Dodaj do ulubionych

GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:33
bardzo lubie zapiekanki, a ze nie jestem z Warszawy tylko okolic mam zapytanie
do mieszkańców naszej stolicy, gdzie można zjeść najlepszą zapiekanke ???
ps.ale sobie narobiłem apetytu
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.bmf.com.pl 11.06.01, 16:35
      Gość portalu: max napisał(a):

> bardzo lubie zapiekanki, a ze nie jestem z Warszawy tylko okolic mam zapytanie
      > do mieszkańców naszej stolicy, gdzie można zjeść najlepszą zapiekanke ???
      > ps.ale sobie narobiłem apetytu

W Radomiu na ul. Moniuszki (zobacz stosowne posty na stronie Radomia)

Smacznego! :)
      • Gość: max Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:36
        dzieki, jak bede to napewno wpadne na zapiekanke
    • Gość: Mihau Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.06.01, 17:03
      Na Dolnej przy Dobiszewskim jest buda. Kiedyś były tam dobre zapiekanki, teraz
      nie wiem.
      • Gość: max Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 17:03
        ciekawe, sprawdze
    • Gość: max Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:25
      no co jest nie lubicie zapiekanek ??
      • Gość: torque Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: 217.11.133.* 15.06.01, 09:08
        wprawdzie nie w warszawie ale w skierniewicach (niedaleko wawy) w budce przy
        dworcu daja rewelacyjne zapiekanki z majonezem . Polecam.
        jesli chodzi o warszawe to zapiekanki dobrej jeszcze nie udalo mi sie zjesc .
        natomiast wracajac przez centru, o 2 w nocy z jakiejs imprezy mozesz zjesc
        zapiekanke ktora ma taki ser ze jeszcze go gryziesz a on ci sie juz do zoladka
        dociaga i bedziesz zdziwiony jak ci ta zapiekanka smakuje
        • Gość: max Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 09:10
          ha ;)
      • Gość: MISIA_J Ja robie najlepszeeeeeeeeeeeeeeeeee! :-) IP: *.pro-futuro.com 12.07.01, 12:04
        Domowe są najlepsze, ale jeśli chcesz adresik który kiedys sprawdziłam to
        podaję: skrzyzowanie ul.Bitwy Warszawskiej, Banacha i grójeckiej zaraz obok
        solarium GALAXY.

P.S. JA co prawda wole zapiekanki z makaronem! Jestem w tym doskonała!
    • Gość: sahel Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: 212.244.51.* 15.06.01, 13:21
      jest jedno takie miejsce, gdzie wieczorami a nawet w
      nocy jest zawsze kolejka - jest to budka pod palacem
      kultury od strony Emili Platter przy zajezdniach
      autobusowych. Tam zapiekanki sa zawsze swieze i dobre
      (jak sie wraca z imprezy w nocy i jest sie glodnym, to
      wszystko jest dobre).
      • Gość: agi Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: 217.11.133.* 15.06.01, 13:34
        Dokladnie, ale te zapiekanki sa dobre nie tylko po imprezie :)
        • Gość: sahel Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: 212.244.51.* 15.06.01, 14:12
          wiem, ale nigdy nie jadlem tam zapiekanki w ciagu dnia
          (nie po drodze)
      • Gość: JotPeCet Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.ztm.waw.pl 18.06.01, 20:32
        Gość portalu: sahel napisał(a):

Bardzo dobre zapiekanki są w budzie pod Halą Marymoncką, no i oczywiście na ul.
        Chmielnej przy ul. Zgody.

> jest jedno takie miejsce, gdzie wieczorami a nawet w
        > nocy jest zawsze kolejka - jest to budka pod palacem
        > kultury od strony Emili Platter przy zajezdniach
        > autobusowych. Tam zapiekanki sa zawsze swieze i dobre
        > (jak sie wraca z imprezy w nocy i jest sie glodnym, to
        > wszystko jest dobre).

Co do tych "zajezdni" to radził bym zerknąć do słownika.

Pozdrowienia.
        JotPeCet.
        • Gość: max Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 21:02
          Gość portalu: JotPeCet napisał(a):

> Gość portalu: sahel napisał(a):
          >
          > Bardzo dobre zapiekanki są w budzie pod Halą Marymoncką, no i oczywiście na ul.
          >
          > Chmielnej przy ul. Zgody.
          >
          >
          > > jest jedno takie miejsce, gdzie wieczorami a nawet w
          > > nocy jest zawsze kolejka - jest to budka pod palacem
          > > kultury od strony Emili Platter przy zajezdniach
          > > autobusowych. Tam zapiekanki sa zawsze swieze i dobre
          > > (jak sie wraca z imprezy w nocy i jest sie glodnym, to
          > > wszystko jest dobre).
          >
          > Co do tych "zajezdni" to radził bym zerknąć do słownika.
          >
          > Pozdrowienia.
          > JotPeCet.
          ja również pozdrawiam i jak będę w okolicy to napewno kupie tam zapiekanke,
          dzięki i cześć

• Gość: Monika Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.shell.nl 16.06.01, 12:21
      Zgadza się, zapiekanki przy Emilii Plater są dobre. A są jeszcze dwa miejsca
      gdzie uwielbiam jeść zapiekanki. PIerwsze to skrzyżowanie Grójeckiej z Bitwy
      Warszawskiej 1920r, przy solarium Galaxy - baaaaardzo dobre zapiekaneczki, a
      drugie miejsce z pysznymi zapiekankami to Plac Zawiszy, na skos od Sobieskiego
      są takie budy - i w trzeciej od lewej są(a przynajmiej jeszcze do niedawna
      były) bombowe zapiekanki!!!:-)))
      • Gość: max Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 19:44
        dzięki jak będew okolicy to sprawdze
        • Gość: URSUS Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 01:52
          najlepsza jest przy dawnym Burger Kingu na pl. Konstytucji, wciścnięta w MDM, a
          te przy PĘTLI na EmiliiPlater są zajebiste jeśli jesteś po zajebistej imprezie.
          Zresztę mieszkańcy stolicy zoobserwować mogą tzn. przemysł poimprezowy. O co
          chodzi? O to że o 2, 3 w nocy jest kilkanaście punktów w city (Oskary, A
          petiTy, budy, McD'sy, itp ) nastawione na nas młodych gniewnych. Zapieksy w
          WWA: od 3 do 5 złociszy, zajebiste oscarki lub a petiTy 3,80:), reszta drożej
          (turasy, araby, chinole, mexyki)
      • Gość: ROBI Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.dialup.medianet.pl 19.06.01, 09:50
        Zgadza się przy Grójeckiej i Bitwy Warszawskiej są bardzo dobre, ale polecam na
        Jelonkach przy Hali Wola na ul. Człuchowskiej z tyłu hali(z przodu hali jest
        jeszcze jedna budka ale ta z tyłu jest o niebo lepsza), najlepsze świerza
        bułka, pieczareczki, ser, może być szczypiorek albo prażona cebula. Dla mnie nr
        1 w całej Warszawie a na Emili Plater to nie są zapiekanki tylko guma jakaś, a
        smakują tylko po imprezie.
    • Gość: Zapiekam Re: Przychodźcie do mnie na zajebiste zapiekanki. IP: 195.117.3.* 19.06.01, 08:52
      Jest taka mała Budka przy ul.Bitwy warszawskiej 1920 r.- mam z nią związanych
      wiele wspomnień- m.in. kulinarnych. Spróbuj i ty, polecam.Pozdrowienia z
      Gocławia :)))))))))))
      • Gość: max Re: Przychodźcie do mnie na zajebiste zapiekanki. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 09:53
        dzięki wszystkim, niektóre miejsca powtarzają sie wielokrotnie i to zapewne nie
        przypadek
    • Gość: yogi Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.hfp.com.pl 10.07.01, 16:58
      zdecydowanie na Chmielnej przy duzej Arce!
      • Gość: vincent Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:53
        na Emili Plater są OK
    • Gość: RAF4444 Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZJEŚĆ NAJLEPSZĄ ZAPIEKANKE IP: 217.96.11.* 14.07.01, 20:40
      najlepsze zapiekanki w warszawmi sa pod palacem kultury, obok nocnych
      autobusów, zawsze sie tam zatrzymuje wracajac z jakiejs imprezy. Naprawde
      polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka