Gość: s3p IP: *.acn.waw.pl 18.05.09, 18:16 najlepszy kebab, kebab egipski jest na tylach Novotela! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sród.płn Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 18:34 Egipt jest spoko, trzeba tylko prosić o kebaba z fileta z kurczaka:) Odradzam zato ALKEBAB na ul. Przeskok. Kiedyś tam jadłem cały czas, ale jak przyuważyłem jak gościowi wpadła moneta 5zł do suruwki to juz tam nie jem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_O Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.chello.pl 18.05.09, 18:58 najlepszy jest kebab al bari na ken 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmosiki Najlepsze sandwitche zdecydowanie Samira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:22 Samira na tyłach Biblioteki Narodowej (Pole Mokotowskie)... nie ma lepszych w Warszawie. www.samira.pl/ www.samira.pl/galeria.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re asado najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 02:52 W Asado na Kredytowej jest super.Smacznie i czysto .Lokal jakich niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowiak A ja polecam kebab z Very w Carrefourze Bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 19:20 Kebab z kurczaka - bardzo smaczny, bez żadnych oszustw i - co ważne - robiony w higienicznych warunkach! Inna osoba przyjmuje pieniądze, a inna robi kebab. Do tego pyszny airan! A jeśli ktoś lubi kebab z baraniny - to tylko Sapko na Jana Pawła II przy Nowolipiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: A ja polecam kebab z Very w Carrefourze Bemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 20:03 najlepszy kebab jest w pawilonach na nowym swiecie obok suszi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.centertel.pl 18.05.09, 20:24 ja tam wolę habibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hng Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.aster.pl 18.05.09, 20:28 Sahara tutaj to jakiś dżołk chyba. Zwykle stołuję się obok, w Troy. Kiedyś była tam taka kolejka, że postanowiłem spróbować u konkurencji. Zaszedłem do Sahary, wziąłem z baraniną na cienkim z sosem ostrym (czyli taki jak zawsze w tych okolicach) i po 2 gryzach wyrzuciłem do kosza. Najgorszy kawał ściery od baaardzo dawna. A jeśli chodzi o kebaby najlepsze, to najlepszy jest oczywiście Efes. Kebab w bułce z sosem ostrym - malina! :) Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Wybierz najlepszy kebab w Warszawie 18.05.09, 20:38 brakuje Efesa przy Niepodległości przy Ogródku Jordanowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K0pytko Pasibrzuch na Książkowej IP: 195.22.119.* 18.05.09, 20:43 Prawdziwy turecki kebab z baraniny ze znakomitym pikantnym sosem. Lepszego kebaba w Polsce nigdzie nie jadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawasz Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.189.72.18.e-plan.pl 18.05.09, 20:50 Zgadza się, brakuje Efesa na Niepodległości!!! Dlaczego wybór jest tylko z tych kilku barów, skoro istnieją dziesiątki innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamany Ludzie czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem? IP: *.aster.pl 19.05.09, 19:39 Czy wy ludzie nie potraficie czytać? Czy tez niekoniecznie ze zrozumieniem? Albo nie śledzicie akcji gazety i potem narzekacie. Gazeta najpierw przez dwa tygodnie zbierała głosy kto na jaki kebab glosuje, że jest najlepszy. Potem z tych które im wskazali, pewnie to te co są w wskazane, zrobili sondaż i teraz można głosować. Czytajcie ze zrozumieniem, bo chyba w ogóle tego nie robicie :/ Ja zagłosowałem na Efes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modoc Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 18.05.09, 20:43 RAHMA na Skarbka z gór. Jedyny prawdziwy i zawsze świeży kebab. Jeżdżę tam mimo nawet tego że go przenieśli z Tarchomina. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
mg_gm Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie 15.07.09, 05:42 Sorry ale ten kebab jest chyba dla dziecka, bardzo male te kebaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z sąsiedztwa Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 29.09.10, 21:12 Kebab z Rahmy - nie dość że są małe porcje, mięsa jak na lekarstwo to jeszcze popsuł się ich smak nie mówiąc o tym że po ich zjedzeniu ma się nieprzyjemne sensacje żołądkowe. Co do czystości i obsługi też mam wiele do zarzucenia - kebab przygotowuje jakaś babka co na zapleczu pali papierochy a potem tymi rękoma (bez umycia) nakłada kebab i liczy pieniądze. W lecie przy stolikach na zewnątrz zbiera się "nieciekawa szumowina" i do późnych godzin popija piwko zostawiając wokół syf i brud, a dodatkowo zaczepianie ludzi traktują jako rozrywkę. Ani właściciel ani obsługa pracująca tam, nic nie sprząta - kiła i mogiła i mam nadzieję że w końcu ktoś się dobierze do "skóry" właścicielowi i zamkną ten chlew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: 193.30.160.* 20.12.10, 11:44 Co racja to racja - i jeszcze nie daja paragonów fiskalnych Odpowiedz Link Zgłoś
cynke Wybierz najlepszy kebab w Warszawie 18.05.09, 21:49 A Sapko na Jana Pawła II ? A Asado na Kredytowej ? Przeciez to doskonale i znane kebaby. Kebaby przy bajce juz dawno smakowo i jakosciowo nie dorastaja im do pięt! pozdrawiam, c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:11 no to chyba nie byiscie na pks-ie marymont u sasiada...najlepszy kebab jaki jadlem. sami sie przekonajcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy_świata Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: 213.61.29.* 19.05.09, 13:21 u sasiada!!?? no to chyba żart!!!! jak mozna bylo w ogole wymienic ten pierd**nik!! z kebabem to ma tyle wspolnego co mazurska smazalnia ryb z sushi!!! oprocz "kebsa" serwuja tam rowniez specjały - typu zapiekanka kebab, kebabburger itp... zarcie dobre dla pomocy drogowej i taksiarzy, ktorzy wala je na rowni z jakimis pierogami... z drugiej strony to chybe jedyne miejsce w wawie gdzie widziałem takie oldschoolowe oranzadki w minibuteleczkach :D nie rozumiem takze czemu zglaszane sa takie przybytki jak sahara i kebaby przy bajce. w pierwszym syf totalny - wystarczy przyjsc wieczorem -> wszystko az klei sie od brudu! bajka dobra byla moze w 2003 kiedy kebabownie dopiero raczkowaly... od tego czasu wiele sie zmienilo a te lokale nadal stoja w miejscu. dobre i schludne kebsy to efes, kebab przy merkurym i lokal na tyłach nowego światu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaqbek2 Wybierz najlepszy kebab w Warszawie 18.05.09, 22:33 Dla mnie najlepszy to grillowany kebab z kurczaka, na cienkim cieście, przy Marszałkowskiej, blisko skrzyżowania z Hożą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 19.05.09, 13:37 ups, ja uważam że to jedno z gorszych miejsc, chyba że się poprawiło - ostatnio jadłam tam z pół roku temu i kebab był nie do zjedzenia... za to ceny mają za wysokie zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 19.05.09, 01:16 Brakuje Kebaba czynnego całą dobę który za przyzwoitą cenę serwuje naprawde wypasione dla prawdziwych głodomorów. Kebab się mieści na Pradze Południe, na ulicy Zamienieckiej. Zlokalizowany jest przy przystanku autobusowym ZAMIENIECKA 04 kierunek pl. Szembeka. W pobliżu jest skrzyżowanie z Ostrobramską. Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 najlepszy kebab 19.05.09, 05:26 Najlepszy kebab jadłem w Stambule. Zapijałem go rewelacyjnym tamtejszym jogurtem (żołądek nie eksplodował). W Warszawie jeśli już - wolę najbardziej ruchliwe miejsca. Nawet najlepiej przygotowany, gdy mały ruch, po paru dniach robi się trujący, jak każde inne danie - z wyjątkiem bigosu. A w Gdańsku naprawdę się wkurzyłem, gdy się okazało iż na jedną smażalnię ryb 200 miejsc z kebabami przypada. Miłe zaskoczenie w zeszłym roku na restauracyjnej barce poniżej Zamku Królewskiego. Zerkając w menu poprosiłem o flądrę z pieczywem. Miła kelnerka po chwili wróciła, że poleca z ziemniakami gotowanymi lub frytkami. Dostałem DWA wielkie talerze. Na jednym frytki z dodatkami, na drugim dwie spore ryby, cytrynka, znowu dodatki. Skandal ! Chyba ze 12 zł zapłaciłem !!! Parę godzin wcześniej 8 zł za małą kawę na Krakowskim Przedmieściu... A może następna akcja GW na temat pierogów? Ja już się ślinię, że niedługo będą z jagodami... Jest taki mały sklepik na Bemowie, który oferuje "domowe" pierogi. Cholera - może ja rasistą jednak jestem??? Albo łakomczuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdg polecam przy szpitalu na solcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 07:51 nigdy się nie zawiodłem, zawsze dużo świeżych warzyw i natka pietruszki! Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Wybierz najlepszy kebab w Warszawie 19.05.09, 09:01 Z tych, co Gazeta wytypowała to wygrywa jak dla mnie Amira. Sahara prawie na końcu. Taki sredni ten kebab, nie wiem co ludzie w nim widzą. Natomiast dobry jest też na Francuskiej, ale nie w Efesie, tylko mniej więcej w połowie drogi do Ronda Waszyngtona, pierwszy od strony Ronda (jest jeszcze jeden dalej, ale nie jadłem). Gdzieś w okolicy Obrońców/Walecznych w każdym razie. Taki mały punkt. Kebabik robią na prawdę dobry. Na pradze na Grochowskiej przy Kickiego powstał niedawno "Uno". Baraninka spoko, naleśnik smakuje nawet miło. Ciekawe, jak dalej im będzie szło. Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie 19.05.09, 21:26 przewoz_pw napisał: > Natomiast dobry jest też na Francuskiej, ale nie w Efesie, tylko mniej więcej w > połowie drogi do Ronda Waszyngtona, pierwszy od strony Ronda (jest jeszcze jede > en dalej, ale nie jadłem). Już znalazłem: to Kebab Fenicja, w środku dają jeszcze libańską pizzę. kiedyś chyba spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basfalt Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.ibib.waw.pl 19.05.09, 09:59 Dla mnie najlepszy kebab jest u Pana Henia na Nowostarej. Pan Henio jako jedyny nie robi kotletow z jamnikow. I z niecierpliwościa czekam na konkurs na najlepsza bude z hotdogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidson Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:09 dla mnie najlepszy kebab chilli w ursusie przy pkp.oraz na rogu marszałkowskie i królewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
radi242 Re: Wybierz najlepszy kebab w Warszawie 19.05.09, 11:26 A ja napiszę że jestem przeciwny tego typu rankingom. A to dlatego, że poprzednia edycja przyczyniła się do spaprania się dwóch przyzwoitych kebabów. Spadła jakość, ceny też raczej przewróciły się na głowę. Oczywiście że to efekt tłumów ale sama sodówka potrafi nieźle zaszkodzić. A dumnie wywieszona, mocno wypłowiała strona "stołecznej" z wynikami rankingu wisiała tam przez lata nawet gdy klienci po zjedzeniu mówili "to już nie to". Szkoda by było, gdyby trafiło podobnie na jakąś kolejną przyzwoitą jadłodajnię. Dobre kebaby zawsze obronią się same i zareklamują szemranym marketingiem, a konsument zagłosuje nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 19.05.09, 13:38 dzięki temu rankingowi (bez sensu, że trzeba głosować na taką małą ilość kebabów, to trochę bez sensu biorąc pod uwagę ilość dobrych miejsc w Wawie do zjedzenia tego dania - może redakcja rozszerzy listę?) dowiedziałam się, ile w stolicy mamy fajnych, rekomendowanych przez jedzących miejsc! planuję zrobić sobie małą traskę po kebabach, o których piszecie. w końcu najlepsza reko to reko zadowolonego klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Czy wy nie macie lepszych pomysłów niż kopiować te IP: *.aster.pl 19.05.09, 15:05 Czy wy nie macie lepszych pomysłów niż kopiować tematy z tvnwarszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Czy wy nie macie lepszych pomysłów niż kopiow IP: *.aster.pl 19.05.09, 19:46 Czy ja wiem czy to kopiowanie? Tu mają przynajmniej swój serwis w którym te lokale kebabowe mozna ocenić czyli Szuki.pl i pewnie chcieli ten serwis promować. TVN zaś mam telewizję i z kamera latał po tych kebabach by zapchać ramówkę, bo już pomysłów nie mają jak urozmaicić te nudnawa telewizję. Ja tam uważam to za normalne a nie odtwórcze. Choć ciekawe, że wygrywa ten sam kebab. Coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojek10 Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.chello.pl 19.05.09, 20:37 Amrit Kebab na Bródnie (Kondratowicza), ilośc osób świadczy o jakośći ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciaracia a gdzie jest najlepszy Kebap? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 06:52 no gdzie, gdzie, gdzie jest Kebap najsmaczniejszy? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioom Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: 188.33.73.* 20.05.09, 09:51 nie ma TROYA przy saskim w pasazu sexshopow a to on jest najlepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Nie tak głośno! 20.05.09, 12:44 Bo zaraz tam będą kolejki i punkt się zepsuje tak jak kebab przy Bajce, który jest teraz niejadalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebabolog Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.datacom.pl 21.05.09, 10:17 Najlepszy kebab dają w Sułtanie (Starościńska przy Rakowieckiej). Mięso jest fantastyczne. Baranina. No i Pan który tam pracuje jest bardzo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW Nie glosujcie - wygrany kebab zaraz sie popsuje :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:27 Ludzie, nie glosujcie! 6 lat temu, tuż po tym, jak wygrał ten koło d. kina Bajka, jakość kebaba spadła drastycznie - wszyscy się tam rzucili i obsługa musiała się za bardzo spieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: Nie glosujcie - wygrany kebab zaraz sie popsu 21.05.09, 15:40 Gość portalu: KW napisał(a): > Ludzie, nie glosujcie! > 6 lat temu, tuż po tym, jak wygrał ten koło d. kina Bajka, jakość kebaba > spadła drastycznie - wszyscy się tam rzucili i obsługa musiała się za bardzo > spieszyc Moim zdaniem sam smak i jakość wiele się nie zmieniła... Tylko tak sobie pomyślałem, że wielu tam rpzychodziło prawie codziennie... taki smak się prędzej czy później znudzi, człowiek szuka czegoś lepszego. Na szczęście w okolicy wybór jest spory i to całkiem niezłych Kebabów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Wybierz najlepszy kebab w Warszawie IP: *.wardynski.com.pl 21.05.09, 18:23 Popeiram Asado na kredytowej najlepszy kebab i rewelacyjny lokal. Świetna i miła obsługa, która poczeka z zamknięciem by obsłużyć spóźnialskich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś