zarlaczka 15.02.03, 04:37 Kanuk nie chce się zdeklarować, Aska nie chce mi pożyczyć Kaski, a nikt nie chce mi opowiedzieć jak to dzisiaj było. Więc idę spać i może jakać zemsta mi się przyśni. Mimo wszystko: Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 10:56 wstalem w srodku nocy aby Ci powiedziec hej zarlaczka. na ucho.tylko nie wiem lewe czy prawe. jak bys.....wolala, co ????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ciężki mój los 15.02.03, 10:58 Wolałabym żebyś szepnął mi co innego, ale lepsze to niż nic. Mogą być oba. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ciężki mój los 15.02.03, 11:57 Coooo?, to z powodu szeptania do ucha Żarłaczowi wstajesz w środku nocy? dla mnie się tak nie poświęcałeś. Nie podoba mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 12:57 tradycja mi naprawde zaimponowala usznym tekstem i chcialem sprawdzic jak to dziala. co sie denerwujesz po prochnicy? szeptem do mnie mow, mow szeptem..a zarlaczka charakterna jest: na los sie skarzy, ze "ciezki", ale nie wyjedzie i juz ! chyba, ze na szklanke Mirindy do Tunezji. moja szkola! mnie by taki powod wystarczyl, Ty bys tego miltonia nie zdzierzyla! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 14:10 Ja? Nie takie rzeczy zdzierżam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 14:54 miltonia , Ty masz ciezkie zycie tez? tak jak ja? fajnie , nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 15:03 Gość portalu: kanuk napisał(a): > miltonia , Ty masz ciezkie zycie tez? tak jak ja? fajnie , nie? To Ty masz ciężkie życie? Fajnie to będzie, jak ono się lekkim stanie, np. przy mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 15:05 Ha, ha, ha. Przy niej to dopiero zrozumiesz, że Twoje dotąd lekkim było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 15:20 A moze by tak menage a trois? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 14:15 Kanuk, a jak bym wyjechała, to byś się zdeklarował, też nie. Albo, czy Aska wypożyczyłaby mi Kaskę. Czy tu czy tam i tak bym cierpiała wielce. A na szklaneczkę mirindy wyjechać w jakieś ciepełko, i ciałko wymoczyć w cieplutkim morzu, albo piękną przyrodę popodziwiać to ja zawsze chętnie, na to ja zawsze zwarta i gotowa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 14:52 a co jak ja wroce? entuzjazm Twoj przytlumiajac? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 14:55 Kanuk Ty nie jesteś w stanie, w żaden sposób, mojego entuzjazmu w stosunku do Twojej osoby przytłumić. Nigdy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 15:20 a to juz duzo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 15:25 Taaaak, a bardzo dużo, to niby co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 15:30 czytaj Niecha.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 15:32 Czytam, ale które posty masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 15:37 ten z 15:20 kilka oczek wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 17:29 Czy Niech i Kanuk to ta sama osoba? Tak sadze. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 17:35 moze i tak...ale ciezko jest sie przy tym upierac wiedzac, ze ja mieszkam 7000 kilometrow od ulicy Chmielnej. zdrugiej strony gora z gora..... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 18:10 Ty i Niech ta sama osoba. Ha, ha, ha, ha, ha. Kanuk, czy Ty zawsze musisz się tak rozpisywać, kiedy mnie nie ma. Specjalnie to robisz, czy to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ciężki mój los-czyzby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 18:22 szczerze mowiac, nie przypadek. bylo mi Ciebie juz brak. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ciężki mój los-czyzby 15.02.03, 19:01 W serce me rozkosz wchodzi, słysząc takiego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk zarlaczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 15:35 w szkole Cie tak nazywali? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 18:08 Nie. To samonazwanie. W szkole mnie wszyscy nazywali po imieniu. Czasem tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zarlaczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 18:25 a ja przez ten mroz to dzisiaj jem i jem. jak zarlacz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 18:34 To już mamy przynajmniej jedną wspólną cechę, przynajmniej dzisiaj, to takie miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 21:45 Macie jeszcze jedną wspólna cechę. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 21:53 Z Tradi Ci się pomyliłam (ku wielkiej mojej rozpaczy). Wolę róże. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 21:57 Fakt był, ale czy ja na niego muszę zwracać uwagę. A poza tym twierdziłeś, że wiesz jaką mamy drugą, wspólną, cechę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 22:12 Jesteś(cie) inteligentni Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 22:17 Dzięki Kaska. Jak zwykle miły jesteś. A mnie coraz bardziej żal serce ściska, że niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 22:26 Ale mam słaby kregosłup moralny. Wszystko sie może zdażyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 22:34 Kaska nie kuś. Wiesz przecież, że ja mam do Ciebie dużą słabość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 22:40 A jak jutro bedzie koniec świata? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 22:49 To już nas nie będzie. Czy to pytanie miało zaprowadzić nas na drogę cnoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 22:50 Takie odniosłaś wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 22:55 Zdecydowanie. Kiedy się w środku interesującej (przynajmniej dla jednej strony) rozmowy, zbacza na koniec świata, to niewesołe myśli się nasuwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 22:56 zarlaczka napisała: > Zdecydowanie. Kiedy się w środku interesującej (przynajmniej dla jednej strony) > > rozmowy, zbacza na koniec świata, to niewesołe myśli się nasuwają. ===================== koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 15.02.03, 22:57 ale ten w przenośni. No trudno, skoro wolisz koniec świata. Mnie pozostaje się tylko poddać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 23:10 koniec świata ma być potem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: zarlaczka IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 23:21 Jak się prześpię to wyjaśnię. Padam. Dobranocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zarlaczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 23:34 uffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: zarlaczka 15.02.03, 21:55 Miltonia tez sie z kanukiem umawiala na bzy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk tradycja1 , hello IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 22:40 tradycja1 , wlasnie wrocilem z Chicago ! z filmu , nie z miasta. nie musze polecac. mam nadzieje, ze kazdy zobaczy i tak bo bardzo warto ! poza tym ze mnie krytyk jak z -tu wstawic jakas Wam znana pokrake- panczenista. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: tradycja1 , hello 15.02.03, 22:43 Co tak wczesnie do kina w sobote?Popcorn z maslem czy bez?Bez bzu oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: tradycja1 , hello IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 23:18 zebym mogl wieczorem robic cos innego.... ale zarlaczka juz sie przestawila ze swoim apetytem.nie uwazasz ? w kinie bylem , Chicago chwale, a Ty nic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Do Kanuka 15.02.03, 23:21 Kanuk ja się nie przestawiłam. Kaska to mój pupilek od samego początku mojego uczestnictwa na tym forum. Ale pupilek niedostępny. To jest moje wielkie, platoniczne zauroczenie. A od Ciebie to ja nawet minimalnych deklaracji nie jestem w stanie wyciągnąć. Ja swe serce na dłoni Ci podaję, i co w zamian. Podrywasz Tradi, podrywasz Miltona, serce na dłoni depczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 23:33 Tradi jest Amerykanka, one sa bardzo bardzo TRZEZWE bo maja przeciez caly swiat pod soba. takich biednych z kanady toleruja ,i owszem , z sympatia duza ale tez z nutka poblazliwosci. zdobyc ich serce jest trudno bardzo, choc warto. jesli ktos chce z nimi w tej ameryczce mieszkac. im juz dobrze nie bedzie nigdzie, tylko tam. miltonia, chyba sie rozczarowala bo siedzi cicho ,a ja? czy do maslanki w Polsce dodaja soli, zerknij kiedys w sklepie na opakowanie , co ?? bo nie wiem jeszcze....:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Kanuka 15.02.03, 23:45 Kanuk, ja Ci o uczuciach, a Ty mi o rywalkach i maślance, chyba że jakowejś przenośni użyłeś, której umysł mój nie jest w stanie pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 23:58 pora pozna jest Ci zapewne przyczyna.z przeomdlenia pod papugami mialem sen jak Ty,o Warszawie , gdzies obok Nas. wiec juz Cie Niemen-cze dzis bo polnoc masz i co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Kanuka 16.02.03, 00:09 Ale męcz mnie, męcz, męcz o północy i w południe. W dzień i w noc, mnie męcz. A co ja jeszcze mam, mam marzenia. Niespełnione. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 00:25 moje okno na swiat ma byc oddane do przegladu. ciekawe jak sie bede czul bez niego? chyba jak narkoman bez swiezych dostaw, czyli bezdostawnie zupelnie, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Kanuka 16.02.03, 00:30 Gdyby mi moje okno na świat zabrali, chciałabym żebyś Ty się tym oknem stał. Ale cieszę się, że Ciebie okna pozbawią, bo wreszcie zrozumiesz jak ja się czuję bez Twych postów, skierowanych tylko i wyłącznie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 00:41 :) com uczynil albo raczej uczynil.com w tej mowie trawie komputerowej transatlantycko zdobionej? skad byc moze(...) ten bol ? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Kanuka 16.02.03, 00:49 Nic nie musiałeś czynić. Wystarczyło, że zjawiłeś się. I to co dla Ciebie tylko mową trawą jest komputerową, dla drugiego duże znaczenie mieć może, a nawet wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Kanuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:50 Taaaaaaa........ Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Kanuka 16.02.03, 09:22 Gość portalu: kanuk napisał(a): miltonia, chyba sie rozczarowala bo siedzi cicho Oczywiście, że się rozczarowałam. Tobą Kanuk, Tobą. Szybko o mnie zapomniałeś, gdy tylko Żarłacz Cię dopadł i Cię czaruje. Ale Żarłacz ruszy na dalsze łowy, bo łakomy i co?. Zostaniesz na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 09:58 Miltonciu, ja napisalem "chyba" ? pomyslisz CHYBA, ze mam cos z pecherzem, piszac przed 4 rano,m? to ZEW mnie sciagnal do ekranu i klawiszy,o ! wizja zostania na lodzie jaka przede mna roztaczasz nie nalezy do przyjemnych, sama rozumiesz. w tej pustynno- lodowej krainie chleb powszedni, a jednak. zamiast przyjaznej reki-napomnienie. o spaniu mowy nie ma. przeczytam wiec raz jeszcze felietony Pietrzaka i JK-Mikke z Dziennika Polskiego. Oba bardzo ciekawe i do myslenia zachecajace. - yours truly. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Do Kanuka 16.02.03, 10:49 Kanuczku, Ty naprawdę jej uwierzyłeś, że ja mogłabym Cię na lodzie zostawić. Uwierzyłeś. Każdy sądzi innego po sobie. Toć Milton po całym forum kwiat mężczyzn zbiera i coraz to nową zdobycz do wianuszka wplata. Chcesz być jednym z wielu w tym wieńcu i za jej laur robić? Ps. żarłoczna to ja jestem, jeżeli o jedzonko idzie. Jeżeli chodzi o mężczyzn wybieram jakość, a nie ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk POLECAM tym co sie interesuja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 11:19 w tym chwilowym zapomnieniu i bezsennosci wynalazlem w Rzeczypospolitej artykul Zdzislawa Najdera ( w Plus Minus) i bardzo sie z nim zgadzam. Usatysfakcjonowany, ze jest tam w Kraju, taki ktos jak p. Najder, moge pojsc spokojnie do kuchni na kawe i wloski biszkopcik. przy takim mrozie o spacerze nie ma mowy. :) acha, dzien dobry , zapomnialem , hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Ilosc/jakosc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 11:23 kazdy wybiera jakosc, czasem poprzez ilosc a czasem poprzez ostroznosc i rozwage. co mi tak zalezalo na tym niemieckim? moze w moim wieku kazdy pan chce miec mloda nauczycielke jezykow obcych? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 11:27 Kanuk, Ty znowu o innych babach. Już mi ręce opadają. Co ja mogę uczynić, żeby Twą uwagę od nich choć na 5 minut odciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ilosc/jakosc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 11:33 powiedz ,ze masz katar. to sie zainteresuje, Mrs Perfect !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 11:40 Mówię, że mam katar. A to mrs Perfect to do mnie? Jeżeli tak to na jakiej podstawie te błędne wnioski wyciągnąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 12:05 Jak to jest Kanuk, że ja na Ciebie trafić nie mogę, a ten podstępny Żarłacz zawsze. Coś kombinujecie za moimi plecami? Ps. Jakieś dziwne masz lektury. Może to wszystko dlatego. Pamiętaj, media kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ilosc/jakosc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 13:50 o, przepraszam. media klamia -tak. ale ja wskazuje konkretne artykuly i autorow. klamstwa i przekrety sa zawarte w selekcji i sposobie eksponowania tego co sie dzieje. czasami w celowym podawaniu nieprawdy. jezeli ktos cos podpisal ,skupiam sie na tresci i oceniam, odnosze to do moich mysli. co tam bylo dziwnego? dziwne. vo-la-re. o-ho. can-ta-re .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ilosc/jakosc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 14:14 oj, dobrze jest powdychac koniaku opary jak sie ma katarek,zarlaczko. facetom pomagaja tez oklady z oczu. a to nielubienie koniaku to jakas moda, czy co? przy tych cenach niegrozna. dobrze , pijemy naparstkami nad garstkami pistacji. za oknem Jowisz. a za kilka mieiecy zdechnac bedzie mozna od wilgoci i upalu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 14:30 Krople do nosa tańszymi i samczniejszymi się wydają, ale zgodnie z obietnicą zażyję koniakowego paskudztwa (nie wiem czy moga, ja nigdy nie lubiłam). Mówisz okłady z oczu, a ile tych ócz ma być i czy wyjęte, czy z resztą powłoki cielesnej się przykłada. Ku radości mej wielkiej widzę następne wspólne nasze upodobanie, czy raczej nieupodobanie. Skrajne temperatury to ja lubię jedynie w miłości (gorąc - dodaję, żebyś wątpliwości nie miał) i napojach (lód). Ps. Czy masz może kumpla o ksywce Buziaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ilosc/jakosc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 16:30 tak mam , przesylam Ci swieze od niego pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 16:45 buziaczek mowisz?! ja tez dostalam od niego Walentynke! Kanuk przyznaje sie do znajomosci z rzeczonym powyzej , ale ja obawiam sie ze z Kanukiem to ja nie osiagnelam takiego porozumienia dusz . Z prostego powodu , ze on chyba nie wie o moim istnieniu. Stawiałabym na kogo innego, no chyba ze Kanuk masowke robił! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 16:58 Aska, wiele mi to wyjaśniło. A już myślałam, że Buziaczek detalistą jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:07 Ja tez myslałam ze mam jakiegos osobistego wielbiciela:( A tu hurtownik sie trafił , ale z drugiej strony, to mile z jego strony. I zapracowany jakis , bo dwa dni po terminie mu sie o nas przypomnialo . No chyba , ze kolejka ulubienic dluga byla..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ilosc/jakosc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 17:06 alez wiem o Twoim istnieniu. nie chcialem nikogo rozczarowac, ze inzyniera Buziaczka nie znam. to moglby byc ten ostatni gwozdz co przelalby Shalke goryczy do przerwy zero cztery. tak wiec miedzy nami: nie znam go wcale. nie wiem jak ten problem rozstrzygnac ale go podziwiam! happy Ballantine's ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k do kanuka IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:10 Milo mi ze wiesz ktoz ja zacz. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:12 Nie rozczarowałeś nas nieznajomością Buziaczka, tylko ewentualnie tym, że to nie Ty, na co w skrytości ducha liczylam. Chociaż skoro on hurtownikiem jest, to może lepiej, że to nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:18 To juz jednego mozemy wykluczyc, a nawet dwoch po moim osobistym sledztwie. Kim jest buziaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:24 Hmm,a może to ktoś, kogo jeszcze nie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:31 intrygujaca sugestia. Ale skad tajemniczy nieznajomy mialby nas znac na tyle zeby tak nas zanecac? Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:14 no ladnie, niemieckiej druzynie tomkow naszych jeszcze "c" brakuje w nazwie, ale rozchodzi mnie sie o to, ze wczoraj wieczorem i w nocy byl pity Ballantine's z mottem przewodnim, ze to tak winno nazywac sie swieto 14 lutego, a wszystko pod wielkie pudlo czekoladek o wdziecznej nazwie Frutti di Mare (tak sie to owo pisze?), gdzie z tylu bylo, ze sa ze Fromborka z ulicy Czeresniowej ale po co to pisze, hm? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:26 grzechur,ja jakis klucz do tego co napisałes poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:29 Klucza chyba brak, m.in. dlatego bylo ale po co to pisze, hm? a na swoje usprawiedliwienie mam to, ze w robocie siedze i sushi jeszcze troszki Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:33 Pamietasz jaka ksywa zesmy Ciebie obdarzyli w pt ???:-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:41 atob napisał: > Pamietasz jaka ksywa zesmy Ciebie obdarzyli w pt ???:-))))))))))))))))))) Matko jedyna, kogo??? grzechura czy mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:45 Gość portalu: as-k napisał(a): > atob napisał: > > > Pamietasz jaka ksywa zesmy Ciebie obdarzyli w pt ???:-))))))))))))))))))) > > > Matko jedyna, kogo??? grzechura czy mnie? Czesc Aska Grzecha ... oczywiscie Ale to byl taki off-topic ... Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:48 To mnie kolega zaskoczyl. Jaka ksywka? Tu dziura w pamieci kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:52 czesc. Sugerujesz , ze Grzechur jest buziaczkiem ? W tym kontekscie wszystkie poszlaki prowadza do niego.Ale , ale Ty tez cos rano o sprawdzaniu skrzynek pocztowych pisales! czyzby to byla Twoja podstepna taktyka , buziaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ilosc/jakosc 16.02.03, 17:59 Gość portalu: as-k napisał(a): > czesc. Sugerujesz , ze Grzechur jest buziaczkiem ? W tym kontekscie wszystkie > poszlaki prowadza do niego.Ale , ale Ty tez cos rano o sprawdzaniu skrzynek > pocztowych pisales! czyzby to byla Twoja podstepna taktyka , buziaczku? Aska post o skrzynkach dotyczyl jednej osoby ... ktora rano miala ten list w skrzynce znalesc .wiec nie jestem buziaczkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Ilosc/jakosc IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:37 Czy Ty w tak zawoalowanej formie chcesz nam powiedziec , ze jestes buziaczkiem? Nie ukrywam , ze byles wsrod moich typow. Ps. szczere wspolczucie z powodu suchot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk do grzchura IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 18:19 hura. tak. czeresniaki z tym adresem na czekoladkach pt owoce morza. buraki, a kiedys byl adres na soku z czarnej porzeczki Tymbark chyba : ulica wodociagowa. byla tez norma branzowa, numer na mile z kawalkiem. Odpowiedz Link Zgłoś