Gość: laura średni, gruby. IP: *.tele2.pl 27.08.03, 13:18 zawsze średnio-ostry i zawsze na grubym ciescie, bo przynajmniej czuję ze cos zjadlam. obojetnie gdzie, bo dla mnie zadna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Kebaby i srakieta 01.09.03, 22:12 Dobry kebab to fajna sprawa....ale jak tak ogladam te powstajace "kebabownie", to widze ze wiele z tych miejsc wyglada dosc podejrzanie. Zeby bylo smieszniej, to z reguly sa te prowadzone przez Polakow. Jesli ktos ma zle doswiadczenia, to niech da znac. Musimy wiedziec, ktore miejsca omijac z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Luksor Kebab / Pawilony przy al. Jana Pawła IP: *.crowley.pl 08.09.03, 15:30 Witam, postanowilem sobie napisac, bo "ciut mnie zalala niezla krew", jak przeczytalem ze: "Niestety, daleko od serca Warszawy." Pisza Panie/Panowie: strembol, jano, cezaru o Luksor Kebab. A moze chodzi o Jana Pawla Woronicza (ulica nie aleja) ??? Moze sie myle, ale zeby al. Jana Pawla II byla daleko od serca Warszawy toz to granda i rozboj w bialy dzien (moze dla Warszawiakow spod ....... to i owszem daleko jak na Zachodnim z PKS-ow wysiadaja). 5 minut spacerkiem z Bankowego, a jak sie komus nie chce chodzic, to moze sobie podjechac tramwajem lub autobusem. Kazdym pod kino Femina (w strone Woli co jedzie) i potem juz w strone Zoliborza po zachodniej stronie Alej do ulicy Nowolipie i juz jest prawie na miejscu. Dlaczego o "Sapko Kuchnia Turecka / Pawilony w al. Jana Pawla" nie pisza ze daleko od serca Warszawy ??? Przeciez to praktycznie jeden Kebab obok drugiego !!! Za to co robia w sprawie testowania Kebabow to dobry pomysl i maly plusik. Wielka krecha za cytowane powyzej spostrzezenie. Ze niby daleko, tez mi cos. Serce Muranowa !!! Smacznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Re: Luksor Kebab / Pawilony przy al. Jana Pawła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 01:30 prawdziwy kebab to taki z białym kremem z pietruszki i selera... jeszcze liście mienty i pokrojony bazyliszek Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kebaby w Warszawie 10.09.03, 16:10 Jestem wegetarianinem więc wybór mam troche mniejszy..... Własciwie nie wiem dlaczego nie piszę przy okazji o kuchni arabskiej, to prawie ta sama kuchnia. Diana jest rzeczywiście jednym z najlepszych miejsc. Polecam. Lubię również bar przy Krakowskim Przedmieściu przy uniwersytecie (są dwa, móie o tym pierwszym od strony uniwerku). Mają rewelacyjne danie wegetariańskie. Choć surówka jest tu rzeczywiście podłą. tego nie rozumiem. Tylko suróka im nie wychodzi... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikpolska Re: Kebaby w Warszawie IP: 64.88.86.* 11.09.03, 19:25 W zabkach, kolo makro, jest super kebab. To najlepsza restauracja w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janof Re: Kebaby w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 01:27 Najlepiej, jak rodowity Włoch taki kebab robi. w końcu to jego kuchnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januf Re: Kebaby w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 01:28 Zawsze dobrze jest zjeść misia w beczce! ;-) Ale ja nie chce ci obrażać Ale ja nie mowilem ze nie lubie Krawczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik z marek Re: Kebaby w Warszawie IP: 64.88.86.* 18.09.03, 17:25 NAJLEPSZE KEBABY TO SA W ZABKACH NA PRZECIWKO HURTOWNI MAKRO. 6 ZL KOSZTUJA ALE SA SUPER. MARKI NA ZAWSZE, DETROIT 4 LIFE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: Kebaby w Warszawie IP: *.orasoft.pl 27.09.03, 15:10 a oto moj prywatny ranking doner kebabow w Wwie. 1. Francuska - prawdziwa baraninka, w przypieczonej picie - rewelacja !!! Duzo slabsze natomiast jest jedzienie na w srodku. 2. MArszałkowska r. Swietkrzyskiej - to chyba kazdy wie, aczkolwiek mogli by wymienic te grube były na pitę 3. Rożana - tam jest równiez wyśmienite jedzenie obiadowe !!! A i tak najbardziej lubię kebaby u Turków w Berlinie. Tam to jest mięsko...Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nibbd najlepsze kebaby IP: 193.0.95.* 09.10.03, 14:57 Najleopiej zjesc na rakowieckiej niedaleko silver screenu, drugie miejsce to na roku marszalkowskiej i swietokrzyskije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brisa Re: Kebaby w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:04 Chciałam polecić knajpkę na rogu Saskiej i Francuskiej.Po prostu super-jeden minus-w cieście czy chlebie tylko na wynos, na talerzyku na miejscu.Mimo to warto spróbować!!!!!!!POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porhinio Re: Kebaby w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 19:24 szczególnie, że Saska i Francuska nigdzie się nie krzyżują !!! chodzi pewnie o "Efes" na rogu Francuskiej i Zwycięzców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minol Re: Kebaby w Warszawie IP: 217.153.186.* 11.05.04, 09:24 no i co nadal zrecie to swinstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erynia Re: Kebaby w Warszawie IP: 217.153.143.* 04.07.04, 19:04 Przeczytalam wiekszosc tego watku i widze wlasnie ze jestem glodna... :)) ale to bokiem. Zawsze tez lubilam kebab przy bajce (tan po prawej) ale ostatnio jak tam bylam to czekajac w olbrzymiej kolejce zauwazylam ze z higiena tam jest chyba nie najlepiej, i nie ma miejsca zeby usiasc i spokojnie zjesc. Tyle zamowien w takiej malej budzie... Juz mi sie tam odechciewa chodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
jablkowa75 Re: Kebaby w Warszawie 04.08.16, 12:26 zdecydowanie dla mnie najlepszy jest AMRIT! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1111 Re: Kebaby w Warszawie 13.11.24, 18:41 Widzialem oferte kebaba nu a wiatracznej zakole 3 na miejscu 23 z miesem a na wynos frytki zawiniete w cienki placek 54 zeta zenada Odpowiedz Link Zgłoś