Dodaj do ulubionych

Jubileuszowy Oktoberfest

16.09.10, 08:29

W tym roku obchodzi dwa jubileusze - 200 lat istnienia i 30. rocznicę największego w historii RFN zamchu terrorystycznego.
Zamachowiec, który sam był jedą z 13 ofiar związany był z neofaszystowskim ugrupowaniem Wehrsportgruppe Hoffmann. Podczas śledztwa nikogo to jednak zbytnio nie interesowało - zadowolono się tym, że bandyta nie żyje, akta zostały zamknięte a przez dwa lata gromadzone dowody rzeczowe wyrzucono po prostu na śmietnik i po sprawie.
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 08:35
      "W tym roku obchodzi dwa jubileusze" ... Kto, kochany januszku obchodzi owe jubileusze?
      Mnie w szkole uczyli , ze w kazdym zdaniu jest podmiot, orzeczenie, dopelnienie i takie tam bzdety. Przez to antysemickie wykrztalcenie nie potrafie dzis ciebie jednak zrozumiec.
      • ja.nusz Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 08:53

Pozwolisz lepianie, że w tym miejscu nie wypowiem się na temat twojej znajomoćci polskiej gramatyki. Obiecuję ci jednak, że w przyszłości będę bardziej na nią zwracał uwagę.
        A to, że nie rozumiesz ma w tym wypadku mniej do czynienia z twoim antysemityzmem - to zwykła tępota.
        --
        • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 09:10
          Ciesze sie, ze po wczorajszym oczysczeniu jestes grzeczniutki, so süß!
          Ja od dzis zaczynam czcic pamiec po ofiarach Kulturbereicherung. Nie mam wiec czasu na swietowanie!

Uroczyste czuwanie rozpoczne dzis programem kulturalno- oswiatowym na WDR o 22:00
      • swistak_easy o podmiocie domyślnym nie słyszałeś? 16.09.10, 08:55
        Wskaż podmiot w powyższym pytaniu.
        • lepian4 Re: o podmiocie domyślnym nie słyszałeś? 16.09.10, 09:04
          Dlatego mam sie domyslac, kto swietuje?
        • ja.nusz Re: o podmiocie domyślnym nie słyszałeś? 16.09.10, 09:06

Jest tak obślizgły, że bez problemu wywinie się z tego problemu. Kto? Proszę się domyślić....
          • lepian4 Re: o podmiocie domyślnym nie słyszałeś? 16.09.10, 09:16
            Rasowa gnida, Q.M.!
          • lepian4 Re: o podmiocie domyślnym nie słyszałeś? 16.09.10, 09:34
            Zauwazylem dopiero teraz twa probe poprawki. A domyślajże sie dalej, moze ci wyjdzie to lepiej, niz stekanie o lganiu
    • maria421 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 09:37
      ja.nusz napisał:

>
      > W tym roku obchodzi dwa jubileusze - 200 lat istnienia i 30. rocznicę największ
      > ego w historii RFN zamchu terrorystycznego.
      > Zamachowiec, który sam był jedą z 13 ofiar związany był z neofaszystowskim ugru
      > powaniem Wehrsportgruppe Hoffmann. Podczas śledztwa nikogo to jednak zbytnio ni
      > e interesowało - zadowolono się tym, że bandyta nie żyje, akta zostały zamknięt
      > e a przez dwa lata gromadzone dowody rzeczowe wyrzucono po prostu na śmietnik i
      > po sprawie.

To nie byl najwiekszy zamach terrorystyczny. W zamachu na Olimpiadzie w Monachium w 1972 zginelo 17 osob.
      • ja.nusz Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 10:23
        Marysiu, nie kombinuj - przecież wiesz, że większość ofiar w w 1972 r. nie zginęła z rąk terrorystów, tylko w skutek dyletancko przeprowadzonej próby odbicia zakładników.
        Nie zmienia to oczywiście faktu, że terroryści ponoszą stuprocentową odpowiedzialność.
        Po tej akcji powołano do życia GSG9.

Mowa była o niemieckim terrorze - w tym przypadku o neonazistowskim podłożu.
        • maria421 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 12:01
          ja.nusz napisał:

> Marysiu, nie kombinuj - przecież wiesz, że większość ofiar w w 1972 r. nie zgin
          > ęła z rąk terrorystów, tylko w skutek dyletancko przeprowadzonej próby odbicia
          > zakładników.
          > Nie zmienia to oczywiście faktu, że terroryści ponoszą stuprocentową odpowiedzi
          > alność.
          > Po tej akcji powołano do życia GSG9.
          >
          > Mowa była o niemieckim terrorze - w tym przypadku o neonazistowskim podłożu.

Pisales o "największym w historii RFN zamachu terrorystycznym", wiec teraz sam nie kombinuj.
          • ja.nusz Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 12:24
            Sugerowałem się cytatem z artykułu o tym zamachu, który brzmi: "Der Anschlag gilt als schwerster Terrorakt der deutschen Nachkriegsgeschichte".
            Chyba nie chcesz się licytować o cztery trupy.

Chciałem bardziej zwrócić uwagę na sposób prowadzenia śledztwa w tej sprawie i jego skandaliczne umorzenie jak i zniszczenie wszelkich zgromadzonych dowodów rzeczowych.
            • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 13:03
              Takie wydarzenia w Izraelu traktowane sa jako chleb powszedni. Rozpierdziucha cal para. I co najwazniejsze, nie musza urzadzac pozniej zadnych uroczystosci upamietniajacych te zbrodnie, nie musza placic odszkodowan... Bo Palestynczycy sa przeciez sami sobie winni!
              Ale Niemcy niech sie bija w piers za zbrodnie Kulturbereicherer i ich krewnych!!! Sa glupi, dlatego dostaja tez nauczke. By nie bylo za pozno, juz w szkolach: szczegoly heute um 22 Uhr, na WDR. Ten program kulturalno- oswiatowy goraco tobie i gadupie polecam. Tubylcy nie skrywali w swych wypowiedziach przemyslen, odnosnie waszej tutaj obecnosci.
              • maria421 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 13:18
                lepian4 napisał:

> Takie wydarzenia w Izraelu traktowane sa jako chleb powszedni. Rozpierdziucha c
                > al para. I co najwazniejsze, nie musza urzadzac pozniej zadnych uroczystosci up
                > amietniajacych te zbrodnie, nie musza placic odszkodowan... Bo Palestynczycy sa
                > przeciez sami sobie winni!

Glupstwa piszesz.
              • ja.nusz Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 13:23
                Zwrócę ci delikatnie uwagę, że wątek dotyczy naeonazistowskiego zamachu terrorystycznego na niemiecki "Folksfest" a nie wymyślonego przez ciebie izraelskiego handlu narządami wyciętymi Palestyńczykom.

Twój mentor linkował jakieś brednie, które dotyczyły afery korupcyjnej z USA - członkami tej bandy byli również Zydzi (pisownia OK?) dlatego mówiono o tej organizacji "Koscher Nostra".
                Nie potwierdza to jednak w najmniejszym stopniu twoich chorych teorii.

Der größte Lump im ganzen Land, das ist und bleibt der Denunziant*

*asiek z przydupasem lepianem
                --
                • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 15:06
                  Watek dotyczy twoich indoktrynacji. zamiast wspominac dawne dzieje, podaj biezacy stan na froncie. Znowu kurwa bombardujecie dzieci!!!!
                  • ja.nusz Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 15:20

Powiedz mi idioto, jaki związek ma zamach na Oktoberfest sprzed trzydziestu lat z jakimiś bombardowaniami, o których piszesz.

Można dostać odruchu wymiotnego, kiedy taki brunatny chuj, głoszący od lat publicznie rasistowskie i antysemickie hasła śmie komukolwiek zarzucać indoktrynację.
                    • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 17:59
                      W tym waszym syjonistycznym grajdolku istniej zwyczajnie przekonanie, ze im wiecej gada sie o zbrodniach dokonanych na zydach, tym mniej bedzie sie rozpowiadac o zbrodniach zydowskich. A ich z czasem zwyczajnie przebywa. Te twoje syjonistyczne akademie forowe nie zmienia rzeczywistosci. Opowiedz o tych waszych bombardowaniach. Rozjebaliscie juz wszystkie przedszkola? Tyle juz ich bylo, ze w mediach juz nawet o tym nie mowie: Im Nahen Osten nichts Neues!
                      • ja.nusz Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 18:47
                        Te twoje bełkoty są już nudne - wypowiedz się na temat, albo po prostu spierdalaj brunatny sukinsynie.
                        • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 19:44
                          Krotko, zwiezle i poprawnie politycznie. Duch blekitnej gwiazdy powala mnie juz na kolana. Jeszcze troche mnie postraszysz i bede cie blagal o przebaczenie. Tak na dobra spraw sam wypierdalaj na JUDAICE. Towarzystwo bedzie ci radosnie klaskalo na dzwiek twych rasistowskich przemyslen.
                          Jestem pelen podziwu, zawodowo Niemiaszkam zmieniasz zyciorysy; podobnie postepuja twoi krajanie na macierzy z Palestynczykami. Zmyje taki bydlecy siepacz krew niewinnych ze swych obsranych lap i juz recytuje bajki o wujku Adim!!!
                          • ja.nusz Re: Bełkot par excellence - poniżej 16.09.10, 19:53
                            lepian4 napisał:

> Krotko, zwiezle i poprawnie politycznie. Duch blekitnej gwiazdy powala mnie juz
                            > na kolana. Jeszcze troche mnie postraszysz i bede cie blagal o przebaczenie.
                            > Tak na dobra spraw sam wypierdalaj na JUDAICE. Towarzystwo bedzie ci radosnie k
                            > laskalo na dzwiek twych rasistowskich przemyslen.
                            > Jestem pelen podziwu, zawodowo Niemiaszkam zmieniasz zyciorysy; podobnie postep
                            > uja twoi krajanie na macierzy z Palestynczykami. Zmyje taki bydlecy siepacz kre
                            > w niewinnych ze swych obsranych lap i juz recytuje bajki o wujku Adim!!!
              • folksdojczer4kategorji szczegoly heute um 22 Uhr, na WDR... 16.09.10, 18:24
                lepian4 napisał:

Bo Palestynczycy sa
                > przeciez sami sobie winni!
                > Ale Niemcy niech sie bija w piers za zbrodnie Kulturbereicherer i ich krewnych!
                > !! Sa glupi, dlatego dostaja tez nauczke. By nie bylo za pozno, juz w szkolach:
                > szczegoly heute um 22 Uhr, na WDR. Ten program kulturalno- oswiatowy goraco t
                > obie i gadupie polecam. Tubylcy nie skrywali w swych wypowiedziach przemyslen,
                > odnosnie waszej tutaj obecnosci.
                ---------------------------
                • ja.nusz Re: szczegoly heute um 22 Uhr, na WDR... 16.09.10, 18:33

Widzę, że syfilis jest temu staremu osłowi pojęciem bardzo bliskim.
                  Nie da się wykluczyć, że jego tatuś też to miał - jedno jest jednak w 100%-ach pewne - kiedy krył swoją szlampę aby spłodzić tego pierdolniętego bękarta, z całą pewnoścą miał w żyłach minimum 1/2 litra denaturatu.

Czy powyższe jest wystarczająco obrzydliwe?Jeżeli nie, poprawię.
                  • zbyfauch Re: szczegoly heute um 22 Uhr, na WDR... 16.09.10, 18:47
                    ja.nusz napisał:
                    > z całą pewnoścą miał w żyłach minimum 1/2 litra denaturatu.

Ja tam z cyferkami na bakier ale jeżeli człowiek ma przeciętnie pięć litrów krwi a pół litra denaturatu to powiedzmy 0,4 litra czystego alkoholu to dawka będzie mierzona w procentach, nie w promilach. smile
                    • zbyfauch Re: szczegoly heute um 22 Uhr, na WDR... 16.09.10, 18:48
                      Znaczy nawet siedmiopromilowi rekordziści z byłych PGR-ów byliby dawno w sferze śmierci.
                  • folksdojczer4kategorji Proszę spojrzeć na tą piękną literacką polszczyznę 16.09.10, 18:55
                    ja.nusz napisał:
                    > Widzę, że syfilis jest temu staremu osłowi pojęciem bardzo bliskim.
                    > Nie da się wykluczyć, że jego tatuś też to miał - jedno jest jednak w 100%-ach
                    > pewne - kiedy krył swoją szlampę aby spłodzić tego pierdolniętego bękarta, z ca
                    > łą pewnoścą miał w żyłach minimum 1/2 litra denaturatu.
                    >
                    > Czy powyższe jest wystarczająco obrzydliwe?Jeżeli nie, poprawię.
                    -----------------------------------------
                    • ja.nusz Re: Proszę spojrzeć na tą piękną literacką polszc 16.09.10, 19:23
                      Nic na to nie poradzę - starość jest straszna.
                    • zawszekacperek Re: Proszę spojrzeć na tą piękną literacką polszc 16.09.10, 19:39
                      Ponieważ piękny w zamyśle autora wątek o piwie i schweinehaxn został już de facto "zasmrodzony", to proponuję szanownym dyskutantom pójście do źródła smrodu i zachęcam do lektury tej statystyki:

www.stanislawkalemba.pl/doc139.htm
                      a następnie do podzielenia się własną refleksją n/t.
                      Polecam tekścik zwłaszcza Lepianowi i ja.nuszowi.

smile
                      Kacperek
                      • ja.nusz Re: Proszę spojrzeć na tą piękną literacką polszc 16.09.10, 19:50
                        Sprawa jest prosta jak kębek drutu - to chyba jest cytat z Kacpra.

Różnica w liczbie ofiar wynika wyłącznie z różnicy w sile i jakości uzbrojenia.
                        Proszę to zanotować jako moją osobistą ocenę techniczną zjawiska.

Jako refleksję osobistą mogę zaproponować modlitwę za dusze zabitych po obu stronach.
                        • lepian4 Re: Proszę spojrzeć na tą piękną literacką polszc 17.09.10, 03:20
                          Zanotowalem twa zlota mysl. Do jakich wnioskow powinienem teraz dojsc?
                          • folksdojczer4kategorji oni mają przewagę techniczną i militarną... 17.09.10, 06:45
                            lepian4 napisał:

> Zanotowalem twa zlota mysl. Do jakich wnioskow powinienem teraz dojsc?
                            ------------------------------------------
                            • lepian4 Re: oni mają przewagę techniczną i militarną... 17.09.10, 08:20
                              Mnie najbardziej tych genow inteligencji jest zal.
                          • folksdojczer4kategorji hymny opiewające dobroć naszych okupantów pisać? 17.09.10, 06:59
                            lepian4 napisał:

> Zanotowalem twa zlota mysl. Do jakich wnioskow powinienem teraz dojsc?
                            -----------------------------------------------------
                      • folksdojczer4kategorji Rękę, którą nie możesz odrąbać, musisz całować... 17.09.10, 07:50
                        zawszekacperek napisał:

> Ponieważ piękny w zamyśle autora wątek o piwie i schweinehaxn został już de fac
                        > to "zasmrodzony", to proponuję szanownym dyskutantom pójście do źródła smrodu i
                        > zachęcam do lektury tej statystyki:
                        >
                        > www.stanislawkalemba.pl/doc139.htm
                        > a następnie do podzielenia się własną refleksją n/t.
                        > Polecam tekścik zwłaszcza Lepianowi i ja.nuszowi.
                        >
                        > smile
                        > Kacperek
                        ======================================

Araby sami to sobie zarobiły:

Rękę, którą nie możesz odrąbać, musisz całować...

Ot co...

Cała filozofia Orientu....
                        • lepian4 Re: Rękę, którą nie możesz odrąbać, musisz całowa 17.09.10, 08:19
                          Zawsze Kacperku mozna na tobie polegac. Chyba jednak jestem zbyt slaby z matmy, by pojac te naukowe badania:
                          dokonalem tylko podsumowania dwoch pozycji z lat 2000-20004 i 1973 i wyszlo mi juz 59540, tzn, ze przekroczlem juz o 800 ofiar z oficjalnego podsumowania odwaznego posla?

A moze co 20. ofiare zalicza sie do ewentualnych ofiar smiertelnych ofensywnej defensywy Izraela?
      • zbyfauch Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 10:26
        maria421 napisała:
        > To nie byl najwiekszy zamach terrorystyczny. W zamachu na Olimpiadzie w Monachi
        > um w 1972 zginelo 17 osob.

Eeee, nie siedemnaście, przecież część to były Rzydy!
        • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 10:46
          No wlasnie, a jeszcze nizsza wartosc maja Palestynczycy, ktorych organy sa juz za grosze ogolno dostepne na calym swiecie. Podkresle, ta zbrodnia ma miejsce dzis, nie przed 17-laty, nie jest to tez dzielo wujka Adiego...
          • gadupa Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 11:36
            Ty lepianka masz typowe rozwojenie jazni. hehehe

A teraz blysnij slawnym swoim genem i napisz nam cos o Oktoberfest. Tylko nie udawaj ynteligentnego i nie kopiuj prosze z Wikipedii. hehehe
            buahahahaha
            • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 11:43
              W dupie mam Oktoberfest! Chcesz cos dupo wiecej?
              • gadupa Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 11:46
                Tfardzieli forumowych my juz znamy, wiec lepiej od razu nazwijmy sprawe po imieniu lepianka.

Cienki bolek jestes i tyle. hehehe
          • ja.nusz Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 11:47

Te bajeczki o organach opawiadałeś już wielokrotnie - poza asiekiem nikt ci w nie nie uwierzył. Wymyśliłeś ten tamat sam czy z indorem?
            • folksdojczer4kategorji Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 12:19
              ja.nusz napisał:

>
              > Te bajeczki o organach opawiadałeś już wielokrotnie - poza asiekiem nikt ci w n
              ----------------------------------------
          • maria421 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 13:19
            lepian4 napisał:

> No wlasnie, a jeszcze nizsza wartosc maja Palestynczycy, ktorych organy sa juz
            > za grosze ogolno dostepne na calym swiecie. Podkresle, ta zbrodnia ma miejsce d
            > zis, nie przed 17-laty, nie jest to tez dzielo wujka Adiego...

Powtarzam ze piszesz glupstwa.
            • lepian4 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 15:02
              Moze i glupie, ale prawdziwe.
              • maria421 Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 15:58
                lepian4 napisał:

> Moze i glupie, ale prawdziwe.

Udowodnij ze prawdziwe.
        • folksdojczer4kategorji Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 11:33
          zbyfauch napisał:

> Eeee, nie siedemnaście, przecież część to były Rzydy!
          ---------------------------------
          • gadupa Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 11:37
            To do was przyjezdza niebawem kino? wow. buahahahaha
            • folksdojczer4kategorji Re: Jubileuszowy Oktoberfest 16.09.10, 12:01
              gadupa napisała:

> To do was przyjezdza niebawem kino? wow. buahahahaha
              ------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka