02.05.11, 13:11
Januszek znalazl cholera prace!
Obserwuj wątek
    • folksdojczer4kategorji Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 13:38
      Polacy skasowali...Jeszcze nie są na takim poziomie pedagogicznym ...

Ale kto szuka, ten znajdzie...

Zazdroszczę Januszkowi z całego serca...

PS

Mi mama kupiła BRAVO, gdy już byłem po 40-ce...
      • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 13:56
        Mi mama kupiła BRAVO, gdy już byłem po 40-ce...!
        Ja ci tego Bravo nie zaluja, ale to mi na poczatku zdania!
        • folksdojczer4kategorji Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:00
          lepian4 napisał:

> Mi mama kupiła BRAVO, gdy już byłem po 40-ce...!
          > Ja ci tego Bravo nie zaluja, ale to mi na poczatku zdania!
          ------------------------------------------------------------------------------
          • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:04
            Nun gehht es mir wieder wohlauf.
            • folksdojczer4kategorji Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:14
              lepian4 napisał:

> Nun gehht es mir wieder wohlauf.
              ---------------------------------
            • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:39
              lepian4 napisał:

> Nun gehht es mir wieder wohlauf.

Mógłby tę gramatyczną ekwilibrystykę nieco wyjaśnić?
          • folksdojczer4kategorji Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:04
            Na kanale KIKA była przed 10 - 15 laty TV POLSKA

Ale wrogom Przyjaźni Polsko-Niemieckiej to było solą w oku...
        • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:06
          lepian4 napisał:

> Mi mama kupiła BRAVO, gdy już byłem po 40-ce...!
          > Ja ci tego Bravo nie zaluja, ale to mi na poczatku zdania!

I takie dwa motherfuckery z waswyrosły - jeden berdziej perwersyjny od drugiego.
          • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:46
            Powiedzial dupek z St. pauli.
            • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 14:48
              Zatkało cię motherfucker?
              • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 15:38
                Januszku, zdecyduj sie, albo matke, albo tesciowa!
                • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 15:52
                  lepian4 napisał:

> Januszku, zdecyduj sie, albo matke, albo tesciowa!

Zamiennie - w zależności od tego, której w danej chwili "geht wohlauf" - to wg twojej gramatyki z rodzinnego chlewika.
                  • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 15:56
                    To ty wspominasz gramatyke? Tom siem kurna wzruszyl!
                    • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 15:59
                      Wohlauf, Kameraden, aufs Pferd, aufs Pferd! Ich bin koi Militarischt, aber des g'fällt mir!"
                    • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 16:19
                      lepian4 napisał:

> To ty wspominasz gramatyke? Tom siem kurna wzruszyl!

Wzruszaj się dalej - wyjaśnij jednak wcześniej mi i innym bliźnim skąd wytrzasnąłeś tą karkołomną (i oczywiście błędną) konstrukcję: pt. "Nun gehht es mir wieder wohlauf"

PS.
                      Na wszelki wypadek gdybyś był przeoczył:

Tak czule pisałem do ciebie przed kilku dniami.

"Nie wysilaj się niuniek.
                      Twój mentor asiek potrafi być w miarę kreatywny w swoim rasizmie, antysemitizmie i ogólnym debilizmie - daleko ci do niego - ty jesteś zwykłym tępym szczylem o brunatnych poglądach. Do tego z dumą pubicznie ogłaszasz, że latorośl wychowujesz na takiego samego debila."

Wiem, temat niewygodny dla ciebie, dlatego postaram się go tu często poruszać.
                      • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 16:25
                        Januszku, pelen podziwu przyjalem do wiadomosci twoj nowy wpis do "Wspomnien wedrowniczka". Licze przynajmniej na jeden rozdzial poswiecony mej personie.
                        A teraz wszyscy razem zaspiewajmy twa wersje wiekopomnego dziela: "Freunde Schöner Götter Funken...!"
                        • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 16:37
                          Widzisz niuniek, i tym się różnimy - ja, kiedy napisałem zacytowany przez ciebie tytuł, przyznałem się bezproblemowo, że po prostu pierdolnąłem się. Ty zawsze brniesz w swoim łajnie dalej lub kładziesz płaszczyk milczenia na swoje koślawe konstrukcje, które nawet
                          w Rütli-Schule są rzadkością.
                          Będę od dzisiaj metodą twojego mentora wywlekał wszystkie twoje knoty językowe - w przeszłości było ich tyle, że może zabraknąć mi czasu na poprawianie takiego matoła jak ty.
                          • gadupa Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 02.05.11, 17:26
                            A co oczekujesz od samotnej wychowujacej. KIKA wychowa.
                            hehehe
                          • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 09:25
                            Lieber Eduard, niczewo nie zaprzeczam, przy niczym sie nie upieram. Nigdy tez nie stawialem sie w rzedzie mentorow, tak, jak ty to czynisz. Miej odorbine wyrozumienia dla brunatnego gowna.
                            • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 10:03
                              Ja wiem, ty nie zaprzeczasz, tylko idziesz w zaparte - typowe dla twardogłowych.

Przy tej okazji przyjmij do wiadomości, że "wyrozumienie" to możesz mieć względem maciory, że śpi nie na tym boku co trzeba.
                              We wszystkich innych przypadkach mamy do czynienia z "wyrozumiałością".

I taką właśnie mam w stosunku do ciebie - w końcu jako wnuk sprzedawczyka z prausackiego wojska, musiałeś j.polskiego uczyć się na tajnych kompletach.
                              • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 10:14
                                Jasne, ze musialem od zera wszystkiego sie nauczyc. Trudno sie dziwic, gdy taki patologiczny kurnik zza Buga nas zalal.
                                • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 11:15
                                  Do dzisiaj jest dla mnie tajemnicą, o jakim kurniku tu od lat prawisz, ale jawyraźniej musiał wam nieźle namieszać w waszym rodzinnym chlewie - skutki psychiczne są widoczne jak na dłoni.
                                  Nie wiem, czy uczyłeś się od zera - wiem natomiast, że nauczyłeś się wyjątkowo chujowo.

"Geht es dir jetzt wohlauf?"
                                  • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 11:35
                                    I na tym sie znasz. Wagary za walem byly twoja specjalnoscia, co nie?
                                    • ja.nusz Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 11:46
                                      Widzę, że z pamięcią też nie najlepiej - za wał chodziło się na dyma - na wagary na dymanie.
                                      Pozdrów dyżurną maciorę.

"Geht es ihr wohlauf?"
                                      • lepian4 Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 13:09
                                        Januszku, nie pierdol glupot, bo ci sie znowu cos nadyma. Po co nam ten klopot?
                                        • gadupa Modle sie o twoje powzdnie w zyciu lepianka. hehe 03.05.11, 13:21
                                          Ale sie starasz lepianka. hehehe
                                          Modle sie lepianka zeby ci wreszcie ktos chcial roochnonc. Yebie ci na na mozg ze az szkoda sie przygladac. hehehe
                                          Tylko wiesz jak to jest w zyciu lepianka, nie kazdemu dano. hehe
                                          • lepian4 Re: Modle sie o twoje powzdnie w zyciu lepianka. 03.05.11, 13:38
                                            Moldl sie lepiej, by minister Sikorski nie dopadl twej dupy. Moze jakas moja prababka byla zydowka? Kto wie, bedziesz mial tylko przejebane
                                            • gadupa Re: Modle sie o twoje powzdnie w zyciu lepianka. 03.05.11, 16:23
                                              Problem zyda jest twoim problemem komuszy poyebie. hehehe
                                              Mnie zydzi ani grzeja ani ziembia. Moglabys moja droga lepianko tez Czech napisac w takim samym stopniu ruszyloby mnie.
                                              Sram na ciebie droga lepianeczko. buahahaha
                              • pierwszy-donosiciel Re: Zazdroszczę Januszkowi z całego serca... 03.05.11, 10:34
                                GW - Najbardziej antyniemiecka gazeta w Polsce.
    • lunatix A ty nadal nic. 02.05.11, 15:14
      www.gmx.net/themen/lifestyle/liebe/807k8lo-hosen-runter-maedels

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka