Dodaj do ulubionych

Tajemnica STOPERANU ...

08.07.12, 10:27
Bardzo dobra wiadomość dla Pana Barona:

zwiększa napięcie

zwieracza odbytu

Na wszystko jest metoda...

Koniec ze

sraczką, sraczką, sraczką,

na Polskich Forach Patriotycznych...

Ot, co...

PS

Do Panów specjalistów od reklamy, od Googla:

My już wiemy...

my już bierzemy STOPERAN

Może jeszcze gdzie indziej nie wiedzą?
Obserwuj wątek
    • koelscher Re: Tajemnica STOPERANU ... 08.07.12, 12:14
      Zycze OGROMNYCH sukcesow w stosowaniu!
      https://ecx.images-amazon.com/images/I/418tAmwinBL._SL500_AA300_.jpg
      k-r

chief-denunciator napisała:

> Bardzo dobra wiadomość dla Pana Bar
      > ona:
      • chief-denunciator Re: Tajemnica STOPERANU ... 08.07.12, 12:53
        koelscher napisał:

> Zycze OGROMNYCH sukcesow w stosowaniu!

Serdecznie dziękuję...

Mój wielki sukces już tuż, tuż.

Wielce szanowny Panie Baronie, ty wiesz, że ja kompletuję Twoją biografię.

Dokonałem dokładnej analizy powyższego obrazka i odkryłem niezwykłe podobieństwo danych geometrycznych w twojej buzi oraz buzi tej pani fabrykantki.

Ty musiałeś się osiedlić w Scharzwaldzie, aby partycypować w majątku Twej niemieckie linii spadkowej, po Twej arystokratycznej mamie.

Ale szelm z Ciebie!

Na Forum Niemieckim zapodałeś, że 12 rodzin żyje z Twojej dobroci jako pracodawcy.
        Ze względu na wrodzoną skromność pominąłeś trzy zera.

Nie chodziło o 12 rodzin, a o 12000 rodzin globalnie.

Ta pani fabrykantka jest jedynie Twoją wspólniczką..

Powtarzam jeszcze raz: Ale szelm z Ciebie!

Ja od samego początku wiedziałem, że mam do czynienia z wielką osobistością!

A naszemu Kacperkowi wszelki śmiech zamrze na wieki ...

Gdy mu szczęka wypadnie...

Ot, co...
        • zawszekacperek Re: Tajemnica STOPERANU ... 09.07.12, 07:37
          Hello Chief,
          śpieszę donieść, że Kacperek przeszedł ostatnio kurs radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych i nie obawia się wypadnięcia szczęki na okoliczność poznania prawdziwej tożsamości Pana Barona.
          Kacperek wnosi o następującą inwokację do spisywanej przez Ciebie przesławnej biografii Pana Barona:
          Te koelscher laudamus:
          te koelscher confitemur.
          Te aeternum Patrem
          omnis terra veneratur.

Donosiszsmile, że badałeś fizjognomiesmile a właściwie podobieństwo fizjognomii Pana Barona i jego skromnej wspólniczki. W tym kontekście przypominam Ci (nie: Tobie),że dysponuję bogatą fototeką Pana Barona z Briesen, którą to ocaliłem od zapomnienia kopiując ją na hard disc (Skończyłeś MIT, to wiesz co to jestsmile). Gdybyś potrzebował więcej materiału porównawczego, to mogę CI (Znowusmile) podesłać na priva.
          Kacperkowi najbardziej podoba się fota Pana Barona w stroju andyjskiego poganiacza mułów.
          smilesmilesmile
          Kacperek

href="t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw" target="_blank">t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw</a>
          • chief-denunciator Re: Tajemnica STOPERANU ... 09.07.12, 09:08
            zawszekacperek napisał:

kurs radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8XSaG-QZkJxuUKCX-oWcmwLe4BtbZiIC4s0mf2RRLieGivgLT

Kochany Kacperku,

bardzo się cieszę, że mamy identyczne zamiłowania, ja także jestem prawdziwym survivalowcem.

Na MIT- cie mieliśmy to regularnie kilka razy w roku.

Wiem, że ALDI i LIDLE mają już opracowane wytyczne na wypadek kryzysu płatniczego w Europie.

A więc ALDI w takim przypadku przyjmuje tylko szwajcarskie Franki, a LIDLE USA Dolary.

Ja wymieniłem już sobie nieco walut, kupiłem kilka konserw i świec.

Ale nigdy nie wiadomo na jak długo to wystarczy.

Tak więc obok

metod rozpalania ognia,

rodzai ognia,

sposobów znajdywania i oczyszczania wody,

zajmuję się także apetycznym przyrządzaniem dżdżownic jako dziennego dania głównego.

Zgodnie z moimi poufnymi wiadomościami stan alertu możemy jeszcze w bieżącym roku oczekiwać...

Fotograficzną dokumentację Rodu z Briesen także zdołałem zabezpieczyć dla potomności w ostatniej minucie.

Więcej nie mogę powiedzieć, aby nie być posądzonym o bezpodstawne sianie paniki...

W ostatnich tygodniach III Rzeszy za takie coś stawiali pod ścianę.

A obecnie mamy ostatnie tygodnie UE...

Ot, co...
    • chief-denunciator Dokończenie portalu rodzinnego... 09.07.12, 16:11
      Pana Barona Jeckiego/Koelschera

Panie Baronie, ten młody, uzdolniony obywatel Pańskiego miasta rodzinnego szuka na gwałt pracy.

Zleć mu pan zakończenie Pańskiego Portalu Rodzinnego, które od lat niedokończony straszy na WWW...

Co ludzie se pomyślą o niemiecko-polskiej arystokracji...?

Ot, co...
    • chief-denunciator Istnieje może gdzieś większa dziecinada? 09.07.12, 20:42
      Ban Baron Jecki/Koelscher zeznaje, że się nudzi

i kilkanaście dorosłych osób mu na to odpowiada...

Istnieje może gdzieś większa dziecinada, aniżeli Polskie Fora Patriotyczne?

Dobrane towarzycho...

Sraczka! Sraczka! Sraczka! ...

Ot, co...
      • ja.nusz Re: Istnieje może gdzieś większa dziecinada? 09.07.12, 20:57
        Na innych forach są poruszane czasami rzeczywiście dziecinne tematy - to forum proponowałbym jednak przechcić na "Forum samotnego debila".
        • chief-denunciator Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 09.07.12, 21:35
          ja.nusz napisał:

> Na innych forach są poruszane czasami rzeczywiście dziecinne tematy - to forum
          > proponowałbym jednak przechcić na "Forum samotnego debila".
          ----------------------------------------------------------
          • chief-denunciator Re: Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 10.07.12, 08:16
            Kochany Januszku!

Kochany Zbyfauchu!

Po przeczytaniu komentarzy pod powyższym artykułem zrozumiałem Wasze motywy migracji z Polski ...

W Polsce jest samo "bydło" i "szmaty neo-hitlerowskie" ... (Cytuję z pamięci...proszę o miłościwe uwzględnienie ewentualnych nieścisłości...)

To nie życie dla Was...

To już lepiej znosić mało gustowne niemiaszkowe ogródki przydomowe i niemiaszkowe Gartenzwergi...

Żaden niemiaszkowy gastronom by się nie odważył zamykać po północy lokal, gdy tak ważni goście mają zamiar się pobawić w jego lokalu...

W Niemiaszkowie jesteście Herrenmenschami extra klasy...

Tak trzymać!

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 10.07.12, 17:59
              Na sąsiednim forum odezwały się nieśmiałe głosy:

(...) gdyby nie byl tak strasznie monotematyczny (...)

W Globalizmie generaliści wymarli...

W Globalizmie trza nam specjalistów...

Ot, co...
              • koelscher Re: Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 10.07.12, 19:03
                Np. od ustawicznego walenia kup?
                k-r

> W Globalizmie trza nam specjalistów...
                >
                > Ot, co...
                >
                • zawszekacperek Re: Kacperkowi znowu chce się płakać.... 10.07.12, 22:51
                  Panie Baronie,
                  język. Gdzież podziewa się ta Waści wrodzona kultura? smilesmilesmile
                  Gdyby Pan Baron napisał np. od ustawicznej defekacji? - to miałoby na prawdę głęboką wymowę. Panie Baronie, ustawiczne walenie kup brzmi tak jakoś plebejsko.smile

Kacperek

koelscher napisał:

> Np. od ustawicznego walenia kup?
                  > k-r
                  >
                  > chief-denunciator napisała:
                  >
                  > > W Globalizmie trza nam specjalistów...
                  > >
                  > > Ot, co...
                  > >
                  >
                  >
                  • chief-denunciator Re: Kacperkowi znowu chce się płakać.... 11.07.12, 06:36
                    zawszekacperek napisał:
                    ustawiczne walenie kup brzmi tak jakoś plebejsko

Wszystkie poszlaki wskazują na nielegalne, poza-ślubne poczęcie...
                    Ja podejrzewam stajennego.

Mała próbka DNA wyjaśniłaby, czy Pan Baron jest rzeczywiście Baronem i odziedziczony majątek nie jest wyłudzony....

Ot, co...
                • chief-denunciator Re: Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 11.07.12, 10:48
                  koelscher napisał:

> Np. od ustawicznego walenia kup?

=========================================

Na Maryjnym Forum nie chcą Tobie usługiwać ???

Widocznie ze względu na Twe niemieckie pochodzenie...

Co zrobimy z tym fantem?

Nie miałeś w swym rodowodzie izraelskich przodków?

W linii węgierskiej albo bałtyckiej?

Moglibyśmy to zdarzenie odpowiednio naświetlić na Facebooku i Twitterze...

Przecie, co tobie się zdarzyło, jest gorsze od wydarzeń krokowskich z przed kilku dni...

Rasizm w biały dzień...

W Krakowie było po północy...

Konsultowałeś już Radka?

Ot, co...
                  • chief-denunciator downright ridiculous... 11.07.12, 11:11

śmieszna argumentacja!

Marysieńka napisała:
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                    Poza tym, jak sie jest gosciem prywatnego forum , to sie nalezy zachowac jako gosc, czyli szanowac zyczenia gospodarza tak, jakby sie bylo w jego domu.
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak argumentowałem przed 10 laty z Januszkiem i Panem Mecenasem...

Przekonali mnie, że moja argumentacja jest z ubiegłego wieku.

Obecnie gość decyduje, co się dzieje w domu gospodarza...

I tu wyraźnie widać, że Marysienka nie jest już najmłodsza, nie nadąża z duchem czasu, dostaje zadyszki...

Downright ridiculous !

Ot, co...
                  • zawszekacperek Re: Straszne... 11.07.12, 16:25
                    Chief,
                    straszne są losy magnaterii (nie wyłączając polsko-niemieckiej- węgierskiej i kurlandzkiej). Vide: Baron koelscher vel jecki.
                    Ongiś trzech niedouczonych medyków wysłało na łono Abrahama hr. J.S. Lubomirskiego, z którym to nie mogła sobie poradzić cała Rzeczpospolita z królem Janem Kazimierzem na czele a dzisiaj słaba kobieca rączka wypier... z P&C Pana Barona koelschera, z którym nie mógł sobie poradzić cały Internet. smile

Kacperek

> koelscher napisał:
                    >
                    > > Np. od ustawicznego walenia kup?
                    >
                    > =========================================
                    >
                    > N
                    > a Maryjnym Forum nie chcą Tobie usługiwać ???

>
                    > Widocznie ze względu na Twe niemieckie pochodzenie...
                    >
                    > Co zrobimy z tym fantem?
                    >
                    > Nie miałeś w swym rodowodzie izraelskich przodków?
                    >
                    > W linii węgierskiej albo bałtyckiej?
                    >
                    > Moglibyśmy to zdarzenie odpowiednio naświetlić na Facebooku i Twitterze...
                    >
                    > Przecie, co tobie się zdarzyło, jest gorsze od wydarzeń krokowskich z przed kil
                    > ku dni...
                    >
                    > Rasizm w biały dzień...
                    >
                    > W Krakowie było po północy...
                    >
                    > Konsultowałeś już Radka?
                    >
                    > Ot, co...
              • zawszekacperek Re: Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 10.07.12, 22:43
                Chief,
                nie trać nadziei! Może jesteś tajną bronią Marii. Jej Wunderwaffe a może nawet Vergeltungswaffe? Kto tam wie?
                smilesmilesmile
                Kacperek
              • chief-denunciator Re: Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 11.07.12, 18:52

> Na sąsiednim forum odezwały się nieśmiałe głosy:
                >
                > (...) gdyby nie byl tak strasznie monotematyczny (...)
                >

>
                ---------------------------------------------------------------->

Wyrywam sobie wszystkie włosy na głowie...

że to ja na ten temat nie wpadłem....

Pobije rekord Koelschera, czy nie pobije? (300 wpisów)

Ot, co...
                • chief-denunciator Re: Ja tej męczarni tu dłużej nie wytrzymam.. . 11.07.12, 19:57
                  >
                  > Wyrywam sobie wszystkie włosy na głowie...
                  >
                  > że to ja na ten temat nie wpadłem....
                  >
                  > Pobije rekord Koelschera, czy nie pobije? (300 wpisów)
                  >
                  > Ot, co...
                  --------------------------------------------------------------->

Polskiej Wiki na ten temat nie ma, bo to już Hitlerowce używali...

