Gość: Grze$ IP: *.chello.pl 26.08.02, 00:35 Witam.. wydaje mi się że moge zameldować że już dojechaliśmy.. jedni wcześniej innni już zupełnie wcześnie prawie skoro świt.. fajnie było.. ale jednak grunt to dobre oświetlenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_blond_007 Re: 25/08/2002 już po 26.08.02, 09:00 Miło to słyszeć...bo my jak zajechałyśmy to już ciemno było, a co dopiero Wy. A że fajnie było...pewnie że było, bo jak mogłoby być innaczej;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: 25/08/2002 już po IP: *.waw 26.08.02, 11:18 Fajnie...! To malo powiedziane. Bylo kaczo, byczo i strusio! P.s. milo przeczytac, ze wszyscy szczesliwie dojechali Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
migro Re: 25/08/2002 już po 26.08.02, 13:42 Czesc, robaczki! Tez dojechalem! Brudny, ale szczesliwy :-) Oczywiście będą zdjęcia - może jeszcze dziś wieczorem. Andrzej zaproponował, żeby sobie zorganizować spotkanie powycieczkowe - nie sądzicie, że to super pomysł? :-) Ustaliliśmy miejsce i czas: Pod Rurą, najbliższa środa, godzina 19:00. Co Wy na to?? Do zobaczenia Pod Rurą!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: 25/08/2002 już po IP: *.waw 26.08.02, 13:53 Jako nie uswiadomiona forumowiczka osmielam sie zapytac: gdziez znajduje sie miejsce zwane Po Rura i coz to jest? A poza tym to jestem za! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: 25/08/2002 już po 26.08.02, 14:07 Gość portalu: ponponka napisał(a): > Jako nie uswiadomiona forumowiczka osmielam sie zapytac: > gdziez znajduje sie miejsce zwane Po Rura i coz to jest? > A poza tym to jestem za! > Pozdrawiam Ja też do tej pory nie mogę zlokalizować miejsca, ale myślę że jak byśmy się umówiły we dwie koło Stegien to na pewno trafimy;) Co dwie głowy...:)Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: 25/08/2002 już po IP: *.waw 26.08.02, 14:14 A ja na to jak na lato :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
migro Pod Rura - gdzie to jest 26.08.02, 14:08 Informacja dla "nieuświadomionych forumowiczek": Pub Pod Rurą jest "kultowym" miejscem spotkań rowerzystów, a zwłaszcza Browerzystów :-) Znajduje się to miejsce przy nadwiślańskiej ścieżce rowerowej, tuż obok mostu Gdańskiego - jak sama nazwa wskazuje w pobliżu ogromnej rury, która przecina Wisłę wraz z Mostem Gdańskiem. Przypominam: środa, 19:00. OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: Pod Rura - gdzie to jest 26.08.02, 17:32 migro napisał: > Informacja dla "nieuświadomionych forumowiczek": > > Pub Pod Rurą jest "kultowym" miejscem spotkań rowerzystów, a zwłaszcza > Browerzystów :-) A jak najbardziej :) Kultowe miejsce :) A Browerześci... hehe :)) Ostatnio trapieni są kontuzjami :( >Znajduje się to miejsce przy nadwiślańskiej ścieżce rowerowej, > > tuż obok mostu Gdańskiego - jak sama nazwa wskazuje w pobliżu ogromnej rury, > która przecina Wisłę wraz z Mostem Gdańskiem. Można by dodać, że most jak i rura przy nim są zielone. I jeżdzą tam tramwaje, samochody, pociągi i rowerzyści. Sama Rura jest w niedalekiej odległości od ogródków piwnych, z tym że jest od nich oddzielona przęsłem i znajduje się wyżej, bliżej ulicy. Za nią (w kierunku Bielan) są już tylko dwa czy trzy inne puby i spójnia. Ach. I Rura jest murowana z metalowym płotkiem w porównaniu do drewnianych ogródków. > > Przypominam: środa, 19:00. OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!! Ja też moge jak by co? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: Pod Rura - gdzie to jest 26.08.02, 17:56 yuurei napisał: > Ja też moge jak by co? ;> > > Odpowiedz Link Zgłoś
migro Re: Pod Rura - gdzie to jest 26.08.02, 18:51 yuurei napisała: > Sama Rura jest w niedalekiej odległości od ogródków > piwnych, z tym że jest od nich oddzielona przęsłem i > znajduje się wyżej, bliżej ulicy. I najłatwiej ją odróżnić od innych po ponadprzeciętnej liczbie rowerzystów okupujących stoliki :-) > Ja też moge jak by co? ;> Ja pozwalam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: Pod Rura - gdzie to jest 26.08.02, 21:55 migro napisał: > > Ja też moge jak by co? ;> > > Ja pozwalam ;-) Dziękujem :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
migro chomikowe sprawy 27.08.02, 00:04 yuurei napisała: > > krzysiek z homiczufffki > ^^^ > "c" Ci się schomikowało? ;) To nie jest w tym wyrazie jedyne odstępstwo od pisowni tradycyjnie uznawanej za poprawną :-) > Ciekawe... ile razy się już mineliśmy :> Ciekawe ile razy staliśmy w tej samej kolejce do kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: 25/08/2002 już po IP: *.cors.gov.pl 26.08.02, 14:00 ja tez dojechalem - wracaliśmy z andrzejem przez lasek na olszynce grochowkiej, nie ma jak sigma mirage w ciemnym lesie hehe, przy okazji padł moj rekord km przejechanych w jeden dzien - moja wycieczka miała 169 km, grzesiu a ile wy przejechaliście? btw. nic nie piszesz o środzie 19.00 pod rura - rozumiem ze ciagle jest to aktualne ;-)) jane zapraszamy na piwko ;-) bylem dzis ok 12 na samolotowej na gocławiu zobaczyc kaski - wyobraź sobie, ze w poniedzialki wyjatkowo otwieraja o 13.00 zdecydowanie nie lubie tego sklepu ! i nic nie zobaczylem, rzeczywiscie trudno jest kupic kaska w wawce... pozdr marcin Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: 25/08/2002 już po 26.08.02, 14:10 Gość portalu: drZbuszu napisał(a): > btw. nic nie piszesz o środzie 19.00 pod rura - rozumiem ze ciagle jest to > aktualne ;-)) > jane zapraszamy na piwko ;-) bylem dzis ok 12 na samolotowej na gocławiu > zobaczyc kaski - wyobraź sobie, ze w poniedzialki wyjatkowo otwieraja o 13.00 > zdecydowanie nie lubie tego sklepu ! i nic nie zobaczylem, rzeczywiscie trudno > jest kupic kaska w wawce... > pozdr > marcin A Wy się dziwicie że ja tak się grzebię z kupnem skorupy...:/ A na piwko chętnie...jak nas podprowadzicie z Pomponką pod Rurę:)) Gratuluję rekordu...i zadowolenia z Sigmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: 25/08/2002 już po IP: *.cors.gov.pl 26.08.02, 14:19 jane_blond_007 napisała: > > A Wy się dziwicie że ja tak się grzebię z kupnem skorupy...:/ > A na piwko chętnie...jak nas podprowadzicie z Pomponką pod Rurę:)) > Gratuluję rekordu...i zadowolenia z Sigmy:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: 25/08/2002 już po IP: *.waw 26.08.02, 14:18 Ja tez gratuluje rekordu i zazdroszcze kondycji Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grze$ Re: 25/08/2002 już po IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 09:28 Gość portalu: drZbuszu napisał(a): > nie ma jak sigma mirage w ciemnym lesie hehe, przy okazji padł moj rekord km > przejechanych w jeden dzien - moja wycieczka miała 169 km, grzesiu a ile wy > przejechaliście? mi stukneło 188 czyli do KZ jakies 179 > btw. nic nie piszesz o środzie 19.00 pod rura - rozumiem ze ciagle jest to > aktualne ;-)) pewnie bedę > jane zapraszamy na piwko ;-) bylem dzis ok 12 na samolotowej na gocławiu > zobaczyc kaski - wyobraź sobie, ze w poniedzialki wyjatkowo otwieraja o 13.00 > zdecydowanie nie lubie tego sklepu ! i nic nie zobaczylem, rzeczywiscie trudno > jest kupic kaska w wawce... Sklep na uniejowskiej otwieraja o 12:15 ;) ale pana Woźniaka to ja nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: 25/08/2002 już po 26.08.02, 14:24 W takim razie wg. mnie wygląda to tak, że będę zbierać towarzycho po drodze - najpierw Ponponkę koło Stegien - tam, gdzie się wczoraj rozstałyśmy, koło salonu samochodowego, ale jeszcze trza by ustalić o której; a potem jedziemy na ścieżkę nadwiślańską i usiłujemy złapać Marcina...no i resztę towarzystwa jak się da;) Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: 25/08/2002 już po IP: *.cors.gov.pl 26.08.02, 14:27 jane_blond_007 napisała: > > ścieżkę nadwiślańską i usiłujemy złapać Marcina...no i resztę towarzystwa jak > się da;) Może być? > Odpowiedz Link Zgłoś
migro Re: 25/08/2002 już po 26.08.02, 14:48 jane_blond_007 napisała: > W takim razie wg. mnie wygląda to tak, że będę zbierać towarzycho po drodze - > najpierw Ponponkę koło Stegien [...] > a potem jedziemy na ścieżkę nadwiślańską i usiłujemy złapać Marcina... Ja nadciągnę z północy - mam nadzieję, że przywiozę też Agnieszkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: 25/08/2002 już po IP: *.waw 26.08.02, 15:04 jane_blond_007 napisała: > W takim razie wg. mnie wygląda to tak, że będę zbierać towarzycho po drodze - > najpierw Ponponkę koło Stegien - tam, gdzie się wczoraj rozstałyśmy, koło > salonu samochodowego, ale jeszcze trza by ustalić o której; a potem jedziemy na > > ścieżkę nadwiślańską i usiłujemy złapać Marcina oj trudno będzie :) ...no i resztę towarzystwa jak > się da;) da sie, ale czy ma sens krazanie po calej W-wie? :))))) Może być? > Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: 25/08/2002 już po 26.08.02, 17:59 Gość portalu: ponponka napisał(a): > da sie, ale czy ma sens krazanie po calej W-wie? :))))) Jakie krążenie? Do Stegien mi po drodze, a potem prosto na ścieżkę nadwiślańską...gdzie tu krążenie?? Ale skoro mamy być pod Rurą o 19'00, to zastanawiam się o której umawiamy się tam koło Stegien gdzie się wczoraj rozstałyśmy...o 18'20? Czy wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: 25/08/2002 już po IP: *.waw 27.08.02, 08:33 Heeee, ja tylko tak sie nasmiewalam :))) Oczywiscie, ze dla nas droga jest prosta jak drut. I moze wystarczy 18.30? Choc dla mnie to "wsio riba", byle nie przed 17.00 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: 25/08/2002 już po 27.08.02, 09:38 Gość portalu: ponponka napisał(a): > Heeee, ja tylko tak sie nasmiewalam :))) > Oczywiscie, ze dla nas droga jest prosta jak drut. I moze > wystarczy 18.30? Choc dla mnie to "wsio riba", byle nie > przed 17.00 > Pozdrawiam To ja mówię 18'20 przy tym salonie samochodowym cośmy się rozstały i będzie akurat. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: 25/08/2002 już po IP: *.waw 27.08.02, 09:45 zaklepane ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: ZDJĘCIA???? 28.08.02, 14:19 Miały być jakieś zdjęcia z wycieczki...ze strusiami nawet...i innymi dyrdymałami...a tu nic...naobiecują, radochy człowiekowi narobią...a potem cisza.:/ Przyznajcie się - który wykasował zdjęcia i teraz boi się przyznać? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: ZDJĘCIA???? IP: *.waw 28.08.02, 14:28 No wlasnie, gdzie zdjecia??? Jane, nasze randez-vous o 18.20 kolo salonu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
migro Re: ZDJĘCIA???? 28.08.02, 15:10 Jane! Ale z Ciebie niecierpliwa dusza - ledwie 3 dni minęły od wycieczki, a Ty już chcesz zdjęcia ;-) No ale dobrze: już się zabieram za przygotowanie stronki z fotkami... Które tutaj wybrać... Chmmm.... Strusie? Dobrze, będą strusie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: ZDJĘCIA???? IP: *.waw 28.08.02, 15:50 Nad Starowka wisi czarna chmura. Jesli nie bedzie padalo o 18.20 to jade, jesli bedzie lalo i grzmialo to sama nie wiem. W koncu samochodem nie wypada... podaje tel. kont. 842 08 00 Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ZDJĘCIA???? 28.08.02, 15:54 melduje, ze w Centrum jeszcze nie pada:))) Moze to tylko tak straszy padaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: ZDJĘCIA???? IP: *.waw 28.08.02, 15:57 moze...tez mam taka nadzieje :) wiadomosc z ostatniej chwili: na Starowce juz pada Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
migro Pada? Nie pada? 28.08.02, 16:21 Też z ostatniej chwili: na Żoliborzu JUŻ nie pada. Trochę tylko pokropiło i pogrzmiało. Myślę, że tylko straszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Pada? Nie pada? 28.08.02, 16:29 Tutaj ludzie raptem zaczeli chodzic z parasolami i w cieplych ubraniach, ale uwazam, ze to tylko panika chwilowa... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 CO ROBIMY ? 28.08.02, 16:22 Nie wiem co jest u was za oknem, ale u mnie wieje i pada - pytanie więc brzmi: co robimy? Myślicie, że przejdzie do 18'00? Czy przekładamy? Ale z przekładaniem byłby jutro problem, bo nie wiem czy miałabym czas wieczorem:( Ale bezemnie też możecie się przecież spotkać...tak tylko mówię...:( To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: CO ROBIMY ? 28.08.02, 16:41 migro napisał: > Ja biorę pelerynkę i jadę! :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś