Gość: Sadybiaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:23 Ha,ha,ha! Konkurs na wiate jest odzewem na obciachową debatę "Warszawa miastem 3-go świata:. Brawo Panie Borowski! Bambus dla pana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Nowe wiaty IP: *.lot.pl 02.06.06, 10:16 To bardzo dobrze, że będą nowe wiaty, szkoda tylko, że jakiś debil zaraz je pomaluje, drugi debil porysuje szyby, trzeci, czwarty, piaty naklei reklamy szkół językowych, a jeszcze inny narzyga na ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Ale po co wiaty?? 02.06.06, 12:09 W Rzymie niewiele jest wiat, a w centrum to na palcach reki mozna policzyc. Po co wiaty? Przeciez nie czeka sie godzinami na autobus czy tramwaj. Jakis klopot w trzymaniu parasola, czy staniu na swiezym powietrzu? Po co te zbedne wydatki na wiecznie szpecace miasto slupy reklamowe. Moze sciezki rowerowe tez powinny byc pod dachem? Przeciez sa caloroczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: Ale po co wiaty?? IP: *.wroc.one.pl 03.06.06, 20:57 w rzymie panuje z deka inny klimat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: 62.29.248.* 02.06.06, 13:14 >Tomasz Gamdzyk, naczelnik wydziału estetyki. Naczelnik? i jest jeszcze cały wydział??? ciekawe czym się zamuja w Warszaie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.lot.pl 02.06.06, 14:15 Jak to czym się zajmują? - dłubaniem w nosie i lepieniem kulek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxuk Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.atman.pl / *.atman.pl 04.06.06, 14:19 jak dla mnie ten artykuł o 3 wecie to HIPOKRYZJA!! ludzie nie jest tak żłe ten bałagan da sie usunac w pare miesiecy a strzeżóne osaidla sa w CAŁEJ EUROPIE!!choć przyznaje że w polsce najwiwecej ale bez przesady.a co ma powiedzieć kraków z NOWA HUTA!! to dopiero jest problem!! w inych miastach są tylko satre bloki i jest równosć w biedzie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:35 Według mnie świetny pomysł. Na pewno spotka się z odzewem wielu ludzi, bo 45tys zł piechotą nie chodzi. Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiK Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.06.06, 22:37 Z góry chciałbym pogratulować zwycięskiego projektu pracowni P. Kaliszewskiech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lxx Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.stargard.mm.pl 03.06.06, 17:15 Hmmmm z tego co wiem "Prace można nadsyłać do 19 września." Również chciałbym wziąść udział w spomnianym projekcie, może w troche inny sposób, ale... Nie jestem co prawda studentem, ale jeśli wiata może być nawet z bambusa to czemu nie ... :D. A tak bardziej na poważnie: W wiadomości napisano, że aby wziasc udzial w konkursie trzeba napisać na specjalny adres a adresu niestety nie podano. Szczegoly maja byc dostepne na stronie przystanek.warszawa.pl ale strona ta nie działa wiec nie wiem... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian A może tak umyć rozkłady jazdy IP: *.compi.net.pl 03.06.06, 08:44 Na przystankach straszą zalepione, brudne obudowy rozkładów. Często trudno doczytać poszczególne rozkłady jazdy. Niestety jesteśmy krajem flejtuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty 03.06.06, 18:27 Wszystko fajnie, tylko adres podany w artykule nie działa. : www.przystanek.warszawa.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powislanka Sympatyczny pomysł,z czego głupki się wyśmiewają? IP: *.aster.pl 08.06.06, 09:27 MK napisał: >Według mnie świetny pomysł. Na pewno spotka się z odzewem wielu ludzi, bo >45tys zł piechotą nie chodzi. Jestem za! Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś