jedrekt Re: mieszkam w Chinach 23.12.05, 09:28 Zazdroszcze Wam bywałem w Chinach w latach 90-91 /Pekin ,Szangchaj/bardzo DOBRE wspomnienia.Pozdrawiam Swiatecznie jedrek Odpowiedz Link
salmon Re: mieszkam w Chinach 23.12.05, 12:53 to ocs kurcze napiszcie o tym jak sie mieszka. bez sensu takie haslo "mieszkam w chinach" i co z tego?? kogo obchodzi takie stwierdzenie?? Odpowiedz Link
deggial18 Re: mieszkam w Chinach 26.12.05, 22:02 Ja tez bardzo zazdroszczę. Byłem w Chinach w te wakacje i mi się bardzo podobało... Też bym tam chętnie zamieszkał. Tylko co może robić (chodzi mi o pracę) biały człowiek w Chinach? Bez znajomosci jężyka chińskiego to chyba nic! :( Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
karenina19 Re: mieszkam w Chinach 14.03.06, 15:33 Ninhao, Mieszkam w chinach od jakiegos czasu i bede tu jeszcze przez rok. Nie mieszkam ani w pekinie ani w szanghaju dlatego mam do czynienia z prawdziwymi"-jesli mozna to jakos rozroznic-chinczykami...Chiny sa piekne, jesli masz pieniadze i wiesz jak nie dac sie totalnie ograbic... Jesli ktos jest zainteresowany, piszcie... bye ! Odpowiedz Link
janekteleranek Re: mieszkam w Chinach 14.03.06, 22:26 hej! wybieram sie do Chin w kwietniu i mialbym sporo pytan. Chetnie bym pogadal w czasie rzeczywistym lub ewentualnie zebral wszystko do maila. Prosze o kontakt: janekteleranek@gazeta.pl lub GG 6464810 Odpowiedz Link
kaja76 Re: mieszkam w Chinach 15.03.06, 15:32 Hej, Ja tez sie wybieram do Chin, ale troche pozniej, w maju. Po czesci bede odwiedzac starego znajomego, a po czesci samodzielnie zwiedzac. Niespecjalnie duzo pewnie, bo bede w Panstwie Srodka zaledwie tydzien (nie usmiechalo mi sie dluzej, bo samemu sie "turystykowac" w tak wielkim kraju troszke przejmuje mnie lekiem :-). Planuje pobyt w Pekinie i wizyte w Xian. I tu moje pytanie - czy nie znalazlyby sie jakies sympatyczne dusze, ktore mialyby ochote po tym Pekinie, tudziez Xian, "popaletac sie" ze mna, dla towarzystwa, pokazac to i owo, sprawic, ze bedzie mi nieco razniej? :-) kaja76@gazeta.pl. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link