Dodaj do ulubionych

Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 tysięcy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:23
Ha,ha,ha! Konkurs na wiate jest odzewem na obciachową debatę "Warszawa miastem
3-go świata:. Brawo Panie Borowski! Bambus dla pana!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Nowe wiaty IP: *.lot.pl 02.06.06, 10:16
      To bardzo dobrze, że będą nowe wiaty, szkoda tylko, że jakiś debil zaraz je
      pomaluje, drugi debil porysuje szyby, trzeci, czwarty, piaty naklei reklamy
      szkół językowych, a jeszcze inny narzyga na ławkę.
      • warzaw_bike_killerz Ale po co wiaty?? 02.06.06, 12:09
        W Rzymie niewiele jest wiat, a w centrum to na palcach reki mozna policzyc. Po
        co wiaty? Przeciez nie czeka sie godzinami na autobus czy tramwaj. Jakis klopot
        w trzymaniu parasola, czy staniu na swiezym powietrzu? Po co te zbedne wydatki
        na wiecznie szpecace miasto slupy reklamowe. Moze sciezki rowerowe tez powinny
        byc pod dachem? Przeciez sa caloroczne...
        • Gość: ap Re: Ale po co wiaty?? IP: *.wroc.one.pl 03.06.06, 20:57
          w rzymie panuje z deka inny klimat.

pozdrawiam
    • Gość: wawa Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: 62.29.248.* 02.06.06, 13:14
      >Tomasz Gamdzyk, naczelnik wydziału estetyki.

Naczelnik? i jest jeszcze cały wydział??? ciekawe czym się zamuja w Warszaie...
      • Gość: Piotr Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.lot.pl 02.06.06, 14:15
        Jak to czym się zajmują? - dłubaniem w nosie i lepieniem kulek!
      • Gość: maxuk Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.atman.pl / *.atman.pl 04.06.06, 14:19
        jak dla mnie ten artykuł o 3 wecie to HIPOKRYZJA!! ludzie nie jest tak żłe ten bałagan da sie usunac w pare miesiecy a strzeżóne osaidla sa w CAŁEJ EUROPIE!!choć przyznaje że w polsce najwiwecej ale bez przesady.a co ma powiedzieć kraków z NOWA HUTA!! to dopiero jest problem!! w inych miastach są tylko satre bloki i jest równosć w biedzie!!!!!!
    • Gość: MK Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:35
      Według mnie świetny pomysł. Na pewno spotka się z odzewem wielu ludzi, bo 45tys zł piechotą nie chodzi. Jestem za!
    • Gość: NiK Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.06.06, 22:37
      Z góry chciałbym pogratulować zwycięskiego projektu pracowni P. Kaliszewskiech!!!
      • Gość: lxx Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty IP: *.stargard.mm.pl 03.06.06, 17:15
        Hmmmm z tego co wiem "Prace można nadsyłać do 19 września."
        Również chciałbym wziąść udział w spomnianym projekcie, może w troche inny
        sposób, ale... Nie jestem co prawda studentem, ale jeśli wiata może być nawet z
        bambusa to czemu nie ... :D.
        A tak bardziej na poważnie: W wiadomości napisano, że aby wziasc udzial w
        konkursie trzeba napisać na specjalny adres a adresu niestety nie podano.
        Szczegoly maja byc dostepne na stronie przystanek.warszawa.pl ale strona ta nie
        działa wiec nie wiem...
        Pozdrawiam.
    • Gość: Damian A może tak umyć rozkłady jazdy IP: *.compi.net.pl 03.06.06, 08:44
      Na przystankach straszą zalepione, brudne obudowy rozkładów. Często trudno
      doczytać poszczególne rozkłady jazdy. Niestety jesteśmy krajem flejtuchów.
    • sebpl Re: Zaprojektuj wiatę przystankową i wygraj 45 ty 03.06.06, 18:27
      Wszystko fajnie, tylko adres podany w artykule nie działa. :
      www.przystanek.warszawa.pl.
    • Gość: Powislanka Sympatyczny pomysł,z czego głupki się wyśmiewają? IP: *.aster.pl 08.06.06, 09:27
      MK napisał:
      >Według mnie świetny pomysł. Na pewno spotka się z odzewem wielu ludzi, bo
      >45tys zł piechotą nie chodzi. Jestem za!

Ja też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka