Dodaj do ulubionych

Gunter Sachs nie żyje

08.05.11, 14:11
Strzelił sobie wczoraj w głową - ale ma za sobą chociaż kolorowe ciekawe życie.
Assiekoweic żyje nadal - pomimo swojej szaro-burej zasranej codzienności.

Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: Gunter Sachs nie żyje 08.05.11, 16:30
      Jakoś mnie specjalnie nie wzruszyła ta informacja. Musiałem guglać. Może dlatego właśnie sobie strzelił?
      • ja.nusz Re: Gunter Sachs nie żyje 08.05.11, 17:11
        Nie był tak znany jak Małysz, ale jak by nie było, posuwał przez kilka lat Bardotkę.
        • zbyfauch Re: Gunter Sachs nie żyje 08.05.11, 17:14
          ja.nusz napisał:
          > Nie był tak znany jak Małysz, ale jak by nie było, posuwał przez kilka lat Bardotkę.

Nic mi o tym nie mówiła.
        • koelscher Re: Gunter Sachs nie żyje 08.05.11, 19:29
          Malysz to zapewne Allgemeinblildung, Sachs tylko dla wtajemniczonych. Mam szczesicie sie do nich zaliczacz i... jakos sie z tego powodu nie wstydze.
          Fajny gosc - jak widac do konca.
          k-r

ja.nusz napisał:

> Nie był tak znany jak Małysz, ale jak by nie było, posuwał przez kilka lat Bard
          > otkę.
          • zbyfauch Re: Gunter Sachs nie żyje 08.05.11, 19:54
            koelscher napisał:
            > Malysz to zapewne Allgemeinblildung, Sachs tylko dla wtajemniczonych. (...)

Rozumiem, że z Günterem i Starostą Powiatowym dokonaliście nie raz analizy i w ogóle kontemplacji bytu, w jego (bytu) najnajszych aspektach.
            • koelscher Re: Gunter Sachs nie żyje 08.05.11, 22:08
              Z Günterem nie, ale z Gunterem i owszem...
              smile
              k-r

zbyfauch napisał:

> koelscher napisał:
              > > Malysz to zapewne Allgemeinblildung, Sachs tylko dla wtajemniczonych. (..
              > .)
              >
              > Rozumiem, że z Günterem i Starostą Powiatowym dokonaliście nie raz analizy i w
              > ogóle kontemplacji bytu, w jego (bytu) najnajszych aspektach.
    • pierwszy-donosiciel Nu, zdążył był przed Lunatykiem... Bravo! 08.05.11, 17:48

Nu, zdążył był przed Lunatykiem... Bravo!

Tylko, że Lunatyk swe komunikaty podaje w ciekawej odmianie kreolsko-polskim języku.

Dla mniej uświadomionych:

Czysty kreolski to taki francuski w którym nie ma odmiany czasowników.

I ludzie się mimo to rozumieją.

Trza by taką generalną reformę języka niemieckiego, aby i obywatele z tłem imigracyjnym nie byli dyskryminowani...

Kreolendeutsch für unsere ausländischen Mitbürger und Mitbürgerinnen.

Fackelträger der deutschen Zukunft!

Obowiązkowy przedmiot w szkołach dla ludności autochtonicznej.

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel A gdzie dowód? 08.05.11, 18:05
      ja.nusz napisał:

> Strzelił sobie wczoraj w głową - ale ma za sobą chociaż kolorowe ciekawe życie.
      > Assiekoweic żyje nadal - pomimo swojej szaro-burej zasranej codzienności.
      >

----------------------------------------->
      Mieszał w tym pakistański wywiad swe ręce?

A gdzie dowód?

Gdzie obrazek?

Z możliwie dużą ilością pikseli...
    • pierwszy-donosiciel Re: Gunter Sachs nie żyje 08.05.11, 18:34
      A dlaczego Januszek o tym nie donosił?
    • pierwszy-donosiciel Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 07:54
      ja.nusz napisał:

> Strzelił sobie wczoraj w głową - ale ma za sobą chociaż kolorowe ciekawe życie.
      > Assiekoweic żyje nadal - pomimo swojej szaro-burej zasranej codzienności.
      ---------------------------------------------------------------->
      >
      Ależ Januszku kochany!

Assiekoweic żyje od przeszło 40 lat między Niemcami!

Czego jeszcze człowiekowi potrzeba do pełni szczęścia?
      • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 08:49
        pierwszy-donosiciel napisała:
        > Assiekoweic żyje od przeszło 40 lat między Niemcami!

Ano niestety żyje.
        • pierwszy-donosiciel Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 08:53
          ja.nusz napisał:

> pierwszy-donosiciel napisała:
          > > Assiekoweic żyje od przeszło 40 lat między Niemcami!
          >
          > Ano niestety żyje.
          ===============================

10 lat dłużej, aniżeli Januszek!

A więc i 10 razy szczęśliwszy!

Prawdziwy Herrrenmensz

Nie to, co rodacy z Polski B i C...
          • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 09:18
            Problemem nie jest, gdzie żyje, jak długo żyje - problem w tym, że w ogóle oddycha.
            Kleszcze też żyją, i też nie ma z nich żadnego pożytku.
            • pierwszy-donosiciel Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 09:26
              ja.nusz napisał:

> Problemem nie jest, gdzie żyje, jak długo żyje - problem w tym, że w ogóle oddy
              > cha.
              > Kleszcze też żyją, i też nie ma z nich żadnego pożytku.

=============================================

Uwaga! Uwaga!

Między nami Agent Provocateur!

Podobne porównania dokonywano w III Rzeszy Hitlerowskiej!

Uprzejmie proszę o uwagę szanownej redakcji na takie prowokacje...
              • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 09:40
                Chyba zaraz się rozpłaczę....ze śmiechu.
              • pierwszy-donosiciel Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 09:40

> ja.nusz napisał:
                >
                > > Problemem nie jest, gdzie żyje, jak długo żyje - problem w tym, że w ogóle oddycha.
                > > Kleszcze też żyją, i też nie ma z nich żadnego pożytku.

> =============================================
                >
                > Uwaga! Uwaga!
                >
                > Między nami Agent Provocateur!
                >
                > Podobne porównania dokonywano w III Rzeszy Hitlerowskiej!
                >
                > Uprzejmie proszę o uwagę szanownej redakcji na takie prowokacje...
                -------------------------------------------------------------------------->

Szanownej redakcji forum, kilka pozycji do ułatwienia podjęcia odpowiedniej decyzji względem prowokatora...

Albo mamy tu nietykalnych prowokatorów?
                • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 09:50
                  Taki idiota jak ty nie powinien był nigdy ujrzeć światła dziennego - podaj dale do redakcji stary ośle.
                  • pierwszy-donosiciel Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 10:07
                    ja.nusz napisał:

> Taki idiota jak ty nie powinien był nigdy ujrzeć światła dziennego - podaj dale
                    > do redakcji stary ośle.

=================================

Powyższy prowokator nawołuje publicznie na łamach Gazety Wyborczej do przymusowej sterylizacji osób mogących mieć potomstwo umysłowo niepełnosprawne...
                    • gadupa Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 10:23
                      hehe Ty doopku. hehe
                      • pierwszy-donosiciel Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 10:30
                        gadupa napisała:

> hehe Ty doopku. hehe
                        ===============================

hehe Na wzajem. hehe
                        • gadupa Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 10:49
                          Jak ty skonczysz ze soba to nawet na tym marnym forum nie bedzie wzmianki. buahaha
                    • lepian4 Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 10:32
                      W Niemiaszkowie zwie to sie Minderwertigkeitsgesetz i wprowadzony zostal razem z Kindergeldem. Januszek dostrzega blogoslawienstwo wynikajace z obu ustaw wuja Adiego.
                      Asieku kochany, tylko mi sie tu kurna nie kloc!
                      • pierwszy-donosiciel Januszek, Fackelträger der Nation! 09.05.11, 10:44
                        lepian4 napisał:

> W Niemiaszkowie zwie to sie Minderwertigkeitsgesetz i wprowadzony zostal razem
                        > z Kindergeldem. Januszek dostrzega blogoslawienstwo wynikajace z obu ustaw wuja
                        > Adiego.
                        > Asieku kochany, tylko mi sie tu kurna nie kloc!
                        ==================================

A więc nie tylko Herrenmensch ale prawdziwy Hitlerowiec z krwi i kości?

Prawdziwy

Fackelträger der Nation
                      • gadupa Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 10:50
                        buahahaha
                        Zrob se loda. hehehehe
                      • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 11:16
                        lepian4 napisał:

> W Niemiaszkowie zwie to sie Minderwertigkeitsgesetz i wprowadzony zostal razem
                        > z Kindergeldem. Januszek dostrzega blogoslawienstwo wynikajace z obu ustaw wuja
                        > Adiego.
                        > Asieku kochany, tylko mi sie tu kurna nie kloc!

Następny matoł się odezwał.

1. Nigdy nie było w Niemczech ustawy o nazwie "Minderwertigkeitsgesetz"
                        2. Sprawdź sobie kretynie komu ów "Kindergeld" przysługiwał.

• gadupa Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 11:21
                          Ten debil musi byc 24/24 nacpany.
                          buahahahaha
                        • lepian4 Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 11:52
                          Lieber Eduard, Kindergeld przyslugiwal tym, ktorzy nie zostali wykastrowani w duchu Minderwertigkeitsgesetzu. Dziwie sie, tobie, zie zapoznales sie z tym zagadnieniem spolecznym na wagarach za walem
                          • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 11:59
                            lepian4 napisał:

> Lieber Eduard, Kindergeld przyslugiwal tym, ktorzy nie zostali wykastrowani w d
                            > uchu Minderwertigkeitsgesetzu.

Poniżej cytat z Wiki dla znawcy tematu ślepiana:

>>Das Kindergeld wurde in Deutschland zur Zeit des Nationalsozialismus unter dem Namen „Kinderbeihilfe“ für „arische“ Familien eingeführ<<

I jeszcze raz dla przypomnienia kretynie:

Nigdy nie istniała w Niemczech ustawa o nazwie: "Minderwertigkeitsgesetz"

Możesz powtórzyć to jeszcze ze 100 razy i nic to nie zmieni.
                            • lepian4 Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 15:12
                              Jestem wstrzasniety do glebi twa niewiedza!
                              I jak ty chcesz zwalczac cos, czego ani nie znasz, ani nawet nie rozumiesz?
                              • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 15:55
                                lepian4 napisał:

> Jestem wstrzasniety do glebi twa niewiedza!
                                > I jak ty chcesz zwalczac cos, czego ani nie znasz, ani nawet nie rozumiesz?

Wymysł lepianowego pustogłowia brzmi: "Minderwertigkeitsgesetz".
                                Prwawidłowa nazwa brzmi:
                                "Gesetzes zur Verhütung erbkranken Nachwuchses"

Należy ubolewać nad tym, że GzVeN nie został zastossowany w stosunku do niego.
                                • lepian4 Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 17:14
                                  Misiu, nie przypuszczalem, ze dozyje tego dnia, w ktorym ty, naworny antyfaszysta, rodem z piekla, bedziesz relatywiziowal zbrodnie faszystowskie.

Mylisz tez pojecia, bo minderwertig byly tez rodziny wielodzietne, ktore nie potrafily finansowo zabezpieczyc bytu swych pociech. Do tego doszly lesby i inne bezdzietne babska, w szczegolnosci komunistki i feministki... Ucz sie glupku ucz, nauka to potegi klucz...
                                  • ja.nusz Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 18:23
                                    Napisałeś tu młocie o "Minderwertigkeitgestetz" - miej na tyle jaj (sic!) i pokaż gdzie i kiedy taką ustawę wprowadzono.
                                    To nie pierwszy raz, że publikujesz tu jakieś niestworzone rzeczy - pojeb jesteś i nie zmienisz tego.
                                    • lepian4 Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 18:39
                                      A w Hamburgu dzialal niejaki Dr. Kurt Heißmeyer, oczywiscie nim pijany tam zajechales.
                                      Siegnij do lokalnych archiwow, nim swa dume Antify splamisz do reszty.
                                      • koelscher Re: Assiekoweic żyje nadal... 09.05.11, 21:53
                                        donde están sus cojones, lepian?!
                                        smile
                                        k-r

lepian4 napisał:

> A w Hamburgu dzialal niejaki Dr. Kurt Heißmeyer, oczywiscie nim pijany tam zaje
                                        > chales.
                                        > Siegnij do lokalnych archiwow, nim swa dume Antify splamisz do reszty.
                                        • lepian4 Re: Assiekoweic żyje nadal... 10.05.11, 12:02
                                          Chesz pogadac o jajach?
                                      • janbociek Re: Assiekoweic żyje nadal... 27.08.11, 21:58
                                        Ale klawo jak cholera....
                                        • pierwszy-donosiciel > Ale klawo jak cholera.... 28.08.11, 07:16
                                          janbociek napisał:

> Ale klawo jak cholera....
                                          ========================================

W imieniu Diaspory Polskiej w Niemczech serdecznie dziękuję za niezwykle interesujący wpis. Wreszcie powiało tu świeżą bryzą...

Ot co...

PS

Diaspora Polska w Niemczech poszukuje redakcyjnego narybku.

Tak zwanych wolontariuszy...

Najlepiej osoby które mają jakąś blond niemiecką kobitkę, która ich od 40 lat utrzymuje...

Tak że mogą cały swój cenny czas poświęcić polskim forom...

Ot co...
                                          • pierwszy-donosiciel Niniejszym otwieram wielką Akademię z tej okazji! 28.08.11, 10:08
                                            Niemce same sobie na to zarobiłe...

28. August: historisches Ereignis: Beginn der Umsiedlung der Wolgadeutschen u.a. nach Sibirien

Niniejszym otwieram wielką Akademię z tej okazji!

Nu, wszyscy z Januszkiem się cieszymy, że Niemcom tak się noga podwinęła...

Pozdrowienia dla Herrenmenscha na St.Pauli nad Łabą....

Ot co...
                                            • gadupa Ty komusza lachudro. 28.08.11, 11:16
                                              Zaczne sie chyba bardziej interesowac wami.
                                              • lepian4 Re: Ty komusza lachudro. 28.08.11, 12:27
                                                Placa ci w Mossad premie od wykrycia takich reakcyjnych, neofaszystowsko- brunatnych gnid?
                                                • gadupa Re: Ty komusza lachudro. 29.11.11, 11:58
                                                  Ty komusza lachudro. buahahaha
                                            • gadupa St.Pauli nad Łabą 29.11.11, 14:13
                                              Ty doopku umiesz niektore nazwy sobie na polacki przetlumaczyc.
    • pierwszy-donosiciel abuse@gazeta.pl 09.05.11, 11:36

abuse@gazeta.pl

Wielce szanowni Państwo,

Uprzejmie proszę sprawdzić, czy wpisy usera ja.nusz na niniejszym wątku są zgodne z regulaminem.

W załączeniu kilka wpisów.

Z góry dziękuję za Państwa fatygę.
      • gadupa Re: abuse@gazeta.pl 09.05.11, 11:38
        Lepiej zrob sobie termin u psychiatry. Moze jeszcze nie jest za pozno.
      • ja.nusz Re: abuse@gazeta.pl 09.05.11, 12:02
        Nie zapomnij opublikować odpowiedzi matołku.
        • gadupa ORMO@gazeta.pl 28.08.11, 11:15
          Ale komusza lachudra! Myslalem ze juz takie wypierdki socjalistyczne pozdychaly.

No popatrz jakiego czlowiek ma czuja na komusze szmaty on-line.

• voxave Re: ORMO@gazeta.pl 29.11.11, 08:14
            a co mnie to obchodzi !
            • pierwszy-donosiciel Re: ORMO@gazeta.pl 29.11.11, 08:26
              voxave napisała:

> a co mnie to obchodzi !
              ---------------------------------------------
              • pierwszy-donosiciel Re: ORMO@gazeta.pl 29.11.11, 09:22

> voxave napisała:
                >
                > > a co mnie to obchodzi !
                > ---------------------------------------------
                • ja.nusz Re: ORMO@gazeta.pl 29.11.11, 10:00

> Tu mamy forum dla osób interesujących się odwiecznym Imperializmem Zachodnionie
                  > mieckim...[/url]
                  >
                  > Ot co...

To jeets forum, wolne od twoich debilizmów - samotny śmieciu - Ot cooooooooooooooooo!!

• pierwszy-donosiciel Re: ORMO@gazeta.pl 29.11.11, 10:27
                    ja.nusz napisał:

>
                    > > Tu mamy forum dla osób interesujących się odwiecznym Imperializmem Zachod
                    > nionie
                    > > mieckim...
                    > >
                    > > Ot co...
                    >
                    > To jeets forum, wolne od twoich debilizmów - samotny śmieciu - Ot coooooooooooo
                    > ooooo!!
                    ----------------------------------------------------------------->

Na niniejszym forum badamy także skrupulatnie dlaczego Niemce tak mało odszkodowań płacą...

A dlaczego tylko Ci na terenie Związku Radzieckiego? A Ci w innych krajach świata, to od macochy albo co? QM!

Na przykład osoby zmuszone żyć w Argentynie pod panowaniem dyktatury Perona i jego żony Evity Peron?

Albo nieszczęśnicy żyjący pod Apartheidem w Południowej Afryce?

Albo w gorącym klimacie Australii?

Albo we mglistej i ciągle mokrej Anglii?

Ile ludzi dostało od tego depresji?

Ot co...
                    • pierwszy-donosiciel Także na innych forach... 29.11.11, 11:19
                      spotyka się wrednych antysemitów...

Nawet o stadionie nie można spokojnie podyskutować...

Ot co...

Przypomina mi to ożywioną dyskusję o winietkach autobahnowych...
                  • pierwszy-donosiciel Tak trzymaj! 30.11.11, 10:21
                    ja.nusz napisał:
                    Tu mamy forum dla osób interesujących się odwiecznym Imperializmem
                    Zachodnioniemieckim...
                    > >
                    > > Ot co...
                    >
                    > To jeets forum, wolne od twoich debilizmów - samotny śmieciu -
                    Ot cooooooooooooooooo!!

------------------------------------------------------------>

Januszku Kochany

Masz jednak pecha życiowego....

Swoją ukochaną Heimat musiałeś opuścić, z kilku przeróżnych względów, mniejsza z tym jakimi. (Towarzysz Wiesław, Niedostateczne zaopatrzenie, Plan 6-letni (Nie wykonany i, i ,i...)

I teraz na starość wylądowałeś na Forum Osób Przeważnie z Polski B i C...

Poniektórzy z mocy Twego czasowego adresu odmawiają Ci tam prawa głosu.

Całkowicie normalne, uważam. Co tam jakiś Hamburczyk się wtrąca do współczesnej architektury Warszawy lub Gdańska? (Tak samo jak Kaszuby do wychowywania antyfaszystowskiego Niemców..)

Ale jako Herrenmensch z Nad Łaby przekonasz ich wszystkich, że Twoje poglądy mają co najmniej 3-krotną przewagę nad głosami tych państwa z Polskich Kresów Wschodnich...

Nieprawdaż?

Tak trzymaj!
              • voxave Re: ORMO@gazeta.pl 29.11.11, 13:23
                Pierwszy ---wybacz, znalazlam sie tu przypadkiem-----była awaria na forach i tylko taki watek mi wyskoczył nie wiadomo dlaczego ?
                Tak mnie to zdarzenie wkurzyło bo wcale bym w tym watku nie zabierala głosu a tym bardziej nie bywam na waszym forum smile
                Wybaczcie mi......
                • pierwszy-donosiciel Pierwszy ---wybacz, znalazlam sie tu przypadkiem 29.11.11, 14:12
                  voxave napisała:

> Pierwszy ---wybacz, znalazlam sie tu przypadkiem-----była awaria na forach i ty
                  > lko taki watek mi wyskoczył nie wiadomo dlaczego ?
                  > Tak mnie to zdarzenie wkurzyło bo wcale bym w tym watku nie zabierala głosu a t
                  > ym bardziej nie bywam na waszym forum smile
                  > Wybaczcie mi......
                  ----------------------------------------------------------------------
                  • voxave Re: Pierwszy ---wybacz, znalazlam sie tu przypadk 29.11.11, 14:41
                    Pierwszy----niestety twój tekst nie spodobal mi sie , jest jakis taki infantylny a ja jestem dorosła kobieta smile
                    Czy bede na tym forum ---bede zagladac ale czy znajde cos ciekawego dla siebie to zobaczymy :0 pozdrawiam.
                    • gadupa Re: Pierwszy ---wybacz, znalazlam sie tu przypadk 29.11.11, 15:07
                      Nie chce sie za bardzo ladowac w wasze cwierkanie, ale mysle ze juz znalazlas w nim cos ciekawego. Ale pozyjemy zobaczymy. Zamieniam sie w oko. hehe
                      • voxave Gadającadoopa 29.11.11, 15:45

lubieżnikiem jestes i lubisz podglądać---juz sie za krzakiem ułozłes---to może ja przejde do ciebie razem cos poogladamy cfaniaczku smile
                        • pierwszy-donosiciel Re: Gadającadoopa 29.11.11, 16:08
                          voxave napisała:

>
                          > lubieżnikiem jestes i lubisz podglądać---juz sie za krzakiem ułozłes---to może
                          > ja przejde do ciebie razem cos poogladamy cfaniaczku smile
                          ----------------------------------------------------
                    • pierwszy-donosiciel Sprzedał Polskę Niemcom, czy nie sprzedał... 29.11.11, 15:24
                      voxave napisała:

> Pierwszy----niestety twój tekst nie spodobal mi sie , jest jakis taki infantyln
                      > y a ja jestem dorosła kobieta smile
                      > Czy bede na tym forum ---bede zagladac ale czy znajde cos ciekawego dla siebie
                      > to zobaczymy :0 pozdrawiam.
                      --------------------------------------------------------------------
                      • gadupa A ty jeszcze chyba przed leczeniem. 29.11.11, 15:31
                        Pytales sie juz natretnie jak poyeb (nic u ciebie nowego) na innych forach polonijnych.
                        Obrzucono cie jak oszoloma goovnem.
                        Wybacz, ale ja smierdzieli niedotykam.
                        buahahahaha
                      • voxave Re: Sprzedał Polskę Niemcom, czy nie sprzedał... 29.11.11, 15:49
                        Moja opinia jest taka-----Sikorski jest młodym wyrywnym --nie pierwszy raz po prostacku chlapnie coś gupiego jezorem---ale żeby zaraz trybunał stanu---to co mozna Kaczyńskiemu zas erwować za gadanie żenujących głupot, no co ?
                        • pierwszy-donosiciel Re: Sprzedał Polskę Niemcom, czy nie sprzedał... 29.11.11, 15:59
                          voxave napisała:

> Moja opinia jest taka-----Sikorski jest młodym wyrywnym --nie pierwszy raz po p
                          > rostacku chlapnie coś gupiego jezorem---ale żeby zaraz trybunał stanu---to co m
                          > ozna Kaczyńskiemu zas erwować za gadanie żenujących głupot, no co ?
                          ----------------------------------------
                      • pierwszy-donosiciel categorical imperatives... dosyć oczytany ten... 29.11.11, 15:51
                        For Kant, honesty and responsibility were categorical imperatives: the foundation of any
                        moral order. For the European Union, likewise, these are the cornerstones. I would
                        point to the two fundamental values: Responsibility and Solidarity. Our responsibility for
                        decisions and processes. And Solidarity when it comes to bearing the burdens.

Ciekawe przemówienie, wspomina o największym radzieckim filozofie, Kancie, pochodzącym z Kaliningradu...

Rodzinnym mieście Konrada Mazowieckiego i jego żony Nefrettettte...
                        (My tu mamy wybitnych historyków, potwierdzą Ci...)
                        • gadupa Re: categorical imperatives... dosyć oczytany ten 29.11.11, 16:02
                          No to jak w koncu z ta Nefretete?
                          Jest spuznizna czy nie? Czy ja poprostu wywieziono jak wiele dobr narodowych z roznych krajow i wystawia sie jak swoja.

Ja mysle ze ty masz jakies tajne informacje z Ost-Berlin ze ona byla 1 sekretarka Komunistycznej Partii Niemiec wschodnich. Moze byla przebranym Erichem?

buahahahahahahaha
    • pierwszy-donosiciel Lepian! Przestan sie wyglupiac! 01.12.11, 10:51
      Co tam ciąć! Natychmiast przymusowo deportować!

Ot co...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka