Gość: max IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 09.06.02, 22:16 Ktoś na tym forum powiedział że marnie mieszka sie na Jelonkach,ja natomiast stwierdze,że fajnie mieszka sie na Górcach ot i tyle. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weryk Re: GÓRCE IP: *.ports.pol.pl 10.06.02, 00:45 Górce jeszcze gorsze - istna dreslandia, nawet Stoleczna kiedys walkowala ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 11.06.02, 21:46 Jestem pewne że żaden z was dwóch nigdy nawet nie był na Górcach i tyle, ale utarte stwierdzenia powielacie ,naprawde nic o tym nie wiedząc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weryk Re: GÓRCE IP: *.ports.pol.pl 11.06.02, 22:00 Miałem `przyjemnosc` mieszkac tuz obok i prawie codziennie przechodzic przez to osiedle. Dziękuję, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 11.06.02, 22:47 A można wiedzieć gdzie mieszkałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAN Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.11.03, 23:16 u Pani Malinowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: GÓRCE 12.06.02, 10:21 Trudno nie być na Górcach jeśli mieszka się na Jelonkach pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
masik Re: GÓRCE 21.02.03, 12:28 E tam Gorce sa w porzadku w sumie jak ktos wychowal sie z tymi ludzmi to nie patrzy sie jaki kto jest dres czy jak.Heheh ja mieszkam na Os.Przyjazn i to jest dobra miejscowka bo młot a kowadło tam czumy tu Gorce czasem bywa roznie :P ale generalnie jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 11.06.02, 22:48 Chciałbym aby obecni mieszkańcy Górc wypowiedzieli sie o tym osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
m-j Re: GÓRCE 13.06.02, 12:29 Gorce sa dresowe przy sklepiku nocnym od strony gorczewskiej, przez niego przestalem pokazywac sie na Gorcach, ale teraz nowe bloki polepszyly sytuacje, swierza krew;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: GÓRCE IP: 157.25.166.* 20.02.03, 03:33 jakim sklepiku? cżłowieku tego sklepu już nie ma od x-lat :) a kiedyś w nim hm... podprowadzałem czekoladę ;).. to były czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 23:29 Mieszkam tu od 5 lat. Mimo pewnych minusów przy zmianie mieszkania pozostaliśmy na Górcach. Ciekawe, że dresy jakoś nie rzuciły mi się w oczy, może patrzę w nieodpowiednią stronę? Nie wierzę w miejsce idealne. Kiedy już jest blisko ideału, to trzeba za to słono zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bołbin Re: GÓRCE IP: *.pl 23.06.02, 22:37 mieszkam tu już 10 lat wcześniej mieszkałam na jelonkach i różnicy nie widze i musze powiedziec że na górcach jest bardzo przyjemnie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 27.06.02, 23:23 Górce są super,świetne towarzystwo,w miarę spokojnie-czego więcej chcieć?....METRA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: GÓRCE IP: 157.25.166.* 09.07.02, 14:42 panikujecie.. ja na górce przeniosłem się z wyki i nigdy w życiu tam nie chciałbym wrócić. Górce to stosunkowo młode osiedle w porównaniu do Yelonek (oprócz paru bloków). Teraz sporo nowych stawiają, więc ludzie też trochę inni przychodzą. A ogolonych troszeczkę się kręci, jak wszędzie zresztą, ale jest spox. Jakoś nie widzę żeby było groźnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górczanin Czego więcej chcieć? Nowego Stadionu Legii :) IP: *.acn.pl 23.02.03, 15:27 usytuowanego bliżej Bemowa!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Czego więcej chcieć? Nowego Stadionu Legii :) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 12:58 Jest Legia w Fortach Bema ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAS Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.131.130.* 27.07.02, 11:28 Przygladajac sie rozmowa na temat Jelonek, Górc, Bemowa odnosze wrazenie, ze wiekszosc z wypowiadajacych sie panicznie boi sie tak zwanych "dresiarzy". To czy osiedle jest fajne czy nie ocenia sie pod wzgledem trzech paskow na metr kwadratowy, a nie ilosci zieleni, sklepow, dogodnego dojazdu do Centrum i wielu innych spraw. "Dresiarze" to tez ludzie, chociaz moze nie maja kompow i dostepu do forum to jednak sa ludzmi, a nie chodzacymi maszynami do zabijania. Mam wrazenie, ze niektorzy tak sie ich boja, ze widzac tylko z daleka grupe glosno zachowujacych sie ludzi zaczynaja trzasc portkami. STRACH MA WIELKIE OCZY. Pzdr RAS byly mieszkaniec dresiarskiej ulicy Czumy, obecnie mieszkaniec nie mniej dresiarskiej Woli, Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: GÓRCE 20.09.03, 14:29 wiesz...niektórzy maja złe doswiadczenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górce_girl Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 10.08.02, 18:21 Górce to naprawde świetne osiedle,super ludzie,po porstu fajny klimat.Niczego nie brakuje(moze tylko metra,ale to już siła wyższa:)Przy okazji pozdrawiam całe Górce i życzę wszystkim miłych wakacji!!! PS:A ci dresiarze...są spoko i nikomu krzywdy nie robią-to zwykli ludzie,tylko ubierają sie wygodniej-ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: GÓRCE IP: 2.5.PRE* / 141.11.116.* 21.08.02, 15:33 Ja mieszkam na Gorcach od 1987 roku (wczesniej na Lagowskiej, teraz na Bogatynskiej) i z czystym sumieniem moge polecic to osiedle innym. Sa sklepy, szkola, dojazd do centrum OK, bezpieczenstwo moim zdaniem tez w normie. Ludzie jak wszedzie, z przewaga na plus. Pozdrawiam wszystkim, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jania Re: GÓRCE IP: *.stacje.agora.pl 26.08.02, 08:55 Mieszkam na Gorcach od 11 lat i jestem b. zadowolona. Dresiarze sa wszedzie, ich nnie wyplenisz, nie da sie stworzyc dla nich getta. Nawet w bloku mam kilku "takich". Wyobrazcie sobie, ze sa na tyle grzeczni (moze tylko dla sasiadow), ze mowia "dziendobry", otwieraja drzwi, robia miejsce, kiedy chce sie wejsc po schodach. A to ze urzadzaja dzikie imprezy (na szcescie nie czesto) to dobnostka ;) Ale takie wypadki maja miejsce wszedzie. A tak mowiac o osiedlu to jest. b. przyjemne. Blisko do puszczy kampinoskiej, jest gdzie pojechac na rowerku, nie ma problemu ze zrobieniem zakupow nawet o poznej godzinie (Hit, niedlugo Auchan). Nowe bloki, chociaz kazdy z innej beczki, przyciagaja mlodych ludzi, mlode malzenstwa z dziecmi, co widac w dzien na osiedlowych placach zabaw, ktorych rowniez nie brakuje. Ludziska tu naprawde milo sie zyje!!! Pozdrawiam mieszkancow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: GÓRCE IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 26.08.02, 12:49 Mieszkam na Górcach od 8 lat. Bardzo funkcjonalne i dobrze polozone osiedle. Duzo wiecej zalet niz wad. Wadą najwieksza (jak na wszystkich osiedlach w Warszawie) jest brak rozrywek dla mlodych ludzi. Dlatego idac przez Górce mozna zobaczyc grupy znudzonych osobników. Nie załatwia tego nawet Skate Park przy kortach tenisowych. Mnie osobiscie najbardziej nie przeszkadzaja te grupki mlodzieniaszkow ale ich konsekwencje, czyli spraye na wszystkich bez wyjatku budynkach. W szczegolnosci ze sa to bezmozgowe podpisy autorow a nie nawet przyjemny rysunek (czego w sumie tez nie akceptuje na cudzej wlasnosci). W szczegolnosci dowalilbym autorowi(om) podpisujacym sie ROD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA GÓRCE IP: *.acn.pl 10.02.03, 20:32 Na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci noszącej pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 2300, w związku z czym ostatnie 4 - 5 godzin sprzedaje głównie alkohol. I tu rozpoczyna się koszmar mieszkańców pobliskiego bloku przy ulicy Kazubów 4. Od ok 18 - 19tej godziny nasze klatki schodowe zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona horda łamie prawo pijąc alkohol w miejscu publicznym, używając publicznie plugawego języka i dewastując (tzw. potrzeby fizjologiczne) klatki schodowe. Kilkanaście razy interweniowała wzywana przez mieszkańców policja i straż miejska (tzw. spisanie z dowodów osobistych), ale to nic nie pomaga. Czy rzeczywiście nic więcej nie można zrobić? Przecież poczucie bezkarności rozzuchwala tych młodych, dwudziestokilkuletnich ludzi. Oni coraz bardziej się degenerują, a mieszkańcy coraz bardziej ulegają frustracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: GÓRCE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 07:32 Może przedstawcie problem urzędowi dzielnicy Bemowo? Może to coś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszkaniec Górc Super osiedle!!! IP: *.acn.pl 14.02.03, 15:01 Naprawde fajne osiedle, jeżeli tkoś mówi że jest tu niebezpiecznie, to niech się przejdzie po innych osiedlach, a jak ktoś się czepia ludzi ze Skate Parku to jest to total przymuł. Znam osobiście wielu ludzie, którzy na Skate Parku przesiadują prawie codziennie (w lato) i jakoś nie mogę stwierdzić żeby byli oni niebezpieczni, co prawda niekiedy dojdzie do małych ekscesów ale to tylko czasami i szybko się o tym zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Super osiedle!!! IP: 157.25.166.* 20.02.03, 03:30 Popieram :)... ja sobie łażę na korty (drogie cholera, zdziercy) i jest spox, a skate park jest tuż obok i często mnie kręci żeby sobie rolki kupić i pojeździć ;)... a jak ktoś panikuje to nawet na osiedlu za zasiekami i 60-cioma ochroniarzami mu będzie źle.. zresztą znam sporo cool osóbek z górc w wieku zarówno naście jak i dziesiąt.. i parę nawet w dresach chodzi :) stay cool don't panic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: email Re: Super osiedle!!! IP: *.aster.pl / 10.70.3.* 17.11.03, 23:36 E TAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonzi Re: Super osiedle!!! IP: *.polkomtel.com.pl 16.04.03, 10:10 A gdzie jest ten Skate Park ???? Pozdrawiam Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA GÓRCE IP: *.acn.pl 16.02.03, 22:03 Na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci noszącej pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 2300, w związku z czym ostatnie 4 - 5 godzin sprzedaje głównie alkohol. I tu – MIMO DOMOFONÓW - rozpoczyna się koszmar mieszkańców pobliskiego bloku przy ulicy Kazubów 4. Od ok 18 - 19tej godziny nasze klatki schodowe zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona horda łamie prawo pijąc alkohol w miejscu publicznym, używając publicznie plugawego języka i dewastując (tzw. potrzeby fizjologiczne) klatki schodowe. Kilkanaście razy interweniowała wzywana przez mieszkańców policja i straż miejska (tzw. spisanie z dowodów osobistych), ale to nic nie pomaga. Czy rzeczywiście nic więcej nie można zrobić? Przecież poczucie bezkarności rozzuchwala tych młodych, dwudziestokilkuletnich ludzi. Oni coraz bardziej się degenerują, a mieszkańcy coraz bardziej ulegają frustracji. DZISIAJ ZNOWU INTERWENIOWAŁA POLICJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantic Re: GÓRCE IP: *.waw.gratka.pl 06.05.03, 17:51 Gorce sa super... mieszkam tu 11 lat i uwazam ze sa OK. Dresiarzy b. malo (tylko w "starych" czesciach, osiedla),budynki sa coraz ladniejsze i nowoczesniejsze, coraz lepszy dojazd do centrum mnostwo sklepow i hipermarketow, wiele zieleni i spokoj...acha - i jak zawsze mowili odwiedzajacy mnie znajomi - mnostwo pieknych dziewczyn na ulicach - serio...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquilla Re: GÓRCE IP: 5.3.1R* / *.sas.dk 15.09.03, 13:56 ja sie troche boje mieszkac na Gorcach. W sobote w bloku przy Baborowskiej widzialam w nocy duza gruper wyrostkow rzucajaca butelkami w okno, gdzie byla jakas impreza :( Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: GÓRCE 20.09.03, 14:28 wychowałem się na Górcach , mieszkam tu od 17 lat zgoła nie jest to straszne osiedle ale dla przybyszów spoza może takie sę wydawać rzeczywiście dresiarnia ma tu spory udzialw populacji rzeczywiiście można się przestraszyć wygolonych głów i zbiórek na ławkach ale na co dzień jest to zwykłe przeciętne do granic blokowisko bez większych afer i wypadków osobiście nie moge znieśc myśli o jednym o tym że otynkuja mi bloki na kolorowo owszem może to i coś poprawiło w estetyce osiedla ale 3 kolory:zileleń,niebieskie szyby balkonowe i białe tynki-stanowiłą/ły(bo to juz wszystko szare)całkiem zgrabna "kompozycję"--sentyment no ale wiecej nocnych przydałoby się też ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / 10.70.3.* 23.10.03, 22:49 Na osiedlu GÓRCE, na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci noszącej pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 23:00, w związku z czym ostatnie 4 - 5 godzin sprzedaje głównie alkohol. POWRÓCIŁY PRZYMROZKI, POWRÓCIŁ mieszkańców pobliskiego bloku przy ulicy Kazubów 4. Od ok 18 - 19 tej godziny nasze klatki schodowe PONOWNIE Zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona horda łamie prawo pijąc alkohol w miejscu publicznym, używając publicznie plugawego języka i dewastując (tzw. potrzeby fizjologiczne) klatki schodowe. W zimie kilkanaście razy interweniowała wzywana przez mieszkańców policja i straż miejska (tzw. spisanie z dowodów osobistych), ale to nie pomagało. Poczucie bezkarności rozzuchwaliło tych młodych, dwudziestokilkuletnich ludzi. Oni coraz bardziej się degenerują, a mieszkańcy coraz bardziej ulegają frustracji. BYLE DO WIOSNY (OCIEPLENIA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górczanin Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.acn.pl 24.10.03, 13:27 Widzę ten twój bloczek z okna gdy się rano budze i kurwa zygać mi się chce gdy sobie przypominam że ty tam mieszkasz, ujawnij się, powiedz kim jestes a nie kurwa stale będziesz płakał przez net że źli panowie piją piwo na klatce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWSTYDZONA KULTURALNY GÓRCZANIN IP: *.mis / localhost 25.10.03, 09:55 Gość portalu: Górczanin napisał(a)min: kurwa zygać mi się chce gdy sobie przypominam że ty tam mieszkasz BRAWO GÓRCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: KULTURALNY GÓRCZANIN IP: 209.25.165.* 29.10.03, 09:41 Moja klatke tez czasem "nawiedza ekipa z piwkiem". W sumie nie mam im za zle ze chca sie spotkac przy piwku, pogadac, papierosa zapalic, gdy na dworze zimno i ciemno. Ale czemu zostawiaja po sobie taki niesamowity burdel!!! Czy to taki wielki problem, zeby nie ciskac petami na prawo i lewo? A moze wyrzucenie puszek/butelek po piwie do kosza przekrocza ich fizyczne mozliwosci? Za moich szkolnych czasow robilo sie spotkania nie na klatce, a na koniec cala ekipa sprzatala po sobie, zeby gospodarzowi balaganu po sobie nie zostawiac, bo 11 - 12 w nocy to nie pora na takie dzialania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punisher Re: KULTURALNY GÓRCZANIN IP: 209.234.166.* 29.10.03, 10:03 Kulturka ..chmmm a słowo "burdel" to dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palant Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.aster.pl / 10.70.4.* 01.11.03, 21:24 PALNIJ SE Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Weź się człowieku palnij w łep! 11.12.03, 10:22 jak miło poczytac , nie ma co ale "elementem" pozostanie "elementem" ---ludowy koryt--ups...koloryt ale i tak lubie swoje osiedle--mimo wszelkich podobnych uciążliwości jak wymienione wyżej nasiadówki na klatkach schodowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN SAM Re: Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 22:33 what you feel is what you are and what you are is beautifull REALLY? Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Weź się człowieku palnij w łep! 17.01.04, 15:14 Gość portalu: TEN SAM napisał(a): > what you feel is what you are and what you are is beautifull > REALLY? bywa i tak ale ten przytyk jest niezrozumiały więc może expresis verbis? nie? no widzisz tak też bywa Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Weź się człowieku palnij w łep! 17.01.04, 15:16 no, a what you... to cytat z "Iris" zespołu Goo Goo Dolls tak dla formalnści wyjasniam a natury sygnaturek nie chce mi się objasniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wex się ... Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 18:35 jak miło poczytac , nie ma co > ale "element" pozostanie "elementem" ---ludowy koloryt > ale i tak lubie swoje osiedle--mimo wszelkich podobnych uciążliwości jak > wymienione wyżej nasiadówki na klatkach schodowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.04, 01:48 Te menele znowu się pojawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janie Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 11:25 Teraz piją i sikają na ławeczce przed blokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hurra Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 21:54 Żabka nareszcie zamknięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onteż Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.04, 22:59 Znowu ją otworzyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazubiak Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 22:22 Gość portalu: onteż napisał(a): Znowu ją otworzyli Na osiedlu GÓRCE, na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci noszącej pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 23:00, w związku z czym ostatnie 4 - 5 godzin sprzedaje głównie alkohol. Znowu się ochłodziło. Od ok 18 - 19 tej godziny klatki schodowe bloku przy Kazubów PONOWNIE zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona horda łamie prawo pijąc alkohol w miejscu publicznym, używając publicznie plugawego języka i dewastując (tzw. potrzeby fizjologiczne) klatki schodowe. BYLE DO WIOSNY (OCIEPLENIA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: GÓRCE IP: *.acn.pl 20.12.03, 23:08 Gość portalu: max napisał min: > pozdrawiam. Pozdrawiam także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.05, 14:34 w sumie to tak jak wszedzie :) ,może tylko z tą różnicą że na Górcach cześciej płoną kościoły i ludzie dziwnym trafem ostatnio z okien wypadają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patty Re: GÓRCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:57 Uwazam, ze dla ludzi wloczacych sie po nocach albo szukajacych atrakcji wszedzie moze byc niebezpiecznie. Mieszkam przy Bolkowskiej, co prawda w nowym bloku, i jakos nie zauwazylam, zeby w tej okolicy bylo bardziej niebezpiecznie niz np. w Centrum Warszawy czy na Goclawiu, gdzie wczesniej mieszkalam. Owszem, czasem na lawkach, w Lidlu czy pod tamtejszym solarium zbieraja sie grupki nawalonych kolesi w dreasch i ich glupawe blond panienki z odrostami - ale nie trzeba sie nimi przejmowac, jesli cie nei zaczepiaja. Ot, taki kolryt lokalny. Poza tym mieszka tam kupa normalnych pracujacych i uczacych sie ludzi, sporo mlodych malzenstw z dzieci i studentow - tak wiec nie uwazam tego rejonu za jakas specjalna mordownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: GÓRCE IP: *.chello.pl 07.03.05, 18:32 Mieszkam na Górcach od malolata i zyje mio sie dobrze ! Jest to dla mnie ciche osiedle ! A wracajac do dresiarzy to sa oni wszedzier i sie ich nie boje bo co mi zabiora ?? ewentualnie telefon ! Często przemierzam Jelonki i nigdy nikt mnie nie zaczepil oraz nie slyszlaem o takich przypadkach ! Górce i Jelonki to dobre osiedla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xray Re: GÓRCE IP: *.sita.aero 07.03.05, 18:55 za miesiac zaczne mieszkac na osiedlu gorce, mam nadzieje ze bedzie ok. dresiarze, racja sa wszedzie, mysle ze ta "moda" kiedys minie :)) pojawia sie np chlopaki w rajtuzach :) pozdrawiam przyszlych sasiadow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 22:01 Dzięki za pozdrowienia dla sąsiadów. Jak ci się mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: GÓRCE IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.07.05, 20:13 Jestem mieszkanką Górc od 20 lat i zapewniam że jest tu cudownie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GÓRCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:43 Od roku mieszkam na Czumy i jest super wcześniej mieszkałam na Ochocie i było strasznie ćpuny na klatce itp. a tu jest miło i całkiem bezpiecznie (zdarza mi się wracać dosyć późno do domku i jeszcze mnie nic złego nie spotkało) pozwólmy ludzią ubierać się tak jak im wygodzie i nie oceniajmy po wyglądzie Odpowiedz Link Zgłoś
kklusek Re: GÓRCE 02.08.05, 14:07 Gość portalu: ja napisał(a): > Od roku mieszkam na Czumy i jest super Czumy to nie Górce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantz Re: GÓRCE IP: *.waw.gratka.pl 12.10.05, 12:37 Mieszkam tu 13 lat - i uwazam ze Gorce sa naprawde ok. Jest wszystko czego potrzeba: Wola Park i Tesco pozwola zrobic zakupy i pojsc do kina (Silver Screen), jest dobry dojazd do centrum, jest sporo zieleni - a ze wielu ludziom mlodzi ludzie w luznych spodniach i dresach sluchajacy hiphopu (wciaz chyba modny wsrod nastolatkow ktorych tu sporo mieszka)to to samo co dresiarze - stad pewnie takie opinie. Moze troche inaczej jest w starszej czesci (10 pietrowe blokowiska) - ale nowa czesc zdecydowanie ladniejsza i spokojniejsza...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: GÓRCE IP: *.aster.pl 12.10.05, 20:09 mieszkam w najstarszym bloku na Górcach NIE JEST ŹLE CORAZ WIĘCEJ POLICJI SPISUJĄ MŁODZIEZ JEST CORAZ SPOKOJNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś