Gość: spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:46 Po meczu Legii w Płocku chyba tak. Warszawiacy napie..li płocczan. Wstyd dla Plocka, że się dali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius dajcie spokój 14.06.05, 12:56 Paru buraków się pobiło, a wy konflikt. Normalka w naszym cudnym kraju :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażka Re: dajcie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:14 Prawda, prawda. Sam jechałem samochodem z Warszawy do Płocka i wstyd mi! Bydła, które ze mną jechało nie można nazwać kibicami. Szczali do rowów, kopali samochody i policjantom dostało się wpier.ol! Taki wstyd dla STOLICY POLSKI! KROWY DOIĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: dajcie spokój 14.06.05, 13:27 Gość portalu: prażka napisał(a): > KROWY DOIĆ! Szkoda krów, jeszcze im krzywdę zrobią, i z czego ja będę jadł hamburgery?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: dajcie spokój IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.05, 16:29 byłem na meczu.Nie przesadzac panowie. Brawo Legia!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dajcie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:07 Co ty mówisz. To bydło. taki wstyd dla warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: dajcie spokój IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 13:49 chcą zszargać dobra opinie o kibicach Legii. Odpowiedz Link Zgłoś