kika1-2345 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 14.06.09, 13:26 Szukam info na temat osiedla III, ktoś już może kupił tam mieszkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
swire321 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 06.07.09, 20:03 Witam,czy to prawda ze na te mieszkanie nie mozna wziąśc kredytu bo z papierami jest coś nie tak????Słyszałem tak od znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
wian77 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 16.07.09, 09:06 nie daje kredytu hipotecznego bank zachodni na dozbud, ale nie dlatego ze z papierami jest cos nie tak - tylko, że nie mają tego dewelopera w swojej bazie danych deweloperów jakim udzielają kredyt. w innych bankach nie stwierdzono nieprawidłowości pod względem formalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wian77 Re: słoneczne osiedle III - ZAPRASZAM NA FORUM 16.07.09, 09:17 ... poświęcone osiedlu słoneczne 3 w ząbkach na wymienianie wszelkich uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
wian77 Re: słoneczne osiedle III - ZAPRASZAM NA FORUM 16.07.09, 09:32 miejsce forum - forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=91316&w=97866203&a=97866203 Odpowiedz Link Zgłoś
cheitan2004 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 09.08.09, 21:02 NORDEA tez nie, BOS ma powazne obiekcje, PKO BP tez. Niefajnie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
swire321 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 05.09.09, 15:41 Witam,tak jak juz pytałem,teraz wiem sam po sobie,wiekszość banków nie daje kredytu na ich inwestycje,Pkobp Nordea Boś-wszyscy na nie,działka nr 46 nigdy nie bedzie sprzedana mieszkańcom,mój doradca powiedział-radze znależc coś innego,bo kupi pan mieszkanie a może nie mieć na nie aktu,pozatym dokumenty mało jasne.Dało do myślenia,ja dziekuje za takie M. Odpowiedz Link Zgłoś
wian77 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 06.09.09, 17:04 tu jest równiez ten wątek działki 46 poruszany forum.gazeta.pl/forum/w,106,91052252,91052252,DOZBUD.html ale podobno papiery na te działke w postaci aktu notarialnego mają byc. swire321 napisał: > Witam,tak jak juz pytałem,teraz wiem sam po sobie,wiekszość banków > nie daje kredytu na ich inwestycje,Pkobp Nordea Boś-wszyscy na > nie,działka nr 46 nigdy nie bedzie sprzedana mieszkańcom,mój doradca > powiedział-radze znależc coś innego,bo kupi pan mieszkanie a może > nie mieć na nie aktu,pozatym dokumenty mało jasne.Dało do > myślenia,ja dziekuje za takie M. Odpowiedz Link Zgłoś
w203wmercedes Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 01.06.22, 07:58 Szukam miejsca parkingowego na dzisiejszy dzień, odpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
w203wmercedes Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 01.06.22, 08:00 692 587 298 Odpowiedz Link Zgłoś
cheitan2004 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 09.08.09, 21:01 ma byc.. ale cos banki kręca nosem na papiery :( Odpowiedz Link Zgłoś
renik555 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 18.02.10, 16:58 Witam, czy ktoś się już wprowadza? Kupiliśmy właśnie tam mieszkanko. Odpowiedz Link Zgłoś
pers53.0 Pomogę w odbiorze technicznym mieszkania 21.06.09, 21:39 Pomogę w odbiorze technicznym mieszkania lub domu przed oficjalnym odbiorem od dewelopera. - wyszukiwanie usterek - sprawdzanie zgodności wymiarów i powierzchni mieszkania z projektem - kontrola m.in. tynków, stolarki, instalacji elektrycznej ... - zestawienie usterek. Opinia techniczna jest przydatna m.in. do negocjacji cenowych w związku z usterkami, przed remontem lub modernizacją mieszkania, przed rozliczeniem z wykonawcami, w celu zlecenia usunięcia usterek. Andrzej 0-798-798-774 www.odbiorymieszkan.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swire321 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 07.09.09, 19:58 Nie polecam nikomu,buduja na nie swoich działkach a potem podpisują akty własności czy dzierżaw wieczystych.Wiem sam po sobie umowe przedwstępną zawarliśmy dużo wcześniej,niż oni podpisali akt własności na niektóre działki,pozatym w umowie było świadome wprowadzenie klijenta w błąd,bo jak sie pisze ,że ktoś jest właścicielem działki X,to powinien mieć na to Akt Notarialny,a niestety dozbud nie ma.Panie w biurze kłamią w żywe oczy,jedna wielka mistyfikacja,może mieszkania tanie ,ale co z tego,śmiało można powiedzieć ,że nie warto od nich niczego kupować,a już napewno nie mieszkania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimateusz Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 22.09.10, 12:47 Drodzy Sąsiedzi, Zgodnie z moja propozycją i Waszą zgodą, przygotowałem prywatne forum naszego osiedla. Nowe forum znajdziecie pod Adresem: os3.ezabki.pl. Jest tam również informacja, co zrobić aby mieć dostęp do części tylko dla mieszkańców. Z tego co wiem, ktoś z administracji osiedla, wrzuci dzisiaj informacje do skrzynek. Pozdrawiam i zapraszam do korzystania z forum. Mateusz - Sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
carolca23 Re: słoneczne osiedle III - Budynek B 19.07.11, 19:40 Witam, Niedawno kupiłam mieszkanie przy ul. Powstańców 4B. Czy ktoś już jest na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
justynak3 Re: słoneczne osiedle III - Budynek B 27.07.11, 20:17 Witaj:) My również kopiliśmy mieszkanie i jesteśmy na forum:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carolca23 Re: słoneczne osiedle III - Budynek B 30.11.11, 14:50 Widzę z okna, że jeszcze wiele lokali jest jeszcze w remoncie! Czy ktoś już odebrał mieszkanie? tak ostatecznie? jaki będzie czynsz? Odpowiedz Link Zgłoś
nika2012 Re: słoneczne osiedle III - ktoś już jest? 27.03.12, 11:07 Witaj Mateuszu! czy Twoje forum działa? Mam problem wejściem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś