Gość: ZJAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 11:55 Proponuję ignorować wszelkie wypowiedzi krzysztofaplebsa oraz jego przyjaciół (bądź innych wcieleń). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofplebs Re: Anty-metoda 07.11.04, 12:24 Gość portalu: ZJAWA napisał(a): > Proponuję ignorować wszelkie wypowiedzi krzysztofaplebsa oraz jego przyjaciół > (bądź innych wcieleń). Zgiń, przepadnij maro nieczysta: fafiko-karpio-starymilosniku-bliski sąsiedzie, czy jak ci tam psino... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: metoda 07.11.04, 12:30 Gość portalu: ZJAWA napisał(a): > Proponuję ignorować wszelkie wypowiedzi krzysztofaplebsa oraz jego przyjaciół > (bądź innych wcieleń). Już się spieszę fafikopodobny, zaraz postawię to na egzekutywie, może uchwalą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: metoda 07.11.04, 13:06 zjawiaj sie zjawiaj zjawo wkrótce ci kasy zabraknie nawet na "dyktę" Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: metoda 07.11.04, 15:51 nikita121 napisała: > zjawiaj sie zjawiaj zjawo wkrótce ci kasy zabraknie nawet na "dyktę" Zjawa, te twoją metodę wsadź sobie w to, co jest przedmiotem pożądania ślimmaka i podetrzyj się szkłem, bo jesteś raczej skąpa... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Czarno cię widzę zjawo! 07.11.04, 17:31 Brawo Zjawa vel fafik: na razie udało ci się zniechęcić wszystkich poza Cruelem, działaj tak dalej, to mi pasuje, za jakiś czas znikniesz w ogóle zmoro z tego Forum i będą na nim pisać wyłącznie ludzie normalni! Odpowiedz Link Zgłoś
cruel.trojan Re: Czarno cię widzę zjawo! 07.11.04, 18:22 krzysztofplebs napisał: > Brawo Zjawa vel fafik: na razie udało ci się zniechęcić wszystkich poza > Cruelem, działaj tak dalej, to mi pasuje, za jakiś czas znikniesz w ogóle zmoro > > z tego Forum i będą na nim pisać wyłącznie ludzie normalni! Witaj Krzysztofie :) Mnie nikt nie zniechęca, ani nie zachęca. Jestem indywidualistą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Czarno cię widzę zjawo! 07.11.04, 18:51 cruel.trojan napisał: Witaj Krzysztofie :) Mnie nikt nie zniechęca, ani nie zachęca. Jestem indywidualistą. Pozdrawiam. Mimo SLD- skiego zboczenia też jestem indywidualistą, a w Plebsie cenię przede wszystkim odwagę i własne zdanie, nawet najbardziej niemiłe dla innych! Odpowiedz Link Zgłoś
cruel.trojan Re: Czarno cię widzę zjawo! 07.11.04, 18:24 krzysztofplebs napisał: > Brawo Zjawa vel fafik: na razie udało ci się zniechęcić wszystkich poza > Cruelem, działaj tak dalej, to mi pasuje, za jakiś czas znikniesz w ogóle zmoro > > z tego Forum i będą na nim pisać wyłącznie ludzie normalni! PS.Też pragnę, aby do naszego forum zaglądali...wyłącznie ludzie normalni! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Czarno cię widzę zjawo! 07.11.04, 18:52 cruel.trojan napisał: Też pragnę, aby do naszego forum zaglądali...wyłącznie ludzie normalni! I mam nadzieję, że stanie się to szybciej niż myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Czarno cię widzę zjawo! 08.11.04, 00:29 Coś ta ich kawiarenka internetowa szwankuje, a może kasiory nie starczyło, bo cena wzrosła dla tych fafikowatych pantofelków... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Czarno cię widzę zjawo! 08.11.04, 23:48 krzysztofplebs napisał: > Coś ta ich kawiarenka internetowa szwankuje, a może kasiory nie starczyło, bo > cena wzrosła dla tych fafikowatych pantofelków... Czarno cię widzę zjawo, bez względu na to w jakiej postaci wystąpisz Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Zniknęła? 08.11.04, 23:58 A ja już jej wcale nie widzę, mary... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Zniknęła? 09.11.04, 00:12 i fafika nie widzę i tego pseudobliskiegosąsiada Plebsa, wytruli się nareszcie czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Zniknęła? 09.11.04, 19:51 nikita121 napisała: > i fafika nie widzę i tego pseudobliskiegosąsiada Plebsa, wytruli się nareszcie > czy co?! DLATEGO NIGDZIE NIE MOŻNA KUPIĆ "DYKTY"! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Czarno cię widzę zjawo! 09.11.04, 19:49 krzysztofplebs napisał: > Coś ta ich kawiarenka internetowa szwankuje, a może kasiory nie starczyło, bo > cena wzrosła dla tych fafikowatych pantofelków... NIE SZWANKUJE,TYLKO ZBYT SZYBKO JĄ ZAMYKAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Czarno cię widzę zjawo! 09.11.04, 22:06 Bo kundle juz nie mają kasy, czyżby Bemik przestał sponsorować, podobno pieluszki jego zięcia też nie wszystkim płacą... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: metoda 09.11.04, 19:46 nikita121 napisała: > zjawiaj sie zjawiaj zjawo wkrótce ci kasy zabraknie nawet na "dyktę" "FIOLETY" IGNORUJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: metoda 09.11.04, 22:07 obserwator.2236 napisała: "FIOLETY" IGNORUJEMY! Przede wszystkim ignorujemy "fiolety" z fioletowymi jak fafik nozdrzami... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: metoda 09.11.04, 19:44 Gość portalu: ZJAWA napisał(a): > Proponuję ignorować wszelkie wypowiedzi krzysztofaplebsa oraz jego przyjaciół > (bądź innych wcieleń). UCHWAŁA ODRZUCONA WIĘKSZOŚCIĄ GŁOSÓW!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: metoda 09.11.04, 22:08 Podrzucę też egzekutywie SLD Szepieta, co oni na to?! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: SLD też przeciw! 09.11.04, 23:23 UCHWAŁA ODRZUCONA WIĘKSZOŚCIĄ GŁOSÓW!!!!!!!!!!!!- podpisał pierwszy sekretarz Odpowiedz Link Zgłoś
wieloimienny metoda 11.11.04, 19:43 Gość portalu: ZJAWA napisał(a): Proponuję ignorować wszelkie wypowiedzi krzysztofaplebsa oraz jego przyjaciół (bądź innych wcieleń). Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Popierasz? 11.11.04, 19:57 To po jasną cholerę włazisz tu w tych swoich brudnych buciorach? wex dołapy słowniczek i zobacz, co to znaczy: IGNOROWAĆ! A więc SPADAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Popierasz? 11.11.04, 20:03 Niech spada ignorant - wieloimienny najlepiej na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: metoda 11.11.04, 20:02 Co ty możesz wieloimienny popierać lub nie, ciebie po prostu nie ma i już! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Hasło? 11.11.04, 22:57 mógłby wypaść np. z 3 piętra żeby się dłużej pijaczyna męczyła, wieloimienna dziwka męska ( a raczej półmęska bo ześlimmakowana) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: metoda 11.11.04, 22:55 Od ciebie debilu wieloimienny żadnych pozdrowień nie przyjmuję. Ponjał obszczymurku... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: celny strzał 11.11.04, 23:08 Chyba mój słowny (na razie)kopniak był strzałem w setkę, bo zamilkło TOTO... Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: celny strzał 11.11.04, 23:13 obserwator.2236 napisała: > Chyba mój słowny (na razie)kopniak był strzałem w setkę, bo zamilkło TOTO... Miałem mniej szczęścia "w temacie" uciszenia, ale cieszę się OBSERWATORZE z Twojego sukcesu, a jak się Plebs ucieszy, ale on dzisiaj w tym Sulejówku zalatany! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Jak zwykle... 11.11.04, 23:33 Wiesz Szepiet, zastanawiam sie, kiedy on wreszczie usiądzie na dupie? Robi tyle zamieszania, że trudno połapać się w tym wszystkim. Wiecznie zalatany, a my musimy walczyć z tymi sku..elami. Ale myślę, że w końcu usiądzie, kiedy wyzdrowieje jego "utrzymanka". Cholera, jak to przeczyta, to dopiero nas opier...i, że go obgadujemy. Ciebie nie, ale mnie na pewno. Ciągle zapominam, że jestem pod obstrzałem... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Jak jej zdrowko?... 12.11.04, 00:49 obserwator.2236 napisała: > Wiesz Szepiet, zastanawiam sie, kiedy on wreszczie usiądzie na dupie? Robi tyle > > zamieszania, że trudno połapać się w tym wszystkim. Wiecznie zalatany, a my > musimy walczyć z tymi sku..elami. Ale myślę, że w końcu usiądzie, kiedy > wyzdrowieje jego "utrzymanka". Cholera, jak to przeczyta, to dopiero nas > opier...i, że go obgadujemy. Ciebie nie, ale mnie na pewno. Ciągle zapominam, > że jestem pod obstrzałem... Nie ma takiej szansy, żeby Plebs usiadł na dupie, a już na pewno nie z powodu "utrzymanki" A propos jak jej szanowne zdrowko? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Spokojnie... 12.11.04, 00:54 obserwator.2236 napisała: Wiesz Szepiet, zastanawiam sie, kiedy on wreszczie usiądzie na dupie? Robi tyle zamieszania, że trudno połapać się w tym wszystkim. Wiecznie zalatany, a my musimy walczyć z tymi sku..elami. Ale myślę, że w końcu usiądzie, kiedy wyzdrowieje jego "utrzymanka". Cholera, jak to przeczyta, to dopiero nas opier...i, że go obgadujemy. Ciebie nie, ale mnie na pewno. Ciągle zapomi nam, że jestem pod obstrzałem... A za co ja mam kogokolwiek opier.... ( no oczywiście poza tymi Józiami, karpiami i tym, podobną padliną) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: metoda 12.11.04, 00:51 Jak dorosną to się może odezwą, jak będą chciały, z tego co wiem to mają w dupie politykę i wszelkie gó.. zwane samorządem, ale może się mylę?! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: metoda 12.11.04, 00:55 wieloimienny napisał: > Sympatyczne Plebsiki - odezwijcie się Troche kanalio przesadziłeś, odpier...l się od mojej rodziny, bo nie wyjdziesz na Wesołą bydlaku! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: metoda 12.11.04, 01:01 wieloimienny napisał: > Sympatyczne Plebsiki - odezwijcie się Kiego ch... chcesz? Marsz do łożeczka! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: metoda 12.11.04, 01:36 on nie ma łóżeczka, on wieloimienny spedalony fafiko-ślimmaczek ma barłóg! Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: metoda 12.11.04, 01:50 szepiet.07 napisał: > on nie ma łóżeczka, on wieloimienny spedalony fafiko-ślimmaczek ma barłóg! podejrzewam, że to wygląda jeszcze gorzej niż barłóg Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: zamknięta kawiarenka 12.11.04, 02:03 Zamknęli mu wreszcie wieloimmiennemu kawiarenkę, szkoda że nie na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: zamknięta kawiarenka 12.11.04, 02:11 krzysztofplebs napisał: > Zamknęli mu wreszcie wieloimmiennemu kawiarenkę, szkoda że nie na zawsze... A może i na zawsze, juz moja w tym głowa Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: zamknięta kawiarenka 12.11.04, 09:03 Trzymam za Ciebie kciuki NIKITO, pokaż tej palancicnie wieloimiennej, gdzie raki zimują. Odpowiedz Link Zgłoś