jessi_a 07.11.09, 12:13 Co robicie /macie dzisiaj na obiad, nie mam czasu na pichcenie caly dzien w kuchni, a musze cos miec i to smacznego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken wrócili do ojczyzny... 07.11.09, 12:27 jessi_a napisała: > Co robicie /macie dzisiaj na obiad, nie mam czasu na pichcenie caly dzien w > kuchni, a musze cos miec i to smacznego > > W moim miasteczku cała gastronomia jest w tureckich rękach. Dawniej byli tu jeszcze Grecy, Włosi i Chińczycy, ale w konkurencji z Turkami zwinęli żagle i wrócili do ojczyzny... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: wrócili do ojczyzny... 07.11.09, 12:31 donnerbalken napisała: > > W moim miasteczku cała gastronomia jest w tureckich rękach. > > Dawniej byli tu jeszcze Grecy, Włosi i Chińczycy, ale w konkurencji z Turkami z > winęli żagle i wrócili do ojczyzny... Fick dich stary zgredzie! > > Odpowiedz Link
donnerbalken Fick dich stary zgredzie! 07.11.09, 12:41 ja.nusz napisał: Cytat > Fick dich stary zgredzie! > > > > Herzlichen Dank für den kostbaren Ratschlag... PS A kiedy Ty wracasz do Hajmatu? Jak długo masz tu jeszcze zamiar gnić między tymi niedokształconymi Niemiaszkami? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Fick dich stary zgredzie! 07.11.09, 12:46 donnerbalken napisała: > > A kiedy Ty wracasz do Hajmatu? Chuj ci do tego śmierdziuchu. > > Jak długo masz tu jeszcze zamiar gnić między tymi niedokształconymi Niemiaszkam Ile razy mam ci powtarzać śmieciu, że nie Niemiaszki są w tym kraju problemem a takie gnidy jak ty. > i? > Odpowiedz Link
donnerbalken "...Niemiaszki są w tym kraju problemem" 07.11.09, 12:55 ja.nusz napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > > > > A kiedy Ty wracasz do Hajmatu? > > Chuj ci do tego śmierdziuchu. > > > > Jak długo masz tu jeszcze zamiar gnić między tymi niedokształconymi Niemi > aszkam > > Ile razy mam ci powtarzać śmieciu, że nie Niemiaszki są w tym kraju problemem a > takie gnidy jak ty. > > i? > > Jakieś nieporozumienie! Mości Panie! Ja szczegółowo oglądam ARTE po nocach, każdą dokumentację 7-mio częściową po 23h...Na ARD i ZDF i innych kanałach... I wiem kiedy II Wojna światowa wybuchła... W Polsce, Rosji, Francji, Anglii... Odpowiedz Link
donnerbalken Ile razy mam ci powtarzać śmieciu? 07.11.09, 13:05 ja.nusz napisał: Cytat Ile razy mam ci powtarzać śmieciu, że nie Niemiaszki są w tym kraju problemem a takie gnidy jak ty. > i? > ------------------------------------------ Odpowiedz Link
jessi_a zaczepki 07.11.09, 13:13 Wy to sie tak zabawiacie, prawie jak te tu jurne chlopaki www.rp.pl/artykul/28,387048_Niemcy_uciekali__pomogli_Finowie.html Odpowiedz Link
donnerbalken To on się zaczyna... 07.11.09, 13:32 jessi_a napisała: > Cytat > Wy to sie tak zabawiacie, prawie jak te tu jurne chlopaki To on się zaczyna... A Finowie to dzielny naród... A ten artykuł czytałem już przed tygodniem... A niemiaszkowy oficer stanie przed Trybunałem w Norymberdze za zbombardowanie 129 niewinnych cywilów w Hindukusie... Historia się powtarza... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Niezdecydowana :) 07.11.09, 12:29 Proponuję następujący zestaw: 1. Zurek 2. Tatar 3. Cepeliny 4. Szarlotka (ciepła) 5. Trzygodzinny spacer Po każdym daniu piędziestka - na trawienie Odpowiedz Link
koelscher Re: Niezdecydowana :) 07.11.09, 12:45 Hab' gerade in die Küche kontaktiert: Rehrücken mit Pfifferlingen und Spaetzle k-r Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor uduszony kark świni;) 07.11.09, 12:54 kapusta zasmażana z polskimi(!) grzybkami i kartofelki Po obiedzie basen i sauna, muszę wytrzeźwieć. Odpowiedz Link