Dodaj do ulubionych

JAK DOTRZEC POD MOST?

19.09.02, 10:02
W sobote piknik na praskim koncu Mostu Siekierkowskiego. W zwiazku z tym pytanie
czlowieka z polnocy i t lewej - jak dorzec z Centrum w te okolice, gdzie sie to dobedzie.

Wiem, ze mozna 167 do Sanktuarium i na piechote, ale to kawalek jest, na moscie wieje, a
pogoda jaka jest kazden widzi. Ponoc ma tam tez byc nocna linia podstawiona. A co od
praskiej strony tam dojezdza?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: JAK DOTRZEC POD MOST? 19.09.02, 10:16
      A poczytałeś co napisał d.z. ?
      Będą dwie specjalne linie.
      • roody102 Re: JAK DOTRZEC POD MOST? 19.09.02, 11:58
        A nie poczytalem. Zaraz nadrobie - moj blad :)
        • roody102 Re: JAK DOTRZEC POD MOST? 19.09.02, 12:01
          Kurde... ale w ktorym miejscu, bo cos nie widze...
    • roody102 Re: JAK DOTRZEC POD MOST? 20.09.02, 14:06
      Rozumiem, ze nie dane mi bedzie sie dowiedziec jak mam w sobotnie popludnie
      dostac sie z Centrum w okolice tego miejsca, gdzie sie ten caly piknik
      odbedzie?
      • iwo_ Re: JAK DOTRZEC POD MOST? 20.09.02, 16:13
        Szczegóły na stronie www.ztm.waw.pl i w jutrzejszej i dzisiejszych gazetach...
        • roody102 Re: JAK DOTRZEC POD MOST? 23.09.02, 10:59
          Teraz to nieco po ptokach :)))
          Ale spoko - znalazlem 201, wbilem sie w nie z niejakim trudem i dotarlem.

A moze ktos jehal ze mna?
          To bylo tak kolo 20. Jechala nas cala ekipa, w sumie mnogo, bo ze 40 osob znajomych,
          rozwleczeni po calym autobusie, ale sila nas byla z przodu. Wspieralismy kierowce
          okrzykami i wiwatami, gdy ostro skrecal i gdy wyprzedzal 167 na Bartyckiej :))) Ja siedzialem
          na siedzeniu podwojnym, pierwszym, blizej okna. To zreszta byl blad, bo na mnie siedzialo
          jeszcze kilka osob :)))

Ale bylo milo.
          Koncert tez niezly. Znaczy jak jak zwykle nieco przegapilem koncert, bo sie zagadalem, ale
          bawilem sie swietnie. Powinni czesciej mosty otwierac :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka