jessi_a 31.08.11, 19:20 www.youtube.com/watch?v=Faut0rSheTk&feature=player_embedded Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Na jutro 31.08.11, 22:22 Ekstra! To ja się dołączę z okolicznościową pieśnią. www.youtube.com/watch?v=iDNJsaB_VCY Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Na jutro 31.08.11, 22:23 zbyfauch napisał: > Ekstra! > To ja się dołączę z okolicznościową pieśnią. No co? Po francusku kurwa , jak Marsylianka! Odpowiedz Link
zbyfauch Wiadomym palantom dedykuję... 31.08.11, 22:27 taki sam szajs. www.youtube.com/watch?v=35L7MolhaLo&feature=related Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Wiadomym palantom dedykuję... 31.08.11, 22:54 Jestes zwolennikiem SM? Szkoda sluchu na ten propagandowy szrot z sabatonska kaszanka wlacznie. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wiadomym palantom dedykuję... 31.08.11, 23:20 zielona_mina napisała: > Jestes zwolennikiem SM? > Szkoda sluchu na ten propagandowy szrot z sabatonska kaszanka wlacznie. Co to sabatońska kaszanka? A tę linkę wyszukałem wołając w guglu o jakiś patriotyczny klip izraelski, obejrzałem kilka pierwszych sekund. Nie jest patriotycznie izraelski? Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Wiadomym palantom dedykuję... 01.09.11, 06:32 zbyfauch napisał: > Co to sabatońska kaszanka? Kaszanka w wykonaniu grupy Sabaton. Odpowiedz Link
koelscher Re: Wiadomym palantom dedykuję... 02.09.11, 17:36 Tja, zbysiu, sraczka bywa zarazliwa... k-r zbyfauch napisał: > taki sam szajs. > > www.youtube.com/watch?v=35L7MolhaLo&feature=related > Odpowiedz Link