kubio_kie 16.10.06, 19:11 chcialbym sobie troszke poplywac... polecice jakis dobry, niedrogi basenik do poplywania rekreacyjnego raz w tygodniu:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: basen w Warszawie IP: *.chello.pl 16.10.06, 19:16 W każdej dzielnicy Warszawy jest kilka fajnych basenów. Ceny są bardzo podobne ok. 10 PLN za godzinę/pół godziny (w zależności od pory dnia). Nie wiem jaka dzielnica Cię interesuje, ale samodzielnie w internecie na pewno znajdziesz wchodząc np. na google i wpisując baseny lub pływalnie w Warszawie. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
kubio_kie Re: basen w Warszawie 16.10.06, 19:19 Syreno! Znalazem np. taka dosc ciekawa stronkę www.pesk.org.pl/baseny.php, ale zalazy mi na opiniach ludzi, na temat plywalni... jak pisalem chce sobie plywac min. raz w tygodniu wiec zalezaloby mi aby basenk byl fajny... aha i lokalizacja: prawobrzezna Warszawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plywaczka Re: basen w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 21:09 Labiszynska - plywalnia POLONEZ Jagiellonska - PRAWY BRZEG Abrahama - WODNIK Odpowiedz Link Zgłoś