zarlaczka 12.02.03, 20:43 się o Ciebie "biją", a Ty uciekłeś. Pokibicuj chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Kanuk kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 20:47 To i ja sie o niego pobije. Moze ktoras z uczestniczek walki mnie przy okazji zauwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 20:48 Obawiam się, że wtedy Kanuk zniknie na dobre. Tego już nie wytrzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Kocham Kanuka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 20:55 Moj ci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kocham Kanuka!!! 12.02.03, 21:01 A kysz! A kysz! Zajmij się lepiej tłumem swoich panienek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Pozadam Kanuka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 21:03 Prawie tak jak Zarlaczki! PS. Nie mam juz wielbicielek. Ktos je wszystkie stad przegonil. Teraz zostalem sam jak kolek. Taka karma. Taki kismet. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:05 Zapomniałeś na pierwszym miejscu postawić butelczynę. Jakoś Twojego samokołkowstwa nijak zauważyć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pozadam Kanuka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 21:07 Pije bo jestem sam. Jestem sam bo pije. Raaaaatuuunkuuuuu!!! Dajcie mi Zarlacza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:11 Juz podaje na wynos czy na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pozadam Kanuka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 21:13 Na miejscu!!! Nawet sztuccow nie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:26 Prosze tylko nie siorpac,i nie mlaskac.... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:31 Tradi, tego się po Tobie nie spodziwałam. Chcesz mnie dać na pożarcie Niechowi, który tym sposobem postanowił się mnie pozbyć. Ja rozumiem, że to w ramach walki o Kanuka, ale dlaczego sposobami poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:37 A co Ty nie jestes smakowitym kaskiem? Jedzac w lozku do poduszki mozna sie tylko zadlawic i posciel popaprac... Zapros Niecha do stolu...najpierw. (Miltona bez urazy...bla bla bla) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Pozadam Kanuka!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.02.03, 21:37 zarlaczko droga,wzajemnie. Niechowi powiedz , zeby uwazal tam u Saudow. nie lubia picia i podrywania takoz. sankcje grozoa straszne , zadne veto w Radzie Bezpieczenstwa nie pomoze...a on ciagle mysli, ze ucieknie od miltonii !!!! pudelko dobych daktyli przywiezie , sie pogodza. dobre daktyle? juz mowie....medjugol , cos takiego , najlepsze daktyle sa na Placu Pigalle. I tylko o to sie moze Miltonia martwic. A Ty Zarlaczko , nie boj nic, z Tradycja nie przyjade bo nie dam rady Jej namowic na wspolny lot. Moze najwyzej na drinka w Chicago ! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:42 Fakt nie dasz rady mnie namowic na wspolny lot bo my nie rozmawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:43 Tak, tak na pewno Niech z Miltonem się pogodzą, zwłaszcza jak te daktyle. Dobrych rad udzielasz. Co do Tradi, to ja nie jestem pewna, czy na ten lot jej nie namówisz, a i tym spotkaniem na drinku w Chicago to za zachwycona nie jestem. Ale cóż, do Chicago bliżej niż do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:29 Jeszcze takiego łgarza to ja na nie widziałam, ani w realu, ani w wirtualu. Sam. A Niechowa, dwa koty, papuga i pies to co. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pozadam Kanuka!!! 12.02.03, 21:30 Gość portalu: Niech napisał(a): > Prawie tak jak Zarlaczki! > PS. Nie mam juz wielbicielek. Ktos je wszystkie stad przegonil. Teraz zostalem > sam jak kolek. Taka karma. Taki kismet. uwielbiam ten twój " taka karma, taki kismet". odsprzedaj mi go Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:33 a jakiez to kobiety bija sie o Niecha? Gdziez one. Chcialabym je zobaczyc. Chyba ci sie Zarlaczko te kobiety z dzisiejszym meczem pomylily. Tam tez sie bija, ale o gola, a nie o Niecha. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:35 Jak to kto, Milton, Tradi i ja, a teraz i Niech doszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:42 zarlaczka napisała: > Jak to kto, Milton, Tradi i ja, a teraz i Niech doszedł. gdybym byla Kanukiem, ba, mezczyzna, wybralabym Niecha. Mam nadzieje, ze panie by mi wybaczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:44 Przepraszam czy ja sie tu o ktoregos bije?? Ja nawet nie umiem....nie przywyklam. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:46 Tradi ja Cię przejrzałam. Ty tak mówisz, że nie umiesz, żeś taka bezbronna, a potem okaże się, że Ty i Atoba, i Niecha, i Normalsa, i Pana Pndzelka, i, co najgorsze, Kanuka, zdobyłaś. Bo u Kaski, to i Ty szansy nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:44 A ja Cię do dzisiaj za przyjaciółkę uważałam. Jesteś największym rozczarowaniem mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:47 zarlaczka napisała: > A ja Cię do dzisiaj za przyjaciółkę uważałam. Jesteś największym rozczarowaniem > > mojego życia. Co ty Zarlaczko! Gdybym byla mezczyzna, bylabym z cala pewnoscia gejem. PS rozmawialas juz z Niechem? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:49 Nie. Niby dlaczego miałam z nim rozmawiać, będę rozmawiała ze wszystkimi w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:51 Bardzo chętnie. O której planujesz dzwonić? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:55 20:30 tak przynajmniej sie umowilam,ale to bylo przed tym jak niech dal telefon wszystkim...teraz chyba nie ma kolejki tylko kto sie dodzwoni temu sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:57 Ja będę dzwoniła na telefon Aski, więc spokojnie możemy umówić się na pogaduszki w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk kobiety IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.02.03, 21:55 bardzo chetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 21:57 zarlaczka napisała: > Nie. Niby dlaczego miałam z nim rozmawiać, będę rozmawiała ze wszystkimi w > piątek. myslalam, ze juz wszyscy z nim rozmawiali i tylko ja sie ociagam. Mnie to w zasadzie wszystko jedno, czy zadzwonie do niego za min., czy w piatek, tylko jakos nie, moge sie zebrac, by wykrecic ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:00 Ja na ogół nie dzwonię pierwsza do facetów, a kiedy chciałam zrobić wyjątek i zadzwonić czy wysłać smsa do Kanuka, to nie chce dać telefonu. Oh, ten karma i ta kimset. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:02 kanuk to jakis dziwny przypadek. Zarlaczka to daj mu swoj telefon wtedy Ty nie bedziesz do niego pierwsza dzwonic bo on to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:06 Ale on wcale tego nie chce. Przecież nie wcisnę mu go na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:11 tradycja1 napisała: > kanuk to jakis dziwny przypadek. > Zarlaczka to daj mu swoj telefon wtedy Ty nie bedziesz do niego pierwsza > dzwonic bo on to zrobi. Nie dziwny przypadek, tylko normalny. Co tam będzie wydzwaniał do różnych bab, to strata czasu. Zysk czasu to telefon do MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:15 Miltonia musisz sie zdecydowac..Niech czy kanuk ? Podziel sie z kolezanka w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:18 tradycja1 napisała: > Miltonia musisz sie zdecydowac..Niech czy kanuk ? > Podziel sie z kolezanka w potrzebie. No właśnie. Zdecyduj się. A jeszcze zauważyłam, że Milton, to i Normalsowi nie chce przepuścić. A ja chcę tylko Kanuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:20 Zarlaczka a teraz powiedz nam ladnie dlaczego kanuk? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:22 Cosik, a nawet więcej niż cosik, mnie do niego ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:15 Ja już tak czułam, że Kanuk prawie się zdecydował wziąć ten telefon do mnie, no i przyszedł Milton i znowu namieszał. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:15 miltonia napisała: > tradycja1 napisała: > > > kanuk to jakis dziwny przypadek. > > Zarlaczka to daj mu swoj telefon wtedy Ty nie bedziesz do niego pierwsza > > dzwonic bo on to zrobi. > Nie dziwny przypadek, tylko normalny. Co tam będzie wydzwaniał do różnych bab, > to strata czasu. Zysk czasu to telefon do MNIE! Zysk czasu, strata pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:00 Buggi to wybij cyferki chyba ze masz telefon "wybrecany" Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kanuk kobiety 12.02.03, 22:07 tradycja1 napisała: > Buggi to wybij cyferki chyba ze masz telefon "wybrecany" nie, musze je tylko wycisnac. PS Ja, podobnie jak Zarlaczka nie dzwonie pierwsza do facetów, no powiedzmy w 99% nie dzwonie pierwsza. Niechowi natomiast wyslalam sms-a, ale chyba go nie dostal :( Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:19 Jak już powiedziałam, ja chcę Kanuka i platonicznie Kaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:19 ja nie chce nikogo. juz kiedys pisalam, ze facet to big problem. bijcie sie zatem miedzy soba. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:21 Rozumiem, że odpuszczasz Niecha i nie będziesz go już bajerować. Kilka koleżanek się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:24 zarlaczka napisała: > Rozumiem, że odpuszczasz Niecha i nie będziesz go już bajerować. a czym ja go tak bajerowalam? ja mu sama prawde i tylko prawde w oczy mówilam. Kilka > koleżanek się ucieszy. taaak? a których? pewnie masz siebie sama na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:29 Ja napisałam wyraźnie kogo mam na oku, nie wymigując się jak Ty, więc proszę mi tu nie imputować. A jak byś trochę polatała po forum GW, to byś wiedziała, jakie koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:35 Zarlaczko, alez ja latam po forum i bynajmniej nie za Niechem,wiec widze te jego karme i ten jego kismet. Z tego tez powodu odpuszczam go sobie. PS Miltonio ja sie ciesze razem z Toba. Moze przy tobie Niesiek sie wreszcie ustatkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:30 buggi napisała: > zarlaczka napisała: > > Rozumiem, że odpuszczasz Niecha i nie będziesz go już bajerować. > a czym ja go tak bajerowalam? ja mu sama prawde i tylko prawde w oczy mówilam. > > Kilka koleżanek się ucieszy. taaak? a których? pewnie masz siebie sama na mysli. Buggi, ja się ucieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:24 Czy mezczyzni maja cos do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:25 tradycja1 napisała: > Czy mezczyzni maja cos do powiedzenia? owszem : prosze, przepraszam, dziekuje, Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:27 + tak kochanie,oczywiscie kochanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ustalmy co czyje. 12.02.03, 22:30 tradycja1 napisała: > + tak kochanie,oczywiscie kochanie.... o tym nie trzeba pisac, to sie rozumie samo przez siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Lista końcowa 12.02.03, 22:33 Kanuk - mój. Niech - Miltona. Atob - Tradycji. Buggi - ma do wyboru Normalsa i Pana Pndzelka. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:36 Na napojach jej kogos wylowimy..swoja droga niejaki grzchur interesujaca postac ,krotko,na temat....Buggi:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:38 tradycja1 napisała: > Na napojach jej kogos wylowimy..swoja droga niejaki grzchur > interesujaca postac ,krotko,na temat....Buggi:) kto? kto to jest grzchur? i czego chce ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:37 zarlaczka napisała: > Kanuk - mój. > Niech - Miltona. > Atob - Tradycji. > Buggi - ma do wyboru Normalsa i Pana Pndzelka. Z miejsca biore Pndzla. I niech strace, ten jego brzuch tez. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:39 Przydziały zostały dokonane. Teraz nam przychodzi opracować strategię, aby te przydziały zrozumiały, że wybrały najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:41 zarlaczka napisała: > Przydziały zostały dokonane. Teraz nam przychodzi opracować strategię, aby te > przydziały zrozumiały, że wybrały najlepiej. a ja nie jestem do konca pewna mojego wyboru, wiadomo Zdzicha. Wróci i jeszcze oczy mi wydrapie za tego Pndzla. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:43 Pndzelek na Zdzichę nie leci, a poza tym Ty mi nie wyglądasz na taką, która da sobie cokolwiek wydrapać. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:49 zarlaczka napisała: > Pndzelek na Zdzichę nie leci, a poza tym Ty mi nie wyglądasz na taką, która da > sobie cokolwiek wydrapać. jak to nie leci!!!! Zarloku ty mi oczu nie mydl, ja sama czytalam.... No ale to juz mój browar. Jestem natomiast ciekawa, co na to wszystko panowie? Oni teraz mecz jakis ogladaja i zielonego pojecia nie maja o tych naszych podzialach. A i jeszcze jedno pytanie: czy przewiduje sie wymiane towaru lub jego wypozyczanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 23:02 Ja Kanuka nie dam i nie wypożyczę. Z resztą dogaduj się osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:46 Od dzis kibicuje ostro Legi Warszawa,slucham tylko polskich piosenek. Nie straszne mi glosne okrzyki na stadionach,deszcz.... jestem wyrozumiala na wyjscia z kolegami na mecze i przedmczowe i pomeczowe piwko.... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:47 Tradi, ale ja miałam na myśli zupełnie coś innego. To Atob powinien polubić, to co Ty lubisz, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:51 Ale on nawet nie stara sie mnie poznac:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:52 Stara się, na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:54 tradycja1 napisała: > Ale on nawet nie stara sie mnie poznac:((((( Alez skad!!! Tradycjo. Mnie pisal, ze na wlasnych rekach cie z restauracji wyniesie, w razie gdybys nie byla w stanie sama pójsc. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:56 I myślisz, że on ją wtedy będzie chciał dogłębnie poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:58 zarlaczka napisała: > I myślisz, że on ją wtedy będzie chciał dogłębnie poznać? cóz znaczyc mialo "doglebnie"? ciekawam Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 23:03 Bugol nie załamuj Ty mnie. Naprawdę nie wiesz co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Musimy opracować strategię 12.02.03, 22:56 buggi napisała: > tradycja1 napisała: > > > Ale on nawet nie stara sie mnie poznac:((((( > > > Alez skad!!! Tradycjo. Mnie pisal, ze na wlasnych rekach cie z restauracji > wyniesie, w razie gdybys nie byla w stanie sama pójsc. Jeden krok do przodu trzy kroki do tyl Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:40 nie wszystko zloto co sie swieci Buggi. Grzchur mowie!Wiem co mowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:43 Pndzel nie swieci sie na pewno, to wiem i zlotem tez nie jest Ps skonczyl sie Cohen, czas na Gipsy Kings Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:48 Skonczyl sie Mylovitz pora na Dezerter. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:50 Mnie się skończył obiadek i pora na deserek. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:51 tradycja1 napisała: > Skonczyl sie Mylovitz pora na Dezerter. Dezerter????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:53 Beznadziejna taktyka co??????? "Jest 4 nad ranem Warszawa spi mgla unosi sie nad miastem to doba pora by zaatakowac wioske w zaroslach ukryta" Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Lista końcowa 12.02.03, 22:57 tradycja1 napisała: > Beznadziejna taktyka co??????? > > "Jest 4 nad ranem Warszawa spi > mgla unosi sie nad miastem > to doba pora by zaatakowac > wioske w zaroslach ukryta" Tradi!!! Ty sie zlituj!! Wojna tuz tuz, Dajbliu tylko patrzec jak rakiety podesle, a ty tu takie teksty ;( I to pewnie Dezertera, nic tylko zdezertowac . Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Lista końcowa 12.02.03, 23:05 To co, mam jeszcze więcej pić i to bez rozcieńczania? A jakiej muzyki mam słuchać? I czy podział już zaklepany, bo zazwyczaj lubię mieć odwody. Żarłacz połknął mi Kanuka, Normals w ogóle nie odpowiada na moje propozycje nie do odrzucenia. I co ja zrobię, jak Niech znowuż popędzi za tłumem nastolatek? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Lista końcowa 12.02.03, 23:08 Zrób wszystko, żeby popędził za Tobą i uświadom mu, że dokonał najlepszego z możliwych wyborów, wybierając Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Gdzie one sa?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:11 Gdzie sa moje nastolatki?! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:16 Zostaw Niech te nastolatki. Pamiętaj, że z nas wszystkich wybrałeś Miltona i teraz musisz mu okazywać uwielbienie i względy. Może w nagrodę sprawi sobie spódniczkę w kratkę i podkolanówki. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:18 I właśnie tego się bałam, tych nastolatek. Kanuk, pamiętasz te pierwsze niewinne chwile, jak się poznaliśmy i jak było pięknie, bo Żarłacz nic o Twoim istnieniu nie wiedział. Przypomnij sobie, a wtedy jestem spokojna o Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:21 Milton, wredzizno. Widzę, że ustalenia, ustaleniami, ale Kanuka odpuścić nie chcesz, a ja w tym czasie Niechowi tłumaczę, że dokonał najlepszego z możliwych wyboru. Ale skoro Ty Kanuka, to ja..., nie, ja chcę Kanuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Hej, hej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:26 Gdzie sie pochowalyscie, smarkule? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:26 No dobra, ale Niech woli nastolatki, to co mam na lodzie zostać? Za chwilę to obie będziemy miały w plecy, bo Kanuk przerażony ucieknie, a Niecha jak się z oka spuści, to żadnej nie przepuści. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:29 miltonia napisała: > No dobra, ale Niech woli nastolatki, to co mam na lodzie zostać? Za chwilę to > obie będziemy miały w plecy, bo Kanuk przerażony ucieknie, a Niecha jak się z > oka spuści, to żadnej nie przepuści. ja to mam przynajmniej swiety spokój i mi blogo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:31 Eee tam Buggi, nie wierzę. Pewnie coś knujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:33 Ucieknie przerażony do mnie, co mu na zdrowie jedynie wyjdzie. A co z tego, że Niech chce nastolatki, ja chcę milion dolców i też go nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Gdzie one sa?! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.02.03, 23:26 tylko moj spokoj diabli wzieli. I DOBRZE !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:29 No nareszcie jesteś. Kanuk nie porzucaj mnie całkowicie, bo Ci nie wybaczę! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie one sa?! 12.02.03, 23:31 Kanuk zobacz, przecież Milton każde spodnie chwyta. A ja tylko za Tobą oczy wypatruję. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Milton i Zarlacz 12.02.03, 23:34 teraz to sie pobijcie o Kanuka, a ja z nim w tym czasie odejde pod reke. gdzie dwóch sie bije..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Gdzie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:35 Gdzie one sie pochowaly?! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdzie?! 12.02.03, 23:38 Gość portalu: Niech napisał(a): > Gdzie one sie pochowaly?! slonce, nastolatki to juz swoja dobranocke obejrzaly i dawno spia. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Milton i Zarlacz 12.02.03, 23:36 Powiem wam w sekrecie ze USA polskich facetow co dosc.... zapraszam do Chicago:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Milton i Zarlacz 12.02.03, 23:39 tradycja1 napisała: > Powiem wam w sekrecie ze USA polskich facetow co dosc.... > zapraszam do Chicago:) a czego wy tam w tym Jackowie nie macie Tradi? ale jesli polecasz to moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Milton i Zarlacz 12.02.03, 23:47 > a czego wy tam w tym Jackowie nie macie Tradi? ale jesli polecasz to > moze.... Tych z Jackowa to szczegolnie nie polecam....ale inne okazy co niby na chwilke po studiach zarobic itp..i tak siedza...i czekaja.... Odpowiedz Link Zgłoś