30.11.13, 19:26
w następnym tygodniu w moim mieście się KIK otworzy. czy ktoś może napisać czy to jest w stylu pepco? tzn. loteria?
miałam kilka rzeczy z kika jak moje dziecko bylo niemowlakiem, kupione byly w Niemczech, złe nie były.
co tam kupować, czego unikać?
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: KIK 30.11.13, 19:33
      Byłam kilka razy. Mnie się skojarzyło z c@a gorszej jakości. Na dziale dziecięcym jeszcze coś można znaleźć, kupiłam np. dość trwałe legginsy za ok.15 zł, nie rozłażą się i gumeczki na szwach nie strzelają. Na damski dziale jakieś dinozaury same widziałam, sztuczne sweterki i wielkie rozmiary. Spodnie jak z NRD.
    • slonko1335 Re: KIK 30.11.13, 21:11
      Czasami kupuję w niemieckich KIKach-to coś w stylu pepco rzeczywiście-można trafić na fajne rzeczy ale wieszość to raczej szmatki...
      • patatajowa Re: KIK 30.11.13, 21:53
        nie zagladam tam czesto ale jesli juz to czesto sobie cos kupie "do domu" wink
        ciuchów nie kupiłam jeszcze nigdy,poliester i chińszczyzna aż elektryzuje powietrze tongue_out
        za to kupiłam dla syna gumki do mazania w kształcie klocków lego,podstawke/ociekacz na buty,kalendarz adwentowy dla kota z przysmakami,świetne osłonki na doniczki,super poduszke smile
        w czasie ostatniej wizyty widziałam mnóstwo ubranek dla psów,stroje karnawałowe i takie krzesełka roba- w stylu danchair czy innych rosnących-po 129 zł.
        https://nemoexpress.redcart.pl/templates/images/description/4684/Image/roba/sit_up_3/hytyth.jpg
    • natalek79 Re: KIK 01.12.13, 13:28
      Dla mnie to coś jak Pepco i Textil Market. Aczkolwiek kupiłam tam jednokolorowe t-shirty długi i krótki rękaw po 7,99 i 4,99 młodemu do przedszkola. 100% bawełny, grubsze niż te ze Smyka po 19,90 a za tą cenę nie szkoda mi jak zaplami na amen wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka