Dodaj do ulubionych

york miniaturka

• Gość: Zizik Re: york miniaturka IP: 200.245.65.* 21.08.05, 20:18
      W żadnym wypadku nie kupujcie jej yorka !!!
    • dianitra Re: york miniaturka 21.08.05, 23:54
      Nio i oczywiście nigdy nie pozwolę, żeby leczył ją taki pseudoweterynarz jak
      ty. Szczeniaczki są pod kontrolą prawdziwego LEKARZA weterynarii i wiem, że
      nikt nie pomyli ich z chomikiem np przy szczepieniu.
      • Gość: Q.... kupmy sobie kundelka w typie yorka IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:03
        Ale się ubawiłąm tym 'pseudoweterynarzem', hehehe... Niech Ci będzie, nazywaj
        sobie mnie jak Ci się podoba :) Zasługujesz na odrobinę przyjemności, jak to
        kiedyś Droga Księgowo napisałaś? Aaaa... Na 1000 % :) Może są pod moją
        kontorolą-o ile jest to miot z metrykami,w co wątpię :-/ Co do pomylenia
        chomika z psem (???) masz z tym problemy? :-> Mogę podesłać zdjęcia chomików
        (jakiego chcesz, może być bengalski?) i kilku piesków, poćwiczysz sobie :)
        • dianitra Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka 22.08.05, 13:14
          A co nierodowodowych nie leczysz? klinika równiez dla snobów... Tak sunia ma
          rodowód, ale nie zależy mi na lecznicy, gdzie kundelki są niemile widziane. Mam
          świetnego weterynarza, który ma autorytet i kilkadziesiąt lat pracy za sobą. A
          to ty w poście pokazałaś ignorację nie rozumiejąc jaka jest różnica miedzy
          posiadaniem psa a świnki.
          • Gość: Q.... Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:45
            Ha, ha, ha... Ale mnie rozbawiła ta Twoja wypowiedź, aż się prosi o użycie
            mocnych słów,[cenzura], nie ma co, masz wyobraźnię :-D Już wyjaśniam Pani
            [cenura]: opiekuję się hodowlami psów rasowych (czyli takich, które są
            zarejestrowane w Związku Kynologicznym i mają mioty zgodne z przepisami ZK),
            których właścicielami są moi znajomi. Kundelki i psy w typie określonej rasy są
            mile widziane, stanowią chyba 90% klientów lecznicy. Please, przestań już
            tworzyć te swoje historyjki bo normalnie zaraz zwątpię... :-D
            • dianitra Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka 22.08.05, 13:46
              to ty mnie ubawiłaś i to do łez. Bo ciągle się musisz tłumaczyć.
              • Gość: Q.... Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka IP: *.JJVS.TPC.EDU.TW / 163.21.65.* 22.08.05, 15:04
                Nie tłumaczę się, tylko WYJAŚNIAM pewnej [cenzura] czyli Tobie :)
    • padalec_bez_jajec danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 02:01
      Autor: padalec_bez_jajec
      Data: 19.08.2005 11:47
      sprzedam pilnie szczeniaka pies york, 7 tygodni cena tel kom 880185945 Cena:
      800zł Telefon
      dziwne :(
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27656088&a=27901315
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27656088&a=27901424
      • dianitra Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 12:06
        Dianitra ma sunię dzięki swojej ciężkiej pracy i nie kupiłam go z ogłoszenia.
        Ani przez internet.
        • Gość: Q.... Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:11
          York będący darem niebios (wątek Dianitry był śledzony nawet w niebie)
          objawił Ci się w nocy i podał adres pod którym czeka na Ciebie? :->
          • dianitra Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:20
            widzisz ja nie stawiam w życiu na kasę, nie pokazuje projektu swojego domu w
            necie, żeby się pokazać. Dwa lata pomagłam w przygotowaniu do matury
            dziewczynie bez przyjmowania od niej kasy, choc na korkach dorabia się nieżle.
            Nie będę wchodzić w szczegóły, bo miała ona dosyc skąplikowaną sytuację.
            Dzięki temu mogłam kupic pieska za przystępną dla mnie cene.

życie to chwila - mrugnięcie rzęs nad ktorym nie można zapanować....
            • joanna-walencja Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:40
              dianitra napisała: Dwa lata pomagłam w przygotowaniu do matury dziewczynie bez
              przyjmowania od niej kasy, choc na korkach dorabia się nieżle.
              Nie będę wchodzić w szczegóły, bo miała ona dosyc skąplikowaną sytuację

Jeżeli przygotowywałaś kogoś do matury z polskiego, to dopiero
              musiałaś "skąplikować" sytuację....
              • dianitra Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:42
                Z matmy i zdała na 4. Jak się nie ma argumentów to sie piszę własnie takie
                pierdoły jak ty.
                • joanna-walencja Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:51
                  dianitra napisała:

Jak się nie ma argumentów to sie piszę własnie takie pierdoły jak ty.

Sama piszesz pierdoły i to jeszcze nieortograficznie i niegramatycznie...

• dianitra do joanna-walencja 22.08.05, 16:51
                    to ze twój facet zrobił dziecko a potem rzucił jego matkę to nie znaczy, że
                    każdy jest takim typem. Dobrze,ze chociaż zajmuje się synem, ale fakt pozostaje
                    faktem.
    • Gość: Q.... Re: york miniaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:15
      Żałosna to Ty jesteś, i jest to tym bardziej żałosne, że nie zdajesz sobie z
      tego sprawy. Dałabym Ci linka na forum dogomanii na Twój temat ale nie dam, bo
      aż tak ostra dyskusja się toczyła, takie były 'fajne' podsumowania Ciebie, że
      admin musiał usunąć temat.
      Jeżeli jednak stać Cię na yorka, to po jaką nędzę założyłaś ten wątek? I cóż to
      za 'chodoffca' pozwolił władować Ci się z buciorami do 6-dniowego szczeniaka?
      • dianitra Re: york miniaturka 22.08.05, 12:32
        Widzisz idiotko chciałabys wiedzieć, ale sie nie dowiesz. A forum o którym
        mówisz czytalam i dostałam nawet maila od jednej z jego uczestniczek na twój
        temat, chętnie bym go zacytowała, ale przy twoich życiowych niepowodzeniach
        mogłoby to sie skończyć skandalem wśród klasy(haha) wyższej czyli leczeniem na
        zamkniętym oddziale. Nie wyszła ci zagrywka z aborcją więc poszłas sie popłakać
        na inne forum, bo tutaj sama sobie rady nie dałaś. Przeliczyłaś sie jednak, bo
        ja mam gdzieś zdanie paru snobów.
        • Gość: Q.... kupię yorka-chce być snobem!!! IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:55
          To wiedz, że na dogs i dogomanii jestem zalogowana jeszcze od czasów
          studenckich. No i cytuj tego maila ale wraz z podaniem autora ZALOGOWANEGO, nie
          anonima :) I o jakie życiowe niepowodzenia Ci chodzi? Wiesz więcej ode mnie? :-
          > Podziel się tą wiedzą ze mną... Bo wiedzie mi się doskonale, w każdej
          dziedzinie :) I jakiej klasy wyższej? jak już Ci pisałam-ledwo z mężem
          zaliczamy się do klasy średniej. I o co chodzi z tym popłakaniem się? Trudno
          wyprowadzić mnie z równowagi, z całą pewnością Ci się to nie uda, za duża
          miernota z Ciebie, poza tym rozmowy z Tobą nie traktuję poważnie, ot, taka
          dodatkowa forma rozrywki... :)
          • dianitra Daleko mi do snoba 22.08.05, 13:09
            Miernota? Moze tak zostac jak sobie życzysz. Mnie to nie rusza, bo znam swoja
            watrość a dla mnie to ty nawet nie jesteś rozrywką, tylko smieszną paniusia.
            Wiedzie ci się świetnie w każdej dziedzinie? Wątpie. Po pierwsze dlatego, że
            małą masz wiedzę jak na weterynarza, po drugie ciągle jesteś w necie co znaczy,
            że nie masz zbyt wielu pacientów. I za każdym razem gdy o tym mówię to właśnie
            wychodzisz do pracy a potem zmieniasz login. Po za tym dla mnie osoba która ma
            150 ników ma wiele do ukrycia. nie masz nawet minimum odwagi by pisac pod
            jednym i brać odpowiedzialność za swoje słowa.
            • Gość: Q.... Re:Oj daleko mi do snoba :-( Ale będę miała yorka! IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:32
              O, szybko się uczysz naśladować innych "Miernota? Moze tak zostac jak sobie
              życzysz" :) Wiem Moja Droga, że traktujesz mnie bardzo poważnie... :) Nie
              jestem paniusią-nie noszę butów na obcasie, ubieram się raczej małomodnie
              (wygoda!), prawie wcale się nie maluję i częściej można mnie spotkać w
              stadninie niż na salonach. Wątp dalej- wątpic jest rzeczą ludzką ( i gadzią)
              wiec nie dziwię się, że i terapsydy mają chwile zątpienia... Login mam na
              Gazecie JEDEN-zapisz to sobie jeśli masz krótką pamięć :-/ Ale przyznam, że Ogr
              jest mi osobą znaną z reala, hahaha...
              "nie masz nawet minimum odwagi by pisac pod jednym i brać odpowiedzialność za
              swoje słowa"-patrz wyżej Flanelciu :)
              • dianitra Re:Oj daleko mi do snoba :-( Ale będę miała yorka 22.08.05, 13:36
                wiem, że nie jest ci obcy - jak patrzysz w lustro to widzisz ogra. Paniusią
                mozna być i nie nosic obcasów. A powiedzenie chodzę do ciuchlandu - pozostawiam
                bez komentarza....
                A skąd wiesz, że to york?
                • Gość: Q.... Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we mnie IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:52
                  Ogry są piękne, jeśli uważasz inaczej to....
                  ...jesteś pusta lala.
                  Właśnie, powinniśmy zacząć od tego: PUSTA LALA CHCE MIEĆ YORKA :) Yorka,yorka,
                  yorka za wszelką cenę. Kondolencje dla męża, musi bardzo kochać Twoją
                  powierzchowność skoro nie zauważa wnętrza :-/
                  • Gość: Rybitfa Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m IP: 217.17.35.* 22.08.05, 13:54
                    Kocha, nie kocha - nie ma znaczenia. Wpadł, więc musiał zostać
                    • dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 14:08
                      Wzieliśmy ślub długo po tym jak urodziła sie nasza córka. I chyba nie znasz
                      zycia skoro uważasz że każdy kto wpadnie zostaje. My po 5 latach
                      stwierdzilismy, ze się kochamy i że chcemy być razem przez całe życie.
                      • Gość: Rybitfa Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m IP: 217.17.35.* 22.08.05, 14:43
                        > My po 5 latach
                        > stwierdzilismy, ze się kochamy i że chcemy być razem przez całe życie.

Ale przez 5 lat byliście z powodu wpadki. Potem stwierdziliście, że sie kochacie?
                        • dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 14:46
                          Nie. Nie chcielismy poporstu brać slubu. Mieszkaliśmy razem, byliśmy rodziną,
                          ale ni chcielismy pochopnie zawierac zwiazku małzeńskiego.
                          • Gość: Rybitfa Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m IP: 217.17.35.* 22.08.05, 15:03
                            Zmieniasz zdanie? Napisałaś, że po 5 latach stwierdziliście, że się kochacie.
                            Co ma związek małżeński do wpadki?
                            Wpadł, wiec został. Pochopnie czy nie, nie ma znaczenia. Nie pochopnie zawarłaś
                            związek małżeński, ale jakie to ma znaczenie? Wpadł, wiec został, a potem nawet
                            wziął związek małżeński.
                            • Gość: Q.... Kant IP: *.JJVS.TPC.EDU.TW / 163.21.65.* 22.08.05, 15:15
                              To dlaczego kiedyś napisałaś, że mimo iż jesteście już 7 lat małżeństwem to
                              nadal bardzo się kochacie,tzn. jesteście zadowoleni z seksu, hehehe? Córeczka
                              ma 6 lat, urodziłaś ją w wieku 19 lat, obecnie masz 25 lat. Rok temu była
                              skrobanka. Teraz piszesz, że pobraliście się jak dziecko miało 5 lat(5 lat po
                              urodzeniu dziecka). Gdzie tu logika? Jesteś mało wiarygodna w swoich
                              wypocinach. Jeszcze się okaze, że piszesz te posty z Tworek :-D
                              • dianitra Re: Kant 22.08.05, 15:27
                                To chyba nie umiesz czytac i tyle.
                                • dianitra [...] 22.08.05, 15:30
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                  • mathias_sammer Re: Kant 22.08.05, 16:37
                                    Nie mow tak brzydko, bo administrator spoleczny Cie wytnie.

M.S.
                                  • Gość: Quote Re: Kant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:13
                                    Fakt, nie mogłaś za niego wyjść-musiałaś czekać aż Pan Inżynier (oj zmajstrował
                                    conieco;) będzie pełnoletni.
                                    • dianitra Re: Kant 22.08.05, 17:29
                                      Mogłam w każdej chwili. I to ja nie chciałam slubu więc znów pudło. Szukaj
                                      dalej, bo znów nie udało ci się napisać czegoś o czym wszyscy by nie wiedzieli.
                            • dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 15:26
                              po pierwsze skąd pomysł, ze to wpadka. Po drugie został? A wybierał się gdzieś?
                              Po trzecie po 5 latach stwierdzilismy, że wraz z upływem czasu nasze uczucia
                              się nie zmieniły a nawet przybrały na sile. Nie wiem jak ty ale jha nie chodze
                              do łóżka z kim popadnie i dla mnie nie mawo mowy o seksie bez milości więc
                              logiczne jest, ze kochaliśmy się od samego poczatku.
                              • Gość: Quote 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:10
                                Poszperało się trochę i się trochę znalazło ;-)
                                dianitra w ciągu tylko jednego dnia udzieliła takich wypowiedzi:
                                1] 01.06.2005 14:04 „ Ojciec mojego dziecka miał 16 lat ja 18. Jego matka nie
                                przyjmowała żadnej innej odpowiedzi niż aborcja… ” Uwiodłaś nieletniego?

2] 01.06.2005 „….tez nie byłam gotowa , ale jestem szczęśliwa bo podiełam ta
                                decyzję , ze urodze pomimo ze wpadliśmy…” WPADLIŚMY jest wyraźnie napisane.

3] 01.06.2005 ”…tak jak pięć lat temu powiedziałam p[o urodzeniu
                                mojej córki, chociaż jej poczęcie było nieplanowane ” "Nieplanowane" też jest
                                bardzo wyraźnie napisane.
                                • bojownik_syjamski Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:26
                                  Nie dosc, ze zbalamucila nieletniego, to jeszcze przez 5 lat tlumaczyla mu, ze
                                  go kocha, zeby wzieli slub. On pewnie kocha, ale swoje dziecko. Jak bedzie
                                  starszy zobaczy, ze fajniejsze sa mlodsze kobiety.
                                  • dianitra Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:33
                                    Nie skomentuję, bo szkoda słów. LUdzie już tak mają, ze ajk im się w związku
                                    nie układa to niedopuszczają do siebie myśli, że ktoś inny może być szczęśliwy.
                                    Dam ci radę. O związek trzeba dbać a słowo kocham można wykreślic ze słownika,
                                    bo liczy się to czy możesz na druga osobe polegac w każdej sytuacji, czy umie
                                    cię ona pocieszyć jak jest żle i czy cie akceptuję takim jakim jesteś.Ze
                                    wszystkimi wadami i zaletami. Słowa nic nie znaczą dopóki nie poprzedzają ich
                                    czyny. My przeszliśmy tak wiele, ze jesteśmy pewni siebie.
                                    • bojownik_syjamski Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:39
                                      Mnie rad nie musisz dawać. Ja swoją młodzieńcza naiwność straciłem już
                                      kilkadziesiąt lat temu.
                                      • dianitra Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:42
                                        No cóż wydawałoby się, że z wiekiem przychodzi pewna mądrość i ma się swoje
                                        zdanie a nie głupio powtarza.
                                  • madzia1708 A Ty co zgubiłeś po drodze 22.08.05, 21:50
                                    swojego brata?
                                    masz jakieś kompleksy, jakaś babka Cie skrzywdzila czy co? bojowniku SYJAMSKI
                                    • bojownik_syjamski [...] 23.08.05, 10:03
                                      • madzia1708 Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 10:08
                                        to jest forum i każdy może tu pisać do kogo chce
                                        mnie nikt nie skrzywdził,ale Ciebie chyba tak....pewnie ojciec z wujkiem
                                        • bojownik_syjamski Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 10:26
                                          Grzecznie ci mowie pyskaczu - odejdz. Ciebie najbardziej skrzywdzili rodzice -
                                          dopuscili, by zabezpieczenie peklo.

Wiecej z dziewczynkami o zaburzeniach emocjonalnych i rozwoju psychicznym
                                          zatrzymanym na 9 roku zycia nie rozmawiam. Jest to bez celu.
                                          • madzia1708 Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 11:55
                                            od moich rodziców się odwal
                                            nie wiem skąd czerpiesz takie hasła, chyba z własnego doświadczenia...
                                            żegnam
                                            • dianitra Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 12:06
                                              Magda ja to juz nawet nie czytam tych ich wypocin. Q ... rzuca się jak głupia i
                                              jest żałosna. Daj sobie spokój ja tu więcej nie zaglądam
                                              • Gość: Q.... Re: A Ty co zgubiłeś po drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:27
                                                Z całą pewnością Quote nie rzuca się jak głupia i nie jest żałosna :) Zmień
                                                sobie oprogramowanie Dianitro.
                                                Poza tym:

Już daję spokój, koniec zabawy, zabieram swoje zabawki :)
                                                Pozdrawiam

