Gość: kaess IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 04:32 'W sporcie, tak jak w każdej dziedzinie, działają lobbingi. Po prostu pan Hertel był skuteczny - mówi Marek Makuch, lider PiS w Radzie Warszawy' lobbingi to jakieś nowoczesne long stringi?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PO+SLD=PRL bis Tekst pełen bzdur - jak zwykle w GW, Hertel był IP: *.chello.pl 22.02.07, 06:59 zawsze UD/UW, POtem PO. Niec nigdy nie miał wspólnego z prawicą, a te "rewelacje" są mocno naciągane, przez G. Wybiórczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Witek Na mieście już widać, że HGW nie rządzi a szuka IP: *.aster.pl 22.02.07, 08:23 A na mieście już widać, że Warszawa nie ma prezydenta. I nie dla tego, że spóźnił się z oświadczeniem majątkowym ale dla tego, że zamiast pracować dla mieszkańców naszego miasta cały aparat partyjny PO w Warszawie jest używany do szukania haków na Kaczorów. Pani prezydent, nie po to panią wybierałem!!!! Do roboty lenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to znaczy według ciebie że wszystkie przekręty 22.02.07, 09:36 Kaczorów jakich dopuścili się w Warszawie powinny byc im odpuszczone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: to znaczy,że pani prezydent powinna pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:26 Jak zrozumiałem znaczy to tylko tyle, że od ścigania przekrętów jest prokuratura....a Pani prezydent ma pracować dla dobra mieszkańców Warszawy a nie tylko wdaje się w jakieś polityczne utarczki a ulice jak byly dziurawe tak są nadal. Do roboty pani prezydent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: to znaczy,że pani prezydent powinna pracowac IP: *.dag.pl 22.02.07, 13:00 Trzeba to było powiedzieć prezydentowi Kaczyńskiemu, gdy objął rządy w stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: to znaczy,że pani prezydent powinna pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:51 Mówiłem i nawet trochę posłuchał...ale pani prezydent chyba nie będzie słuchała. Już tyle czasu rządzi a w Warszawie nawet nie zanosi się na zmiany. Cóż...znowu żałuję, że oddałem głos na tą osobę. Znowu zamiast pracy dla ludzi mamy wertowanie i tworzenie papierów. Znowu tylko kłótnie i narzekanie...a chęci do pracy brak. Tego się nie spodziewałem po PO :( Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: to znaczy,że pani prezydent powinna pracowac 22.02.07, 14:45 Żeby prokuratura się czymś zajęła, to najpierw musi być chyba podejrzenie dokonania przestępstwa. A co, to prokuratorzy mają sprawdzać miejskie dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Ale skąd prokuratura ma wiedzieć kogo ścigac? 24.02.07, 18:50 Zresztą tak się składa że teraz prokuratura jest w rekach PiSu więc jak sobie ty wyobrażasz że będą ścigać swoich? > Jak zrozumiałem znaczy to tylko tyle, że od ścigania przekrętów jest > prokuratura....a Pani prezydent ma pracować dla dobra mieszkańców Warszawy a ni > e > tylko wdaje się w jakieś polityczne utarczki a ulice jak byly dziurawe tak są > nadal. Do roboty pani prezydent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Tekst pełen bzdur - jak zwykle w GW, Hertel b IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 18:36 Hertel i inni z ukladu warszawskiego zostali przejeci przez PiS jak wybory wygral Kaczynski i wylano ich z PO. A w trakcie rzadzenia Lechu wycinal swoich poplecznikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedel Re: Tekst pełen bzdur - jak zwykle w GW, Hertel b IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 22:49 co niby jest naciągane? suma za wynajem się nie zgadza? jesli gadasz , to gadaj do końca i konkretnie. Albo przestań ! Jak to nie miał nic wspólnego z prawicą? A to niby z kim te szwindle robił? Z lewicowcem piskorskim? czy marcinkiewiczem? Też z lewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to proste Przekłamanie w tekście, nie pierwszy raz w GW. IP: *.chello.pl 22.02.07, 07:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Przekłamanie w tekście, nie pierwszy raz w GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:04 Az taki się ważny czujesz, że dwa razy się pod tekstem podpisujesz z dwoma różnymi nickami? Na normalnym forum byś wyleciał za klonowanie profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wiak Też mi sensacja IP: *.aster.pl 22.02.07, 07:39 A ile płaci ITI za dzierżawę całego stadionu Legii, na modernizacje którego dodatkowo miasto ma wylożyć chyba z 200 mln.? Jak juz cos piszemy to opiszmy wszystkich dzierżawców ile miesiecznie płacą za obiekty. Chętnie bym te dane poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
arawicz Jak PiS spłacał polityczne długi 22.02.07, 07:54 a mówią, ze PiS nie zna się na gospodarce i ze niezaradny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Jak PiS spłacał polityczne długi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:05 Co ciekawe, w Wyborczej nic o politycznych nominacja w Radach Nadzorczych miejskich spółek nie piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo A co z Prezesem Polonii Kozakiem (PO)? IP: *.pgi.waw.pl 22.02.07, 08:12 jakos o tym Wybiórcza nie pisze, ze jak przestał być przezydentem Warszawy szybko wskoczył na przezesa Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: A co z Prezesem Polonii Kozakiem (PO)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:06 Wręcz przeciwnie - o tym akurat pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: A co z Prezesem Polonii Kozakiem (PO)? IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 18:37 Ten od 'spieprzaj pan' go na ten stolek wsadzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Bufetowa spłaca powyborcze długi IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:22 rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_070221/warszawa_a_3.html "Będą zmiany. Podpiszę odpowiednie dokumenty dotyczące rad nadzorczych miejskich spółek w najbliższych dniach. To chyba normalne, że chcę mieć zaufanie do osób, które reprezentują miasto i nadzorują jego majątek - przyznaje "Rz" prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz. Zmiany będą dotyczyć niemal wszystkich firm, których jednoosobowym właścicielem jest miasto. Jest ich ok. 30. Wszystkich spółek, w których ratusz jest także współudziałowcem, jest 54. Do obsadzenia jest więc co najmniej 100 posad. Tym razem wymiana odbędzie się "hurtowo". W ciągu trzech dni ma być podpisany komplet kadrowych dokumentów. Prezydent jako jednoosobowe zgromadzenie wspólników poszczególnych spółek ma prawo wytypować do rad po dwie, trzy lub cztery osoby. I - jak zwykle - znajdzie się tam wiele osób z politycznego klucza, np. kilku byłych i obecnych burmistrzów z Platformy Obywatelskiej oraz urzędników z ratusza. Polityczne zmiany w miejskich spółkach związane są też z zobowiązaniami koalicyjnymi na szczeblu samorządu wojewódzkiego. Platforma współrządzi tam z PSL. Znalazło się więc miejsce dla zaprzyjaźnionych z ratuszem działaczy sejmikowych. I na odwrót." A miała być "nowa jakość": "GW: A prywatyzacja, czyli ponad pięćdziesiąt miejskich spółek? HGW: - Zamówiłam raport, ale mogę powiedzieć już dziś, że nie potrzebujemy aż tylu spółek. Przy mieście powinny zostać spółki użyteczności publicznej. Tymczasem jesteśmy udziałowcem firm komercyjnych, np. prowadzących działalność deweloperską. W innych mamy 00,5 proc. Po co nam to?" I program HGW ze zlikwidowanej już strony gronkiewicz.pl (ale jak ktoś sprytny, to sobie przekopiował:)): "Dziś miasto jest jedynym właścicielem 34 spółek i współudziałowcem kolejnych 22 spółek. Charakter działalności pozostałych spółek miejskich jest bardzo zróżnicowany. W większości przypadków utrzymywanie ich jest efektem wieloletnich, sięgających lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych przyjętych struktur organizacyjnych miasta. Są one swoistą nagrodą dla lojalnych partyjnych funkcjonariuszy rządzącej partii, którzy obejmują w nich dobrze płatne posady prezesów, członków zarządów i rad nadzorczych. Dokonamy analizy celowości ich dalszego funkcjonowania i doprowadzimy do likwidacji tych spółek, których działalność nie leży w interesie miasta." I Komentarz Semki z Rzepy: "Wszystko to po kampanii wyborczej, w której liderzy PO oburzali się na kolesiowskie desanty na spółki miejskie przeprowadzane za rządów PiS. Po wyrzekaniach działaczy Platformy, że do rad nadzorczych trafiają politycy zamiast fachowców. Nagle okazało się, że wysokich standardów wymaganych od innych platformersi nie zamierzają stosować wobec siebie. Jest jeszcze sprawa obietnic Hanny Gronkiewicz-Waltz, która w kampanii zapowiadała wyprzedaż licznych spółek miejskich. Ale czy wpływowi politycy warszawskiej PO, umieściwszy swe szlachetne osoby w fotelach rad spółek, będą teraz gotowi na takie decyzje? Rozdawnictwo politycznych konfitur pewnie nadal będzie potępiane tylko w czasie kampanii wyborczych. Bo później, po wygranej, trzeba kolegów jakoś wynagrodzić. Ale w takim razie po co było aż tyle hipokryzji w przedwyborczych deklaracjach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Bufetowa spłaca powyborcze długi IP: *.icm.edu.pl 22.02.07, 09:36 rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_070221/warszawa_a_3.html "Będą zmiany. Podpiszę odpowiednie dokumenty dotyczące rad nadzorczych miejskich spółek w najbliższych dniach. To chyba normalne, że chcę mieć zaufanie do osób, które reprezentują miasto i nadzorują jego majątek - przyznaje "Rz" prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz. duże sprzątanie po tej bałaganierze się szykuje, oj będzie miał komisarz robote.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażanin Re: Bufetowa spłaca powyborcze długi IP: *.171.65.178.crowley.pl 22.02.07, 13:41 U nas każdy, jak tylko wygra wybory, to obcych zastępuje swoimi. W sumie nie mam nic przeciw temu, o ile ci swoi znają się na rzeczy. W wielu przypadkach jest zapisane, jakie wymagania musi spełniać dyrektor przedsiębiorstwa czy placówki ( ustawy, statuty itp.), a zdarza się, że jest p.o. dyrektora, bo nie ma wymaganego wyższego wykształcenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Jak PiS spłacał polityczne długi 22.02.07, 10:44 O co chodzi? Przecież to jest zgodnie z zasadami Prawa i Sprawiedliwości widzianymi przez Kargulową. Gdyby im przyszedł do głowy, to z całą pewnością takiego argumentu gotowi byliby użyć Kaczory. Czy to co wyprawiali synowie nie dobiło ich Ojca - miałem Go za przyzwoitego Człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 PiS to wysypisko 22.02.07, 12:16 Wszystkie śmieci w końcu tam trafiają. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczywet Re: PiS to wysypisko 22.02.07, 14:42 " • zagrywki kolesi z PO (Bemowo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: vipek 22.02.07, 14:37 + odpowiedz Za takie zagrywki jakie stosuje Pan Burmistrz Bemowa z Jarosław Dąbrowski PO (były kierowca HGW)to ja dziękuję już Platformie. Brak kompetencji kolesiostwo oraz niszczenie pracowników którzy dobrze wykonują swoją pracę ale kojarzeni są z poprzednim zarządem za wszystko bardzo dziękuję. Od wielu lat byłem zwolennikiem Donalda Tuska jeszcze kiedy powstawało KLD ale teraz brak kadry kierowniczej tej partii prowadzi do tego co mamy na Bemowie. Chłopaczki którzy nie mają pojęcia o samorządzie sprawują władzę w taki sposób jak porusza się dziecko w mgle. Zero działań merytorycznych szukanie wszędzie podstępu to raczej zakrawa na paranoję niż na normalne funkcjonowanie Urzędu Dzielnicy. Tak więc młode wilki PO to banda wyrostków którzy nie dość że potrafią się zachować tak jak wymaga piastowany urząd to jeszcze psują co do tej pory dobrze działało. Wielkie Dzięki Panie Dąbrowski " cytat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: PiS to wysypisko IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 15:00 Nie wiem jak jest na Bemowie więc tego nie ocenię, ale dlaczego w cytacie przez ciebie przytoczonym nie ma ani jednego konkretu? Jak napisze że HGW jest nieudacznikiem, to guzik to będzie warte jeśli nie dam jakiś przykładów. Jak napisze że Kaczyńscy są beznadziejni, to tez niewiele mówi. I tak samo w cytacie powyżej, tam nie ma ani jednego na temat cóż takie zrobili, albo cóż takiego zaniechali. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 Radni PO do prokuratury jeszcze nie zgłosili przes 22.02.07, 12:19 przestępstwa? Czy oni nie wiedzą, że nie zgłaszając przestępstwa do prokuratury, jako radni, sami mogą zostać oskarżeni o przestępstwo? Czekam z niecierpliwością na wniosek w prokuraturze. Ale pewnie się nie doczekam, bo se Gazownia pobazgroliła i tajemnicą dziennikarską będzie się zasłaniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U-Bootwaffe Bo takowych na PiS nie ma - co najwyżej będzie na IP: *.chello.pl 22.02.07, 13:13 Lipca i Piłkę - ale oni nigdy w PiS nie byli. NIE NALEŻY MYLIĆ ADMINISTRACJI Z CZŁONKOSTWEM W PARTII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Jak PiS spłacał polityczne długi IP: *.migutmedia.pl 22.02.07, 14:08 PISiorki jak zawsze bez winy buehehe. Wyslac wszystkich na roboty na sybir i bedzie swiety spokuj! Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Hertel, ty buduj sobie co chcesz, 22.02.07, 14:43 ale za własne pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Jak PiS spłacał polityczne długi IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 15:05 Od dawna wiadomo że w sprawie kortów tenisowych nie wszystko jest ok, i mam nadzieję że da się coś zrobić aby panowie aferzyści nie dostawali więcej takich pieniędzy. A co do Legii i jej warunków, to jest pewna różnica między klubem sportowym, a ludźmi którzy są podejrzewani (zamieszani) w największe afery naszego miasta ostatnich wielu lat. Tu nie chodzi o to że klub sportowy dostał dobre warunki, ale o to kto jest "szefem" tego klubu i takie osoby nawet jeśli prowadzą szczytne instytucje/kluby nie powinny być dotowane przez miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Jak PiS spłacał polityczne długi IP: *.aster.pl 22.02.07, 15:16 Nasi politycy powinni iść pracować w Policji. Jeżeli ich praca polega na szukaniu winnych, to nie ma co się dziwić, że nic w kraju się nie robi. Jak długo to potrwa. Zabronić politykom występowania w mediach, niech się wezmą za robotę, bo ja mama serdecznie już dosyć słuchać i patrzeć na te kłamiące buzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Der Untergang HGW A czy PO i SLD zrobiły coś przez te 3 miesiące IP: *.chello.pl 22.02.07, 15:31 wspólnych rządów w Warszawie? Jakoś efektów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: A czy PO i SLD zrobiły coś przez te 3 miesiąc IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 16:01 A jakie efekty chciałbyś widzieć po niecałych 3miesiacach? Bo inwestycji nijak w takim czasie nie da się przeprowadzić, co wg ciebie dało by się zrobić w tak krótkim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POtwory i Sp. SLD. Bobbie, daj sobie luz, nikt tego nie czyta POza IP: *.chello.pl 22.02.07, 16:53 tobą i mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Bobbie, daj sobie luz, nikt tego nie czyta PO IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 17:36 No i wreszcie coś z czym spokojnie mogę się zgodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to proste Ja piszę, żeby napsuć innym krwi, taka tam IP: *.chello.pl 22.02.07, 20:02 rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ja piszę, żeby napsuć innym krwi, taka tam IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 21:42 I też dlatego, ja nie mam w zwyczaju się przejmować tylko Ja naiwny wierze że każdego da się nawrócić i nadal będę próbował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: A czy PO i SLD zrobiły coś przez te 3 miesiąc IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 18:38 Wiecej w opracowywaniu dokumentacji na nowe inwestycje niz PiS przez 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: A czy PO i SLD zrobiły coś przez te 3 miesiąc IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 19:22 > wspólnych rządów w Warszawie? Czystki w miejskich spółkach. Ale o tym nie przeczytasz w Wyborczej Szmacie, musisz przejść na stronę Rzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Re: A czy PO i SLD zrobiły coś przez te 3 miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:06 Jakie czystki... czystki to były za Lecha jak wyrzucił kilkuset urzędników, tak zdolnie że większość wygrała sprawy w sądzie pracy :) To co robi HGW to zwykła amartoszczyzna wobec tego co było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: A czy PO i SLD zrobiły coś przez te 3 miesiąc IP: *.acn.waw.pl 23.02.07, 10:53 Gość portalu: PC napisał(a): > Jakie czystki... czystki to były za Lecha jak wyrzucił kilkuset urzędników, tak > zdolnie że większość wygrała sprawy w sądzie pracy :) To co robi HGW to zwykła > amartoszczyzna wobec tego co było! Taa? Bo Szmata Wyborcza nie napisała? Ale Rzepa napisała: Zwracam uwagę na słowo "hurtowe". "- Będą zmiany. Podpiszę odpowiednie dokumenty dotyczące rad nadzorczych miejskich spółek w najbliższych dniach. To chyba normalne, że chcę mieć zaufanie do osób, które reprezentują miasto i nadzorują jego majątek - przyznaje "Rz" prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz. Zmiany będą dotyczyć niemal wszystkich firm, których jednoosobowym właścicielem jest miasto. Jest ich ok. 30. Wszystkich spółek, w których ratusz jest także współudziałowcem, jest 54. Do obsadzenia jest więc co najmniej 100 posad. Tym razem wymiana odbędzie się "hurtowo". W ciągu trzech dni ma być podpisany komplet kadrowych dokumentów. Prezydent jako jednoosobowe zgromadzenie wspólników poszczególnych spółek ma prawo wytypować do rad po dwie, trzy lub cztery osoby. I - jak zwykle - znajdzie się tam wiele osób z politycznego klucza, np. kilku byłych i obecnych burmistrzów z Platformy Obywatelskiej oraz urzędników z ratusza. Polityczne zmiany w miejskich spółkach związane są też z zobowiązaniami koalicyjnymi na szczeblu samorządu wojewódzkiego. Platforma współrządzi tam z PSL. Znalazło się więc miejsce dla zaprzyjaźnionych z ratuszem działaczy sejmikowych. I na odwrót." I komentarz Semki: "Prezenty Gronkiewicz-Waltz Hanna Gronkiewicz-Waltz szczodrą ręką rozdaje miejsca w radach nadzorczych miejskich spółek Warszawy. Adam Struzik z PSL będzie nadzorował Tramwaje Warszawskie. Współtwórca kampanii wyborczej pani prezydent Andrzej Halicki trafi do rady fundacji spółki Warszawianka - Park Wodny. Tomasz Siemoniak - weteran medialnych układów liberałów z SLD - będzie nadzorował spółkę Warexpo. Lech Jaworski zyska satysfakcję nie tylko z przewodzenia Radzie Warszawy, ale też z członkostwa w Zarządzie Agencji Rozwoju Mazowsza. Spotka tam Marcina Rosoła, byłego asystenta Donalda Tuska. Wszystko to po kampanii wyborczej, w której liderzy PO oburzali się na kolesiowskie desanty na spółki miejskie przeprowadzane za rządów PiS. Po wyrzekaniach działaczy Platformy, że do rad nadzorczych trafiają politycy zamiast fachowców. Nagle okazało się, że wysokich standardów wymaganych od innych platformersi nie zamierzają stosować wobec siebie. Jest jeszcze sprawa obietnic Hanny Gronkiewicz-Waltz, która w kampanii zapowiadała wyprzedaż licznych spółek miejskich. Ale czy wpływowi politycy warszawskiej PO, umieściwszy swe szlachetne osoby w fotelach rad spółek, będą teraz gotowi na takie decyzje? Kolejny problem: ostra wojna propagandowa między PO a PiS powoduje, że Platforma gotowa jest idealizować wszystkich swoich sojuszników. Stąd głośne zaklęcia, że PSL stało się już nowoczesną partią liberalno-chłopską, i próba zapomnienia, że politycy tacy jak Adam Struzik byli specjalistami głównie w zakresie docierania do politycznych konfitur. Czy teraz ktoś zada szydercze pytania - jak bywało za rządów PiS w Warszawie - jakie tramwajarskie doświadczenia ma Struzik i co o kąpieliskach miejskich ma do powiedzenia Halicki? Rozdawnictwo politycznych konfitur pewnie nadal będzie potępiane tylko w czasie kampanii wyborczych. Bo później, po wygranej, trzeba kolegów jakoś wynagrodzić. Ale w takim razie po co było aż tyle hipokryzji w przedwyborczych deklaracjach" Odpowiedz Link Zgłoś
enak Jak PiS spłacał polityczne długi 22.02.07, 22:03 PO spłaca polityczne długi.Przeczytajcie artykuł w Rzepie Piotra Semki- www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070222/druga_strona_a_2.html.Hipokryzja ze strony PO Odpowiedz Link Zgłoś
enak Jak PiS spłacał polityczne długi 22.02.07, 22:06 PO spłaca polityczne długi.Przeczytajcie artykuł w Rzepie Piotra Semki- www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070222/druga_strona_a_2.html. Hipokryzja ze strony PO Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo HGW i Prawi Okazjonalnie rozdaja hurtowo synekurki 22.02.07, 22:17 zeby nie byc gorszymi? Jak zwykle PO sie potyka o rzeczywistosc w ktorej znajduja sie jej czolowe "gwiazdy" i wychodzi ich dualizm. Jest wszystko dobrze jak klika ma dobrze. Pretorian trzeba dobrze oplacac bo inaczej moga sie odwrocic a wolontariuszami napewno nie mysla byc www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070222/druga_strona_a_2.html Od dluzszego czasu cala polityka i moralnosc PO jest podszyta wiatrem. Jak napina ich zagiel Poszarpanej Obiektywnosci, bez ich jakiejkolwiek pracy to jest wszystko OK a jak nie to kalusznie i pretensje do wszystkich i wszystkiego tylko nie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufetowa.bloog.pl Bufetowa i POronione POkemony się PiSze. IP: *.chello.pl 25.02.07, 07:13 Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Jak PiS spłacał polityczne długi 23.02.07, 14:32 A zatem kupowanie (z pieniędzy miasta) przez PiS głosów radnych, dająch Lechowi Kaczyńskiemu niezbędną większość - pan z PiS nazywa lobbingiem? pan mówiący te słowa jest prawnikiem może zapoznać się z ustawa o lobbingu ukryta łapówka NIE jest lobbowaniem tylko korumpowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Jak PiS spłacał polityczne długi IP: *.chello.pl 24.02.07, 10:49 czas skończyć z pisowska korupcją - nigdy aparat urzedniczy nie był tak zdemoralizowany jak w czasach pisu, gdy 4/5 urzędników to matki, zony, kochanki (tu płci obojga) Odpowiedz Link Zgłoś