Dodaj do ulubionych

Nowy serial na Alpha TV

08.05.06, 17:02
Dzisjaj opgladajac rano Alpha,wpadla mi w oko promocja jakiegos serialu,ktory
ma zaczac sie dzisjaj wieczorem.Tyle z tego zalapalam(bo bylam w sklepie)ze
jakas polka bedzie pracowala u kogos w domu,czy cos takiego.Ale napewno
chodzilo o polke.Wiecie cos na ten temat?
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV 08.05.06, 19:22
      Tu jest historia o Jarku i Marizie (typowo polskie imie):
      www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=9654
      W skrocie: Jarek wlamuje sie do sklepu. Jego piekna siostra Marisa udaje sie po
      pomoc do prawnika, ktorym okazuje sie maz wlascicielki sklepu. Romans gotowy wink
    • agniecha313 Re: Nowy serial na Alpha TV 08.05.06, 19:37
      A jednak to o polaka chodzilo,a nie o polke.No coz ale to i tak bedzie o naszym
      rodaku mowa,zobaczymy czy warto ogladac.A na MEGA mamy "PARA PENDE"
      • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV 08.05.06, 19:54
        Aga, o Polke tez. Wszak siostra Jarka to Polka, tylko z imieniem wpadka wink)))
        • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 10.05.06, 20:33
          i co ogladal ktos?
          • annielika Re: Nowy serial na Alpha TV 10.05.06, 21:43
            Ja nie. Moze kolejny odcinek, zeby zobaczyc ktoz to gra tych polakow, i jak ich
            tam przedstawiaja...
            • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV 10.05.06, 22:22
              Kolejny odcinek chyba jutro. A jak przedstawiaja Polakow? Hmmm... ja nie
              ogladalam w poniedzialek ale mezus tak i oto jego komentarz- ORYGINALNY
              komentarz po polsku do mnie, tuz po emsiji - "bardzo goraca ta Marisa"...
              Podobno sa wstawki po polsku typu "jak sie masz Jarku?" wink))
    • olna Re: Nowy serial na Alpha TV 11.05.06, 12:07
      a o ktorej ten serial leci?Moze tez sie skusze i obejrze odcinek...
      • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV 11.05.06, 15:15
        dzis drugi odcinek o 22:00. Tu streszczenie:
        www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=9728
        • agniecha313 Re: Nowy serial na Alpha TV 11.05.06, 16:46
          no tylko ze to nie byl drugi odcinek tylko znowu pierwszy,ja ogladalam i powiem
          wam ze moze cos i bedzie ciekawego
    • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV 11.05.06, 21:45
      Oj, kurcze, zobaczylam tylko poczatek a w nim "goraca Marise", po czym wywalilo
      mi Alphe. Niech zyja greckie gory i lokalne warunki pogodowe ;-(((
      Ktos ogladal? jakie wrazenia?
      • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 11.05.06, 21:46
        basia to to co teraz leci?
        • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV 11.05.06, 22:35
          no lecialo, tyle, ze nie u mnie. A zaczelo sie grubo po 22:00. Eh, ten
          poludniowy styl wink))
          • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 11.05.06, 23:23
            widzialam czesc; jak na razie nie jest zle; zobaczymy czy sie troszke rozkreci.
            a z tym jej imieniem to mysle ze chceli marysia tylko im po grecku jakos to nie
            wyszlo smile
            • agniecha313 Re: Nowy serial na Alpha TV 12.05.06, 11:40
              No to napewno jest Marysia,a ze grekom czesto nie wychodzi dobrze ta nasza
              wymowa sz,rz,cz wiec zostanie Marysa
              • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 12.05.06, 12:17
                jak mi sie uda to bede ogladac, zobaczymy jak nas widza scenarzysci
            • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV- Marysia 12.05.06, 20:10
              flisvos napisała:
              > a z tym jej imieniem to mysle ze chceli marysia tylko im po grecku jakos to
              nie wyszlo smile

Chyba tak. Dzis kolo 18:00 wypadl z ramowki jakis talk show i pokazywali
              znowu "nasz" serial, tom obejrzala korzystajac z wachty na recepcji. A co!
              Dziewczyna przedstawila sie w stylu "MARYZIA" i dlatego im wyszla
              ta "MARAJZA" wink)) A w ogole to jest trojka Polakow jak narazie:
              i Marysia,
              o Jarek
              o Jan.
              Zalapalam sie m.in na rozmowe po polsku w wiezieniu miedzy Jarkiem a Jankiem i
              jeden z nich (ale ktory? nie pamietam teraz) ladnie i czysto mowi po polsku.
              Zato drugi... chwala Bogu, ze sa napisy po grecku wink))
    • ana_mama_patrycji Re: Nowy serial na Alpha TV 12.05.06, 13:32
      Czyli serial ten jest na Alfa we czwartki o 22.oo. Tak?? to będę mieć problem z
      oglądnieciem bo wtedy leci wspólna na polskiej tv i mój ślubny będzie okupował
      telepudło. Postaram sie bo jestem ciekawa cóż oni nowego wymyślili, napewno nic
      mądrego. smile
      • bachula_gr Re: Nowy serial na Alpha TV 12.05.06, 14:34
        Ania, szukaj promocji na telewizory i dokupuj drugi wink)
        A powaznie to w poniedzialek byl o 23:00 a w czwartek o 22:00. Tyle, ze z
        typowym greckim poslizgiem na reklamy i ekstra wazne newsy wczoraj faktycznie
        zaczal sie po "Na Wspolnej"- takze spokojna glowa, najwyzej kilkuminutowy
        poslizg.
        • ana_mama_patrycji Re: Nowy serial na Alpha TV 12.05.06, 15:30
          No byłby drugi gdyby pierwszy nie zepsuł się w Wielki Piątek!! Zawsze przed
          jakimś hitem przed świętami trafia nam telewizor. Chyba mamy jakiegoś pecha.
          Znając mnie to pewnie zapomne ale postaram sie. Noi czemu tak późno, ja
          wcześnie chodze spać.
          • agniecha313 Re: Nowy serial na Alpha TV 29.05.06, 16:50
            ogladajac ostatni odcinek bodajze w piatek zastanawialam sie w jakim jez Marysa
            rozmawiala przez telefon,i powiem wam ze po dosc dlugim namysle doszlam ze
            chodzilo o jez polski.Nie wiem jak wy ale dla mnie ten polski to jakos nie
            polski.Ktora z was ogladala ?
            • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 29.05.06, 19:17
              dla mnie tez ten polski jakis niezrozumilay, czytam po grecku o co chodzi smile
    • flisvos TV 11.08.06, 12:18
      tak nie wiedzialam gdzie to napisac, wiec bedzie tutaj
      nie wiem czy wiecie, ale teraz bardzo czesto(co jakis drugi dzien) sa polskie
      filmy na et1, okolo polnocy, np wczoraj ogladalam dekalog kislowskiego
      to do tych, ktore tak jak ja nie maja dekoderow z polskimi kanalami crying
      • annielika Re: TV 11.08.06, 13:16
        dobrze wiedziec! dzieki!!! ostatnio oplacilam sobie polonie przez internet. sa
        tam niektore programy i m jak miiiilosc lalalalasmile wczesniej podobno byly jakies
        inne portale, gdzie mozna bylo ogladac telewizje, ale nie byly legalne i
        niestety je pozamykali.
        • flisvos Re: TV 11.08.06, 13:33
          jak oplacilas sobie polonie przez inetrnet? pochwal sie szczegolami prosze
          • annielika Re: TV 11.08.06, 13:39
            na stronie www.tvpolonia.com jest wiecej szczegolow. trzeba podac konto i jakies
            info o sobie. oczywiscie programow nie jest za duzo, ale ja jestem zadowolona.
            maklowicza mozna obejrzec, jakies dokumenty, polskie seriale tasiemcowe, jednym
            slowem mi tyle wystarczysmile
            • flisvos Re: TV 11.08.06, 13:47
              no wlasnie bylam na stronie i nic nie znalazlam, a ile za to zaplacilas?
              • missan Re: TV 11.08.06, 17:02
                Czy ogladacie na tv.Polonia w kazdy piatek o godz. 23.15 program na
                zywo "Porozmawiajmy"? Program ten jest prowadzony od wielu lat.Czesto zmieniali
                sie Ci prowadzcy.Od dluzszego czasu ,na zmiane prowadza dwie przemile panie
                redaktör ten program.Tematem rozmow , sa przewaznie podklady z listow widzow
                lub aktualne wydarzenia.Czasami sa bardzo ciekawe tematy jak rowniez goscie w
                studio.Dzis bedzie ten program prowadzila p. Malgorzata Kownacka, bardzo
                sympatyczna osoba.
                Pozdrawiam
              • annielika Re: TV 13.08.06, 23:52
                wchodzisz na www.tvpolonia.com, po czym klikasz na zamow subskrybcje, potem
                wyskakuje informacja ile trzeba zaplacic, czyli 6,99$ za miesiac, podajesz nr
                konta i juz. acha i nie chodzi mi na mozilli tylko musze uzywac explorerasmile

jesli chodzi o ten program porozmawiajmy, to tez jest i mozna go obejrzec, ale
                raz zaczelam i mnie nie zainteresowal, po paru minutach skonczylam, ale jesli
                piszesz, ze warto to daj mu jeszcze jedna szansesmile
    • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 14.08.06, 16:39
      annielika
      jutro, czyli we wtorek i w czwartek o 24.00 bedzie znow kolejna czesc dekalogu
      (na et1)
      • annielika Re: Nowy serial na Alpha TV 21.08.06, 14:06
        ah w koncu nie obejrzalam tego dekalogusad ale wiecie co ogladam? ten turecki
        tasiemiec, co leci o 21 na mega!! jej, ale super! a najbardziej superowe jest
        to, ze rozumiem tlumacznie!!! dlatego zaczelam go ogladac, hehehe, zeby trenowac
        grecki. serial jest na moim poziomie greckiego, hehehe.
    • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 22.08.06, 00:26
      mialas mi cos napisac na temat tv polonia, bo pozazdroscilam i tez chce, tylko
      ze nie moge nic znalesc w necie sad
      • annielika Re: Nowy serial na Alpha TV 22.08.06, 00:45
        no pisalam przeciez. wejdz na www.tvpolonia.com potem zamow subskrybcje. oplata
        to ok 7dolarow za miesiac. trzeba potem wypelnic formularz, przelac kaske i juz.
        bardzo szybko mi poszla rejestracja. aaa, i dziala tylko explorerem.
        • annielika Re: Nowy serial na Alpha TV 22.08.06, 00:48
          mam nadzieje teraz znajdzieszsmile
          • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 22.08.06, 01:29
            dzieki poszukam jutro bo dzis juz pozno sie zrobilo.

• annielika Re: Nowy serial na Alpha TV 23.08.06, 01:27
              flisvos, no i jak, no i jak? dziala ci? znalazlas ta polonie? ja ogladam
              maklowicza na lakach! nawet sie w ostatniej scenie rozebral i na nagusa skoczyl
              do wody!!!! az zamknelam oczy i sie zaczerwienilam z zawstydzeniawink

• flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 23.08.06, 12:57
          czemu blondynka nie mogla tego znalesc?! bo jestem taka madra i szukalam na str
          telewizji polskiej a nie poloni wink
        • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 23.08.06, 13:14
          znalazlam!!!!!!!
          czekam tylko jak sie abudzi ukaochany, bo ja nie mam karty platniczej.
          suuuper, bede ogladac zlotopolskich smile)))))
          i nagiego maklowicza wink
          dzieki
          • annielika Re: Nowy serial na Alpha TV 23.08.06, 13:33
            ale wiesz, ze tam sa te odcinki bardzo opoznione w porownaniu do tvp? ale sa! ja
            klasycznie m jak milosc ogladam... wolno idzie, bo tylko sa dwa odcinki
            tygodniowo... ale sasmile
            • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 23.08.06, 13:43
              ja jestem do tylu ze zlotopolskimi jakies dwa lata, to chyba bedzie ok dla
              mniewink
              • annielika Re: Nowy serial na Alpha TV 23.08.06, 14:00
                hehe, no chyba tak. a ja mialam przerwe w ogladanie mjm i teraz te odcinki ktore
                sa na polonii to akurat mniej wiecej gdzie przestalam ogladacsmile
                • flisvos Re: Nowy serial na Alpha TV 23.08.06, 14:24
                  nie wazne jakie sa takie sa ale zawsze cos po polsku i znajomego smile
                  bardzo mnie to cieszy; niestety nie wiem czy uda mi sie to dzis podlaczyc, bo
                  niedlugo spadam do pracy a ukochany jeszcze spi, a jak wroce to on bedzie w
                  pracy itd.
    • flisvos annielika 30.08.06, 13:35
      mam! juz mam! na razie zaplacilam za miesiac, bo nie wiedzialam czy obraz
      bedzie ok i takie tam. teraz trzecia godzine mecze zlotopolskich i klan. ale
      fajnie, bardzo sie ciesze,ze mi o tym powiedzialas,dzieki.
      • annielika Re: annielika 25.09.06, 19:44
        flis, zobacz sobie jeszcze taki adres www.itvp.pl. mozna ogladac oficerow!! za
        darmo. poza tym jest bardzo wiele innych dobrych programowsmile trzeba sie tylko
        zarejestrowac, ale to bezplatnesmile aaa, i bezludna wyspa jest z zakoscielnym i
        malaszynskimsmilewink!!!!
        • flisvos Re: annielika 25.09.06, 20:00
          jzu ogladam, wielkie dzieki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka