zielona_mina Re: Wątek świński. 14.08.10, 16:45 Oferta specjalna specjalna Jeckowej Piwniczki..? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wątek świński. 14.08.10, 16:54 Graf Jecki trzymie w lochach Feuchte Fotze, którą wypuszcza w helowinki, po makaron i cebulę. Odpowiedz Link
koelscher Re: Wątek świński. 14.08.10, 23:41 Jak ty to, qrwa, robisz, ze ci sie ta ramka rowerowa nie odlamie ??? Notabene, obce sa nam anglosaskio-plebejskie wybryki w rodzaju "helowinkow". k-r zbyfauch napisał: > Graf Jecki trzymie w lochach Feuchte Fotze, którą wypuszcza w helowinki, po > makaron i cebulę. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wątek świński. 15.08.10, 13:04 Jakoś się nie łamie. A helowinków też nie praktykuję i gówniarzom nie otwieram. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wątek świński. 14.08.10, 16:55 Swoją drogą mój rower całkiem się okazuje fotogeniczny. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wątek świński. 14.08.10, 22:09 Sądzę, że nawet zaprawieni w bojach członkowie gangów buraczanych z okresu wczesnego Gomułki nie wzięliby tego gówna do ust. PS. Inna sprawa, że jak wymyślą chwytliwą nazwę, to i gnojówkę ludziska zaczną chlać - na przykład asiek. J. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji dla młodych Alzheimerów... 15.08.10, 08:46 ja.nusz napisał: Cytat > Inna sprawa, że jak wymyślą chwytliwą nazwę, to i gnojówkę ludziska zaczną chlać > - na przykład asiek. Malutkie przypomnienie dla młodych Alzheimerów... Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Wątek świński. 15.08.10, 11:31 Artykuł widziałam a nawet co nieco słyszałam.... wchodzi klient do sklepu i zwraca się do ekspedientki "ma Pani Kalte Muschi?" Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Wątek świński. 15.08.10, 11:40 pyskata.1 napisała: > Artykuł widziałam a nawet co nieco słyszałam.... wchodzi klient do sklepu i > zwraca się do ekspedientki "ma Pani Kalte Muschi?" ----------------------------------------------- Odpowiedz Link