lunatix 18.01.12, 11:23 web.de/magazine/finanzen/wirtschaft/14542064-schlecker-will-ueber-600-weitere-filialen-schliessen.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: Anton Schlecker speckt ab 18.01.12, 11:37 A tu od wczoraj po polskiemu... Z dwoma dodatkowymi linkami w środku Ot co... Odpowiedz Link
kafeterianka Re: Anton Schlecker speckt ab 20.01.12, 10:05 Nasza filiale tez zamykaja- moze Rossman sie wprowadzi? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Anton Schlecker speckt ab 20.01.12, 10:30 kafeterianka napisała: > Nasza filiale tez zamykaja- moze Rossman sie wprowadzi? ===================================== A dlaczego nie na własny rachunek dalej prowadzić? W mojej okolicy kilka pań tak zrobiło. W nieco innej branży, ale bardzo cierpiącej pod naciskiem chińskiej konkurencji. Sklep w nowej formie istnieje już prawie 10 lat. Ja się ciągle dziwuję jak te panie to robią. Ich ceny wcale nie są konkurencyjne w stosunku do cen chińskich. Konkurują raczej jakością... Ja u nich kupuję... Ot co... Odpowiedz Link
artur666 Re: Anton Schlecker speckt ab 20.01.12, 15:15 Od lat zapracowal sobie na to. Od lat skandale ze oszukiwal pracownikow...nota bene zarabiacych i tak smieszne grosze. U nas wiele osob z pryncypiow nie chodzi kupowac u Schleckera. Niedaleko jest jeszcze jedna filia, ciagle pusto i sprzedaja sfrustrowane Rosjanki zajmujace sie tylko pazurkami....zamiast pomyslec o swojej nadwadze....laleczki (ale to inny temat) Przy takiej polityce wewnetrznej Schlecker nie ma szans na uczciwe przezycie....ale w Niemczech przezywamy ostatnio rozne cuda, wiec i los Schleckera nie lezy w rekach Kundschaft tylko adwokatow. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel polityka emigracyjna USA w latach 1938 1945... 21.01.12, 11:05 DER SPIEGEL Donosił wczoraj, ale nie wnosi nic nowego do tematu. (Podobnie jak polityka emigracyjna USA w latach 1938 1945. Nie warto czytać... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Pobaw sie laleczeka. 21.01.12, 11:55 www.gmx.net/themen/lifestyle/leben/008o9cw-feldzug-gegen-barbie-im-iran Odpowiedz Link