Dodaj do ulubionych

Kebaby w Warszawie

• Gość: laura średni, gruby. IP: *.tele2.pl 27.08.03, 13:18
      zawsze średnio-ostry i zawsze na grubym ciescie, bo przynajmniej czuję ze cos
      zjadlam. obojetnie gdzie, bo dla mnie zadna roznica.
    • mobb Re: Kebaby i srakieta 01.09.03, 22:12
      Dobry kebab to fajna sprawa....ale jak tak ogladam te powstajace "kebabownie",
      to widze ze wiele z tych miejsc wyglada dosc podejrzanie. Zeby bylo smieszniej,
      to z reguly sa te prowadzone przez Polakow.

Jesli ktos ma zle doswiadczenia, to niech da znac. Musimy wiedziec, ktore
      miejsca omijac z daleka :)
    • Gość: maniek Luksor Kebab / Pawilony przy al. Jana Pawła IP: *.crowley.pl 08.09.03, 15:30
      Witam,

postanowilem sobie napisac, bo "ciut mnie zalala niezla krew", jak przeczytalem
      ze: "Niestety, daleko od serca Warszawy." Pisza Panie/Panowie: strembol, jano,
      cezaru o Luksor Kebab.
      A moze chodzi o Jana Pawla Woronicza (ulica nie aleja) ??? Moze sie myle, ale
      zeby al. Jana Pawla II byla daleko od serca Warszawy toz to granda i rozboj w
      bialy dzien (moze dla Warszawiakow spod ....... to i owszem daleko jak na
      Zachodnim z PKS-ow wysiadaja). 5 minut spacerkiem z Bankowego, a jak sie komus
      nie chce chodzic, to moze sobie podjechac tramwajem lub autobusem. Kazdym pod
      kino Femina (w strone Woli co jedzie) i potem juz w strone Zoliborza po
      zachodniej stronie Alej do ulicy Nowolipie i juz jest prawie na miejscu.
      Dlaczego o "Sapko Kuchnia Turecka / Pawilony w al. Jana Pawla" nie pisza ze
      daleko od serca Warszawy ??? Przeciez to praktycznie jeden Kebab obok
      drugiego !!!
      Za to co robia w sprawie testowania Kebabow to dobry pomysl i maly plusik.
      Wielka krecha za cytowane powyzej spostrzezenie.
      Ze niby daleko, tez mi cos. Serce Muranowa !!!

Smacznego !!!
      • Gość: jozef Re: Luksor Kebab / Pawilony przy al. Jana Pawła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 01:30
        prawdziwy kebab to taki z białym kremem z pietruszki i selera...

jeszcze liście mienty i pokrojony bazyliszek
    • alex.4 Re: Kebaby w Warszawie 10.09.03, 16:10
      Jestem wegetarianinem więc wybór mam troche mniejszy.....
      Własciwie nie wiem dlaczego nie piszę przy okazji o kuchni arabskiej, to prawie
      ta sama kuchnia.
      Diana jest rzeczywiście jednym z najlepszych miejsc. Polecam.
      Lubię również bar przy Krakowskim Przedmieściu przy uniwersytecie (są dwa, móie
      o tym pierwszym od strony uniwerku). Mają rewelacyjne danie wegetariańskie.
      Choć surówka jest tu rzeczywiście podłą. tego nie rozumiem. Tylko suróka im nie
      wychodzi...
      Pozdr
      • Gość: dominikpolska Re: Kebaby w Warszawie IP: 64.88.86.* 11.09.03, 19:25
        W zabkach, kolo makro, jest super kebab. To najlepsza restauracja w warszawie.
        • Gość: janof Re: Kebaby w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 01:27
          Najlepiej, jak rodowity Włoch taki kebab robi. w końcu to jego kuchnia!
      • Gość: januf Re: Kebaby w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 01:28
        Zawsze dobrze jest zjeść misia w beczce! ;-) Ale ja nie chce ci obrażać

Ale ja nie mowilem ze nie lubie Krawczyka.
    • Gość: dominik z marek Re: Kebaby w Warszawie IP: 64.88.86.* 18.09.03, 17:25
      NAJLEPSZE KEBABY TO SA W ZABKACH NA PRZECIWKO HURTOWNI MAKRO. 6 ZL KOSZTUJA
      ALE SA SUPER. MARKI NA ZAWSZE, DETROIT 4 LIFE
    • Gość: AgentCooper Re: Kebaby w Warszawie IP: *.orasoft.pl 27.09.03, 15:10
      a oto moj prywatny ranking doner kebabow w Wwie.
      1. Francuska - prawdziwa baraninka, w przypieczonej picie - rewelacja !!! Duzo
      slabsze natomiast jest jedzienie na w srodku.
      2. MArszałkowska r. Swietkrzyskiej - to chyba kazdy wie, aczkolwiek mogli by
      wymienic te grube były na pitę
      3. Rożana - tam jest równiez wyśmienite jedzenie obiadowe !!!

A i tak najbardziej lubię kebaby u Turków w Berlinie. Tam to jest
      mięsko...Mniam
    • Gość: Nibbd najlepsze kebaby IP: 193.0.95.* 09.10.03, 14:57
      Najleopiej zjesc na rakowieckiej niedaleko silver screenu, drugie miejsce to na
      roku marszalkowskiej i swietokrzyskije
    • Gość: Brisa Re: Kebaby w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:04
      Chciałam polecić knajpkę na rogu Saskiej i Francuskiej.Po prostu super-jeden
      minus-w cieście czy chlebie tylko na wynos, na talerzyku na miejscu.Mimo to
      warto spróbować!!!!!!!POZDRAWIAM!!!
      • Gość: porhinio Re: Kebaby w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 19:24
        szczególnie, że Saska i Francuska nigdzie się nie krzyżują !!!
        chodzi pewnie o "Efes" na rogu Francuskiej i Zwycięzców
        • Gość: Minol Re: Kebaby w Warszawie IP: 217.153.186.* 11.05.04, 09:24
          no i co nadal zrecie to swinstwo?
    • Gość: erynia Re: Kebaby w Warszawie IP: 217.153.143.* 04.07.04, 19:04
      Przeczytalam wiekszosc tego watku i widze wlasnie ze jestem glodna... :)) ale
      to bokiem.

Zawsze tez lubilam kebab przy bajce (tan po prawej) ale ostatnio jak tam bylam
      to czekajac w olbrzymiej kolejce zauwazylam ze z higiena tam jest chyba nie
      najlepiej, i nie ma miejsca zeby usiasc i spokojnie zjesc.
      Tyle zamowien w takiej malej budzie...

Juz mi sie tam odechciewa chodzic...
    • jablkowa75 Re: Kebaby w Warszawie 04.08.16, 12:26
      zdecydowanie dla mnie najlepszy jest AMRIT!
    • stefan1111 Re: Kebaby w Warszawie 13.11.24, 18:41
      Widzialem oferte kebaba nu a wiatracznej zakole 3 na miejscu 23 z miesem a na wynos frytki zawiniete w cienki placek 54 zeta zenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka