mloda_mamula 02.02.06, 15:44 Może ktoś ma namiary na dobrego pediatrę w Radomiu? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorisk Re: Pediatra- Radom??? 16.02.06, 10:40 Myśle ze najlepiej popytac mam w swojej dzielnicy, zawsze jakis dobry w przychodzni sie znajdzie a przybjamnije na moim osiedlu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nitkanitka Re: Pediatra- Radom??? 05.03.06, 13:34 Najlepszy pediatra jakiego znam w Radomiu to dr Grzegorz Walczyński - jest WSPANIAŁY! Pracuje w szpitalu na Józefowie. Nie mam do niego namiarów bo od kilka lat nie mieszkam już w Radomiu :(. Odpowiedz Link Zgłoś
magdlena_m Re: Pediatra- Radom??? 20.04.06, 09:42 Hanna Stankiewicz, przyjmuje w przychodni na Domagalskiego ale nie w Polmedzie tylko normalnej i prywatnie na Kochanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: Pediatra- Radom??? 31.05.06, 11:10 Dr Mazurkiewicz - super babka:) przyjmuje w przychodni na Południu (Czarnoleska 19) Odpowiedz Link Zgłoś
joaska777 Re: Pediatra- Radom??? 29.06.06, 12:13 Superbabka Lidia Wolszczak z przychodni na 1905 r. Jest cudowna i zawsze można zadzwonić... Odpowiedz Link Zgłoś
wroba Re: Pediatra- Radom??? 15.10.06, 16:14 Ja mam namiar na babeczkę, która przyjeżdza prywatnie do domu (60 zł wizyta). Jestem z nej zadowolona. Jeśli kroś chce info to proszę na mail gazetowy. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
egajska1 Re: Pediatra- Radom??? 07.11.06, 17:54 Ja również polecam dr Hannę Stankiewicz .To wspaniała kobieta. Jest konkretna, rzeczowa i na dzień dobry nie szprycuje dziecka antybiotykami. Chyba,że to konieczne.Za wizytę domową bierze tylko 20 zł. Poza tym można do niej dzwonić o każdej porze. Gdy tylko jest w domku to zawsze jest do dyspozycji. Super jest także dr Walczyński , ale z tego co wiem to tylko jest do dyspozycji w szpitalu na Józefowie. W domku chyba raczej nie przyjmuje . Pozdrowionka Ewa mama 4 letniej Paulinki i 6 latka Mateuszka Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Pediatra- Radom??? 25.09.07, 19:40 Też polecam dr Stankiewicz i jeszcze dr Dziwisza-ma lux podejście do dzieci,zanim wypisze receptę to pyta jakie masz leki w domu i w sumie za leki płacisz nie więcej niż 10 zł. Nie przepisuje antybiotyków jak cukierków. Bierze 50zł za wizytę domową i pracuje na Tochtermana (nie przyjmuje w żadnej przychodni ani prywatnie-tylko na dojazdy).Pozdrawiam.Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
monzdr Nie polecam dr Stankiewicz 11.06.10, 08:48 Na mnie zrobiła negatywne wrażenie.Poszliśmy do niej,bo synek płakał,prężył się,okazało się później,że to kolka,a ona powiedziała,że jest głodny,a ja nie mam pokarmu i żeby dokarmiać Bebilonem w dodatku Pepti.Synek przybierał ponad 200g na tydzień,skąd pomysł,że to głód i jak mogła w ogóle zaproponować dokarmianie???Przez nią wpadłam w histerię,że nie mam pokarmu.Na szczęście poszliśmy do pani doktor Wlazłowskiej.Spokojnie obejrzała,jak karmię dziecko,powiedziała,że dobrze przybiera i że będę go karmić do dwóch lat.Właśnie minął rok,a my dalej się karmimy:)Kolka mineła,pomagały masaże i noszenie na rękach brzuszkiem do dołu.Co to za pediatra,skoro nie poznała zwykłej kolki? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Pediatra- Radom??? 25.09.07, 19:42 Jeśli chcesz namiary na któregoś z tych lekarzy to zapraszam na gg 2065492.Pozdrawiam.Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Pediatra- Radom??? 29.09.08, 23:26 Zmieniłam gg 11050604, ale namiary na pediatrów nadal mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulaart Re: Pediatra- Radom??? 02.10.08, 18:09 Dr.Dworzańska,przyjmuje na placowej 38A.Można zawsze zadzwonić,ma dużo czasu,nie ma kolejek.Można spokojnie o wszystkim pogadać bez pośpiechu.Zwolenniczka metod naturalnych,bez antybiotyków dostosowuje się do wymagań dziecka.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Pediatra- Radom??? 11.10.08, 21:40 Tutaj dziewczyny pediatrów polecały: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49067&w=84055544 Odpowiedz Link Zgłoś
misczarodziej Re: Pediatra- Radom??? 20.02.09, 20:12 Wszystkich rodzicow,ktorych pociechy nie dostana sie do przedszkola zapraszam do kacika misia czarodzieja.wszelkich informacji udzielam meilowo lub telefonicznie po uprzednim kontakcie droga elektroniczna misczarodziej@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś