Gość: lofix To jeszcze nic !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.91.* 13.09.05, 08:21 Brak recepcji , basenu ??? jak to sie ma do rozwalającego się garażu poziomowego zrobionego ze złych materiałów który pewnie się niedługo zawali a mieszkańcy będą łopatami dokopywać się do swoich samochodów albo się zrzucą ( około 2 mln PLN na naprawe) Mieszkaniec z Książkowej 9G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Devcor - Osiedle Tęcza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 12:52 A może ktoś zainteresuje się Devcor'em, które oszukało a teraz kompletnie olewa mieszkańców osiedla Tęcza w Łomiankach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t@b Widze ze JW nie reklamowało sie w gazecie.... IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 13.09.05, 09:06 Jak kilka lat temu milismy problem z Dom Development i zróciliśmy sie do Gazety o zainteresowanie się to sprawa to otrzymaliśmy odpowiedź, że DD jest zbyt dobrym reklamodawcom żeby się do nich czepiać. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggreg Re: Widze ze JW nie reklamowało sie w gazecie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:55 Być może JWC nie wywiązuje sie z płatności za reklamy, co podobno jest normalne dla tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grze należy sprawdzić kto jest we władzach firmy!!! IP: *.stat.gov.pl 13.09.05, 15:01 i gdzie firma ma "swoich" ludzi To wyjaśnia dlaczego przez tyle lat śmieje się z mieszkańców i nabiera następnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Jutro kolejny artykul w GW na temat JWC... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 18:54 Kolejni nabici w butelke klienci JWC wypowiedzieli sie jutro w GW kolejna przestroga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert do Pani Małgorzaty Zubik IP: *.itpp.pl 15.09.05, 00:29 Niech Pani ich spyta dlaczego na Dąbrówce Wiślanej zmuszali mieszkańców do podpisywania aktów notarialnych u JEDNEGO notariusza. Cuchnie to na odległość wielu kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaccek A ja z kolei oberwałem jako wykonawca IP: *.jjs.pl 15.09.05, 01:15 Miałem przyjemność (lub nie) wykonywać jedną z ninstalacji dla JW na Ostrobramskiej. Dałem z siebie wszystko: solidność + terminowość - a w efekcie prawie zbankrutowałem: obiecana szybka zapłata nadeszła dopiero, z wielką łaską, po pół roku. Boże chroń mnie przed developerami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master A jak uniezależnić się od TPSA i TV kablowej? IP: *.jjs.pl 15.09.05, 01:30 Należy umożliwić swobodny dostęp wszystkim potencjalnym operatorom i wszystkim możliwym mediom (telefonia, internet, TV, bezpieczeństwo) na równych prawach. Do tego potrzebna jest dobrze przemyślana Osiedlowa Infrastruktura Teletechniczna i profesjonalne jej zarządzanie. Jak to zrobić? Zainteresowanych odsyłam na stronę www.inteligentne.pl --> raport Inteligentne Osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minusz Re: Mieszkańcy kontra deweloper IP: *.fbx.proxad.net 23.11.05, 22:54 nie przesadzaj, Łucka City jest calkiem w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kupuj u nich to złodzieje i prostaki nawet wyrok sądowy IP: 87.207.210.* 08.01.06, 14:26 nie mobilizuje ich do wypłaty należnych pieniędzy-zwlekają, aż zacznie się ich straszyć komornikiem główno nie firma! J.W. DESTRUCTION! Odpowiedz Link Zgłoś