rob.in.hood 06.03.06, 23:49 6 lat temu orżnąłem urzad skarbowy. Zarobiłem na tym ponad milion To był mój pierwszy milion. I tak zdobyłem uznanie. pzdr. Robin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: mój pierwszy milion 07.03.06, 03:23 1997 r. podpisuję umowę kooperancką z chorwackim przedsiębiorcą, pośredniczę w handlu VEGETĄ, SARDYNKAMI i WINEM z Chorwacji przez Polskę do Niemiec i na Wschód, po 1,5 roku, mając zapłacone wszystkie podatki pierwszy 1 mln USD na koncie..., Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: mój pierwszy milion 07.03.06, 10:28 rob.in.hood napisał: > I tak zdobyłem uznanie. Uznanie na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: mój pierwszy milion 07.03.06, 10:52 Szczere wyrazy uznania. Zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: mój pierwszy milion IP: *.crowley.pl 07.03.06, 12:11 rok 1988. Ide kupic rower - jestem lzejszy o 12 milionow. rok 1991. Kupuje komputer - 23 miliony fruuu... -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: mój pierwszy milion IP: *.crowley.pl 07.03.06, 12:17 A pierwsze 6 milionow zarobilem na planie filmowym... "Plastusiowego pamietnika" (i kto mi teraz powie, ze nie byl to wysoko budzetowy film!?) -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: mój pierwszy milion 07.03.06, 12:42 Gość portalu: Zyzio napisał(a): > A pierwsze 6 milionow zarobilem na planie filmowym... "Plastusiowego pamietnika > " > (i kto mi teraz powie, ze nie byl to wysoko budzetowy film!?) A przepraszam, co grales? Gumke myszke, klej...moze Tosie? > > -- > Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś