Gość: Zizik Re: york miniaturka IP: 200.245.65.* 21.08.05, 20:18 W żadnym wypadku nie kupujcie jej yorka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: york miniaturka 21.08.05, 23:54 Nio i oczywiście nigdy nie pozwolę, żeby leczył ją taki pseudoweterynarz jak ty. Szczeniaczki są pod kontrolą prawdziwego LEKARZA weterynarii i wiem, że nikt nie pomyli ich z chomikiem np przy szczepieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... kupmy sobie kundelka w typie yorka IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:03 Ale się ubawiłąm tym 'pseudoweterynarzem', hehehe... Niech Ci będzie, nazywaj sobie mnie jak Ci się podoba :) Zasługujesz na odrobinę przyjemności, jak to kiedyś Droga Księgowo napisałaś? Aaaa... Na 1000 % :) Może są pod moją kontorolą-o ile jest to miot z metrykami,w co wątpię :-/ Co do pomylenia chomika z psem (???) masz z tym problemy? :-> Mogę podesłać zdjęcia chomików (jakiego chcesz, może być bengalski?) i kilku piesków, poćwiczysz sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka 22.08.05, 13:14 A co nierodowodowych nie leczysz? klinika równiez dla snobów... Tak sunia ma rodowód, ale nie zależy mi na lecznicy, gdzie kundelki są niemile widziane. Mam świetnego weterynarza, który ma autorytet i kilkadziesiąt lat pracy za sobą. A to ty w poście pokazałaś ignorację nie rozumiejąc jaka jest różnica miedzy posiadaniem psa a świnki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:45 Ha, ha, ha... Ale mnie rozbawiła ta Twoja wypowiedź, aż się prosi o użycie mocnych słów,[cenzura], nie ma co, masz wyobraźnię :-D Już wyjaśniam Pani [cenura]: opiekuję się hodowlami psów rasowych (czyli takich, które są zarejestrowane w Związku Kynologicznym i mają mioty zgodne z przepisami ZK), których właścicielami są moi znajomi. Kundelki i psy w typie określonej rasy są mile widziane, stanowią chyba 90% klientów lecznicy. Please, przestań już tworzyć te swoje historyjki bo normalnie zaraz zwątpię... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka 22.08.05, 13:46 to ty mnie ubawiłaś i to do łez. Bo ciągle się musisz tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: kupmy sobie kundelka w typie yorka IP: *.JJVS.TPC.EDU.TW / 163.21.65.* 22.08.05, 15:04 Nie tłumaczę się, tylko WYJAŚNIAM pewnej [cenzura] czyli Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
padalec_bez_jajec danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 02:01 Autor: padalec_bez_jajec Data: 19.08.2005 11:47 sprzedam pilnie szczeniaka pies york, 7 tygodni cena tel kom 880185945 Cena: 800zł Telefon dziwne :( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27656088&a=27901315 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27656088&a=27901424 Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 12:06 Dianitra ma sunię dzięki swojej ciężkiej pracy i nie kupiłam go z ogłoszenia. Ani przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:11 York będący darem niebios (wątek Dianitry był śledzony nawet w niebie) objawił Ci się w nocy i podał adres pod którym czeka na Ciebie? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:20 widzisz ja nie stawiam w życiu na kasę, nie pokazuje projektu swojego domu w necie, żeby się pokazać. Dwa lata pomagłam w przygotowaniu do matury dziewczynie bez przyjmowania od niej kasy, choc na korkach dorabia się nieżle. Nie będę wchodzić w szczegóły, bo miała ona dosyc skąplikowaną sytuację. Dzięki temu mogłam kupic pieska za przystępną dla mnie cene. życie to chwila - mrugnięcie rzęs nad ktorym nie można zapanować.... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-walencja Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:40 dianitra napisała: Dwa lata pomagłam w przygotowaniu do matury dziewczynie bez przyjmowania od niej kasy, choc na korkach dorabia się nieżle. Nie będę wchodzić w szczegóły, bo miała ona dosyc skąplikowaną sytuację Jeżeli przygotowywałaś kogoś do matury z polskiego, to dopiero musiałaś "skąplikować" sytuację.... Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:42 Z matmy i zdała na 4. Jak się nie ma argumentów to sie piszę własnie takie pierdoły jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-walencja Re: danitra ma yorka dzięki nam :))) 22.08.05, 13:51 dianitra napisała: Jak się nie ma argumentów to sie piszę własnie takie pierdoły jak ty. Sama piszesz pierdoły i to jeszcze nieortograficznie i niegramatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra do joanna-walencja 22.08.05, 16:51 to ze twój facet zrobił dziecko a potem rzucił jego matkę to nie znaczy, że każdy jest takim typem. Dobrze,ze chociaż zajmuje się synem, ale fakt pozostaje faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: york miniaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:15 Żałosna to Ty jesteś, i jest to tym bardziej żałosne, że nie zdajesz sobie z tego sprawy. Dałabym Ci linka na forum dogomanii na Twój temat ale nie dam, bo aż tak ostra dyskusja się toczyła, takie były 'fajne' podsumowania Ciebie, że admin musiał usunąć temat. Jeżeli jednak stać Cię na yorka, to po jaką nędzę założyłaś ten wątek? I cóż to za 'chodoffca' pozwolił władować Ci się z buciorami do 6-dniowego szczeniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: york miniaturka 22.08.05, 12:32 Widzisz idiotko chciałabys wiedzieć, ale sie nie dowiesz. A forum o którym mówisz czytalam i dostałam nawet maila od jednej z jego uczestniczek na twój temat, chętnie bym go zacytowała, ale przy twoich życiowych niepowodzeniach mogłoby to sie skończyć skandalem wśród klasy(haha) wyższej czyli leczeniem na zamkniętym oddziale. Nie wyszła ci zagrywka z aborcją więc poszłas sie popłakać na inne forum, bo tutaj sama sobie rady nie dałaś. Przeliczyłaś sie jednak, bo ja mam gdzieś zdanie paru snobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... kupię yorka-chce być snobem!!! IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:55 To wiedz, że na dogs i dogomanii jestem zalogowana jeszcze od czasów studenckich. No i cytuj tego maila ale wraz z podaniem autora ZALOGOWANEGO, nie anonima :) I o jakie życiowe niepowodzenia Ci chodzi? Wiesz więcej ode mnie? :- > Podziel się tą wiedzą ze mną... Bo wiedzie mi się doskonale, w każdej dziedzinie :) I jakiej klasy wyższej? jak już Ci pisałam-ledwo z mężem zaliczamy się do klasy średniej. I o co chodzi z tym popłakaniem się? Trudno wyprowadzić mnie z równowagi, z całą pewnością Ci się to nie uda, za duża miernota z Ciebie, poza tym rozmowy z Tobą nie traktuję poważnie, ot, taka dodatkowa forma rozrywki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Daleko mi do snoba 22.08.05, 13:09 Miernota? Moze tak zostac jak sobie życzysz. Mnie to nie rusza, bo znam swoja watrość a dla mnie to ty nawet nie jesteś rozrywką, tylko smieszną paniusia. Wiedzie ci się świetnie w każdej dziedzinie? Wątpie. Po pierwsze dlatego, że małą masz wiedzę jak na weterynarza, po drugie ciągle jesteś w necie co znaczy, że nie masz zbyt wielu pacientów. I za każdym razem gdy o tym mówię to właśnie wychodzisz do pracy a potem zmieniasz login. Po za tym dla mnie osoba która ma 150 ników ma wiele do ukrycia. nie masz nawet minimum odwagi by pisac pod jednym i brać odpowiedzialność za swoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re:Oj daleko mi do snoba :-( Ale będę miała yorka! IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:32 O, szybko się uczysz naśladować innych "Miernota? Moze tak zostac jak sobie życzysz" :) Wiem Moja Droga, że traktujesz mnie bardzo poważnie... :) Nie jestem paniusią-nie noszę butów na obcasie, ubieram się raczej małomodnie (wygoda!), prawie wcale się nie maluję i częściej można mnie spotkać w stadninie niż na salonach. Wątp dalej- wątpic jest rzeczą ludzką ( i gadzią) wiec nie dziwię się, że i terapsydy mają chwile zątpienia... Login mam na Gazecie JEDEN-zapisz to sobie jeśli masz krótką pamięć :-/ Ale przyznam, że Ogr jest mi osobą znaną z reala, hahaha... "nie masz nawet minimum odwagi by pisac pod jednym i brać odpowiedzialność za swoje słowa"-patrz wyżej Flanelciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re:Oj daleko mi do snoba :-( Ale będę miała yorka 22.08.05, 13:36 wiem, że nie jest ci obcy - jak patrzysz w lustro to widzisz ogra. Paniusią mozna być i nie nosic obcasów. A powiedzenie chodzę do ciuchlandu - pozostawiam bez komentarza.... A skąd wiesz, że to york? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we mnie IP: .53.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:52 Ogry są piękne, jeśli uważasz inaczej to.... ...jesteś pusta lala. Właśnie, powinniśmy zacząć od tego: PUSTA LALA CHCE MIEĆ YORKA :) Yorka,yorka, yorka za wszelką cenę. Kondolencje dla męża, musi bardzo kochać Twoją powierzchowność skoro nie zauważa wnętrza :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitfa Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m IP: 217.17.35.* 22.08.05, 13:54 Kocha, nie kocha - nie ma znaczenia. Wpadł, więc musiał zostać Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 14:08 Wzieliśmy ślub długo po tym jak urodziła sie nasza córka. I chyba nie znasz zycia skoro uważasz że każdy kto wpadnie zostaje. My po 5 latach stwierdzilismy, ze się kochamy i że chcemy być razem przez całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitfa Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m IP: 217.17.35.* 22.08.05, 14:43 > My po 5 latach > stwierdzilismy, ze się kochamy i że chcemy być razem przez całe życie. Ale przez 5 lat byliście z powodu wpadki. Potem stwierdziliście, że sie kochacie? Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 14:46 Nie. Nie chcielismy poporstu brać slubu. Mieszkaliśmy razem, byliśmy rodziną, ale ni chcielismy pochopnie zawierac zwiazku małzeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitfa Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m IP: 217.17.35.* 22.08.05, 15:03 Zmieniasz zdanie? Napisałaś, że po 5 latach stwierdziliście, że się kochacie. Co ma związek małżeński do wpadki? Wpadł, wiec został. Pochopnie czy nie, nie ma znaczenia. Nie pochopnie zawarłaś związek małżeński, ale jakie to ma znaczenie? Wpadł, wiec został, a potem nawet wziął związek małżeński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Kant IP: *.JJVS.TPC.EDU.TW / 163.21.65.* 22.08.05, 15:15 To dlaczego kiedyś napisałaś, że mimo iż jesteście już 7 lat małżeństwem to nadal bardzo się kochacie,tzn. jesteście zadowoleni z seksu, hehehe? Córeczka ma 6 lat, urodziłaś ją w wieku 19 lat, obecnie masz 25 lat. Rok temu była skrobanka. Teraz piszesz, że pobraliście się jak dziecko miało 5 lat(5 lat po urodzeniu dziecka). Gdzie tu logika? Jesteś mało wiarygodna w swoich wypocinach. Jeszcze się okaze, że piszesz te posty z Tworek :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra [...] 22.08.05, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kant 22.08.05, 16:37 Nie mow tak brzydko, bo administrator spoleczny Cie wytnie. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quote Re: Kant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:13 Fakt, nie mogłaś za niego wyjść-musiałaś czekać aż Pan Inżynier (oj zmajstrował conieco;) będzie pełnoletni. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: Kant 22.08.05, 17:29 Mogłam w każdej chwili. I to ja nie chciałam slubu więc znów pudło. Szukaj dalej, bo znów nie udało ci się napisać czegoś o czym wszyscy by nie wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 15:26 po pierwsze skąd pomysł, ze to wpadka. Po drugie został? A wybierał się gdzieś? Po trzecie po 5 latach stwierdzilismy, że wraz z upływem czasu nasze uczucia się nie zmieniły a nawet przybrały na sile. Nie wiem jak ty ale jha nie chodze do łóżka z kim popadnie i dla mnie nie mawo mowy o seksie bez milości więc logiczne jest, ze kochaliśmy się od samego poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quote 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:10 Poszperało się trochę i się trochę znalazło ;-) dianitra w ciągu tylko jednego dnia udzieliła takich wypowiedzi: 1] 01.06.2005 14:04 „ Ojciec mojego dziecka miał 16 lat ja 18. Jego matka nie przyjmowała żadnej innej odpowiedzi niż aborcja… ” Uwiodłaś nieletniego? 2] 01.06.2005 „….tez nie byłam gotowa , ale jestem szczęśliwa bo podiełam ta decyzję , ze urodze pomimo ze wpadliśmy…” WPADLIŚMY jest wyraźnie napisane. 3] 01.06.2005 ”…tak jak pięć lat temu powiedziałam p[o urodzeniu mojej córki, chociaż jej poczęcie było nieplanowane ” "Nieplanowane" też jest bardzo wyraźnie napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:26 Nie dosc, ze zbalamucila nieletniego, to jeszcze przez 5 lat tlumaczyla mu, ze go kocha, zeby wzieli slub. On pewnie kocha, ale swoje dziecko. Jak bedzie starszy zobaczy, ze fajniejsze sa mlodsze kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:33 Nie skomentuję, bo szkoda słów. LUdzie już tak mają, ze ajk im się w związku nie układa to niedopuszczają do siebie myśli, że ktoś inny może być szczęśliwy. Dam ci radę. O związek trzeba dbać a słowo kocham można wykreślic ze słownika, bo liczy się to czy możesz na druga osobe polegac w każdej sytuacji, czy umie cię ona pocieszyć jak jest żle i czy cie akceptuję takim jakim jesteś.Ze wszystkimi wadami i zaletami. Słowa nic nie znaczą dopóki nie poprzedzają ich czyny. My przeszliśmy tak wiele, ze jesteśmy pewni siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:39 Mnie rad nie musisz dawać. Ja swoją młodzieńcza naiwność straciłem już kilkadziesiąt lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 22.08.05, 20:42 No cóż wydawałoby się, że z wiekiem przychodzi pewna mądrość i ma się swoje zdanie a nie głupio powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 A Ty co zgubiłeś po drodze 22.08.05, 21:50 swojego brata? masz jakieś kompleksy, jakaś babka Cie skrzywdzila czy co? bojowniku SYJAMSKI Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski [...] 23.08.05, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 10:08 to jest forum i każdy może tu pisać do kogo chce mnie nikt nie skrzywdził,ale Ciebie chyba tak....pewnie ojciec z wujkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 10:26 Grzecznie ci mowie pyskaczu - odejdz. Ciebie najbardziej skrzywdzili rodzice - dopuscili, by zabezpieczenie peklo. Wiecej z dziewczynkami o zaburzeniach emocjonalnych i rozwoju psychicznym zatrzymanym na 9 roku zycia nie rozmawiam. Jest to bez celu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 11:55 od moich rodziców się odwal nie wiem skąd czerpiesz takie hasła, chyba z własnego doświadczenia... żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: A Ty co zgubiłeś po drodze 23.08.05, 12:06 Magda ja to juz nawet nie czytam tych ich wypocin. Q ... rzuca się jak głupia i jest żałosna. Daj sobie spokój ja tu więcej nie zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: A Ty co zgubiłeś po drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:27 Z całą pewnością Quote nie rzuca się jak głupia i nie jest żałosna :) Zmień sobie oprogramowanie Dianitro. Poza tym: Już daję spokój, koniec zabawy, zabieram swoje zabawki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: A Ty co zgubiłeś po drodze IP: *.chello.pl 23.08.05, 14:41 Jesteś żałosna. Każda twoja wypowiedż to tylko wyciąganie jakiś wypowiedzi Dianitry z zamiarem urządzenia sensacji. Ale na niej nie robi to wrażenia podobnie jak twoje mądrzenie się. Dobrze, że Dianitra tu nie zaglada, bo jak w przysłowiu mądry głupiemu.... Jak dla mnie to nic sobą nie reprezentujesz. Może powinnaś zastanowic się nad swoim oprogramowaniem, bo chyba kasa cie zawirusowała i nie wiesz co w życiu ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... masz rację z tym mądry głupiemu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:51 Przestań mnie atakować. No chyba,że... Jestes Dianitrą, zgadza się? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: masz rację z tym mądry głupiemu... IP: *.chello.pl 23.08.05, 15:07 Pudło. Nie atakuję cię tylko wyciągam wnioski z Twoich wypowiedzi. Po za tym to ty jako pierwsza zaczełaś się wyrywać do Dianitry (post o patologii w kawalerce) i z braku sensownych argumentów wyskoczyłaś z aborcją i innymi szczegółami z jej życia. Takie zachowanie jest dla mnie żałosne, bo bardzo czytelne były twoje intencje. Kilka osób ma wątpliwości ile masz loginow - ja nie mam konta na gazecie i dlatego pisze jako gość. A o dianitrę się nie martw, bo ona wszędzie pisze pod jednym loginem i nie ma się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: masz rację z tym mądry głupiemu... IP: *.chello.pl 23.08.05, 15:08 Mądra w tym przypadku okazała się Dianitra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... ad.Pani D, bądzmy odpowiedzialni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:33 Przecież mogła urodzić i oddać do adopcji, mam znajomych, i zapewniam Cię, że dużo jest takich ludzi, którzy nie mogą mieć własnych dzieci i akurat byliby zainteresowani adopcją niemowlęcia. To nie było w myśl "sama nie zjem i innemu nie dam?" Czemu winne było to dziecko? Temu, że rodzice w swoich charcach byli mało odpowiedzialni i nie dopilnowali zasad stosow. tabletek antykoncepcyjnych? Człowiek uczy się na błędach, to była jej druga wpadka w 25-letnim życiu, bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: ad.Pani D, bądzmy odpowiedzialni 23.08.05, 15:38 No, jesli oni "charcowali", to juz wyjątkowe wyuzdanie! Jestem wstrząśnięty! Zboczeńcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: ad.Pani D, bądzmy odpowiedzialni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:43 "hacować" oczywiście :-D Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Czepliwy & Upierdliwy Sp. z o.o. 23.08.05, 15:52 Skoro "hacowali", to jeszcze gorzej! Zbiera mi sie na wymioty... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Q....a i nic po za tym 23.08.05, 21:28 Kobieto idż się leczyć. Czy dziecko to jakaś zabawka? A twoi bogaci znajomi, którzy nie moga mieć dzieci maja byc lepszymi rodzicami? Jeżeli choć trochę przypominaja ciebie to żaden sąd nie da im dziecka. I co ci do tego co ta dziewczyna robi z własnym życiem. Nie twój interes i zgadzam się, że parch z ciebie straszny skoro stosujesz takie pseudotechniki dyskusji. Mam pytanie stosujesz antykoncepcję? Z twpich wypowiedzi wnioskuje, że tak. Nie wiem czy wiesz, ale kościół szybciej daje rozgrzeszenie kobietom po aborcji niż stosującym antykoncepcję. Wynika to z faktu, ze stosując antykoncepcję zabiłaś już setki dzieci i powiedz mi czemu nie urodziłaś ich dla swoich bogatych znajomych i nie porozdawałaś w prezencie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: Q....a i nic po za tym 23.08.05, 22:06 W której lecznicy pracujesz? Mam poważne wątpliwości czy wogóle gdzieś pracujesz, bo ciągle jesteś na forum. A może jest tak, że to wszystko czym się tak chwalisz powstało dzięki pracy twojego męża? Rozmawialiśmy ze znajomymi o tym wątku i wszyscy uważamy, że ty, to jakaś prowokacja, bo trudno uwierzyć, żebyś była naprawdę taką egocentryczką, materialistką i snobką. Nie masz własnego życia, że wchodzisz z buciorami w czyjeś? Jesteś chodzącym horrorem. A ten post o wpłacaniu pieniędzy na fundację to już całkowita kpina. Powiedz mi co w twoim życiu się tak naprawdę liczy, bo trudno mi znaleść jakiś pozytyw w twoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quote Czyżby mąż Pani Skrobanka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:12 /stosując antykoncepcję zabiłaś już setki dzieci / ???? Bredzisz, komórka jajowa i plemnik oddzielnie nie są dzieckiem, odsyłam do podręcznika biologii do Szkoły Podstawowej. Przeczytaj sobie też ulotkę jakichkolwiek tabletek antykoncepcyjnych, na jakiej zasadzie działają. Znajomi nie są 'bogaci', co was nieroby napadło z tym "bogaci"??? Masz to na co sobie zapracujesz. Mam się wstydzić tego, że do czegoś doszliśmy własnymi rękami i oszczędzaniem? Rodziców nie mamy 'bogatych', przypominam. Paranoja... Weź się nierobie do pracy a nie obrażasz normalnych ludzi. Zajmij się tym ginekologiem co robił skrobankę Twojej żonie, on to dopiero jest bogaty :-/ Co do znajomych: Znajomi to bezrobotna nauczycielka i żołnierz zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: Czyżby mąż Pani Skrobanka? 24.08.05, 11:52 Posłuchaj - jedyny nirób na tym forum to ty. Siedzisz całymi dniami i moralizujesz wszystkich a właściwie to piszesz bzdury . I nie najlepiej u ciebie ze zrozumieniem czytanego tekstu skoro nie zauważyłaś, że jestem kobietą. A co do antykoncepcji to idż do kościoła i spytaj księdza dlaczego kościół zabrania stosowania takich środków. Zresztą lepiej się wysterylizuj, bo twoje dzieci pewnie wyrosną na rozpuszczone gnojki, których teraz jest pełno. A i mam jeszcze pytanie. Do czego ty doszłaś? Mieszkanie 3 pokojowe i budowa domu to twój sukces? Współczuję Ci, bo jesteś bardziej pusta niz pojemnik próżniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Nie odpisuj już na posty tych dwóch morderczń Q... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:39 Idzcię z Łódką do psychiatry, dwie zawistne baby, a później się poskrobcie po głupich łbach Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra O mąż Q... się odezwał 24.08.05, 13:54 Pewnie się śmieją z ciebie w tej waszej śmietance. Wacuś. Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki ABSURD 24.08.05, 15:04 Jeśli chodzi o Kościół to fakt: przeciwny jest On i środkom antykoncepcyjnym i aborcji, ale nie wspomina co jest gorsze a co lepsze. Tak na rozumie polegając chyba morderstwo nienarodzonego dziecka jest gorsze niż zapobieganie powstaniu nowego życia, nieprawdaż? Jeżeli dla was profilaktyka czyli zapobieganie ciąży jest BE a usunięcie jej czyli zabicie płodu jest CACY to nie mamy o czym rozmawiać. Prawdopodobnie podczas skrobanki przez nieuwagę wyskrobano wam mózgi. No comments... Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:09 Nie bedę z toba dyskutować na temat aborcji, bo za głupia na to jesteś i nie uzywaj liczby mnogiej, bo ja nigdy sie takiemu zabiegowi nie poddałam. Po drugie dla kościoła nie ma to lepsze a to gorsze więc sie nie usprawiedliwiaj. I po trzecie klinika już posprzątana? Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: ABSURD 24.08.05, 15:19 A co, myślisz, że jak Ty jesteś sprzątaczką to reszta też ma taki zawód? Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:24 Pudło -głupiutka dziewczynko. Nie trafiłas tym razem na osobę na której sobie poużywasz. Z prostego powodu, bo według twoich kryteriów, jesteś śmiesznie malutka przy mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:22 Ciekawa jestem czy twoja bezrobotna znajoma wie, że traktujesz ją jako patologię? Pewnie utrzymujesz z nią kontakt, bo lepiej wypadasz na jej tle. Czy poprostu wmawiasz znajomym, że jej pomagasz? Nowy obraz filantropki? Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: ABSURD 24.08.05, 15:37 A czy ja napisałam, że jej pomagam? Dosoknale sobie radzą i nie są patologią, niby dlaczego? Mają dom w którym mieszkają co prawda z teściami ale z całą pewnością to nie jest 20m2/3 osoby+kuchnia. A mąż koleżanki wystarczająco dużo zarabia żeby ona mogła pozwolić sobie na niepracowanie i poświęcanie czasu np. na czytanie książek nt. leczenia niepłodności :-( Co tak się uwzięłaś na mnie, skrobanki nie miałaś, masz jakieś kompleksy? I ile mam powtarzać, że ledwo klasa średnia ze mnie, a wy tylko 'bogata' i 'bogata'? Aż tak źle z wami? Co, nie możecie się odnaleźć w kapitaliźmie? Sfrustrowane bidulki. Dobrze, że nie jestem taka jak wy, np. mogłabym zazdrościć takiej Mandarynie, że ma minimum 20.000 miesięcznie. Pracuje to ma głupie i puste baby :-// Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: ABSURD 24.08.05, 15:51 Mam prawo się wypowiedzieć. Kreujesz się na krezuskę, ale na forum bycie bogatym to nie wszystko. Trzeba sobą jeszcze coś reprezentować. Fajnie, że niepracująca koleżanka jest dla ciebie ok, ale kobieta która pracuje i studiuje to patologia, bo mieszka w swoim (małym) mieszkaniu. Za bardzo się przeceniasz. Tutaj nikt ci nie zazdrości - raczej współczuje. Ja w przeciwieństwie do ciebie i twoich znajomych pracuję i jestem niezależna finansowo. Mój mąż również świetnie zarabia, ale nigdy nie pozwoliłabym sobie na siedzenie w domu i czytanie książek. Dla mnie praca to możliwość realizacji a nie tylko kasa. Pusta to ty jesteś i udowadniasz to w każdym poście. Po za tym ja kilka razy spytałam sie ciebie o coś i nie uzyskałam odpowiedzi, więc bazuje na tym co piszesz. Niestety z twoich postów wynika jedno, że ledwo klasa średnia z ciebie a chciałabyś być bogata. Weż się do pracy a nie żeruj na mężu to może coś osiagniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: ABSURD 24.08.05, 17:10 quote//kobieta która pracuje i studiuje to patologia, bo mieszka w swoim (małym) mieszkaniu//quote Czy tylko to? Chyba mało wiesz o Dianitrze. Miała 18 lat gdy zaszła w ciążę z 16-letnim chłopcem, zdecydowała się urodzić (super-przyszła-teściowa doradzała jej aborcję;ciekawa rodzinka;), mieszkała kilka lat na kocią łapę z konkubinem- mężem jej dziecka, w wieku 24 lat znowu zaszła w nieplanowaną ciążę, którą tym razem usunęła ze względów finansowych. W roku przeprowadzenia aborcji doszła z konkubentem do wniosku, że pora udać się do ołtarza. Nie powiesz mi, że ta osoba coś dobrego sobą reprezentuje i że taki życiorys to NORMA. Jest nieodpowiedzialną ignorantką i taką pozostanie. Wampir udający dobrego człowieka, żywiący się nieszczęściem innych, w założonym przez siebie wątku " nie wporę" czyli, jak się domyślam: "nie w porę". quote// Ja w przeciwieństwie do ciebie i twoich znajomych pracuję i jestem niezależna finansowo//quote ??? Chyba nie czytałaś dokładnie wszystkich postów-ja też pracuję, nieraz nawet 14h/24h, cały czas się doskonalę w swoim zawodzie i też jestem niezależna finansowo. A znajomych jak każdy, mam różnych, poznanych w różnych etapach życia. quote//nie żeruj na mężu to może coś osiagniesz//quote Można jaśniej? Niby w jakim sensie żeruję na mężu? quote// Po za tym ja kilka razy spytałam sie ciebie o coś i nie uzyskałam odpowiedzi// ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 17:48 Przepraszam, ale dlaczego nie mam prawa się wypowiedzieć? Przeczytałam cały ten wątek i nie podoba mi się styl tej Q.... Trzeba być straszną szumowiną, żeby wyciągać czyjeś posty i wydawać sąd na tym czy dziewczyna miała prawo zrobić aborcję czy nie. Moim zdaniem to ona nie może mieć dzieci i dlatego się tak przyczepiła do tej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 18:07 Tamte posty wyciągałam, żeby pokazać, że Pani D. zaprzecza swoim wcześniejszym wypowiedziom. Jeżeli są to fakty to dlaczego miałabym ich nie cytować? Kłamczucha z niej niezła, może sama wstydzi się wątków z własnego życia wcześniej przez nią samą ujawnionych? Jest osobą dwulicową, u siebie na Forum "Nie wporę"(tytuł oryginalny) pisze, że każde dziecko jest w porę itd..." a sama dokonuje aborcji ze względów finansowych? Ze względów finansowych, ha! Możesz wskazać tu logikę w działaniach tej osoby Pinip? Co do tego czy mogę mieć dzieci czy nie-nie wiem, podobno przeczytałaś dokładnie wszystkie moje posty, tam masz odpowiedź. Dla mnie aborcja bez wzkazań medycznych, gdy zagrożone jest życie matki, zawsze będzie morderstwem i koniec, tak mnie wychowano. Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 18:40 Nie wiem gdzie ty przyłapałaś ją na kłamstwie, bo przecież ona nigdzie nie zaprzeczała. Pokaż mi te jej kłamstwo. To dla ciebie, ale nie według prawa. I nie jest to w duchu z wiarą kościoła, bo każda aborcja jest potępiana przez katolików. I powiem ci jeszcze jedno, za każdym razem kiedy mówisz o niej morderca to ty łamiesz prawo. Prawo nie zabrania jej takich kroków jak aborcja a mówienie o religji jest śmieszne, bo jest wiele wyznań albo ludzi nie wierzących. No i wielu jest takich pseudokatolików jak ty, którzy są nimi tylko z nazwy. Mi się bardzo nie podoba takie wyciąganie jej wypowiedzi. Bo wyciągałaś tylko te, które budzą emocje, ale jak widzisz mało tutaj jest przecwników aborcji. I powiedz mi jak się będziesz czuła jak ktoś dokopie się do twojego życia i zacznie o nim pisać? Nie ma wielu twoich wypowiedzi na gazecie, ale założę się, że wkońcu twoje życie też bedzie tematem jednego z wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:27 pierwsze zdanie na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27656088&a=28011272 I nie pisz, że prawo w Polsce nie zabrania aborcji, bo sama w to nie wierzysz. W Polsce legalnie można przerwać ciążę, tylko gdy... 1 Ciąża jest wynikiem udowodnionego przestępstwa. Aborcja jest wtedy dopuszczalna do 12 tyg. Potrzebna jest jednak zawsze na nią pisemna zgoda prokuratora. 2 Na podstawie badań stwierdzono, że istnieje duże prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego uszkodzenia płodu lub nieuleczalnej choroby zagrażającej życiu. Potrzebna jest opinia innego lekarza niż tego, który dokona zabiegu. W tym przypadku decyzja o aborcji należy przede wszystkim do matki. Może ona zdecydować się urodzić dziecko. 3 Ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety. Zagrożenie musi zostać potwierdzone przez innego lekarza niż tego, który dokonuje zabiegu, chyba że ciąża zagraża życiu w sposób bezpośredni. No i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 19:58 Odpowiedzialnośc karną ponosi tylko lekarz wykonujący aborcję i nigdzie w żadnym przepisie nie jest to ujęte jako morderstwo. Skąd pomysł, że to wpadka? I co ? To chyba pytanie. Znajdż coś lepszego, bo mnie to nie przekonuje i dosyć dużo czasu ci to zajeło. Szukaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:22 A dlaczego zadała pytanie? Koniec tematu :-I Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: SKOŃCZCIE 24.08.05, 20:38 Widzisz kręcisz się w kółko. Chętnie odpowiadasz na posty o dianitrze i milczysz kiedy chodzi o ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:02 Bo beznadziejna nie jestem i nie ma o czym rozmawiać :-D Za mało w tym tygodniu użyłaś słowa "snobka"? :-> Spokojne, normalne życie jak na trochę ponad 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q.... Re: SKOŃCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:24 Może chcesz usłyszeć, że i moja pasja i mój zawód to jedno i to samo? :-> :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Zgłoś zawiadomienie do prokuratury. 24.08.05, 20:09 Jeżeli jesteś taka pewna swoich racji i rzeczywiście jesteś taką przykładną obywatelką to to jest twój obowiązek. No chyba, że gadasz o tym tylko dlatego,żeby zmienić temat. Bo rozmawiałyśmy o tym jak bardzo beznadziejna jesteś. Ja mam w nosie czy ktoś się skrobał czy nie. Nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O... Re: Zgłoś zawiadomienie do prokuratury. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:20 Nie mam zamiaru, pozostawiam to sumieniu tej Pani, o ile je ma.... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: ABSURD 24.08.05, 17:45 Nie znam dziewczyny i nie zamierzam jej oceniać. Zresztą za co? Za to, że mają wcześnie dziecko i że je wychowują? I z tego co czytam w dosyć dobrym duchu. W poszanowaniu dla ludzi i ich pracy. A co ty się tak tej aborcji przyczepiłaś? Czy to twoja sprawa? Twoja macica? Nie podoba ci się również forum w którym ja nie znajduję nic nagannego. Wręcz przeciwnie. Sporo tam jest otwartości na człowieka i jego problemy. Nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiałam, ale to właśnie dzięki niej te osoby otrzymują pomoc, bo ona zwróciła uwagę na problem. A jej kilkuletnia córka ma męża? Po za tym wydaje mi się rozsadne, że nie pobrali się od razu, bo takie małżeństwa szybko się kończą. Mieszkali kilka lat na kocią łapę? chyba byli rodziną? Ja to tak widzę. Ty pracujesz? Kiedy i gdzie? Nie wierzę ci. Moim zdaniem siedzisz na utrzymaniu męża i chwalisz się tym co on zarobia. Ja cię postrzegam jako pasożyta. Człowieka bezproduktywnego i nastawionego na łatwe życie. Poczytaj swoje wypowiedzi, to sama zobaczysz, że straszna kanalia je pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: brak poszanowania dla życia 24.08.05, 17:54 JASNE, a świstak siedzi i zawija w te sreberka... Widzę ciemność, ciemność widzę... //Nie znam dziewczyny i nie zamierzam jej oceniać// HEHEHEHE... Odpowiedz Link Zgłoś
pinip Re: brak poszanowania dla życia 24.08.05, 18:01 I kolejny post z cyklu - porozmawiajmy o kimś innym - ja się pytam ciebie o twoją pracę a ty przeskakujesz na danitę. I nie mów mi tu o poszanowaniu życia. Jako weterynarz( o ile pracujesz wogóle) uśpiłaś już nie jedno życie. Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: brak poszanowania dla życia 24.08.05, 18:15 Jeśli zwierzę jest ciężko chore, bez szans na wyleczenie i dalszy w miarę normalny żywot to tak. Jeśli już zeszliśmy na zwierzęta, to u ich samic też stosuje się antykoncepcję, można też przeprowadzić zabieg sterylizacji... Nie masz czego już się czepić i zeszłaś na psy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Refleksja IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 24.08.05, 07:31 Q.... pisała w którymś poście, że jej rodzice to nauczyciele. Rozumiem, więc, że nie byli bogaci. Pytanie, dlaczego nie oddali jej do adopcji komuś bogatszemu, zamiast skazywać ją na nędzne życie w małym mieszkaniu i bez zaspokojenia podstawowych potrzeb życiowych? Może dlatego taka wyrosła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Refleksja IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 24.08.05, 09:25 To co można powiedzieć o tym, co tu nawypisywałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 23.08.05, 10:27 Gość w wieku 16 lat jest niepełnoletni, ale, jak to sie kolokwialnie mawia, od 15-go roku życia "prokurator mu ręki na ch... nie trzyma", więc nie może być mowy o "uwiedzeniu niepełnoletniego". Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: 18-latka uwiodła nieletniego [16-latka] 23.08.05, 10:34 W swietle zastapienia gumowego przyjaciela, czyms zywym, masz racje. Ale pelnoletnosc uzyskuje sie w wieku 18 lat. Wiec nie ma nic zlego w stwierdzeniu o uwiedzeniu nieletniego. Kwestia jest karalnosc czynnosci - mozna uwiesc nieletniego bez odpowiedzailnosci karnej (po 15 roku zycia) i z odpowiedzialnoscia karna przed 15 rokiem zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: Niebo gwiaździste nademną, prawo moralne we m 22.08.05, 13:56 Nio strasznie pusta jestm. haha. Pisz sobie te pierdoły. Bardziej pustym niz ty byc nie można. Owszem ogr jest piękny o ile ma dobre serce. Ty nie masz nic po za kasa więc brzydki z ciebie ogr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonek nasza Dianitra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 20:46 A oto nasza Dianitra: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=27523250&v=2&s=0 Co za szyk! I ta posągowa figura! No i tę cudną ;-) kieckę musi sprzedać, bo jej na yorka zbrakło... Buehehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: nasza Dianitra 22.08.05, 20:59 Jakbym chciała na niej zarobic to bym ją sprzedała drożej a nie za 10% ceny za jaką została kupiona Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: nasza Dianitra 23.08.05, 08:13 Chyba żartujesz, zupełny brak gustu ta sukienka, myślę, że sama ją zaprojektowałaś (hehehe) i dałaś do szycia u krawcowej. Ew. kupiłaś na targu, bo żaden Salon nie podpisze się pod tym cudakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: nasza Dianitra 23.08.05, 08:18 Tu masz link na coś naprawdę pięknego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=27909742&v=2&s=0 i o tylko 100 pln droższego. Bez MEGA-ramiączek mających zakryć brzydkie ramiona (i takim sposobem zabudowana góra, stała się jeszcze bardziej rozbudowana i widoczna) :-// Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: przestańcie już 23.08.05, 09:53 Ok, ja już daję spokój, koniec zabawy, zabieram swoje zabawki ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: przestańcie już 23.08.05, 10:30 Sama wszczynasz burdy i prosisz o zaprzestanie? Ta suknia ma chyba najbardziej obrzydliwy dekolt jaki kiedykolwiek widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: przestańcie już 23.08.05, 11:51 a ty masz rozdowjenie jaźni czy co? A co to moja suknia Syjamski? Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: przestańcie już 23.08.05, 12:12 A czy ja gdzies napisalem, ze twoja ta sukienka? Po raz kolejny - nie odzywaj sie, bos glupia jak pantofelek. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: przestańcie już 23.08.05, 12:51 zdaje się do mnie to napisałeś a głupi to Ty jesteś palancie Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: nasza Dianitra 23.08.05, 08:24 quote// deczko 22.08.2005 16:58 + odpowiedz Fakt Cena jest bardzo zachecajaca. Mozna odpruc te grube ramiaczka i niebieskie rozyczki i popracowac nad gora. Tylko, za przerobki trzeba placic, czasami slono, wiec chyba lepiej poszukac drozszej kreacji. //quote Odpowiedz Link Zgłoś
padalec_bez_jajec Dianitra atakuje forum Zwierzęta 23.08.05, 08:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=28027644&a=28027644 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: Dianitra atakuje forum Zwierzęta 23.08.05, 10:03 lacz się padalcu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dianitra atakuje forum Zwierzęta IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.08.05, 17:44 padalec bez jajec nie daj sie!!!! niektorzy sa tu prosci jak konstrukcja cepa, nie bede mowic juz kto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franio Zawodowiec Re: nasza Dianitra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 21:01 Welon na głowie??? Biała suknia??? Jest to sprzeczne z tradycją!! Ślub był pewnie li tylko pokazówką. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: nasza Dianitra 22.08.05, 21:47 nie wiedziałam, że biała suknia w kościele to odbieganie od tradycji Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: nasza Dianitra 25.08.05, 15:11 zgodnie z tradycja biala suknia i welon zarezerwowane sa dla dziewci... matka 6- letniego dziecka dziewcia chyba nie jest? a moze to bylo niepokalane poczecie? Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: nasza Dianitra 25.08.05, 15:15 Hmmm... Pismo nie wspomina, aby Chrystus w dzieciństwie miał yorka... Odpowiedz Link Zgłoś
q4kropki Re: Dianitra 25.08.05, 16:46 Wiesz, teraz mało która dziewczyna idąca do ślubu jest dziewicą a (prawie) wszystkie idą w białych sukienkach, ja tutaj nie widzę problemu w tej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: Dianitra 25.08.05, 17:44 a ja byłam w kremowej i nie miałam welonu ;O) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 znawca? 22.08.05, 21:56 A Ty jestes znawcą tradycji Naszego kraju? Znawco? ps. ciekawe na czym tak się znasz, ze tak pieknie sie nazywasz Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 RZYGAĆ SIĘ CHCE 22.08.05, 21:44 bez komentarza BYDLAKU/BYDLACZKO PIERZONA Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski [...] 23.08.05, 10:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: RZYGAĆ SIĘ CHCE 23.08.05, 11:52 nie pisz już do mnie bojowniku syjamski, nie lubię Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska patrzy Re: RZYGAĆ SIĘ CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 03:01 słuchajcie. ktos wrzucił ten watek na forum o forum i czyta was teraz cala polska. nop ja tez przebrnalem.jestescie naprawde wszyscy zajebisci. mam spory problem by przyznac 1 miejsce za debilizm pani od yorka co konfabuluje , pani od lecznicy co w kompie gnije i sie cieszy jakims barakiem parterowym czy moze pedzelkowi. warszawka bije cala polske na glowe.gratulacje.jestscie wszyscy boscy :-) znaczy sie-debilami. Odpowiedz Link Zgłoś