Gość: Kantor Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.12, 11:27 www.facebook.com/Kantor.Warszawa ZAPRASZAMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kacperczak Re: Najlepszy kantor w Warszawie? 12.02.17, 13:37 Ja polecam www.rkantor.com/oddzialy-kantoru/mazowieckie/warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 11:20 jeśli chcesz wymienić większa ilość gotówki lepiej jest to uczynić poprzez bank, albo nawet przez kantor internetowy, ponieważ i tak większość banków wymienia później pieniądze przez kantory które mają lepsze stawki. polecam tu kantor internetowy fritzexchange.pl , ma on możliwość wymiany wielu rożnych walut po naprawdę dobrych kursach, można wymieniać kwoty małe jak i duże nawet do kilkudziesięciu tysięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaskaq Strefawalut.pl porównywarka kantorów internetowych IP: *.ip.netia.com.pl 01.03.12, 15:30 najtańszy kantor internetowy znajdziesz na porównywarce kantorów internetowych strefawalut.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Korzysty kurs wymiany = fałszywe banknoty? IP: *.skynet.net.pl 02.03.12, 10:30 Zastanów się dlaczego dany kantor oferuje najlepszy kurs wymiany? Ciekawe w jakim procencie wypłacają sfałszowane banknoty. Pójdź lepiej do banku, za gorszy kurs dostaniesz przynajmniej gwarancje, że nikt Cie nie wciśnie fałszywek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Korzysty kurs wymiany = fałszywe banknoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 17:58 Tomasz,tobie to już żaden psychiatra nie pomoże,chyba z pis-uaru jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Korzysty kurs wymiany = fałszywe banknoty? IP: *.free.aero2.net.pl 10.03.12, 10:17 Olo: Sporo było takich przypadków, że ktoś kupił np. 2000 euro w kantorze i za granicą się dowiadywał później, że wszystkie są fałszywe. Nie rozumiem, co ma opcja polityczna na którą oddaje głos wspólnego z faktem jaki przytoczyłem. Pomocy psychiatrycznej nie potrzebuję, dziękuję Ci bardzo za troskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoki88 Re: Korzysty kurs wymiany = fałszywe banknoty? IP: 37.228.13.* 19.08.13, 06:17 Dostałeś fałszywki,to idź z nimi na policję. Taki kantor wtedy nie podziała,a głupie teksty każdy może rzucać na forum. I wcale nie mam kantoru,czytam to forum bo chce wymienić kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahfyt Re: synagogalny of course IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.12, 10:52 ten glos ten rapertuar przezycie na cale zycie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.05.12, 10:15 Ja z czystym sumieniem polecam Trejdoo.com. Trejdoo.com to najlepsza platforma wymiany walut i rachunek powierniczy escrow w internecie. Są Spółką Akcyjną, więc podlegają kontroli KNF i NBP. W 100% bezpieczne transakcje. youtu.be/Wcq96vegDoI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.14, 14:52 JA poczytałem trochę w internecie i teraz wymieniam w kantorze na ulicy Świętokrzyskiej 34. W tym kantorze diament. Polecało go parę osób i się nie zawiodłem. Także mogę go polecić jeśli chodzi o ceny i o miłą obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.play-internet.pl 08.07.15, 11:42 CONTI KANTOR Najgorszy kantor w warszawie oszukuja przy wymianie. ALEJA JANA PAWLA 46. OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKUR.... Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 02:15 ODRADZAM CONTI NA JANA PAWŁA ZŁODZIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quantor Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: 212.127.65.* 06.11.13, 13:47 Zapraszam do wyrażania swoich opinii o kantorach w porównywarce kantorów quantor.pl/kantory/warszawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kantor Solec Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.13, 18:29 W ostatnim czasie sporo słyszałem na temat kantoru w Warszawie na Solcu ponoć mają spoko ceny i oferty Dobry kantor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFGFDG Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.static.ip.netia.com.pl 23.04.16, 08:39 ODRADZAM KANTOR NA KREDYTOWEJ!!! CENA INTERNETOWA TO TYLKO REKLAMA NIC NIE MA WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ. ostatnio zachęciła mnie u nich cena. lecz nie mieli pieniędzy (waluty) na stanie i prosili aby poczekać, przyjść za 15-minut. jak wróciłem to już cena mojej waluty na ich stronie była zmieniona z 0,465 na 0,468 (zmienili w czasie oczekiwania, zmiana na ich stronie nastąpiła po 10 minutach od zamówienia pieniędzy) NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.12, 19:45 www.e-kantorwalutowy.pl ul. Wspólna 50/1, samo Centrum Warszawy spead nawet nie 3 grosze pomiędzy kupnem, a sprzedażą tylko nie pomyl adresu, bo tam wcześniej jest inny kantor - zdzierczy! więcej o kantorach na TVN.WAW.PL Odpowiedz Link Zgłoś
masiczka Re: Najlepszy kantor w Warszawie? 09.07.12, 22:41 Ja słyszałam, że dobry jest kantor Intraco. Trzeba uważać, gdyż ceny Internetowe obowiązują od wartości 1000 danej waluty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 13.03.13, 16:39 Witam. Ja mogę bez wahania polecić kantor Diament na Świętokrzyskiej 34. Miła obsługa i można ceny negocjować. Chodzę tam po 200-300 euro co jakiś czas i zawsze mi opuszczają 3-4 grosze co w konsekwencji daje cenę niewiele wyższą od hurtowej. Cenią sobie lojalnych klientów:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek9910 Re: Najlepszy kantor w Warszawie? 11.08.12, 22:37 Witam, na tej stronie znajdziesz wykaz Warszawskich Kantorów wymiany walut. A czy warto robić ich ranking? - przecież i tak ceny zarówno sprzedaży jak i kupna walut, to jest za zwężenie widełek NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 17:02 Jak dla mnie, trzeba ułatwiać sobie życie i wykorzystywać możliwości internetu. Chociaż cały czas się tego uczę -stare nawyki dają o sobie znać. Nauczyłam się korzystać z kantorów internetowych. Przyznam,że to jest łatwiejsze i bezpieczne. Sprawdziłam na sobie parę, ale najbardziej do gustu przypadł mi internetowykantor.pl/ . Niby wszystkie e-kantory są do siebie podobne, ale jakoś tak automatycznie polubiłam ten :) Może na coś się przyda, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oficjer Re: skad te potrzeby wymiany IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.12, 09:19 w kryzysie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 12:48 najlepszy kantor hm ja zaopatruję się www.kantorsolec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kantor Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: 217.153.87.* 25.02.13, 14:55 Kantor Warszawa kursy walut, atrakcyjna oferta, wykresy zmian kursów walut w oparciu o dane z kantoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.kantorsolec.pl Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: 78.8.127.* 24.03.13, 23:19 Według mnie najlepszym kantorem znajdującym się w Warszawie jest właśnie ten kantor czyli ten ze strony www.kantorsolec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 14:52 :)))) www.erozkladjazdy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.12, 08:51 Ja wymieniam na Grójeckiej. Są dwa w bliskiej odległości. Ceny do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 02.02.13, 13:17 Ja wymieniam na Świętokrzyskiej 34 w kantorze Diament. Zawsze dostaję tam dobrą cenę. Można także u nich ceny negocjować. Śmiało mogę ich polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.dmbos.com.pl 13.02.13, 15:09 Ja polecam kantor na tyłach rotundy w centrum warszawy kantory24.com bylem w szoku bo o 4 rano wracajac z imprezy musialem wymienic walute wiec szukalem dzilajacego calodobowo ;) okazalo sie ze to kantor automatyczny ktory widywalem czasem za granica. Pewnie dlatego kursy byly bardzo dobre nawet o 4 nad ranem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 03.04.13, 10:43 Słyszałem od znajomych, że kantor Diament przy ul.Świętokrzyskiej 34 jest dobry i rzeczywiście jak tam byłem to mogę śmiało polecić ten kantor. Miła obsługa, ceny można negocjować i mi Pan w okienku dołożył 2 gr jak sprzedawałem euro. Także możecie tam wymieniać waluty i powinniście być zadowoleni tak z kursów jak i z obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.205.38.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.13, 18:10 Jesli o mnie chodzi to bardzo zadowolony jestem z tego kantoru kantoronline.pl/ To co dla mnie ważne jako klienta firmowego to nie musze robić wymiany przez stronę www, tylko dzwonie do ich dealera otrzymuje kurs zgodnie z wynegocjowaną niską marżą i transakcja zostaje zatwierdzona ustnym poleceniem przez telefon. Bardzo dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 22.05.13, 10:54 MARŻA???? Przepraszam ale ja nigdy żadnej nie płaciłem w swoim kantorze w którym wymieniam pieniądze. Obecnie kantory internetowe naciągają swoich klientów. W kantorze fizycznym, stacjonarnym przynajmniej wiem czego mogę się spodziewać bo widzę co biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkielnik Re: Najlepszy kantor w Warszawie? 22.05.13, 15:51 Nie wiem czemu piszesz że kantory internetowe naciągają klientów. Ja wymieniam w Trejdoo.com juz kilka miesięcy i w życiu nie zamienię go na kantor naziemny czy bank, bo to sie po prostu mi nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 19.07.13, 15:17 Ja nigdy nie wymieniam w kantorach internetowych bo nie mam konta walutowego, które nie jest przecież darmowe. Poza tym większość ma jakieś marże, opłaty. Jeżeli ktoś chce dobrze i tanio wymienić walutę polecam ten kantor www.kantordiament.pl przy ul.świętokrzyskiej 34. Tanio i dla stałych klientów mają najlepsze ceny. Powołajcie się przy okienku że ktoś wam polecił ten kantor to często dokładają przy skupie lub odejmują od kursu jak sprzedają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Najlepszy kantor w Warszawie? Czytam i oczom IP: *.214.rev.vline.pl 25.07.13, 20:35 Co to znaczy najlepszy kantor? Jest internet, mozna sobie poszukać na stronach kantoru, w którym na daną chwilę, nie godzinę, dwie, czy cały dzień płacą najlepiej. Często kursy zmieniają się kilka razy na godzinę. I to widać na stronach internetowych. Poszukajcie sobie na forexie, zobaczycie jaki jest aktualny kurs wymiany, i porownajcie z kantorem. Dla mnie w Warszawie to najbardziej prosesjonalne kantory to Intraco, Conti, Polres. Nie wymieniam 100 euro, bo nikt nie da na tej kwocie nie wiadomo jakiego wysokiego kursu skupu. Trzeba wymieniać 1000, 5000, 10000. Wtedy ew można ponegocjować. Dobrym odniesieniem do aktualnego kursu jest tez kantor Tadek w Stalowej woli. Trzeba stuknąc parę razy klawiszami i wyskoczy kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radecki88 Re: Najlepszy kantor w Warszawie? Czytam i oczom IP: 212.127.65.* 09.08.13, 15:11 zgadzam się co do wątpliwości odnośnie czym jest najlepszy kantor. przede wszystkim można tu mówić o wysokości marży (profesjonalnie nazywanej tutaj spreadem) oraz o tym czym kantor ma tendencje do, umówmy się, "kiwania klientów" w szczególności chodzi o niezgodność realnych kursów względem tych prezentowanych na stronach internetowych. dla mnie np. nie jest aż tak ważne aby wymienić walutę najtaniej co jak najbliżej, po względnie dobrej cenie. dlatego wystarczy mi, że śledzę najbliższe mi kantory na stronie quantor.pl:<a href="quantor.pl/kantory/warszawa.html">kantory warszawa</a> i widzę, które utrzymują sie na górzej rankingu przez kilka dni, czyli mają najlepsze ceny. wymieniam już tak od roku i jestem zadowolony. generalnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tradycjonalista Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 03.04.13, 10:47 Ja nie bawię się w kantory internetowe bo tam trochę zachodu jest z tą wymianą a poza tym to jest bardziej niebezpieczne w dzisiejszych czasach gdzie kradną pieniądze z konta a nie z kieszeni. Ja wolę tradycjonalne kantory i jedyny do którego chodzę to ten przy ul. świętokrzyskiej 34 nazywa się chyba diament. Mi zawsze dają lepsze kursy niż mają na tablicy i często mam tak że kupuję albo sprzedaję euro (częsciej) po lepszych kursach niż mają kantory internetowe. Cenią swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfer Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.206.112.43.static.telsat.wroc.pl 16.06.13, 23:28 polecam te z listy StrefyWalut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANA Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.warszawa.mm.pl 10.07.13, 17:46 UWAGA! Zostałam oszukana przez kantor City Exchange przy ul. Chmielnej 9 w Warszawie przez kasjera Zbigniew Zajdlera. Na zewnątrz widnieje kurs GBP sprzedaż po 5 zł., według światowego kursu, zaś kupno GBP wynosi 3.76 zł, a tablica z tą informacją znajduję się na bocznej, mało widocznej ścianie. Średni kurs kupna wynosi 5 zł., kantor przywłaszcza sobie - KRADNIE - ponad 1 zł. uważając, że nie wie jaki jest średni światowy kurs walutowy. OMIJAJCIE ten kantor przy Chmielnej 9 w Warszawie z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Najlepszy kantor w Warszawie? 10.07.13, 17:50 Skoro wiedziałaś, jaki jest kurs, to po jaka cholerę tam wymieniałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moleski20 Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.icpnet.pl 21.08.13, 12:08 Ja natomiast wiem jaki jest najlepszy kantor w Poznaniu, gdybyście tam przypadkiem potrzebowali: www.kantorpark.pl/1.kantor-poznan.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmielna 9 kantor Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.14, 18:56 Nie polecam Kantoru City Exchange Warszawa ul. Chmielna 9 oszukują. Tak samo jak u koleżanki z tym że u mnie był DOLAR reklamacja nie została przyjęta!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc19 Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: 137.204.123.* 19.02.14, 13:27 To prawda moj znajomy (nie jest Polakiem) zostal oszukany w kantorze City Exchange ul. Chmielna 9 w dniu 19.02.2014 przy sprzedazy 250 euro oszukano go na okolo 250 zloty czyli okolo 62 euro, wystawiono mu paragon z kursem wymiany 3,16 zamiast 4,16 i nie chcieli przyjac reklamacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc19 Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: 137.204.123.* 19.02.14, 13:38 Moj znajomy (obcokrajowiec) tez zostal oszukany przez kantor City Exchange przy ul. Chmielnej 9 w Warszawie w dniu 19.02.2014, na okolo 250 zloty przy wymianie 250 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 10:47 Kantor Intraco Pamiętajcie, że ceny w internecie obowiązują od 1k waluty którą chcemy wymienić, można się pomylić i stracić pera złoty. _____________________ Wakacje 2013 Jula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 12:41 SPIS KANTORÓW I RANKING Na stronie masz w bardzo dobry sposób sprawdzone kantory (nie ma tylko tego nowego,ale to wiadomo dlaczego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.13, 20:58 najlepszy kantor to jest na lotnisku okęcie na hali przylotów . z uśmiechem na ustach wydym.ją cię bez mydła za przyzwolenie dyrekcji portu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 02.09.13, 18:13 Witam. Ja od siebie mogę polecić kantor przy ul. Świętokrzyskiej 34. Na skrzyżowaniu świętokrzyskiej z emilii plater. Może tam jest trochę gorszy dojazd przez budowę metra, ale uważam, że warto dla niskich cen oraz miłej obsługi. Mają swoją stronę internetową. Proszę wpisać w wyszukiwarkę kantor diament i będziecie mieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontulon Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 12:54 Ja polecam internetowykantor.pl . Kursy sa korzystne i znacznie szybciej można wszystko załatwić. Ogólnie internetowe kantory coraz lepiej prosperują i myślę, że to kwestia czasu, jak wyprą klasyczne kantory. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 23.01.14, 14:37 Witam. Z tymi internetowymi to nie do końca jest tak różowo. Wiele z nich ma ukryte prowizje tzn niby kurs wymiany bardzo korzystny, ale płacisz jakąś tam małą prowizję co w rezultacie daje ci kurs 2-3 grosze gorszy niż w kantorze. Poza tym w większości kantorów internetowych jest podany na głównej stronie kurs hurtowy, który jest dobry, ale jak chcesz wymienić 1000 euro to już jest gorszy. JA już próbowałem dwóch internetowych i się zraziłem. Mam zaprzyjaźniony kantor DIAMENT tak jak można w kilku postach wyżej przeczytać i ludzie go polecają to i ja go polecę bo w końcu z polecenia ja tam trafiłem. Jest przy ul.Świętokrzyskiej 34. Mają swoją stronkę www i tam można ceny sprawdzać i potem powołać się przy kasie na kurs z ich oficjalnej strony. Wg moich potrzeb mają najlepszy kurs w Warszawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gregus37 Re: Najlepszy kantor w Warszawie? 18.10.13, 14:37 Na MarketPortal znajdziesz porównanie kursów walut w kantorach stacjonarnch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.euromost.com.pl 06.11.13, 12:39 Kolega mi polecił ten przy ul. Świętokrzyskiej 34 i jestem z niego zadowolony. Ceny najlepsze w mieście jak dla mnie. Kursy można sprawdzić na ich stronie www.kantordiament.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 19:22 Ja korzystam z strefawalut.pl/kantor/1918-warszawa-jerozolimskie-148 jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.14, 18:08 Wszystko fajnie tylko w tych internetowych to albo sprzedają bez spreadu i biorą prowizję przez co wychodzi drożej niż w stacjonarnym kantorze albo trzeba namawiać swoich znajomych żeby wymieniali w tym samym serwisie co np ja i wtedy mam taniej. Czyli robią ze mnie zwykłego naganiacza klientów. Ja podziękowałam za takie praktyki. Idę do stacjonarnego kupuję i mam w kieszeni. Nie czekam na nic i nie muszę wypłacać z banku. Poczytałam trochę opinii o kantorach i teraz wymieniam w tym na świętokrzyskiej 34 i póki co jestem zadowolona.Pokazuje im, że mam gdzieś taniej i oni mi robią jeszcze taniej. Kto czyta nie błądzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demot Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.14, 00:18 tnij.org/pracadlawszstkichludzipl] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: 155.136.18.* 23.06.14, 16:27 Ja najczęściej chodzę do kantoru przy świętokrzyskiej, kantor Diament w lokalu co jubiler. Genralnie trzeba powiedzieć żeby liczyli po kursie z internetu, wtedy taniej jest. Tylko polecam ten co jest na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej i Emilii Plater, bo jest jeszcze taki drugi niedaleko metra świętokrzyska, ale tam gościu trudniejszy w negocjacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.14, 12:25 Zdecydowanie odradzam kantor w Centrum Handlowym na Bemowie (I piętro,obok Carrfoura). Obsługa opryskliwa,obrażająca klientów,niedotrzymują wcześniej ustalonych kursów..,dziwię się,że w ogóle jeszcze egzystują.. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.14, 18:00 Kolego, ja polecam zajrzeć do kantoru przy ul. Świętokrzyskiej 34. Moim zdaniem najlepszy w Wawie a próbowałem już kilku. Zobaczysz,że jak sam spróbujesz to też będziesz tam wracał. Kursy w hurcie mają lepsze niż najlepsze kantory internetowe a kursy detaliczne są o 1 grosz większe od hurtowych lub 1,5 grosza. Ja u nich jestem regularnie to mi dają nieraz jak się mi uda wynegocjować jeszcze lepsze niż oferują normalnie na swojej stronie internetowej. Naprawdę polecam. Wpiszcie w google kantor świętokrzyska 34 to Ci wyszuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powisle Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: 213.204.189.* 23.10.14, 11:55 Kantor Grochowska pod mostem Poniatowskiego - odradzam Kantuja, czasem kurs nizszy níz bankowy, brak kwitka Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_007 Re: Najlepszy kantor w Warszawie? 20.11.14, 12:20 A ja polecam kantor internetowy. Nie lubię tak krążyć między stacjonarnymi w poszukiwaniu dobrego kursu... Kiedyś byłam sceptyczna do takiej elektronicznej formy wymiany pieniędzy, ale jakiś czas temu potrzebowałam na cito wymiany złotówek na funty - skorzystałam z Liderwalut.pl i byłam bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło prosto i szybko, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conti...nie Re: Najlepszy kantor w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.14, 13:16 Conti nie poleciłbym na pewno. Galeria mokotów może być. Ja wymieniam od 6 miesięcy w już ,,swoim'' kantorze w tym na świętokrzyskiej. Był kilka razy polecany kiedyś. Sprawdziłem i już tam wymieniam. Wy róbcie jak chcecie. Widzę, że ile ludzi tyle opinii. Odpowiedz Link Zgłoś