extrafresh 22.07.09, 07:35 A co na to wędkarze? ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bemowiec Darmowe pływanie po Forcie Bema IP: *.techdata.pl 22.07.09, 10:04 Wedkarze beda musieli sie podzielic fosa w innymi uzytkownikami. Tylko dlaczego nie mozna wypozyczac w weekend, kiedy to wlasnie jest wiecej wolnego czasu na tego typu atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Darmowe pływanie po Forcie Bema IP: *.inetaccess.pl 22.07.09, 15:26 Niech szlag trafi te rowery !!! Do tej pory bylo to spokojne miejsce, gdzie w ciszy i spokoju mozna bylo pospacerowac i chociazby pokarmic kaczki. Teraz w te i spowrotem zasuwaja rowery z wyrostkami na pokladzie, ktorzy wydzieraja geby i plyna jak parowce robiac tylko zamieszanie. Tak wogole to jakis poroniony pomysl wpuszczac na taka "fose" tyle rowerow, a jest ich duuuuuuuuuuuuuzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r46 Kaczki trzeba teraz wypędzić a nie karmić - nie IP: 12.4.27.* 23.07.09, 12:29 wiesz jaka partoa rządzi krjaem i na Bemowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forty Darmowe pływanie po Forcie Bema IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.09, 16:07 super pomysł ale proponuję to robić w weekendy bo jest wtedy więcej wolnego po pracy i za opłatą żeby wyrostków wyeliminować. Ale generalnie super pomysł, już dawno o tym myślałem żebrakuje tam kajaków albo rowerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemowo Darmowe pływanie po Forcie Bema IP: 195.74.79.* 22.07.09, 16:16 W artykule wkradł się błąd. Wypożyczalnia jest czynna codziennie, także w weekendy. Szczegóły na stronie www.bemowo.waw.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karrolka Darmowe pływanie po Forcie Bema IP: 212.244.213.* 28.07.09, 11:47 Byłam, popływałam i miło spędziłam czas. Rowerki to super atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś