta
                  miasta Płocka. Ty jesteś kolejnym, bo nie wierzę, że pisał to ktoś z Warszawy. A
                  może warszawscy pisowcy też mają zadanie jak w Płocku na forum: robić wpisy na
                  antypisowców. Zapraszam do Płocka rządzonego przez PiS, miasta afer, kumoterstwa
                  i korupcji. Mimo to pozdrawiam Cię, bo nie wiesz, co czynisz i w imię pisowego
                  rozumienia sprawiedliwości i prawa.
                  • Gość: płockier Re: Gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:14
                    Czekam cierpliwie na odpowiedź kogoś z władz PiS, może Kaczyński, może Dorn,
                    może Wassermann?!
                    • Gość: płockier Re: Gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:32
                      czekam cierpliwie
    • Gość: Automobilista Re: Rządy PiS w Plocku IP: 62.233.175.* 30.03.05, 14:39
      To że PiS-uar do niczego się nie nadaje (chyba, że ktoś chce weń nasikać), to
      już sporo ludzi w Warszawie wie, ale czy czasem dyskusja nie powinna toczyc się
      na forum "Płock"?

Swoją droga znam nieźle Płock i rzucanie kłód pod nogi chętnym do inwestowania
      (np. sprawa wielosalowego kina, nowych stacji benzynowych itd.) równiez i mnie
      martwi. To miasto zasługuje na więcej. Niby odpicowany rynek i parę kamienic
      obok, a parę kroków dalej zasiedlone przez cyganów ruiny i pustka.

PS. Ale basen na Podolach to nawet fajny :)
      • Gość: płockier Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:48
        dzięki Automoblisito za poparcie. U nas rządzi PiS w koalicji. Szykuje się
        niezły przekręt. Być może chodzi o kasę na kampanię wyborczą. I o tym piszę. I
        chcę, żeby mi odpowiedział na to Kaczyński, Wassermann i inny Dorn czyli podobno
        ludzi eprawi i sprawiedliwi. Podobno w Warszawie PiS ma największe popracie.
        Współczuje Ci - automobilisto. Ja się wstydzę za Płock rządzony przez PiS.
        Wstydzę się z czystej troski o moje miasto i moje wpisy też wynikają z troski,
        aby PiS również dłużej nie rządził w Warszawie. Pozdrawiam Cię automoblisto i
        czekam na kolejne wpisy!
        • Gość: płockier Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:19
          Czekam cierpliwie Panowie z PiS!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: płockier Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:42
            Czekam na odpowiedź!!!!!!!!!!!!
            • Gość: płockier Re: Rządy PiS w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:27
              czekam wciąż!
    • Gość: T.P. Re: Hmmm ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:46
      >"Bracia Kaczyńscy podobno o wszystkim wiedzą i nic!"

Zapamiętaj jedno: szeregowy żołnierz - a takim jest w szeregach PiS prezydent
      Płocka - nie jest od myślenia, lecz od wykonywania rozkazów, poleceń.

Słowa: "...Kaczyńscy podobno o wszystkim wiedzą..." świadczą o tym, że nie masz
      ZIELONEGO POJĘCIA, co to jest władza .

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka