juzniewqrwionylektor 21.11.09, 21:44 relikwie już są: deser.pl/deser/1,83453,7278404,Znalezli_dwa_palce_i_zab_Galileusza.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken A dlaczego nikt nic nie mówi? N/T 21.11.09, 22:00 donnerbalken napisała: A dlaczego nikt nic nie mówi? > Odpowiedz Link
donnerbalken Cierpią wszyscy na depresję? 21.11.09, 22:10 Cierpią wszyscy na depresję? Eine verschwiegene Krankheit Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor dostałeś po nosie na niemieckim, 21.11.09, 22:31 to próbujesz tutaj się odegrać? Odpowiedz Link
donnerbalken Na pewno nie zaszkodzi 21.11.09, 22:38 juzniewqrwionylektor napisała: > to próbujesz tutaj się odegrać? -------------------------------- Odpowiedz Link
donnerbalken Lottoziehung vom 21.11.2009 22.11.09, 00:01 Lottoziehung vom 21.11.2009 4 8 14 24 44 47 25 To dlatego ja tak długo przed monitorem siedział... Ale Q! M! Znowu nic... Ohne Gewähr Odpowiedz Link
donnerbalken Das Wort zum Sonntag, 22. November 2009 22.11.09, 10:07 Das Wort zum Sonntag, 22. November 2009 Polacy najważniejszą liczebnie ostoją Katolickiego Kościoła w Norwegii Prawdziwa Kulti Multi. Muzyka nie organowa lecz afrykańska.... Cytat (...) Messe in der kleinsten Pfarrei Norwegens, in Stamsund auf den Lofoten. Die ganze Welt ist da. Eine Familie aus Ruanda, Gläubige aus Polen, eine Frau von den Philippinen und eine Gruppe deutscher Touristen, die begeistert sind, soweit im Norden die Messe mitfeiern zu können. Begleitet von einer Trommel stimmt die afrikanische Familie einen Lobpreisgesang aus ihrer Heimat an. Der polnische Zisterzienserpater begrüßt die versammelte Gemeinde in fließendem norwegisch. In der kleinen Holzkirche bleibt kein Platz frei. (...) http://www.bonifatiuswerk.de/index.php?id=416 Wynaturzenia globalizmu! Lafoty leżą poza kołem podbiegunowym... Czarnoskórzy Afrykanie znaleźli tam nową ojczyznę, Polacy są tam oczywiście tylko temporalnie... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I w czym jest problem? 22.11.09, 10:20 donnerbalken napisała: Wynaturzenia globalizmu! Lafoty leżą poza kołem podbiegunowym... Czarnoskórzy Afrykanie znaleźli tam nową ojczyznę, Polacy są tam oczywiście tylko temporalnie... Największe wynaturzenie możesz zobaczyć w lustrze, stary ośle. Odpowiedz Link
donnerbalken Może mnie ktoś łaskawie oświetlić? 22.11.09, 10:40 ja.nusz napisał: Cytat I w czym jest problem? Przedstawicieli Narodu Wybranego tam nie zastałem... Dzieci Jahve wolą jednak zasiedlać Ziemię Obiecaną między Odrą a Renem... A nie okolice podbiegunowe... Nie rozumiem dlaczego??? Może mnie ktoś łaskawie oświetlić? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Może mnie ktoś łaskawie oświetlić? 22.11.09, 18:38 donnerbalken napisała: > (...) > Przedstawicieli Narodu Wybranego tam nie zastałem... Był i jest tam permanentnie. Przedstawiciele Narodu Wybranego są wszędzie. Tylko ty jesteś "starym osłem" i nie widzisz. I nie zobaczysz, dopóki nie .... uwierzysz. Zakamuflował się pod postacią ch i w. Ot i wszystko. Your poor kacperle Odpowiedz Link
donnerbalken biegun północny 23.11.09, 08:36 zawszekacperek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > (...) > > Przedstawicieli Narodu Wybranego tam nie zastałem... > > Był i jest tam permanentnie. Przedstawiciele Narodu Wybranego są wszędzie. > Tylko ty jesteś "starym osłem" i nie widzisz. > I nie zobaczysz, dopóki nie .... uwierzysz. > Zakamuflował się pod postacią ch i w. Ot i wszystko. A ja, stary osioł, żem się był łudził, że biegun północny, to "befreite Gebiete..." Odpowiedz Link
donnerbalken Na forum niemieckim jest taka funkcja: 22.11.09, 17:43 Na forum niemieckim jest taka funkcja: Cytat Obecnie na forum (2) : barbarella-inc donnerbalken Dlaczego tej funkcji na diasporze nie ma? Na samym dole... Odpowiedz Link