IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 09.06.02, 22:16
Ktoś na tym forum powiedział że marnie mieszka sie na Jelonkach,ja natomiast
stwierdze,że fajnie mieszka sie na Górcach ot i tyle.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: weryk Re: GÓRCE IP: *.ports.pol.pl 10.06.02, 00:45
      Górce jeszcze gorsze - istna dreslandia, nawet Stoleczna kiedys walkowala ten
      temat.
      • irzyk Re: GÓRCE 10.06.02, 13:32
        W tym wypadku przyznam Ci rację

pozdr
        irzyk
        • Gość: max Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 11.06.02, 21:46
          Jestem pewne że żaden z was dwóch nigdy nawet nie był na Górcach i tyle, ale
          utarte stwierdzenia powielacie ,naprawde nic o tym nie wiedząc
          • Gość: weryk Re: GÓRCE IP: *.ports.pol.pl 11.06.02, 22:00
            Miałem `przyjemnosc` mieszkac tuz obok i prawie codziennie przechodzic przez to
            osiedle. Dziękuję, postoję.
            • Gość: max Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 11.06.02, 22:47
              A można wiedzieć gdzie mieszkałeś?
              • Gość: MAN Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.11.03, 23:16
                u Pani Malinowskiej
          • irzyk Re: GÓRCE 12.06.02, 10:21
            Trudno nie być na Górcach jeśli mieszka się na Jelonkach

pozdr
            irzyk
          • masik Re: GÓRCE 21.02.03, 12:28
            E tam Gorce sa w porzadku w sumie jak ktos wychowal sie z tymi ludzmi to nie
            patrzy sie jaki kto jest dres czy jak.Heheh ja mieszkam na Os.Przyjazn i to
            jest dobra miejscowka bo młot a kowadło tam czumy tu Gorce czasem bywa
            roznie :P ale generalnie jest dobrze...
            • Gość: k Re: GÓRCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:21
              .
    • Gość: max Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 11.06.02, 22:48
      Chciałbym aby obecni mieszkańcy Górc wypowiedzieli sie o tym osiedlu.
      • m-j Re: GÓRCE 13.06.02, 12:29
        Gorce sa dresowe przy sklepiku nocnym od strony gorczewskiej, przez niego
        przestalem pokazywac sie na Gorcach, ale teraz nowe bloki polepszyly sytuacje,
        swierza krew;))))
        • Gość: as Re: GÓRCE IP: 157.25.166.* 20.02.03, 03:33
          jakim sklepiku? cżłowieku tego sklepu już nie ma od x-lat :) a kiedyś w nim
          hm... podprowadzałem czekoladę ;).. to były czasy :)
    • Gość: bea Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 23:29
      Mieszkam tu od 5 lat. Mimo pewnych minusów przy zmianie mieszkania pozostaliśmy
      na Górcach. Ciekawe, że dresy jakoś nie rzuciły mi się w oczy, może patrzę w
      nieodpowiednią stronę?
      Nie wierzę w miejsce idealne. Kiedy już jest blisko ideału, to trzeba za to
      słono zapłacić.
      • Gość: bołbin Re: GÓRCE IP: *.pl 23.06.02, 22:37
        mieszkam tu już 10 lat wcześniej mieszkałam na jelonkach i różnicy nie widze i
        musze powiedziec że na górcach jest bardzo przyjemnie !!!!!
        • Gość: LALA Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 27.06.02, 23:23
          Górce są super,świetne towarzystwo,w miarę spokojnie-czego więcej
          chcieć?....METRA!!!!
          • Gość: dd Re: GÓRCE IP: 157.25.166.* 09.07.02, 14:42
            panikujecie.. ja na górce przeniosłem się z wyki i nigdy w życiu tam nie
            chciałbym wrócić. Górce to stosunkowo młode osiedle w porównaniu do Yelonek
            (oprócz paru bloków). Teraz sporo nowych stawiają, więc ludzie też trochę inni
            przychodzą. A ogolonych troszeczkę się kręci, jak wszędzie zresztą, ale jest
            spox. Jakoś nie widzę żeby było groźnie....
          • Gość: Górczanin Czego więcej chcieć? Nowego Stadionu Legii :) IP: *.acn.pl 23.02.03, 15:27
            usytuowanego bliżej Bemowa!!! :)
            • Gość: mnk Re: Czego więcej chcieć? Nowego Stadionu Legii :) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 12:58
              Jest Legia w Fortach Bema ;)
    • Gość: RAS Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.131.130.* 27.07.02, 11:28
      Przygladajac sie rozmowa na temat Jelonek, Górc, Bemowa odnosze wrazenie, ze
      wiekszosc z wypowiadajacych sie panicznie boi sie tak zwanych "dresiarzy". To
      czy osiedle jest fajne czy nie ocenia sie pod wzgledem trzech paskow na metr
      kwadratowy, a nie ilosci zieleni, sklepow, dogodnego dojazdu do Centrum i wielu
      innych spraw. "Dresiarze" to tez ludzie, chociaz moze nie maja kompow i dostepu
      do forum to jednak sa ludzmi, a nie chodzacymi maszynami do zabijania. Mam
      wrazenie, ze niektorzy tak sie ich boja, ze widzac tylko z daleka grupe glosno
      zachowujacych sie ludzi zaczynaja trzasc portkami. STRACH MA WIELKIE OCZY.
      Pzdr
      RAS byly mieszkaniec dresiarskiej ulicy Czumy, obecnie mieszkaniec nie mniej
      dresiarskiej Woli,
      • kreskator Re: GÓRCE 20.09.03, 14:29
        wiesz...niektórzy maja złe doswiadczenia.....
    • Gość: Górce_girl Re: GÓRCE IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 10.08.02, 18:21
      Górce to naprawde świetne osiedle,super ludzie,po porstu fajny klimat.Niczego
      nie brakuje(moze tylko metra,ale to już siła wyższa:)Przy okazji pozdrawiam
      całe Górce i życzę wszystkim miłych wakacji!!!
      PS:A ci dresiarze...są spoko i nikomu krzywdy nie robią-to zwykli ludzie,tylko
      ubierają sie wygodniej-ot co!
    • Gość: X Re: GÓRCE IP: 2.5.PRE* / 141.11.116.* 21.08.02, 15:33
      Ja mieszkam na Gorcach od 1987 roku (wczesniej na Lagowskiej, teraz na
      Bogatynskiej) i z czystym sumieniem moge polecic to osiedle innym. Sa sklepy,
      szkola, dojazd do centrum OK, bezpieczenstwo moim zdaniem tez w normie. Ludzie
      jak wszedzie, z przewaga na plus.

Pozdrawiam wszystkim,
      Krzysiek
      • Gość: Jania Re: GÓRCE IP: *.stacje.agora.pl 26.08.02, 08:55
        Mieszkam na Gorcach od 11 lat i jestem b. zadowolona. Dresiarze sa wszedzie,
        ich nnie wyplenisz, nie da sie stworzyc dla nich getta. Nawet w bloku mam
        kilku "takich". Wyobrazcie sobie, ze sa na tyle grzeczni (moze tylko dla
        sasiadow), ze mowia "dziendobry", otwieraja drzwi, robia miejsce, kiedy chce
        sie wejsc po schodach. A to ze urzadzaja dzikie imprezy (na szcescie nie
        czesto) to dobnostka ;) Ale takie wypadki maja miejsce wszedzie.
        A tak mowiac o osiedlu to jest. b. przyjemne. Blisko do puszczy kampinoskiej,
        jest gdzie pojechac na rowerku, nie ma problemu ze zrobieniem zakupow nawet o
        poznej godzinie (Hit, niedlugo Auchan). Nowe bloki, chociaz kazdy z innej
        beczki, przyciagaja mlodych ludzi, mlode malzenstwa z dziecmi, co widac w dzien
        na osiedlowych placach zabaw, ktorych rowniez nie brakuje.
        Ludziska tu naprawde milo sie zyje!!!
        Pozdrawiam mieszkancow :-)
        • Gość: mir Re: GÓRCE IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 26.08.02, 12:49
          Mieszkam na Górcach od 8 lat. Bardzo funkcjonalne i dobrze polozone osiedle.
          Duzo wiecej zalet niz wad. Wadą najwieksza (jak na wszystkich osiedlach w
          Warszawie) jest brak rozrywek dla mlodych ludzi. Dlatego idac przez Górce
          mozna zobaczyc grupy znudzonych osobników. Nie załatwia tego nawet Skate Park
          przy kortach tenisowych. Mnie osobiscie najbardziej nie przeszkadzaja te grupki
          mlodzieniaszkow ale ich konsekwencje, czyli spraye na wszystkich bez wyjatku
          budynkach. W szczegolnosci ze sa to bezmozgowe podpisy autorow a nie nawet
          przyjemny rysunek (czego w sumie tez nie akceptuje na cudzej wlasnosci). W
          szczegolnosci dowalilbym autorowi(om) podpisujacym sie ROD.
    • Gość: JA GÓRCE IP: *.acn.pl 10.02.03, 20:32
      Na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci noszącej
      pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 2300, w związku z czym ostatnie 4 -
      5 godzin sprzedaje głównie alkohol. I tu rozpoczyna się koszmar mieszkańców
      pobliskiego bloku przy ulicy Kazubów 4. Od ok 18 - 19tej godziny nasze klatki
      schodowe zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona
      horda łamie prawo pijąc alkohol w miejscu publicznym, używając publicznie
      plugawego języka i dewastując (tzw. potrzeby fizjologiczne) klatki schodowe.
      Kilkanaście razy interweniowała wzywana przez mieszkańców policja i straż
      miejska (tzw. spisanie z dowodów osobistych), ale to nic nie pomaga.
      Czy rzeczywiście nic więcej nie można zrobić? Przecież poczucie bezkarności
      rozzuchwala tych młodych, dwudziestokilkuletnich ludzi. Oni coraz bardziej się
      degenerują, a mieszkańcy coraz bardziej ulegają frustracji
      • Gość: mnk Re: GÓRCE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 07:32
        Może przedstawcie problem urzędowi dzielnicy Bemowo? Może to coś pomoże?
    • Gość: Miszkaniec Górc Super osiedle!!! IP: *.acn.pl 14.02.03, 15:01
      Naprawde fajne osiedle, jeżeli tkoś mówi że jest tu niebezpiecznie, to niech
      się przejdzie po innych osiedlach, a jak ktoś się czepia ludzi ze Skate Parku
      to jest to total przymuł. Znam osobiście wielu ludzie, którzy na Skate Parku
      przesiadują prawie codziennie (w lato) i jakoś nie mogę stwierdzić żeby byli
      oni niebezpieczni, co prawda niekiedy dojdzie do małych ekscesów ale to tylko
      czasami i szybko się o tym zapomina.
      • Gość: as Re: Super osiedle!!! IP: 157.25.166.* 20.02.03, 03:30
        Popieram :)... ja sobie łażę na korty (drogie cholera, zdziercy) i jest spox, a
        skate park jest tuż obok i często mnie kręci żeby sobie rolki kupić i
        pojeździć ;)... a jak ktoś panikuje to nawet na osiedlu za zasiekami i 60-cioma
        ochroniarzami mu będzie źle.. zresztą znam sporo cool osóbek z górc w wieku
        zarówno naście jak i dziesiąt.. i parę nawet w dresach chodzi :)
        stay cool don't panic ;)
        • Gość: email Re: Super osiedle!!! IP: *.aster.pl / 10.70.3.* 17.11.03, 23:36
          E TAM
      • Gość: Zonzi Re: Super osiedle!!! IP: *.polkomtel.com.pl 16.04.03, 10:10
        A gdzie jest ten Skate Park ????
        Pozdrawiam
        Z.
    • Gość: JA GÓRCE IP: *.acn.pl 16.02.03, 22:03
      Na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci noszącej
      pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 2300, w związku z czym ostatnie 4 -
      5 godzin sprzedaje głównie alkohol. I tu – MIMO DOMOFONÓW - rozpoczyna się
      koszmar mieszkańców
      pobliskiego bloku przy ulicy Kazubów 4. Od ok 18 - 19tej godziny nasze klatki
      schodowe zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona
      Kilkanaście razy interweniowała wzywana przez mieszkańców policja i straż
      miejska (tzw. spisanie z dowodów osobistych), ale to nic nie pomaga.
      Czy rzeczywiście nic więcej nie można zrobić? Przecież poczucie bezkarności
      rozzuchwala tych młodych, dwudziestokilkuletnich ludzi. Oni coraz bardziej się
      degenerują, a mieszkańcy coraz bardziej ulegają frustracji.
      DZISIAJ ZNOWU INTERWENIOWAŁA POLICJA.
    • Gość: sceptyk GÓRCE IP: *.mis 14.04.03, 18:12
      bujasz
      • Gość: Frantic Re: GÓRCE IP: *.waw.gratka.pl 06.05.03, 17:51
        Gorce sa super... mieszkam tu 11 lat i uwazam ze sa OK. Dresiarzy b. malo
        (tylko w "starych" czesciach, osiedla),budynki sa coraz ladniejsze i
        nowoczesniejsze, coraz lepszy dojazd do centrum mnostwo sklepow i
        hipermarketow, wiele zieleni i spokoj...acha - i jak zawsze mowili odwiedzajacy
        mnie znajomi - mnostwo pieknych dziewczyn na ulicach - serio...:)
    • Gość: besserwisser GÓRCE IP: *.acn.pl 29.05.03, 01:24
      MASZ RACJĘ
    • Gość: aquilla Re: GÓRCE IP: 5.3.1R* / *.sas.dk 15.09.03, 13:56
      ja sie troche boje mieszkac na Gorcach. W sobote w bloku przy Baborowskiej
      widzialam w nocy duza gruper wyrostkow rzucajaca butelkami w okno, gdzie byla
      jakas impreza :(
    • kreskator Re: GÓRCE 20.09.03, 14:28
      wychowałem się na Górcach , mieszkam tu od 17 lat zgoła
      nie jest to straszne osiedle ale dla przybyszów spoza może takie sę wydawać
      rzeczywiście dresiarnia ma tu spory udzialw populacji
      rzeczywiiście można się przestraszyć wygolonych głów i zbiórek na ławkach
      ale na co dzień jest to zwykłe przeciętne do granic blokowisko bez większych
      afer i wypadków
      osobiście nie moge znieśc myśli o jednym
      o tym że otynkuja mi bloki na kolorowo
      owszem może to i coś poprawiło w estetyce osiedla
      ale 3 kolory:zileleń,niebieskie szyby balkonowe i białe tynki-stanowiłą/ły(bo
      to juz wszystko szare)całkiem zgrabna "kompozycję"--sentyment
      no ale wiecej nocnych przydałoby się też !
    • Gość: zmyślony GÓRCE IP: *.aster.pl / 10.70.3.* 19.10.03, 23:46
      pieprzysz
    • Gość: JA Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / 10.70.3.* 23.10.03, 22:49
      Na osiedlu GÓRCE, na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci
      noszącej pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 23:00, w związku z czym
      ostatnie 4 - 5 godzin sprzedaje głównie alkohol.
      POWRÓCIŁY PRZYMROZKI, POWRÓCIŁ mieszkańców pobliskiego bloku przy ulicy
      Kazubów 4. Od ok 18 - 19 tej godziny nasze klatki schodowe PONOWNIE Zamieniają
      się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona
      W zimie kilkanaście razy interweniowała wzywana przez mieszkańców policja i
      straż miejska (tzw. spisanie z dowodów osobistych), ale to nie pomagało.
      Poczucie bezkarności rozzuchwaliło tych młodych, dwudziestokilkuletnich ludzi.
      Oni coraz bardziej się degenerują, a mieszkańcy coraz bardziej ulegają
      frustracji.
      BYLE DO WIOSNY (OCIEPLENIA)
      • Gość: Górczanin Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.acn.pl 24.10.03, 13:27
        Widzę ten twój bloczek z okna gdy się rano budze i kurwa zygać mi się chce gdy
        sobie przypominam że ty tam mieszkasz, ujawnij się, powiedz kim jestes a nie
        kurwa stale będziesz płakał przez net że źli panowie piją piwo na klatce!
        • Gość: ZAWSTYDZONA KULTURALNY GÓRCZANIN IP: *.mis / localhost 25.10.03, 09:55
          Gość portalu: Górczanin napisał(a)min:

kurwa zygać mi się chce gdy sobie przypominam że ty tam mieszkasz

BRAWO GÓRCE
          • Gość: mieszkaniec Re: KULTURALNY GÓRCZANIN IP: 209.25.165.* 29.10.03, 09:41
            Moja klatke tez czasem "nawiedza ekipa z piwkiem".
            W sumie nie mam im za zle ze chca sie spotkac przy piwku, pogadac, papierosa
            zapalic, gdy na dworze zimno i ciemno.
            Ale czemu zostawiaja po sobie taki niesamowity burdel!!!
            Czy to taki wielki problem, zeby nie ciskac petami na prawo i lewo?
            A moze wyrzucenie puszek/butelek po piwie do kosza przekrocza ich fizyczne
            mozliwosci?

Za moich szkolnych czasow robilo sie spotkania nie na klatce, a na koniec cala
            ekipa sprzatala po sobie, zeby gospodarzowi balaganu po sobie nie zostawiac, bo
            11 - 12 w nocy to nie pora na takie dzialania...

• Gość: punisher Re: KULTURALNY GÓRCZANIN IP: 209.234.166.* 29.10.03, 10:03
              Kulturka ..chmmm a słowo "burdel" to dodatek
        • Gość: palant Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.aster.pl / 10.70.4.* 01.11.03, 21:24
          PALNIJ SE
          • kreskator Re: Weź się człowieku palnij w łep! 11.12.03, 10:22
            jak miło poczytac , nie ma co
            ale "elementem" pozostanie "elementem" ---ludowy koryt--ups...koloryt
            ale i tak lubie swoje osiedle--mimo wszelkich podobnych uciążliwości jak
            wymienione wyżej nasiadówki na klatkach schodowych....
            • Gość: TEN SAM Re: Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 22:33
              what you feel is what you are and what you are is beautifull
              REALLY?
              • kreskator Re: Weź się człowieku palnij w łep! 17.01.04, 15:14
                Gość portalu: TEN SAM napisał(a):

> what you feel is what you are and what you are is beautifull
                > REALLY?

bywa i tak
                ale ten przytyk jest niezrozumiały więc może expresis verbis?
                nie?
                no widzisz
                tak też bywa
                • kreskator Re: Weź się człowieku palnij w łep! 17.01.04, 15:16
                  no, a what you...
                  to cytat z "Iris" zespołu Goo Goo Dolls
                  tak dla formalnści wyjasniam
                  a natury sygnaturek nie chce mi się objasniać
            • Gość: Wex się ... Weź się człowieku palnij w łep! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 18:35
              jak miło poczytac , nie ma co
              > ale "element" pozostanie "elementem" ---ludowy koloryt
              > ale i tak lubie swoje osiedle--mimo wszelkich podobnych uciążliwości jak
              > wymienione wyżej nasiadówki na klatkach schodowych....
      • Gość: ON Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.04, 01:48
        Te menele znowu się pojawiły.
      • Gość: Janie Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 11:25
        Teraz piją i sikają na ławeczce przed blokiem
        • Gość: Hurra Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 21:54
          Żabka nareszcie zamknięta
          • Gość: onteż Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.04, 22:59
            Znowu ją otworzyli
            • Gość: Kazubiak Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 22:22
              Gość portalu: onteż napisał(a): Znowu ją otworzyli

Na osiedlu GÓRCE, na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci
              noszącej pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 23:00, w związku z czym
              ostatnie 4 - 5 godzin sprzedaje głównie alkohol.
              Znowu się ochłodziło. Od ok 18 - 19 tej godziny klatki schodowe bloku przy
              Kazubów PONOWNIE zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały.
              Rozwydrzona horda łamie prawo pijąc alkohol w miejscu publicznym, używając
              publicznie plugawego języka i dewastując (tzw. potrzeby fizjologiczne) klatki
              schodowe.
              BYLE DO WIOSNY (OCIEPLENIA)
    • Gość: Gość portalu Re: GÓRCE IP: *.acn.pl 20.12.03, 23:08
      Gość portalu: max napisał min:
      > pozdrawiam.

Pozdrawiam także.
    • Gość: Sceptyk GÓRCE IP: *.aster.pl 18.12.04, 23:47
      Breeeeeeeeeeeeedzisz
    • Gość: marti Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.05, 14:34
      w sumie to tak jak wszedzie :) ,może tylko z tą różnicą że na Górcach cześciej
      płoną kościoły i ludzie dziwnym trafem ostatnio z okien wypadają ...
      • Gość: Patty Re: GÓRCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:57
        Uwazam, ze dla ludzi wloczacych sie po nocach albo szukajacych atrakcji wszedzie
        moze byc niebezpiecznie. Mieszkam przy Bolkowskiej, co prawda w nowym bloku, i
        jakos nie zauwazylam, zeby w tej okolicy bylo bardziej niebezpiecznie niz np. w
        Centrum Warszawy czy na Goclawiu, gdzie wczesniej mieszkalam.
        Owszem, czasem na lawkach, w Lidlu czy pod tamtejszym solarium zbieraja sie
        grupki nawalonych kolesi w dreasch i ich glupawe blond panienki z odrostami -
        ale nie trzeba sie nimi przejmowac, jesli cie nei zaczepiaja. Ot, taki kolryt
        lokalny.
        Poza tym mieszka tam kupa normalnych pracujacych i uczacych sie ludzi, sporo
        mlodych malzenstw z dzieci i studentow - tak wiec nie uwazam tego rejonu za
        jakas specjalna mordownie...
    • Gość: Kazik Re: GÓRCE IP: *.chello.pl 07.03.05, 18:32
      Mieszkam na Górcach od malolata i zyje mio sie dobrze ! Jest to dla mnie ciche
      osiedle ! A wracajac do dresiarzy to sa oni wszedzier i sie ich nie boje bo co
      mi zabiora ?? ewentualnie telefon ! Często przemierzam Jelonki i nigdy nikt
      mnie nie zaczepil oraz nie slyszlaem o takich przypadkach ! Górce i Jelonki to
      dobre osiedla !
      • Gość: xray Re: GÓRCE IP: *.sita.aero 07.03.05, 18:55
        za miesiac zaczne mieszkac na osiedlu gorce, mam nadzieje ze bedzie ok.
        dresiarze, racja sa wszedzie, mysle ze ta "moda" kiedys minie :)) pojawia sie
        np chlopaki w rajtuzach :) pozdrawiam przyszlych sasiadow
        • Gość: Ciekawa Re: GÓRCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 22:01
          Dzięki za pozdrowienia dla sąsiadów.
          Jak ci się mieszka?
    • Gość: Asik Re: GÓRCE IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.07.05, 20:13
      Jestem mieszkanką Górc od 20 lat i zapewniam że jest tu cudownie! ;)
    • Gość: ja Re: GÓRCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:43
      Od roku mieszkam na Czumy i jest super wcześniej mieszkałam na Ochocie i było
      strasznie ćpuny na klatce itp. a tu jest miło i całkiem bezpiecznie (zdarza mi
      się wracać dosyć późno do domku i jeszcze mnie nic złego nie spotkało)
      pozwólmy ludzią ubierać się tak jak im wygodzie i nie oceniajmy po wyglądzie
      • kklusek Re: GÓRCE 02.08.05, 14:07
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Od roku mieszkam na Czumy i jest super

Czumy to nie Górce...
        • Gość: Frantz Re: GÓRCE IP: *.waw.gratka.pl 12.10.05, 12:37
          Mieszkam tu 13 lat - i uwazam ze Gorce sa naprawde ok. Jest wszystko czego
          potrzeba: Wola Park i Tesco pozwola zrobic zakupy i pojsc do kina (Silver
          Screen), jest dobry dojazd do centrum, jest sporo zieleni - a ze wielu ludziom
          mlodzi ludzie w luznych spodniach i dresach sluchajacy hiphopu (wciaz chyba
          modny wsrod nastolatkow ktorych tu sporo mieszka)to to samo co dresiarze - stad
          pewnie takie opinie. Moze troche inaczej jest w starszej czesci (10 pietrowe
          blokowiska) - ale nowa czesc zdecydowanie ladniejsza i
          spokojniejsza...pozdrawiam
          • Gość: ANKA Re: GÓRCE IP: *.aster.pl 12.10.05, 20:09
            mieszkam w najstarszym bloku na Górcach
            NIE JEST ŹLE CORAZ WIĘCEJ POLICJI SPISUJĄ MŁODZIEZ
            JEST CORAZ SPOKOJNIEJ

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka