Gość: SSx IP: 82.177.10.* 22.01.08, 08:58 tego sie nie da czytac, przerwałem w polowie, Kucharz daj juz spokój i nie męcz duszy, wez kup tanio jakiego mudżyna i sprzedaj z zyskiem bo felietony wyrażnie ci nie leza (L) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.acn.waw.pl 22.01.08, 21:01 czy ten idiota zyje w innej rzeczywistosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:05 Jeśli dodać do tego Kubę Wawrzyniaka, Kamila Grosickiego, a wcześniej Tomasza Kiełbowicza, to mogłoby się okazać, że nasza reprezentacja Legią stoi. Jeśli dodać do felietonu trochę trudnych słów i założyć, że Kixx coś z tego zrozumiał, to mogłoby się okazać, że nasz forumowy debil inteligencją stoi. Czy my wszyscy żyjemy w innej rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.acn.waw.pl 23.01.08, 15:36 pelna kultura,jak zwykle u drecha spod znaku legii az dziw bierze ,ze taka cham jak ty ma czelnosc mi zarzucac chamstwo wobec innych forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 15:44 Pełna kultura wg Kixxa: "czy ten idiota zyje w innej rzeczywistosci???" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.acn.waw.pl 23.01.08, 16:33 nazywasz sie Kucharski? zaskoczyles mnie Czarku,choc gdybym nie byl forumowym debilem,jak to grzecznie ujales to powinienem juz sie dawno domyslic-ten sam styl,ten sam poziom,ta sama elegancja i taka sama elokwencja oraz erudycja. Zadam w takim razie juz pytanie do ciebie Czarku,czy faktycznie uwazasz,ze po dodaniu Kielbowicza ,Wawrzyniaka i Grosickiego mozna by powiedziec,ze reprezentacja Legia stoi? Jesli tak ,to przykro mi,ale jestes idiota. I to do kwadratu ,bo piszesz te same idiotyzmy pod dwoma imionami- raz jako Czarek,raz jako pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 16:46 Gdzie napisałem, że nazywam się Kucharski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.acn.waw.pl 23.01.08, 17:13 to nie nazywasz sie Kucharski? to w takim razie przepraszam,nie jestes jednym idiota do kwadratu,jest jednym z dwoch zwyklych idiotow twierdzacych,ze moze sie okazac,ze reprezentacja Legia stoi na tym koncze-dyskusja z takim czyms jak ty jest obraza dla mojego intelektu i poczucia dobrego smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 08:53 Gdzie napisałem, że reprezentacja Legią stoi? Zapętliłeś się idioto. Stałeś się karykaturą samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.acn.waw.pl 24.01.08, 13:03 jednak mnie wywolales dzieki ,kazdy inwektyw w ustach takiego zera jak ty jest dla mnie komplementem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 14:40 Zero jest dość względne baranie. Słyszałeś coś niecoś o Celsjusach i Fahrenheitach? Zapytaj kolegów, którzy chodzili do szkoły. Zapytaj mieszkańców Syberii jak reagują na zero stopni. Bycie zerem przy tobie to nobilitacja i powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.acn.waw.pl 24.01.08, 15:05 ja slyszalem tylko o Kelvinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 16:21 Nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: "Reprezentacja Legia stoi" IP: *.acn.waw.pl 24.01.08, 16:22 prawda... Odpowiedz Link Zgłoś