zbyfauch 12.06.10, 11:35 żony podkradają pastę do zębów Sensodyne? Pół biedy jeśli tylko podkradają ale nie dokręcają tubki. A to już jest zbrodnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Czy Wam też 12.06.10, 11:53 zbyfauch napisał: > żony podkradają pastę do zębów Sensodyne? > Pół biedy jeśli tylko podkradają ale nie dokręcają tubki. > A to już jest zbrodnia! Jedyne wyjście z sytuacji - wybić starej zęby. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Czy Wam też 12.06.10, 11:55 ja.nusz napisał: > Jedyne wyjście z sytuacji - wybić starej zęby. Na początku lipca obchodzi urodziny. Pomyślę o tym. Odpowiedz Link
fan.club Ja.nusz, Twoje rozwiązanie... 12.06.10, 12:00 jest dosyć kiepskie, bo dotyczy żony używającej w łazience wyłącznie jednej tubki. Obawiam się, że takich egzemplarzy w naturze nie ma. Ma ktoś żonę z jedną tubką? Odpowiedz Link
drugiich nie mam żony, 12.06.10, 12:37 a gościówy są na specjalnych prawach. Skłaniam się ku trochę dłuższym znajomościom (kilkutygodniowym co najmniej), wtedy nie muszę uzupełniać co tydzień "szczoteczek gościnnych". Odpowiedz Link
donnerbalken Re: nie mam żony, 12.06.10, 12:44 drugiich napisał: > a gościówy są na specjalnych prawach. > Skłaniam się ku trochę dłuższym znajomościom (kilkutygodniowym co najmniej), > wtedy nie muszę uzupełniać co tydzień "szczoteczek gościnnych". ========================================= A z jakiego powodu się te znajomości kończą? PS Przy odpowiedzi uprzejmie proszę nie używać słownictwa z pogorzeliska maszyny prezydenckiej. Dziękuję serdecznie... Odpowiedz Link
drugiich znów łyknąłeś idioto kolejną bzdurę? 12.06.10, 13:07 Potraktowałeś debilu wątek na poważnie. Jest sobota, idź umyj samochód. Zęby też. Odpowiedz Link
donnerbalken mój wpis z kulturalnym słownictwem 12.06.10, 14:15 donnerbalken napisała: Cytat > Przy odpowiedzi uprzejmie proszę nie używać słownictwa z pogorzeliska maszyny prezydenckiej. > > Dziękuję serdecznie... > Dziękuję serdecznie za skasowanie wpisu Pana Dyrektora z wyżej wymienionym słownictwem. Ale dlaczego skasowano mój wpis z kulturalnym słownictwem? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: mój wpis z kulturalnym słownictwem 12.06.10, 14:19 donnerbalken napisała: (...) Z Twoim poczuciem humoru (prawdopodobnie nie zrozumiałbyś nawet dowcipu o Żydach) pogadaj sobie tu. I nie zaśmiecaj wątku. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: mój wpis z kulturalnym słownictwem 12.06.10, 14:30 zbyfauch napisał: Cytat > donnerbalken napisała: (...) > > Z Twoim poczuciem humoru (prawdopodobnie nie zrozumiałbyś nawet dowcipu o > Żydach) pogadaj sobie > tu. Serdecznie dziękuję za bardzo ciekawy link. A jak Wy sobie teraz poradzicie bez jednego speca? Odpowiedz Link
donnerbalken Nu, i co teraz? 12.06.10, 20:29 zbyfauch napisał: Cytat > donnerbalken napisała: (...) > > Z Twoim poczuciem humoru (prawdopodobnie nie zrozumiałbyś nawet dowcipu o > Żydach) pogadaj sobie > tu. Mutmaßlicher Komplize in Warschau verhaftet Nu, i co teraz? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Czy Wam też 12.06.10, 12:54 Na jedynce nadają urodzinową paradę w Londynie. Ale ona chyba nie ma już własnych zębów. Odpowiedz Link
koelscher Re: Czy Wam też 12.06.10, 14:48 Moja nie podkrada - uzywa LOGONA LOGODENT sensitiv... Mi wystarcza szczoteczka z konskiego wlosia, czasem z odrobinka soli. k-r Odpowiedz Link
annajustyna Re: Czy Wam też 12.06.10, 17:40 A ja chodze na profesjonalne czyszczenie. Po co mam sie sama meczyc... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Czy Wam też 12.06.10, 17:55 annajustyna napisała: > A ja chodze na profesjonalne czyszczenie. Po co mam sie sama meczyc... Ile razy dziennie? Odpowiedz Link
fan.club Aż dwa razy? 12.06.10, 18:04 No to wszystko jest w porządku. Tak uczono w szkole: dwa razy, rano dla zdrowia, wieczorem dla urody. Metoda bardzo prosta, ale trzeba uważać, żeby nie umyć odwrotnie. Odwrotmne umycie skutkuje chorobą i brzydotą. A Ty uważasz na właściwą kolejność? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Czy Wam też 12.06.10, 18:05 annajustyna napisała: > Dwa!!! Ile centymetrów średnicy ma to "urządzenie"? Odpowiedz Link
koelscher Re: Czy Wam też 12.06.10, 19:45 2 razy dziennie to ty na pewno chodzisz - na anal ize... k-r annajustyna napisała: > Dwa!!! Odpowiedz Link
annajustyna Re: Czy Wam też 12.06.10, 22:25 Anal-ize to mi szef robi . Jest z CSU, to chyba wszystko tlumaczy? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Czy Wam też 12.06.10, 18:04 koelscher napisał: > Moja nie podkrada - uzywa LOGONA LOGODENT sensitiv... > Mi wystarcza szczoteczka z konskiego wlosia, czasem z odrobinka soli. > > k-r Czyżby twoja miała "freiliegende Zahnhälse"? A końskim włosiem to możesz sobie kuśkę wymasować - na wszelki wypadek bez odrobinki soli.... Odpowiedz Link
koelscher Re: Czy Wam też 12.06.10, 19:46 No i tak sie wydalo... ze baaardzo slabiutko znasz sie na KUNIACH ! k-r ja.nusz napisał: > koelscher napisał: > > > Moja nie podkrada - uzywa LOGONA LOGODENT sensitiv... > > Mi wystarcza szczoteczka z konskiego wlosia, czasem z odrobinka soli. > > > > k-r > > Czyżby twoja miała "freiliegende Zahnhälse"? > A końskim włosiem to możesz sobie kuśkę wymasować - na wszelki wypadek bez > odrobinki soli.... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Czy Wam też 12.06.10, 18:40 koelscher napisał: > Moja nie podkrada - uzywa LOGONA LOGODENT sensitiv... W związku z powyższym przyszło mi skojarzenie; gdyby Sienkiewicz pisał w epoce informatycznej, jego bohater byłby hakerem i nazywał się Loginus Podbipięta. Odpowiedz Link
jureek Re: sądzę, że tak 12.06.10, 20:54 Sapkowskiego czytają, to pewnie Sienkiewicza też by czytali. Dla mnie to bardzo podobna literatura. Jura Odpowiedz Link
fan.club Re: sądzę, że tak 12.06.10, 21:35 Nie lubię fantastyki preferowanej przez Sapkowskiego i w związku z tym nie znam jego dzieł. Czyżby także pisał ku pokrzepieniu serc? Odpowiedz Link
koelscher Re: Czy Wam też 12.06.10, 20:02 A propos - Zaslyszana mysl nieuczesana: Alle meine Zahnbürsten sind ziemlich weit verstreut. Ob's der Liebe gelingen wird, sie – irgendwan – unter einem Dach zu versammeln ? k-r Odpowiedz Link
donnerbalken Re: po 19.06 będę gościł w Warszawie, 12.06.10, 20:31 drugiich napisał: > drżyj trolu, sprawdzimy IP ------------------------------------- Odpowiedz Link
drugiich ale jak już włączysz, to nie możesz wyłączyć... 12.06.10, 22:50 się. Namierzymy, nie bój nic! Odpowiedz Link
jureek Re:jakiś taki abstrakcyjny ten wątek... 12.06.10, 20:51 Wytłumaczy mi ktoś, o co biega? Mam wrażenie, że mści się moje nieoglądanie reklam w TV i dlatego nie wiem, o czym rozmawiacie. Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re:jakiś taki abstrakcyjny ten wątek... 12.06.10, 21:05 jureek napisał: > Wytłumaczy mi ktoś, o co biega? To wątek urodzinowy. Rozważamy tu możliwość okolicznościowego wybicia zębów żonie. (W ramach rewanżu za niezakręcanie tubki pasty Sensodyne) Odpowiedz Link
koelscher Re:jakiś taki abstrakcyjny ten wątek... 12.06.10, 21:56 Dlaczego to robi? Moze - zamiast wybijac zeby - nalezaloby ja poddac doglebnej anal izie ? k-r Odpowiedz Link
annajustyna Re:jakiś taki abstrakcyjny ten wątek... 12.06.10, 22:26 Anal iza bez urpzdniego wybicia zebow moze skonczyc sie dotkliwym pogryzieniem (jesli nie odgryzieniem!). Odpowiedz Link
koelscher Re:jakiś taki abstrakcyjny ten wątek... 12.06.10, 23:02 Powinnas chyba zajrzec do slownika wyrazow obcych... k-r Odpowiedz Link
drugiich po co??? 12.06.10, 23:24 przecież jesteś jak najbardziej "predystynowany", żeby jej to wytłumaczyć. Odpowiedz Link
zbyfauch Re:jakiś taki abstrakcyjny ten wątek... 12.06.10, 23:30 annajustyna napisała: > Anal iza bez urpzdniego wybicia zebow moze skonczyc sie > dotkliwym pogryzieniem (jesli nie odgryzieniem!). Pomyliła Ci się ana liza z mona lizą, znaczy z tym tajemniczym uśmiechem, którego wyjaśnienie jest "dziecinnie" proste. Pani robi dobrą minę do złej gry. Znaczy połknąć nie chce a udaje zadowolenie. Odpowiedz Link
koelscher Re:jakiś taki abstrakcyjny ten wątek... 13.06.10, 00:34 I juz nie musisz zagladac - dzieki zbysiowi. A propos konia: powinna polykac ? k-r Odpowiedz Link
jureek nadal szyfrujecie niczym jakieś enigmy 13.06.10, 10:48 Co jakieś sensodenty (czy jak się to nazywa) mają do rzeczy? Przypuszczam, że jest jakiś klucz do tego szyfru, ale nie wiem jaki. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: nadal szyfrujecie niczym jakieś enigmy 13.06.10, 11:11 Kurde! Ma*! O moją pastę jeszcze nikt się nie pytał.. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: nadal szyfrujecie niczym jakieś enigmy 13.06.10, 12:45 To juz nie wystarczy napluc na palec albo jaki galganek? Jasne, moze jeszcze sagrotanem albo amoniakiem mam sobie wybielac moje zarna! Odpowiedz Link