• Gość: lili Re: A Ty co zgubiłeś po drodze IP: *.chello.pl 23.08.05, 14:41
                                                  Jesteś żałosna. Każda twoja wypowiedż to tylko wyciąganie jakiś wypowiedzi
                                                  Dianitry z zamiarem urządzenia sensacji. Ale na niej nie robi to wrażenia
                                                  podobnie jak twoje mądrzenie się. Dobrze, że Dianitra tu nie zaglada, bo jak w
                                                  przysłowiu mądry głupiemu....
                                                  Jak dla mnie to nic sobą nie reprezentujesz. Może powinnaś zastanowic się nad
                                                  swoim oprogramowaniem, bo chyba kasa cie zawirusowała i nie wiesz co w życiu
                                                  ważne.
                                                  • Gość: Q.... masz rację z tym mądry głupiemu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:51
                                                    Przestań mnie atakować. No chyba,że... Jestes Dianitrą, zgadza się? :->
                                                  • Gość: lili Re: masz rację z tym mądry głupiemu... IP: *.chello.pl 23.08.05, 15:07
                                                    Pudło. Nie atakuję cię tylko wyciągam wnioski z Twoich wypowiedzi. Po za tym to
                                                    ty jako pierwsza zaczełaś się wyrywać do Dianitry (post o patologii w kawalerce)
                                                    i z braku sensownych argumentów wyskoczyłaś z aborcją i innymi szczegółami z
                                                    jej życia. Takie zachowanie jest dla mnie żałosne, bo bardzo czytelne były
                                                    twoje intencje. Kilka osób ma wątpliwości ile masz loginow - ja nie mam konta
                                                    na gazecie i dlatego pisze jako gość. A o dianitrę się nie martw, bo ona
                                                    wszędzie pisze pod jednym loginem i nie ma się czego wstydzić.
                                                  • Gość: lili Re: masz rację z tym mądry głupiemu... IP: *.chello.pl 23.08.05, 15:08
                                                    Mądra w tym przypadku okazała się Dianitra...
                                                  • Gość: Q.... ad.Pani D, bądzmy odpowiedzialni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:33
                                                    Przecież mogła urodzić i oddać do adopcji, mam znajomych, i zapewniam Cię, że
                                                    dużo jest takich ludzi, którzy nie mogą mieć własnych dzieci i akurat byliby
                                                    zainteresowani adopcją niemowlęcia. To nie było w myśl "sama nie zjem i innemu
                                                    nie dam?" Czemu winne było to dziecko? Temu, że rodzice w swoich charcach byli
                                                    mało odpowiedzialni i nie dopilnowali zasad stosow. tabletek antykoncepcyjnych?
                                                    Człowiek uczy się na błędach, to była jej druga wpadka w 25-letnim życiu, bez
                                                    komentarza...
                                                  • u-boot_88 Re: ad.Pani D, bądzmy odpowiedzialni 23.08.05, 15:38
                                                    No, jesli oni "charcowali", to juz wyjątkowe wyuzdanie! Jestem wstrząśnięty!
                                                    Zboczeńcy!
                                                  • Gość: Q.... Re: ad.Pani D, bądzmy odpowiedzialni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:43
                                                    "hacować" oczywiście :-D
                                                  • u-boot_88 Czepliwy & Upierdliwy Sp. z o.o. 23.08.05, 15:52
                                                    Skoro "hacowali", to jeszcze gorzej! Zbiera mi sie na wymioty... ;)
                                                  • pinip Q....a i nic po za tym 23.08.05, 21:28
                                                    Kobieto idż się leczyć. Czy dziecko to jakaś zabawka? A twoi bogaci znajomi,
                                                    którzy nie moga mieć dzieci maja byc lepszymi rodzicami? Jeżeli choć trochę
                                                    przypominaja ciebie to żaden sąd nie da im dziecka. I co ci do tego co ta
                                                    dziewczyna robi z własnym życiem. Nie twój interes i zgadzam się, że parch z
                                                    ciebie straszny skoro stosujesz takie pseudotechniki dyskusji. Mam pytanie
                                                    stosujesz antykoncepcję? Z twpich wypowiedzi wnioskuje, że tak. Nie wiem czy
                                                    wiesz, ale kościół szybciej daje rozgrzeszenie kobietom po aborcji niż
                                                    stosującym antykoncepcję. Wynika to z faktu, ze stosując antykoncepcję zabiłaś
                                                    już setki dzieci i powiedz mi czemu nie urodziłaś ich dla swoich bogatych
                                                    znajomych i nie porozdawałaś w prezencie?
                                                  • pinip Re: Q....a i nic po za tym 23.08.05, 22:06
                                                    W której lecznicy pracujesz? Mam poważne wątpliwości czy wogóle gdzieś
                                                    pracujesz, bo ciągle jesteś na forum. A może jest tak, że to wszystko czym się
                                                    tak chwalisz powstało dzięki pracy twojego męża? Rozmawialiśmy ze znajomymi o
                                                    tym wątku i wszyscy uważamy, że ty, to jakaś prowokacja, bo trudno uwierzyć,
                                                    żebyś była naprawdę taką egocentryczką, materialistką i snobką.
                                                    Nie masz własnego życia, że wchodzisz z buciorami w czyjeś?
                                                    Jesteś chodzącym horrorem. A ten post o wpłacaniu pieniędzy na fundację to już
                                                    całkowita kpina. Powiedz mi co w twoim życiu się tak naprawdę liczy, bo trudno
                                                    mi znaleść jakiś pozytyw w twoich wypowiedziach.
                                                  • Gość: Quote Czyżby mąż Pani Skrobanka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:12
                                                    /stosując antykoncepcję zabiłaś już setki dzieci /
                                                    ???? Bredzisz, komórka jajowa i plemnik oddzielnie nie są dzieckiem, odsyłam do
                                                    podręcznika biologii do Szkoły Podstawowej. Przeczytaj sobie też ulotkę
                                                    jakichkolwiek tabletek antykoncepcyjnych, na jakiej zasadzie działają.
                                                    Znajomi nie są 'bogaci', co was nieroby napadło z tym "bogaci"??? Masz to na co
                                                    sobie zapracujesz. Mam się wstydzić tego, że do czegoś doszliśmy własnymi
                                                    rękami i oszczędzaniem? Rodziców nie mamy 'bogatych', przypominam. Paranoja...
                                                    Weź się nierobie do pracy a nie obrażasz normalnych ludzi. Zajmij się tym
                                                    ginekologiem co robił skrobankę Twojej żonie, on to dopiero jest bogaty :-/ Co
                                                    do znajomych: Znajomi to bezrobotna nauczycielka i żołnierz zawodowy.
                                                  • pinip Re: Czyżby mąż Pani Skrobanka? 24.08.05, 11:52
                                                    Posłuchaj - jedyny nirób na tym forum to ty. Siedzisz całymi dniami i
                                                    moralizujesz wszystkich a właściwie to piszesz bzdury . I nie najlepiej u
                                                    ciebie ze zrozumieniem czytanego tekstu skoro nie zauważyłaś, że jestem
                                                    kobietą. A co do antykoncepcji to idż do kościoła i spytaj księdza dlaczego
                                                    kościół zabrania stosowania takich środków. Zresztą lepiej się wysterylizuj, bo
                                                    twoje dzieci pewnie wyrosną na rozpuszczone gnojki, których teraz jest pełno.

A i mam jeszcze pytanie. Do czego ty doszłaś? Mieszkanie 3 pokojowe i budowa
                                                    domu to twój sukces? Współczuję Ci, bo jesteś bardziej pusta niz pojemnik
                                                    próżniowy.
                                                  • Gość: Wacek Nie odpisuj już na posty tych dwóch morderczń Q... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:39
                                                    Idzcię z Łódką do psychiatry, dwie zawistne baby, a później się poskrobcie po
                                                    głupich łbach
                                                  • dianitra O mąż Q... się odezwał 24.08.05, 13:54
                                                    Pewnie się śmieją z ciebie w tej waszej śmietance. Wacuś.
                                                  • q4kropki Re: Pudło 24.08.05, 15:08
                                                    Pudło.
                                                  • q4kropki ABSURD 24.08.05, 15:04
                                                    Jeśli chodzi o Kościół to fakt: przeciwny jest On i środkom antykoncepcyjnym i
                                                    aborcji, ale nie wspomina co jest gorsze a co lepsze. Tak na rozumie polegając
                                                    chyba morderstwo nienarodzonego dziecka jest gorsze niż zapobieganie powstaniu
                                                    nowego życia, nieprawdaż?
                                                    Jeżeli dla was profilaktyka czyli zapobieganie ciąży jest BE a usunięcie jej
                                                    czyli zabicie płodu jest CACY to nie mamy o czym rozmawiać. Prawdopodobnie
                                                    podczas skrobanki przez nieuwagę wyskrobano wam mózgi. No comments...
                                                  • pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:09
                                                    Nie bedę z toba dyskutować na temat aborcji, bo za głupia na to jesteś i nie
                                                    uzywaj liczby mnogiej, bo ja nigdy sie takiemu zabiegowi nie poddałam. Po
                                                    drugie dla kościoła nie ma to lepsze a to gorsze więc sie nie usprawiedliwiaj.
                                                    I po trzecie klinika już posprzątana?
                                                  • q4kropki Re: ABSURD 24.08.05, 15:19
                                                    A co, myślisz, że jak Ty jesteś sprzątaczką to reszta też ma taki zawód?
                                                  • pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:24
                                                    Pudło -głupiutka dziewczynko. Nie trafiłas tym razem na osobę na której sobie
                                                    poużywasz. Z prostego powodu, bo według twoich kryteriów, jesteś śmiesznie
                                                    malutka przy mnie.
                                                  • pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:22
                                                    Ciekawa jestem czy twoja bezrobotna znajoma wie, że traktujesz ją jako
                                                    patologię? Pewnie utrzymujesz z nią kontakt, bo lepiej wypadasz na jej tle. Czy
                                                    poprostu wmawiasz znajomym, że jej pomagasz? Nowy obraz filantropki?
                                                  • q4kropki Re: ABSURD 24.08.05, 15:37
                                                    A czy ja napisałam, że jej pomagam? Dosoknale sobie radzą i nie są patologią,
                                                    niby dlaczego? Mają dom w którym mieszkają co prawda z teściami ale z całą
                                                    pewnością to nie jest 20m2/3 osoby+kuchnia. A mąż koleżanki wystarczająco dużo
                                                    zarabia żeby ona mogła pozwolić sobie na niepracowanie i poświęcanie czasu np.
                                                    na czytanie książek nt. leczenia niepłodności :-( Co tak się uwzięłaś na mnie,
                                                    skrobanki nie miałaś, masz jakieś kompleksy? I ile mam powtarzać, że ledwo
                                                    klasa średnia ze mnie, a wy tylko 'bogata' i 'bogata'? Aż tak źle z wami? Co,
                                                    nie możecie się odnaleźć w kapitaliźmie? Sfrustrowane bidulki. Dobrze, że nie
                                                    jestem taka jak wy, np. mogłabym zazdrościć takiej Mandarynie, że ma minimum
                                                    20.000 miesięcznie. Pracuje to ma głupie i puste baby :-//
                                                  • pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:51
                                                    Mam prawo się wypowiedzieć. Kreujesz się na krezuskę, ale na forum bycie
                                                    bogatym to nie wszystko. Trzeba sobą jeszcze coś reprezentować.
                                                    Fajnie, że niepracująca koleżanka jest dla ciebie ok, ale kobieta która pracuje
                                                    i studiuje to patologia, bo mieszka w swoim (małym) mieszkaniu.

Za bardzo się przeceniasz. Tutaj nikt ci nie zazdrości - raczej współczuje. Ja
                                                    w przeciwieństwie do ciebie i twoich znajomych pracuję i jestem niezależna
                                                    finansowo. Mój mąż również świetnie zarabia, ale nigdy nie pozwoliłabym sobie
                                                    na siedzenie w domu i czytanie książek. Dla mnie praca to możliwość realizacji
                                                    a nie tylko kasa. Pusta to ty jesteś i udowadniasz to w każdym poście.

Po za tym ja kilka razy spytałam sie ciebie o coś i nie uzyskałam odpowiedzi,
                                                    więc bazuje na tym co piszesz. Niestety z twoich postów wynika jedno, że ledwo
                                                    klasa średnia z ciebie a chciałabyś być bogata. Weż się do pracy a nie żeruj na
                                                    mężu to może coś osiagniesz.
                                                  • q4kropki Re: ABSURD 24.08.05, 17:10
                                                    quote//kobieta która pracuje i studiuje to patologia, bo mieszka w swoim
                                                    (małym) mieszkaniu//quote
                                                    Czy tylko to? Chyba mało wiesz o Dianitrze. Miała 18 lat gdy zaszła w ciążę z
                                                    16-letnim chłopcem, zdecydowała się urodzić (super-przyszła-teściowa doradzała
                                                    jej aborcję;ciekawa rodzinka;), mieszkała kilka lat na kocią łapę z konkubinem-
                                                    mężem jej dziecka, w wieku 24 lat znowu zaszła w nieplanowaną ciążę, którą tym
                                                    razem usunęła ze względów finansowych. W roku przeprowadzenia aborcji doszła z
                                                    konkubentem do wniosku, że pora udać się do ołtarza.
                                                    Nie powiesz mi, że ta osoba coś dobrego sobą reprezentuje i że taki życiorys to
                                                    NORMA. Jest nieodpowiedzialną ignorantką i taką pozostanie. Wampir udający
                                                    dobrego człowieka, żywiący się nieszczęściem innych, w założonym przez siebie
                                                    wątku " nie wporę" czyli, jak się domyślam: "nie w porę".

quote// Ja w przeciwieństwie do ciebie i twoich znajomych pracuję i jestem
                                                    niezależna finansowo//quote
                                                    ??? Chyba nie czytałaś dokładnie wszystkich postów-ja też pracuję, nieraz nawet
                                                    14h/24h, cały czas się doskonalę w swoim zawodzie i też jestem niezależna
                                                    finansowo. A znajomych jak każdy, mam różnych, poznanych w różnych etapach
                                                    życia.

quote//nie żeruj na mężu to może coś osiagniesz//quote
                                                    Można jaśniej? Niby w jakim sensie żeruję na mężu?

quote// Po za tym ja kilka razy spytałam sie ciebie o coś i nie uzyskałam
                                                    odpowiedzi// ???
                                                  • madzia1708 SKOŃCZCIE 24.08.05, 17:23
                                                    Pozdrawiam
                                                  • pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 17:48
                                                    Przepraszam, ale dlaczego nie mam prawa się wypowiedzieć? Przeczytałam cały ten
                                                    wątek i nie podoba mi się styl tej Q.... Trzeba być straszną szumowiną, żeby
                                                    wyciągać czyjeś posty i wydawać sąd na tym czy dziewczyna miała prawo zrobić
                                                    aborcję czy nie. Moim zdaniem to ona nie może mieć dzieci i dlatego się tak
                                                    przyczepiła do tej dziewczyny.
                                                  • q4kropki Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 18:07
                                                    Tamte posty wyciągałam, żeby pokazać, że Pani D. zaprzecza swoim wcześniejszym
                                                    wypowiedziom. Jeżeli są to fakty to dlaczego miałabym ich nie cytować?
                                                    Kłamczucha z niej niezła, może sama wstydzi się wątków z własnego życia
                                                    wcześniej przez nią samą ujawnionych? Jest osobą dwulicową, u siebie na
                                                    Forum "Nie wporę"(tytuł oryginalny) pisze, że każde dziecko jest w porę itd..."
                                                    a sama dokonuje aborcji ze względów finansowych? Ze względów finansowych, ha!
                                                    Możesz wskazać tu logikę w działaniach tej osoby Pinip?
                                                    Co do tego czy mogę mieć dzieci czy nie-nie wiem, podobno przeczytałaś
                                                    dokładnie wszystkie moje posty, tam masz odpowiedź. Dla mnie aborcja bez
                                                    wzkazań medycznych, gdy zagrożone jest życie matki, zawsze będzie morderstwem i
                                                    koniec, tak mnie wychowano.
                                                  • pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 18:40
                                                    Nie wiem gdzie ty przyłapałaś ją na kłamstwie, bo przecież ona nigdzie nie
                                                    zaprzeczała. Pokaż mi te jej kłamstwo. To dla ciebie, ale nie według prawa. I
                                                    nie jest to w duchu z wiarą kościoła, bo każda aborcja jest potępiana przez
                                                    katolików. I powiem ci jeszcze jedno, za każdym razem kiedy mówisz o niej
                                                    morderca to ty łamiesz prawo. Prawo nie zabrania jej takich kroków jak aborcja
                                                    a mówienie o religji jest śmieszne, bo jest wiele wyznań albo ludzi nie
                                                    wierzących. No i wielu jest takich pseudokatolików jak ty, którzy są nimi tylko
                                                    z nazwy. Mi się bardzo nie podoba takie wyciąganie jej wypowiedzi. Bo
                                                    wyciągałaś tylko te, które budzą emocje, ale jak widzisz mało tutaj jest
                                                    przecwników aborcji.

I powiedz mi jak się będziesz czuła jak ktoś dokopie się do twojego życia i
                                                    zacznie o nim pisać? Nie ma wielu twoich wypowiedzi na gazecie, ale założę się,
                                                    że wkońcu twoje życie też bedzie tematem jednego z wątków.
                                                  • Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:27
                                                    pierwsze zdanie na
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27656088&a=28011272
                                                    I nie pisz, że prawo w Polsce nie zabrania aborcji, bo sama w to nie wierzysz.
                                                    W Polsce legalnie można przerwać ciążę, tylko gdy...
                                                    1 Ciąża jest wynikiem udowodnionego przestępstwa. Aborcja jest wtedy
                                                    dopuszczalna do 12 tyg. Potrzebna jest jednak zawsze na nią pisemna zgoda
                                                    prokuratora.
                                                    2 Na podstawie badań stwierdzono, że istnieje duże prawdopodobieństwo ciężkiego
                                                    i nieodwracalnego uszkodzenia płodu lub nieuleczalnej choroby zagrażającej
                                                    życiu. Potrzebna jest opinia innego lekarza niż tego, który dokona zabiegu. W
                                                    tym przypadku decyzja o aborcji należy przede wszystkim do matki. Może ona
                                                    zdecydować się urodzić dziecko.
                                                    3 Ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety. Zagrożenie musi
                                                    zostać potwierdzone przez innego lekarza niż tego, który dokonuje zabiegu,
                                                    chyba że ciąża zagraża życiu w sposób bezpośredni.
                                                    No i co Ty na to?
                                                  • pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 19:58
                                                    Odpowiedzialnośc karną ponosi tylko lekarz wykonujący aborcję i nigdzie w
                                                    żadnym przepisie nie jest to ujęte jako morderstwo.
                                                    Skąd pomysł, że to wpadka? I co ? To chyba pytanie. Znajdż coś lepszego, bo
                                                    mnie to nie przekonuje i dosyć dużo czasu ci to zajeło. Szukaj dalej.
                                                  • Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:22
                                                    A dlaczego zadała pytanie? Koniec tematu :-I
                                                  • pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 20:38
                                                    Widzisz kręcisz się w kółko. Chętnie odpowiadasz na posty o dianitrze i
                                                    milczysz kiedy chodzi o ciebie.
                                                  • Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:02
                                                    Bo beznadziejna nie jestem i nie ma o czym rozmawiać :-D Za mało w tym tygodniu
                                                    użyłaś słowa "snobka"? :-> Spokojne, normalne życie jak na trochę ponad 28 lat
                                                  • Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:24
                                                    Może chcesz usłyszeć, że i moja pasja i mój zawód to jedno i to samo? :->
                                                    :-D
                                                  • pinip Zgłoś zawiadomienie do prokuratury. 24.08.05, 20:09
                                                    Jeżeli jesteś taka pewna swoich racji i rzeczywiście jesteś taką przykładną
                                                    obywatelką to to jest twój obowiązek. No chyba, że gadasz o tym tylko
                                                    dlatego,żeby zmienić temat. Bo rozmawiałyśmy o tym jak bardzo beznadziejna
                                                    jesteś. Ja mam w nosie czy ktoś się skrobał czy nie. Nie moja sprawa.
                                                  • Gość: O... Re: Zgłoś zawiadomienie do prokuratury. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:20
                                                    Nie mam zamiaru, pozostawiam to sumieniu tej Pani, o ile je ma.... :-D
                                                  • pinip Re: ABSURD 24.08.05, 17:45
                                                    Nie znam dziewczyny i nie zamierzam jej oceniać. Zresztą za co? Za to, że mają
                                                    wcześnie dziecko i że je wychowują? I z tego co czytam w dosyć dobrym duchu. W
                                                    poszanowaniu dla ludzi i ich pracy. A co ty się tak tej aborcji przyczepiłaś?
                                                    Czy to twoja sprawa? Twoja macica?
                                                    Nie podoba ci się również forum w którym ja nie znajduję nic nagannego. Wręcz
                                                    przeciwnie. Sporo tam jest otwartości na człowieka i jego problemy. Nie wiem
                                                    czy wszystko dobrze zrozumiałam, ale to właśnie dzięki niej te osoby otrzymują
                                                    pomoc, bo ona zwróciła uwagę na problem.

A jej kilkuletnia córka ma męża? Po za tym wydaje mi się rozsadne, że nie
                                                    pobrali się od razu, bo takie małżeństwa szybko się kończą. Mieszkali kilka lat
                                                    na kocią łapę? chyba byli rodziną? Ja to tak widzę.

Ty pracujesz? Kiedy i gdzie? Nie wierzę ci. Moim zdaniem siedzisz na utrzymaniu
                                                    męża i chwalisz się tym co on zarobia. Ja cię postrzegam jako pasożyta.
                                                    Człowieka bezproduktywnego i nastawionego na łatwe życie.
                                                    Poczytaj swoje wypowiedzi, to sama zobaczysz, że straszna kanalia je pisała.
                                                  • q4kropki Re: brak poszanowania dla życia 24.08.05, 17:54
                                                    JASNE, a świstak siedzi i zawija w te sreberka... Widzę ciemność, ciemność
                                                    widzę...
                                                    //Nie znam dziewczyny i nie zamierzam jej oceniać// HEHEHEHE...
                                                  • pinip Re: brak poszanowania dla życia 24.08.05, 18:01
                                                    I kolejny post z cyklu - porozmawiajmy o kimś innym - ja się pytam ciebie o
                                                    twoją pracę a ty przeskakujesz na danitę. I nie mów mi tu o poszanowaniu życia.
                                                    Jako weterynarz( o ile pracujesz wogóle) uśpiłaś już nie jedno życie.
                                                  • q4kropki Re: brak poszanowania dla życia 24.08.05, 18:15
                                                    Jeśli zwierzę jest ciężko chore, bez szans na wyleczenie i dalszy w miarę
                                                    normalny żywot to tak. Jeśli już zeszliśmy na zwierzęta, to u ich samic też
                                                    stosuje się antykoncepcję, można też przeprowadzić zabieg sterylizacji... Nie
                                                    masz czego już się czepić i zeszłaś na psy? :)
                                                  • pinip Re: brak poszanowania dla życia 24.08.05, 18:42
                                                    Wątek był o psie.
                                              • Gość: jim Refleksja IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 24.08.05, 07:31
                                                Q.... pisała w którymś poście, że jej rodzice to nauczyciele. Rozumiem, więc,
                                                że nie byli bogaci. Pytanie, dlaczego nie oddali jej do adopcji komuś
                                                bogatszemu, zamiast skazywać ją na nędzne życie w małym mieszkaniu i bez
                                                zaspokojenia podstawowych potrzeb życiowych? Może dlatego taka wyrosła?
                                                • Gość: Q Re: Refleksja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:13
                                                  Bredzisz.
                                                  • Gość: jim Re: Refleksja IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 24.08.05, 09:25
                                                    To co można powiedzieć o tym, co tu nawypisywałaś?
                                  • u-boot_88 Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 23.08.05, 10:27
                                    Gość w wieku 16 lat jest niepełnoletni, ale, jak to sie kolokwialnie mawia, od
                                    15-go roku życia "prokurator mu ręki na ch... nie trzyma", więc nie może być
                                    mowy o "uwiedzeniu niepełnoletniego".
                                    • bojownik_syjamski Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 23.08.05, 10:34
                                      W swietle zastapienia gumowego przyjaciela, czyms zywym, masz racje. Ale
                                      pelnoletnosc uzyskuje sie w wieku 18 lat. Wiec nie ma nic zlego w stwierdzeniu o
                                      uwiedzeniu nieletniego. Kwestia jest karalnosc czynnosci - mozna uwiesc
                                      nieletniego bez odpowiedzailnosci karnej (po 15 roku zycia) i z
                                      odpowiedzialnoscia karna przed 15 rokiem zycia.
                  • dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 13:56
                    Nio strasznie pusta jestm. haha. Pisz sobie te pierdoły. Bardziej pustym niz ty
                    byc nie można. Owszem ogr jest piękny o ile ma dobre serce. Ty nie masz nic po
                    za kasa więc brzydki z ciebie ogr.
                    • Gość: stonek nasza Dianitra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 20:46
                      A oto nasza Dianitra:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=27523250&v=2&s=0
                      Co za szyk! I ta posągowa figura! No i tę cudną ;-) kieckę musi sprzedać, bo
                      jej na yorka zbrakło...
                      Buehehehehehe!
                      • dianitra Re: nasza Dianitra 22.08.05, 20:59
                        Jakbym chciała na niej zarobic to bym ją sprzedała drożej a nie za 10% ceny za
                        jaką została kupiona
                        • q4kropki Re: nasza Dianitra 23.08.05, 08:13
                          Chyba żartujesz, zupełny brak gustu ta sukienka, myślę, że sama ją
                          zaprojektowałaś (hehehe) i dałaś do szycia u krawcowej. Ew. kupiłaś na targu,
                          bo żaden Salon nie podpisze się pod tym cudakiem.
                          • q4kropki Re: nasza Dianitra 23.08.05, 08:18
                            Tu masz link na coś naprawdę pięknego
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=27909742&v=2&s=0
                            i o tylko 100 pln droższego. Bez MEGA-ramiączek mających zakryć brzydkie
                            ramiona (i takim sposobem zabudowana góra, stała się jeszcze bardziej
                            rozbudowana i widoczna) :-//
                            • madzia1708 przestańcie już 23.08.05, 08:24
                              dajcie spokój proszę.
                              • q4kropki Re: przestańcie już 23.08.05, 09:53
                                Ok, ja już daję spokój, koniec zabawy, zabieram swoje zabawki ;-)
                                Pozdrawiam
                              • bojownik_syjamski Re: przestańcie już 23.08.05, 10:30
                                Sama wszczynasz burdy i prosisz o zaprzestanie?
                                Ta suknia ma chyba najbardziej obrzydliwy dekolt jaki kiedykolwiek widzialem.
                                • madzia1708 Re: przestańcie już 23.08.05, 11:51
                                  a ty masz rozdowjenie jaźni czy co?
                                  A co to moja suknia Syjamski?
                                  • bojownik_syjamski Re: przestańcie już 23.08.05, 12:12
                                    A czy ja gdzies napisalem, ze twoja ta sukienka? Po raz kolejny - nie odzywaj
                                    sie, bos glupia jak pantofelek.
                                    • madzia1708 Re: przestańcie już 23.08.05, 12:51
                                      zdaje się do mnie to napisałeś
                                      a głupi to Ty jesteś palancie
                        • q4kropki Re: nasza Dianitra 23.08.05, 08:24
                          quote// deczko 22.08.2005 16:58 + odpowiedz
                          Fakt
                          Cena jest bardzo zachecajaca. Mozna odpruc te grube ramiaczka i niebieskie
                          rozyczki i popracowac nad gora. Tylko, za przerobki trzeba placic, czasami
                          slono, wiec chyba lepiej poszukac drozszej kreacji. //quote
                          • padalec_bez_jajec Dianitra atakuje forum Zwierzęta 23.08.05, 08:43
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=28027644&a=28027644
                            • madzia1708 Re: Dianitra atakuje forum Zwierzęta 23.08.05, 10:03
                              lacz się padalcu....
                            • Gość: aga Re: Dianitra atakuje forum Zwierzęta IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.08.05, 17:44
                              padalec bez jajec nie daj sie!!!!
                              niektorzy sa tu prosci jak konstrukcja cepa, nie bede mowic juz kto...
                      • Gość: Franio Zawodowiec Re: nasza Dianitra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 21:01
                        Welon na głowie??? Biała suknia??? Jest to sprzeczne z tradycją!!
                        Ślub był pewnie li tylko pokazówką.
                        • dianitra Re: nasza Dianitra 22.08.05, 21:47
                          nie wiedziałam, że biała suknia w kościele to odbieganie od tradycji
                          • esmeralda_pl Re: nasza Dianitra 25.08.05, 15:11
                            zgodnie z tradycja biala suknia i welon zarezerwowane sa dla dziewci... matka 6-
                            letniego dziecka dziewcia chyba nie jest? a moze to bylo niepokalane poczecie?
                            • u-boot_88 Re: nasza Dianitra 25.08.05, 15:15
                              Hmmm... Pismo nie wspomina, aby Chrystus w dzieciństwie miał yorka...
                            • q4kropki Re: Dianitra 25.08.05, 16:46
                              Wiesz, teraz mało która dziewczyna idąca do ślubu jest dziewicą a (prawie)
                              wszystkie idą w białych sukienkach, ja tutaj nie widzę problemu w tej kwestii...
                              • madzia1708 Re: Dianitra 25.08.05, 17:44
                                a ja byłam w kremowej i nie miałam welonu ;O)
                                pozdrówka
                        • madzia1708 znawca? 22.08.05, 21:56
                          A Ty jestes znawcą tradycji Naszego kraju? Znawco?

ps. ciekawe na czym tak się znasz, ze tak pieknie sie nazywasz
                      • madzia1708 RZYGAĆ SIĘ CHCE 22.08.05, 21:44
                        bez komentarza BYDLAKU/BYDLACZKO PIERZONA
                        • bojownik_syjamski [...] 23.08.05, 10:27
                          • madzia1708 Re: RZYGAĆ SIĘ CHCE 23.08.05, 11:52
                            nie pisz już do mnie bojowniku syjamski, nie lubię Ciebie
                            • Gość: Polska patrzy Re: RZYGAĆ SIĘ CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 03:01
                              słuchajcie. ktos wrzucił ten watek na forum o forum i czyta was teraz cala
                              polska. nop ja tez przebrnalem.jestescie naprawde wszyscy zajebisci. mam spory
                              problem by przyznac 1 miejsce za debilizm pani od yorka co konfabuluje , pani
                              od lecznicy co w kompie gnije i sie cieszy jakims barakiem parterowym czy moze
                              pedzelkowi.

warszawka bije cala polske na glowe.gratulacje.jestscie wszyscy boscy :-)
                              znaczy sie-debilami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka