jessi_a Re: Avatar 07.01.10, 13:02 piekna prosta fabula i animacje. Kino pojdzie w 3D na pewno Odpowiedz Link
donnerbalken science fiction 07.01.10, 13:04 jessi_a napisała: > > byliscie i jakie wrazenia? ------------------------------------ Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Avatar 07.01.10, 13:13 Tego typu filmy znam jedynie z parodii Mela Brooksa, np. Space Balls. Tak jak Trylogię znam jedynie z dialogów Studia 202. Odpowiedz Link
jessi_a Tez 07.01.10, 13:21 K. Oj, niedobrze koledzy, niedobrze. Z. Pewnie, ze niedobrze. Gnojuś waść narobił strzelając z pijaną kompanią do portretów Billewiczów. W. Nie dziwota, ze Oleńka patrzy na waszmościa krzywo! K. To fakt, patrzy na mnie krzywo, ale nie z powodu nienawiści, jeno z powodu zyza rozbieżnego. Z. Prawdą ci to jest, że Oleńka nieco zyzuje, zwłaszcza po secie. Ale przecież liczy się charakter. K. Mnie tam zez panny Oleńki wcale nie przeszkadza. Byle by mi odpuściła moje winy, którem wszelako jako Babinicz uczciwie odpokutował. Z. Co? Jak? Ze niby ty psia wiaro jesteś Babiniczem? Bohatyrem jasnogórskim? K. Jamcijest! www.kabaretelita.pl/teksty_rycerzpotop.php Odpowiedz Link