juzniewqrwionylektor 14.11.09, 16:22 miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,7252580,Awantura_w_teatrze__Hitler__opera_i_zona_Hitlera.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: Phantom der Oper :):):) 14.11.09, 16:35 właśnie chciałem puścić tego linka naszym forumowym ekspertom. Oczekuję, że zajmą stanowisko. Konstruktywne. Your poor kacperle Odpowiedz Link
maria421 Re: myślę, że wątek pobije wszelkie rekordy! 14.11.09, 17:11 Potwierdza sie powiedzenie ze najlepsze komedie samo zycie pisze. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: myślę, że wątek pobije wszelkie rekordy! 14.11.09, 18:07 Przed rozpoczęciem dyskusji polecam Waszej uwadze wypowiedzi z forum: forum.gazeta.pl/forum/w,67,102975796,,Awantura_w_teatrze_Hitler_opera_i_zona_Hitlera.html?v= a zwłaszcza następujące posty: Re: Awantura w teatrze: Hitler, opera i żona HitlIP: *.tpn.ceron.pl Gość: jar 14.11.09, 16:15 Odpowiedz To brak skory na flecie tak wali w gar. Panie Levie, pan powiadom Mossad. Niech porwą AH iIP: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: zenn 14.11.09, 16:52 Odpowiedz niech mu urządzą proces w Izraelu za obrazę uczuć wizualnych pana Levie. Your poor kacperle Odpowiedz Link
donnerbalken Czytałem... Zgroza... 14.11.09, 18:32 zawszekacperek napisał: Cytat > Przed rozpoczęciem dyskusji polecam Waszej uwadze wypowiedzi z forum: > > forum.gazeta.pl/forum/w,67,102975796,,Awantura_w_teatrze_Hitler_opera_i_zona_Hitlera.html?v= > Czytałem... Zgroza... To nie poznańskie pyry... To poznańskie brunatne gnidy... Bezmózgowie się rozplenia na cały świat... Poznaniacy wysrali mózg... PS Zapomniałem coś? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Czytałem... Zgroza... 14.11.09, 21:18 Uwazaj, bo Poznan to stolica polskiego homoseksualizmu. Latwo wiec mzna podpasc popaprancom tolerancji i poprawnosci politycznej Odpowiedz Link
jureek Re: Czytałem... Zgroza... 14.11.09, 21:29 lepian4 napisał: > Uwazaj, bo Poznan to stolica polskiego homoseksualizmu. Patrzcie go - jaki obeznany w temacie. Piszesz to z doświadczenia, gołąbku wymiotny? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Czytałem... Zgroza... 14.11.09, 22:47 Tak, pisze z doswiadczenia. Uwielbiam poznanska opere. Wokol rosana nieprzypadkowo piekne deby. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Phantom der Oper :):):) 14.11.09, 21:54 Bohaterów zdarzenia można skomentować dosyć zwięźle: tancerz - przewrważliwiony pojeb pani dyrektor - niegroźna antysemitka z imienin u ciotki, która teraz trzęsie dupą, że straci robotę i wszystkich dookoła przeprasza. "Adolfik" - oczywiście Bogu ducha winny, ale najwyraźniej inaczej nikt i nigdzie nie zwróciłby na niego uwagi. Hitem tego artykułu jest dla mnie jednak coś zupełnie innego - odmiana nazwiska i imienia W.A. - "Ta historia mogłaby być epizodem jednego z filmów Woody'ego Allena" - może tak po polsku się prawidłowo odmienia - dla mnie to jednak debilizm. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Phantom der Oper :):):) 14.11.09, 22:49 Tak masz racje, to jest skrajny mieckum hujum lepianum debilum. Pora by to wreszcze pokazali na ARTE. Odpowiedz Link
koelscher Re: Phantom der Oper :):):) 15.11.09, 01:15 Masz racje. Ta odmiana wydaje sie pojebana kazdenu, kto za dlugo siedzi w krajach obrzadku anglosakiego lubo germanskiego... k-r Odpowiedz Link
donnerbalken Opera Poznańska 15.11.09, 09:48 ja.nusz napisał: Cytat Bohaterów zdarzenia można skomentować dosyć zwięźle: tancerz - przewrważliwiony pojeb pani dyrektor - niegroźna antysemitka z imienin u ciotki, która teraz trzęsie dupą, że straci robotę i wszystkich dookoła przeprasza. "Adolfik" - oczywiście Bogu ducha winny, ale najwyraźniej inaczej nikt i nigdzie nie zwróciłby na niego uwagi. Poprosiłem znajomego polskiego dziennikarza w Poznaniu, aby dokonał przed Operą Poznańską sondażu: Poniżej klasycystyczny budynek Opery Poznańskiej. Sądząc po złym guście architektonicznym, najwidoczniej spadek po niemiaszkowym Kajzerze... a. Ilu Poznaniaków obejrzało po 23 godzinie sześcioczęściowy serial Laurenca Reesa o holokauście. b. Czy czytali także tę książkę. c. Jaki procent Poznaniaków zna dokładną datę wybuchu II Wojny Światowej Odpowiedz Link
donnerbalken Nowoczesny styl architektoniczny! 15.11.09, 10:15 donnerbalken napisała: Cytat Sądząc po złym guście architektonicznym, najwidoczniej spadek po niemiaszkowym Kajzerze... My, we współczesnym Niemiaszkowie, preferujemy obecnie taki oto styl architektoniczny: Ładne! Nieprawdaż? (Zbudowane w ramach reparacji wojennych za pieniądze niemiaszkowego podatnika.) Nu ale cóż, Niemiaszki sami sobie na to zarobili... Nieprawdaż? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nowoczesny styl architektoniczny! 15.11.09, 12:42 A nie sa te wysnione szklane domy? Odpowiedz Link
donnerbalken wysnione szklane domy? 15.11.09, 13:53 lepian4 napisał: > A nie sa te wysnione szklane domy? ----------------------- Odpowiedz Link
donnerbalken Re: gówno prawda 15.11.09, 14:16 Tu od czasu do czasu także osoby Niejanuszkowego pokroju zaglądają... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Phantom der Oper :):):) - poprawka 15.11.09, 13:30 ja.nusz napisał: > Bohaterów zdarzenia można skomentować dosyć zwięźle: > > tancerz - przewrważliwiony pojeb a powinno być: tancerz - przewrażliwiony mentalniepojeb. A w ogóle ja.nusz to trzeba tego gościa wysłać pod następujący adres: www.spiegel.de/spam/ Znasz kogoś na tym forum z Poznania, kto by mu doręczył osobiście wizytówkę tego HEIL..era? Your poor kacperle Odpowiedz Link
donnerbalken A może by ten cały wątek skasować? 15.11.09, 14:28 A może by ten cały wątek skasować? Może on jest dla poniektórych nieco kłopotliwy? PS A pytano się w Ambasadzie Izraela czy taki temat jest kosherny? (W obu ambasadach: Berlin Warszawa..) & bitte nicht vergessen! Zentralrat!!! Odpowiedz Link