Dodaj do ulubionych

mieszkam w Chinach

07.11.05, 06:27
Obserwuj wątek
    • jajkonamiekko Re: mieszkam w Chinach 07.11.05, 11:26
      ja tez
      • chomskybornagain1 Re: mieszkam w Chinach 10.11.05, 16:05
        a gdzie?
    • chinachick Re: mieszkam w Chinach 23.12.05, 04:58
      Ja mieszkam w Hangzhou !!!!!!!
    • jedrekt Re: mieszkam w Chinach 23.12.05, 09:28
      Zazdroszcze Wam bywałem w Chinach w latach 90-91 /Pekin ,Szangchaj/bardzo DOBRE
      wspomnienia.Pozdrawiam Swiatecznie jedrek
      • szopen_cn Re: mieszkam w Chinach 23.12.05, 09:42
        Ja w Kantonie.
        • salmon Re: mieszkam w Chinach 23.12.05, 12:53
          to ocs kurcze napiszcie o tym jak sie mieszka. bez sensu takie haslo "mieszkam
          w chinach" i co z tego?? kogo obchodzi takie stwierdzenie??
    • deggial18 Re: mieszkam w Chinach 26.12.05, 22:02
      Ja tez bardzo zazdroszczę. Byłem w Chinach w te wakacje i mi się bardzo
      podobało... Też bym tam chętnie zamieszkał. Tylko co może robić (chodzi mi o
      pracę) biały człowiek w Chinach? Bez znajomosci jężyka chińskiego to chyba
      nic! :( Pozdrawiam :)
    • karenina19 Re: mieszkam w Chinach 14.03.06, 15:33
      Ninhao,
      Mieszkam w chinach od jakiegos czasu i bede tu jeszcze przez rok. Nie mieszkam
      ani w pekinie ani w szanghaju dlatego mam do czynienia z prawdziwymi"-jesli
      mozna to jakos rozroznic-chinczykami...Chiny sa piekne, jesli masz pieniadze i
      wiesz jak nie dac sie totalnie ograbic...
      Jesli ktos jest zainteresowany, piszcie...
      bye !
      • janekteleranek Re: mieszkam w Chinach 14.03.06, 22:26
        hej!
        wybieram sie do Chin w kwietniu i mialbym sporo pytan. Chetnie bym pogadal w
        czasie rzeczywistym lub ewentualnie zebral wszystko do maila. Prosze o kontakt:
        janekteleranek@gazeta.pl lub GG 6464810
        • kaja76 Re: mieszkam w Chinach 15.03.06, 15:32
          Hej,

Ja tez sie wybieram do Chin, ale troche pozniej, w maju. Po czesci bede
          odwiedzac starego znajomego, a po czesci samodzielnie zwiedzac. Niespecjalnie
          duzo pewnie, bo bede w Panstwie Srodka zaledwie tydzien (nie usmiechalo mi sie
          dluzej, bo samemu sie "turystykowac" w tak wielkim kraju troszke przejmuje mnie
          lekiem :-). Planuje pobyt w Pekinie i wizyte w Xian. I tu moje pytanie - czy
          nie znalazlyby sie jakies sympatyczne dusze, ktore mialyby ochote po tym
          Pekinie, tudziez Xian, "popaletac sie" ze mna, dla towarzystwa, pokazac to i
          owo, sprawic, ze bedzie mi nieco razniej? :-) kaja76@gazeta.pl.

Pozdrawiam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka