elwiraalfa 13.11.07, 21:29 Bardzo mi zależy aby zdobyć kontakt ewentualnie nazwisko lekarza, który byłby bardzo dobrym neurochirurgiem. Pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulpet17 Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? 13.11.07, 21:33 oni mają jeszcze węższe specjalizacje, co masz zrobić /ogólnie/? Odpowiedz Link Zgłoś
elwiraalfa Re: chcesz info, napisz na @ n/t 14.11.07, 07:34 Prawda jest taka że diagnoza ostatecznie nie jest jeszcze postawiona. Bo na początku podejrzewano raka złośliwego a teraz raka wykluczyli. Sytuacja wygląda tak że teraz ma się sprawą zająć neurochirurg. Występuje zanik kości czaszki (miejscowy). Tak jakby kość czaszki się rozpuściła. Dotyczy to najbliższego członka mojej rodziny, dlatego nie chciałabym aby tak poprostu zają się tym przypadkowy specjalista. Zależy mi na najlepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? IP: *.acn.waw.pl 14.11.07, 22:46 Najlepszym jest Prof. dr hab. n. med. Mirosław Ząbek www.szpital-brodnowski.waw.pl/str/oddzial08.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwiraalfa Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? IP: *.eranet.pl 15.11.07, 19:05 Dziękuję za informację. Czy masz może informacje gdzie oprócz szpitala przyjmuje Prof. Mirosław Ząbek. Chodzi mi o prywatną praktykę,a mówiąc wprost. Jak najszybszy kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
qarolinqa Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? 15.11.07, 00:02 elwiraalfa napisała: > Bardzo mi zależy aby zdobyć kontakt ewentualnie nazwisko lekarza, > który byłby bardzo dobrym neurochirurgiem. Pilne. Prof. Trojanowski i jego zespol w Lublinie. Profesjonalisci, ktorzy w dodatku nie biora lapowek. Zapomnij o Warszawie, chyba ze chodzi o jakis drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś
danka999 Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? 07.12.07, 15:05 Polecam dr Górskiego przyjmuje w szpitalu bródnowskim i Enelmedzie w atrium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 23:21 Polecam szpital na ul.Szaserów. Wielu wybitnych specjalistów pod kierunkiem dr Podgórskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? IP: *.aster.pl 09.12.07, 20:57 Zgadzam się tylko prof Podgórski i jego zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: prof. Ząbek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 14:22 kiedyś przyjmował na Zaciszu w El medzie teraz niewiem, znam też innego dr. Barszcz z CZD no i sławny prof. Roszkowski Odpowiedz Link Zgłoś
natulana Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? 20.02.19, 19:02 polecam doktora Staniewicza Odpowiedz Link Zgłoś
sobczaksss Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? 23.02.19, 21:47 Bardzo dobrym specjalistą z zakresu neurochirurgi jest doktor Maciej Bujko. Przyjmuje prywatnie w Rex Medica Sport. Ciężko o lepszego specjalistę w stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek-k Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? IP: *.30.55.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.20, 19:58 Dr Rafał Górski z Form Grupa Lekarska: Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-k-k Re: Najlepszy Neurochirurg w Warszawie ?!? 03.01.20, 21:49 W Forum Grupa Lekarska przyjmują wybitni neurochirurdzy o ogromnym doświadczeniu: Dr Rafał Górski: formgl.pl/zespol/rafal-gorski/ Dr Paweł Lis: formgl.pl/zespol/pawel-lis/ Odpowiedz Link Zgłoś