Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński łaskawy dla pederastów

01.06.05, 14:32
Widziałem i słyszałem jak się prezydent Warszaw wypowiadał w telewizorze na
temat mniejszości seksualnych. Sens tego był taki, że jak kiedyś spotkał
homoseksualistę, to nie tylko nie strzelił w ryj, ale nawet nie
powiedział "spieprzaj dziadu".
Obserwuj wątek
    • jan2005 Re: Lech Kaczyński łaskawy dla pederastów 01.06.05, 14:39
      ukos napisał:

> Widziałem i słyszałem jak się prezydent Warszaw wypowiadał w telewizorze na
      > temat mniejszości seksualnych. Sens tego był taki, że jak kiedyś spotkał
      > homoseksualistę, to nie tylko nie strzelił w ryj, ale nawet nie
      > powiedział "spieprzaj dziadu".
      Ale zrobił mu loda.
      • Gość: lech2005 Re: Lech Kaczyński łaskawy dla pederastów IP: *.aster.pl 02.06.05, 01:41
        jan2005 napisał:

> ukos napisał:
        >
        > > Widziałem i słyszałem jak się prezydent Warszaw wypowiadał w telewizorze
        > na
        > > temat mniejszości seksualnych. Sens tego był taki, że jak kiedyś spotkał
        > > homoseksualistę, to nie tylko nie strzelił w ryj, ale nawet nie
        > > powiedział "spieprzaj dziadu".

> Ale zrobił mu loda.

E, tam. Nie każdy robi tak jak ty.
    • venus99 Re: Lech Kaczyński łaskawy dla pederastów 01.06.05, 15:43
      jestem pod wielkim wrażeniem łaskawości p.prezydenta Warszawy.to jest bardzo
      budujące.jak sie okazuje można w praktyce realizować katolicką wrażliwośc i
      troskę o bliźniego.
      p.prezydencie - serdeczne Bóg zapłac.
    • Gość: Lekarz Re: Lech Kaczyński łaskawy dla pederastów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:25
      Ja nie wiem, w czym problem- przecież homoseksualizm to choroba.
      Dyskryminowanie homoseksualistów, to jak dyskryminowanie np. przeziębionych czy
      takich z wrzodami żołądka. Fakt, leczy się to trudniej, ale istota pozostaje ta
      sama.

Ja wiem, że WHO stwierdziła, że homoseksualizm to nie choroba. Stwierdziła
      przez głosowanie- to nie jest chyba najlepszy sposób rozwiązywania problemów
      NAUKOWYCH... Dotąd nikt nie wykazał naukowo, że homoseksualizm chorobą nie
      jest.
      • niezlomny.prawicowiec Re: Lech Kaczyński łaskawy dla pederastów 02.06.05, 10:14
        Gość portalu: Lekarz napisał(a):

> Ja nie wiem, w czym problem- przecież homoseksualizm to choroba.
        > Dyskryminowanie homoseksualistów, to jak dyskryminowanie np. przeziębionych
        czy
        >
        > takich z wrzodami żołądka. Fakt, leczy się to trudniej, ale istota pozostaje
        ta
        >
        > sama.
        >
        > Ja wiem, że WHO stwierdziła, że homoseksualizm to nie choroba. Stwierdziła
        > przez głosowanie- to nie jest chyba najlepszy sposób rozwiązywania problemów
        > NAUKOWYCH... Dotąd nikt nie wykazał naukowo, że homoseksualizm chorobą nie
        > jest.
        W Polsce olbrzymia większość najważniejszych środków przekazu znalazła się w
        ręku kapitału zagranicznego i postkomunistów nieuznających prawdy i katolickiej
        moralności Narodu.
    • q-pa Re: Lech Kaczyński łaskawy dla pederastów 05.06.05, 20:30
      ukos napisał:

> Widziałem i słyszałem jak się prezydent Warszaw wypowiadał w telewizorze na
      > temat mniejszości seksualnych. Sens tego był taki, że jak kiedyś spotkał
      > homoseksualistę, to nie tylko nie strzelił w ryj, ale nawet nie
      > powiedział "spieprzaj dziadu".

bo to była rodzina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka