drugiich 27.01.10, 17:31 www.justiz-nrw.de/Presse/presse_weitere/PresseLSG/27_01_2010/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugiich wiem, że czytacie powoli, ze słownikiem 27.01.10, 18:02 jeszcze wolniej , ale pół godziny powinno wystarczyć na komentarz Odpowiedz Link
lepian4 Re: wiem, że czytacie powoli, ze słownikiem 27.01.10, 19:22 My tu na tym forum nic nie czytamy. Czasem swietujemy akademie z okazji waznych wydarzen spolecznych. Ja pragne jedynie powiedziec, ze mam w nosie amerykanskie siweta, tak ochoczo eksportowane do Europy: Heloween, Wallentynki, Holocaust-Gedenktag... A tak przy okazji, moze wreszcie pociagniemy do odpowiedzialnosci karnej Judenrat, Judenpolizei, ktore to z naruszeniem wszelkich norm spolecznych, lamaly prawa czlowieka, przesladowaly swych niezamoznych krajan? Nawet zacny pan Ranicki moglby cos powiedziec na ten temat. Gdy dowiedzial sie, ze jego kochanica, p. Jurecka, nie jest juz panna, w dodatku miala nawet dzieci, to pojechala z nastepnym transportem do Treblinki, mit Kind und Kegel. I ktos taki dzis opowiada mi o Holocauscie? Odpowiedz Link
donnerbalken Ich bin da ganz und ganz anders... 27.01.10, 19:28 Ich bin da ganz und ganz anders... Ich freue mich für unseren Januschek Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ich bin da ganz und ganz anders... 27.01.10, 19:47 Und ich freue mich für dich. Odpowiedz Link
donnerbalken Das Forum der Glücksseligen... 27.01.10, 19:51 lepian4 napisał: > Und ich freue mich für dich. Das Forum der Glücksseligen... Was macht Januschek mit der vielen Kasse? Odpowiedz Link
lepian4 Re: gnida (eom) 28.01.10, 07:12 Jak na mecenasa, wypowiedz jest szalenie bezplciowa. Odpowiedz Link