maciekamigo 02.12.05, 23:54 Niech idzie na drogi!! Wtedy wykorzystają najwyżej 20%, a resztą będzie można spłacać poprzednie kredyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vault Re: Stolica zaciągnęła wczoraj 28. kredyt IP: 207.236.152.* 03.12.05, 00:34 ło qrwa!!! prawie trzy miliardy złotych zadłuzenia? 28 kredytow? przecież to panstwo ciągnie za pożyczone pieniądze. ile jeszcze pożyczą zanim padną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Stolica zaciągnęła wczoraj 28. kredyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 07:18 A po co ? Przecież w tym roku nie wydali pieniędzy które mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stolica IP: *.chello.pl 03.12.05, 08:58 dlaczzego zatrudniają pracowników na ummowy - zlecenia i wykazuja mniejsze zatrudnienie granda Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Stolica zaciągnęła wczoraj 28. kredyt 03.12.05, 09:08 zaciągneli kredyt, ale nie wiedzą na co??? To mi nie wróży gospodarnego wykorzystania tych pieniędzy... obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gru3 coz ...swieta IP: *.chello.pl 03.12.05, 09:28 zbliza sie pora nagrod dla urzednikow Urzedu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: coz ...swieta 03.12.05, 09:54 A krytykowali Gierka za kredyty!!!Po Gierku,przynajmniej cos za te dlugi zostalo,konkretne inwestycje.Po tej ekipie,same dlugi. Ot,obluda! Odpowiedz Link Zgłoś
pamelin Re: coz ...swieta 03.12.05, 18:10 Ciekawe, dlaczego dziennikarzy nie interesuja nagrody w innych mazowieckich samorządach: np. w Urzędzie Marszałkowskim. Tam sie dopiero jaja dzieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starazupa Re: coz ...swieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:03 gru3 to nie dla urzędników tylko dla tych co idą za kaczorem Odpowiedz Link Zgłoś
benedek kredyt ma to do siebie że trzeba go spłacić 03.12.05, 09:53 wszystko pięknie tylko że gó.. trafia w wentylator, znając nieudolność naszych urzędników pieniądze zostaną zmarnowane a kredyt trzeba spłacić! "różne cele" - czyli na wszystko, czyli na nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulagula Re: Stolica zaciągnęła wczoraj 28. kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:56 W tym roku, wzorem roku ubiegłego, nie wykorzystano środków na inwestycje w komunikacji miejskiej, zwłaszcza na budowę metra. Być może, jak ktoś trafnie zauważył, kasa potrzebna jest na świąteczne nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek smarkacze spłacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:58 dobrze niech zaciągają i robią co się da, żeby nam się żyło wygodnirj. optem te obsrańce, nasze dzieci i wnuki, pospłacają! Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 kredyty... 03.12.05, 22:04 A co z budżetem na 2005 i jego wykonaniem? Urzędnicy grają w pokera. Dość ryzykownie. Wydaje się że nie mają nawet trójki. Licytują zaczadzeni wizją jakiegoś Las Vegas. Tylko jak ich "sprawdzić"? Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Re: kredyty... 03.12.05, 22:06 Ich nie sprawdzisz, bo musisz najpierw sprawdzić Jego... Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: kredyty... 05.12.05, 00:11 Jak Go sprawdzić? To w końcu tylko gra, musi być jakiś sposób. Myśleć! Myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Wyplaccie nagrody pracownikom ratusza IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.05, 10:12 Wyplaccie nagrody pracownikom ratusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starazupa Re: Stolica zaciągnęła wczoraj 28. kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:01 czy to kredyt na następne nagrody dla tycz co przechodzą do rządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starazupa Re: Stolica zaciągnęła wczoraj 28. kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:07 to co gmina zacignęła to pryszcz z tym co zrobił Mech. Taki budżet że zabraknie na papier do D...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Wielki Prezydent Wawy IP: *.g.pppool.de 04.12.05, 19:38 moi drodzy miszkancy stolicy, te skromne 300 baniek jest przeznaczone na premie i odprawe dla mnie, za moją ciężką pracę. uważam, że mi sie należy. mam spore potrzeby, w końcu jest sie tym "prezydentem", no i mam pikną żonę, a ona lubi sobie kupować zajebiste markowe ciuchy, jest wtedy jeszcze piękniejsza. a wy będziecie mieć fajerwerki na sylwestra za darmo, to sie cieszta. no a jak wam sie jakość dróg nie podoba, to zapie..jcie naszymi zajebistymi tramwajami. wesołych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidamo Kredyt pojdzie na nagrody dla urzedasow. IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.05, 21:24 Zaloze sie ze znaczna czesc kredytu pojdzie na nagrody dla urzedasow. Odpowiedz Link Zgłoś