W czasie mego dzieciństwa żyło się całą Zimę z tak zakonserwowanych zapasów.

Znana, traycyjna niemiecka huta szkła WECK wyprodukowała w tym celu specjalne słoiki z pokrywką i gumową uszczelką i klamrą na czas gotowania.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/0/0e/M_e_d%C3%B6ning_werbung_4_weck.jpg/347px-M_e_d%C3%B6ning_werbung_4_weck.jpg

Od nazwy WECK powstał czasownik: EINWECKEN dla "zakonserwowania" w warunkach domowych.

Razem ze słoikami WECK były oferowane odpowiednie duże naczynia z pokrywą z otworem na termometr aby temperatura nie dochodziła do punktu wrzenia.
                  Słoiki ustawiało się w specjalnym stelażu z rączką do zanurzania i wyjmowania słoików z naczynia.

Ot, co...
                  • zawszekacperek Re: Pytam się z czystej ciekawości... 12.07.12, 07:07
                    Chief,
                    pytam się z czystej ciekawości: Czy w czasach Twojego dzieciństwa Glasproduzent Herr Weck produkował także słoiki do konserwowania żywności koszernej czy tylko i wyłącznie wersję aryjską?

Kacperek

> Polskiej Wiki na ten temat nie ma,
                    > bo to już Hitlerowce używali...

>

a href="t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw" target="_blank">t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw</a>
                    • chief-denunciator Re: Pytam się z czystej ciekawości... 12.07.12, 07:35
                      Juzer Kasperek zadał następujące pytanie:

pytam się z czystej ciekawości: Czy w czasach Twojego dzieciństwa Glasproduzent Herr Weck produkował także słoiki do konserwowania żywności koszernej czy tylko i wyłącznie wersję aryjską?
                      --------------------------------------------------
    • chief-denunciator French resistance in the Second World War 11.07.12, 07:39
      maria421 napisała:

Asiek jest blyskotliwy i dowcipny, i gdyby nie byl tak strasznie monotematyczny i tak bardzo anty- , to moglby i umnie pisac.
      Anty- jaki?
      Antysemicki.

Tragiczne!

Jedni dostają na starość alzheimera, inni dostają na starość kręćka antysemickiego.

Na ten przykład ten francuski bojownik resistance i zasłużony bojownik z Hitleryzmem zmienił na starość swą orientację polityczną.

Roger Garaudy

W necie jest bardzo dużo portali na których omawiany Asiek nie pisuje, ale z wielkim zainteresowaniem czyta.

Z niniejszego Asiek dowiedział się o istnieniu tego francuskiego bojownika z Hitleryzmem, który na starość dostał kręćka antysemickiego.

Nie on sam!

Wszyscy jeszcze pamiętamy tego nieszczęśnika G. Grassa, kilku biskupów katolickich, pojebanego historyka brytyjskiego... itd... itd.. Tragiczne i żałosne...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: French resistance in the Second World War 11.07.12, 07:56
        A tu jeszcze jeden nieszczęśnik, któremu na starość szajba odbiła.

Ma także zakaz publikowania na Forum Maryjnym...

Swoje wypociny publikuje w Süddeutsche Zeitung, znanym lewico-hitlerowskim antysemickim szmatławcu...

Była już rozprawa przeciw niemu? Orientuje się kto?

Ot, co...
        • chief-denunciator Re: French resistance in the Second World War 11.07.12, 08:37
          Tym, którzy po raz pierwszy
          zetknęli się z tym Francuzem chciałbym tylko powiedzieć, że jest on rasistowskim bydlakiem, neohitlerowską szmatą, w dodatku z poczuciem misji.
          Zrobicie z tym oczywiście, co uznacie za stosowne.
          Uważam, że winien byłem Wam informacji.

Ot, co...
          • zawszekacperek Re:Paradoks 11.07.12, 08:55
            Chief,
            im więcej prawdziwych antysemitów demaskujesz, tym bardziej jesteś opluwany. I o zgrozo nie przez zdemaskowanych. Wytłumacz mi ten paradoks.

Kacperek
            P.S.
            Przed zabraniem się do roboty nachlej się piwa z ALDIKA smilesmilesmile
            • chief-denunciator Re:Paradoks 11.07.12, 09:13
              Wyraźnie widać, że ciężko jebnięty...

Zapomnij go...

Nikt przy zdrowych zmysłach nie robi takich rzeczy...

Ot, co...
            • chief-denunciator Re:Paradoks 11.07.12, 09:30
              zawszekacperek napisał:

im więcej prawdziwych antysemitów demaskujesz, tym bardziej jesteś opluwany.

=========================================

Nu, starość obawia się w wielu różnych postaciach, niektórzy dostają zielonego ślinotoku...

Inni, kręćka antysemickiego... Inni, Alzheimera... Inni, halucynacje (Pan Baron...)

Tragiczne i żałosne....

Wyraźnie widać, że tu Szatan sabotował dzieło Boże...

Nie wierzę, aby Pan Bóg był tak okrutny...

Ot, co...
              • chief-denunciator Re:Paradoks 11.07.12, 09:42
                A tu porady jak demaskować pojebańca...

Ot, co...
          • chief-denunciator jak się konserwuje mirabelki... 12.07.12, 08:56

Tym, którzy po raz pierwszy zetknęli się z tym Francuzem chciałbym tylko powiedzieć, że jest on rasistowskim bydlakiem, neohitlerowską szmatą, w dodatku z poczuciem misji. Zrobicie z tym oczywiście, co uznacie za stosowne. Uważam, że winien byłem Wam informacji.
            >
            > Ot, co...
            ==========================================

Süddeutsche pisze:

Kommentare sind deaktiviert
            Die Kommentare für diesen Artikel wurden deaktiviert.

Aby zapobiec monotematycznemu oświetleniu tego zagadnienia.

Niech se ludzie lepiej dyskutują jak się konserwuje mirabelki...

Do politycznych dyskusji Niemce jeszcze nie dojrzały...

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: jak się konserwuje mirabelki... 12.07.12, 09:30

Aby zapobiec monotematycznemu oświetleniu tego zagadnienia.
              >
              > Niech se ludzie lepiej dyskutują jak się konserwuje mirabelki...
              >
              > Do politycznych dyskusji Niemce jeszcze nie dojrzały..

Ot, co...

Niemiecki dziennik >> Süddeutsche Zeitung<< wyłączył opcję KOMENTARZE w związku ze śmiercią francuskiego filozofa i byłego uczestnika francuskiego ruchu oporu.
              Opinie tego pana są niezgodne z obecnie panującą poprawnością polityczną obowiązującą w Niemczech...

Szczegóły patrz w jednym z powyższych wpisów...
              • zawszekacperek Re: Pomimo, że jestem w ciężkim szoku 12.07.12, 11:23
                po skazaniu mojego Ukochanego Pana Barona na banicję (!) z P&C, uprzejmie informuję Ciebie Chief, że u nas w Saksonii w związku z kanikułą letnią nastał sezon ogórkowy. W Hesji natomiast jest obecnie sezon mirabelkowy. Ot taki sobie koloryt lokalny. W związku z powyższym zmień kierunek swoich głębokich refleksji i zajmij się lepiej np. redagowaniem rezolucji potępiającej ostracyzm, którego ofiarą stał się nasz (mój i Twój) ukochany Pan Baron. smile

Kacperek
                a href="t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw" target="_blank">t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRbVVFsflAiqHjMOs5ih-3VgBfZGtn-uq2gNjKaXGjxhT_yOlwOw</a>
                • chief-denunciator Re: Pomimo, że jestem w ciężkim szoku 12.07.12, 19:05
                  zawszekacperek napisał:

po skazaniu mojego Ukochanego Pana Barona na banicję

=====================================

Od przeszło 10-ciolecia modlę się, aby tego niedobitka arystokratów diabli na Sybir wywieźli...

Wyjątkowo antypatyczny typ!

Ot, co...
                  • zawszekacperek Re: Hola, hola... 12.07.12, 20:07
                    Chief,
                    ród naszego ukochanego Pana Barona złożył już ofiarę na Sybirze. Czyżbyś zapomniał? Babcia Pana Barona uczyła w gułagu łagierników Boskiej Komedii, którą znała na pamięć.
                    Czy to wg Ciebie mała danina łez i potu tego szlachetnego rodu? smile

Kacperek
                    P.S.
                    Orientujesz się może, kiedy Gadupełe wraca z urlopu?

> zawszekacperek napisał:
                    >
                    > po skazaniu mojego Ukochanego Pana Barona na banicję
                    >
                    > =====================================
                    >
                    > Od przeszło 10-ciolecia modlę się, aby tego niedobitka arystokratów diabli na S
                    > ybir wywieźli...
                    >
                    > Wyjątkowo antypatyczny typ!
                    >
                    > Ot, co...
                    • koelscher Re: Hola, hola... 12.07.12, 21:22
                      Gratuluje pamieci, moj ty oblesny insynuatorze! Ciekawe, ze ja z twoich postow nie zapamietuje praktycznie niczego... smile
                      Pozdrow przy okazji etatowego zasranca forumowego i przekaz mu prosze, ze
                      Nieslychanie mnie strapia
                      ta jego antypatia...........
                      k-r

zawszekacperek napisał:

Babcia Pana Barona uczyła w gułagu łagierników [b]Boskiej Komedii[/
                      > b], którą znała na pamięć.
                      • zawszekacperek Re: Nu, dzięki Bogu 12.07.12, 21:56
                        Pan Baron żyje i jakoś tam rymuje. Serdecznie dziękuję Panu Baronowi za udzielenie Kacperkowi pełnomocnictwa odnośnie pozdrowienia "tego faszystowskiego bydlaka i neohitlerowskiej szmaty" czy jak mu tam. Kacperek rozumie, że pełnomocnictwo Pana Barona udzielone Kacperkowi obejmuje także reprezentowanie interesów Pana Barona na Forum Maryjnym (zwyczajna praktyka międzynarodowa w przypadku wojen i innych konfliktów zbrojnych). Kacperek złoży natychmiast Marii listy uwierzytelniające.smile
                        Czy Pan Baron ma już swojego ambasadora na Pustelni. Jeżeli nie, to proponowałbym posłać tam jako ambasadora właśnie "tego faszystowskiego bydlaka i neohitlerowską szmatę"- czy jak mu tam. smile
                        Kacperek
                        P.S.
                        Odnośnie szwankującej pamięci Pana Barona to stwierdzam, że jest to skutek nadużywania marychy i napojów wyskokowych.

koelscher napisał:

> Gratuluje pamieci, moj ty oblesny insynuatorze! Ciekawe, ze ja z twoich postow
                        > nie zapamietuje praktycznie niczego... smile
                        > Pozdrow przy okazji etatowego zasranca forumowego i przekaz mu prosze, ze
                        > Nieslychanie mnie strapia
                        > ta jego antypatia...........
                        > k-r
                        • koelscher Re: Nu, dzięki Bogu 12.07.12, 22:18
                          Kacperek - jak zwykle - nie rozumie.
                          1)Zgnila moralnos pozdrawia ode mnie staczke nieustajaca. To wszystko.
                          2)Skad przyszlo ci do glowy, ze mialbym ochote utrzymywac stosunki dyplomatyczne z p&c?
                          Uwazasz moze, ze nie zapracowalem na to, aby dac Marysi okazje demonstracji waaadzy?
                          k-r

zawszekacperek napisał:

Kacperek rozumie, że pełnomocnictwo Pana Barona udzielone Kacperkowi obejmuje także reprezentowanie interesów Pana Barona na Forum Maryjnym
                          • koelscher Re: Nu, dzięki Bogu 12.07.12, 22:23
                            I jeszcze jedno: Jesli sie juz musisz do mnie zwracac, to zwracaj sie adekwatnie, lachudro.
                            k-r
                          • zawszekacperek Re: Nu, dzięki Bogu 13.07.12, 06:18
                            Po głębokich i rzetelnych konsultacjach z Panem Baronem Kacperek zrozumiał, że Panu Baronowi należy się po zwycięstwie nad Marysią tryumf na Diasporze. Niniejszym Kacperek donosi Jego Impotencji Panu Baronowi, że organizacją tryumfu a szczególnie budową Bramy Tryumfalnej zajmie się "to faszystowskie bydle i neohitlerowska szmata" czy jak mu tam. Najwierniejsi wielbiciele Pana Barona obrzucą Jego Impotencję obfitą ilością gówna, które to ustawicznie wg Pana Barona wytwarzają. smilesmilesmile

Kacperek
                            Ambasador Pełnomocny Jego Impotencji Pana Barona koelschera
                            P.S.
                            Po zademonstrowaniu na P&C przez Pana Barona waaaadzy zapanowała pełna grozy cisza.
                            Strwożeni forumowicze ucięli nawet dyskusję o dżemie mirabelkowym.smile
                • koelscher Re: Pomimo, że jestem w ciężkim szoku 12.07.12, 21:41
                  Nie frasuj sie, najzalosniejszy insynuatorze! Moj ulubione wcielenie glupoty wojujacej bardzo dzielnie i wytrwale (ponad tydzien) znosilo prawde o sobie. Wlasciwei nalezy jej sie medal za masochizm uzytkowy. (Kto chce, niech czyta watek "Bardzo dobra ustawa").
                  k-r

zawszekacperek napisał:

> po skazaniu mojego Ukochanego Pana Barona na banicję (!) z P&C
      • chief-denunciator Re: French resistance in the Second World War 15.07.12, 11:25
        maria421 napisała:

Zapominam słów...

Nu, to już niedługo, kiedy Marysia dostanie kręcka antysemickiego jak ten francuski bojownik oporu przeciw hitlerowcom...

To przez to tłuste jedzenie w NRF...

Za Hitlerowców dawali kartki żywnościowe i alzheimera nie znano...
        I spotyka się jeszcze dużo naocznych świadków z tamtych czasów, gdy dawali kartki żywnościowe... I mają zadziwiającą pamięć...

Nie wszystko było złe u Hitlerowców...

> Tragiczne!
        >
        > Jedni dostają na starość alzheimera, inni dostają na starość kręćka antysemickiego.
        >
        > Na ten przykład ten francuski bojownik resistance i zasłużony bojownik z Hitle
        > ryzmem zmienił na starość swą orientację polityczną.

Roger Garaudy

Ot, co...
        • chief-denunciator Re: French resistance in the Second World War 15.07.12, 11:53

Za Hitlerowców dawali kartki żywnościowe i alzheimera nie znano...
          > I spotyka się jeszcze dużo naocznych świadków z tamtych czasów, gdy dawali kar
          > tki żywnościowe... I mają zadziwiającą pamięć...
          >
          > Nie wszystko było złe u Hitlerowców...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Kartka_na_mleko.jpg

A tu, u góry, widać polską podróbkę hitlerowskiego wynalazku...

Ot, co...
    • zawszekacperek Re: Chief! 12.07.12, 22:00
      Masz pozdrowienia od Pana Barona. smile

Kacperek
      Ambasador Pełnomocny Pana Barona koelschera

> Bardzo dobra wiadomość dla Pana Bar
      > ona:

>
      >
      >
      > zwiększa napięcie
      >
      > zwieracza odbytu

>
      >
      >
      > Na wszystko jest metoda...
      >
      > Koniec ze
      >
      > sraczką, sraczką, sraczką,
      >
      > na Polskich Forach Patriotycznych...
      >
      > Ot, co...
      >
      > PS
      >
      > Do Panów specjalistów od reklamy, od Googla:
      >
      > My już wiemy...
      >
      > my już bierzemy STOPERAN
      >
      > Może jeszcze gdzie indziej nie wiedzą?
      • chief-denunciator Re: Chief! 13.07.12, 08:57
        Masz pozdrowienia od Pana Barona.

Kacperek
        Ambasador Pełnomocny Pana Barona koelschera

============================================

A Ja Cię jeszcze raz ostrzegam!

Pan Baron jest bardzo mściwy i ma koneksje na najwyższym szczeblu w W-wie...

Jeśli był wstanie wycofać z internetu Listę Bohaterów Potulickich, to masz wyraźny dowód jego możliwości i wpływów na najwyższym szczeblu.

W porównaniu z tym to mossad jest małym pikusiem...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Chief! 13.07.12, 11:18
        Najnowsze!

Kacperku!

Zajrzy na stronę rodzinną Państwa Baronów...

Pan Baron siedzi cały dzień przed kąpjuterem,

Mira, małżonka Pana Barona, jest zmuszona handlować łodziami gumowymi...

A Pan Baron Smirnoffa sobie popija...

Nic dziwnego, że Go frust zżera...

Ot, co...
        • zawszekacperek Re: Chief! 13.07.12, 15:30
          Byłem. Widziałem. Chyba sobie kupię u Baronostwa taką łódeczkę. smile
          Chief, Pan Baron zażądał, żeby Kacperek zwracał się do niego adekwatnie.
          Co to znaczy: adekwatnie?

Kacperek
          • chief-denunciator Re: Chief! 13.07.12, 15:46
            zawszekacperek napisał:

> Byłem. Widziałem. Chyba sobie kupię u Baronostwa taką łódeczkę. smile
            > Chief, Pan Baron zażądał, żeby Kacperek zwracał się do niego adekw
            > atnie
            .

> Co to znaczy: adekwatnie?
            >
            > Kacperek
            =======================================

Toż to bardzo proste...

Takich podstawowych rzeczy nie znasz?

Ot, co...

PS

Co do Miry...

Fajna niewiasta, także z Briesen...

Jak Ona wytrzymuje z tym nieokrzesanym chłopem?

Mira jest już na Facebooku...

Pan Baron napisał prawdę, że nie jest w Picasso, to Mira wstawiła album rodzinny do internetu...

Pan Baron nie jest do tego intelektualnie predysponowany...

Dwie lewe rence...

Ot, co...
            • zawszekacperek Re: Chief! 13.07.12, 20:28
              Chief, dzięki za info o Kotau.Nu na usprawiedliwienie powiem że na University of B.B. in B.nie uczono tego ceremoniału. Nu ale University of B.B. in B to nie MIT in M. Dlatego jestem po trzykroć Ci (nie:Tobie) wdzięczny za pouczenie.
              Co do dwóch lewych rąk Pana Barona to kitujesz albo zwyczajnie pierdolisz głupoty. Wywodzę to z tego, że w całym Internecie nie znalazłem producenta par lewych jedwabnych białych rękawiczek z herbem.
              Kacperek
              • chief-denunciator Mésalliance... 14.07.12, 08:43
                zawszekacperek napisał: dzięki za info o Kotau.

Bardzo się cieszę, że mogłem Tobie (nie Ci) wydatnie pomóc. Taka moja natura, wszystkim pomagać, którzy są w potrzebie.

Obecnie interesuje mnie jeszcze tylko czy w rodzinie Baronów doszło do mezaliansu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Mezalians (fr. mésalliance) –
                małżeństwo z osobą niższego stanu np. szlachcica z chłopką.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ot, co...
                • zawszekacperek Re: Mésalliance... 14.07.12, 19:59
                  Chief, nie ulega wątpliwości, że mamy tu do czynienia z klasycznym przypadkiem mezaliansu. Tylko, że mezalians popełniła Mira wychodząc za mąż za osobnika z chorobą Habsburgów.smile

Kacperek

> zawszekacperek napisał: dzięki za info o Kotau.
                  >
                  > Bardzo się cieszę, że mogłem Tobie (nie Ci) wydatnie pomóc. Taka moja natura, w
                  > szystkim pomagać, którzy są w potrzebie.
                  >
                  > Obecnie interesuje mnie jeszcze tylko czy w rodzinie Baronów doszło do htt> p://pl.wikipedia.org/wiki/Mezalians
                  >
                  > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  > Mezalians (fr. mésalliance) –
                  > małżeństwo z osobą niższego stanu np. szlachcica z chłopką.

> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  >
                  > Ot, co...
                  • chief-denunciator Re: Mésalliance... 15.07.12, 06:43
                    zawszekacperek napisał:
                    Chief, nie ulega wątpliwości, że mamy tu do czynienia z klasycznym przypadkiem mezaliansu. Tylko, że mezalians popełniła Mira wychodząc za mąż za osobnika z chorobą Habsburgów.
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kochany Kacperku!

Niniejszym donoszę Tobie, że nad Twoimi postami muszę więcej płakać, aniżeli nad postami naszego dzielnego Januszka, pogromcę faszyzmu, w rewizjonistycznych Niemczech Zachodnich. (Który dla misji poświęcił swą pierwszą żonę i córkę ślubną)

Dzięki takim, jak Januszek, żyjemy obecnie w prawie że wyzwolonych, multikulturalnych Niemczech...

Ot, co...
                    • zawszekacperek Re: Mésalliance... 15.07.12, 09:34
                      Chief, niniejszym donoszę Tobie, że nadinterpretujesz posty Kacperka. Historia zna wielu mężów, którzy poświęcili swoje żony dla zwykłej chuci a co dopiero dla walki z faszyzmem. Ot chociażby taki Heniek VIII z Brytanii. I Brytanysmile też żyją w wyzwolonej, multikulturalnej Anglii.
                      Miej szerszy ogląd na poświęcanie się jednostek w walce o słuszną sprawę. smile
                      Ot, co!

Kacperek

> Kochany Kacperku!
                      >
                      > Niniejszym donoszę Tobie, że nad Twoimi postami muszę więcej płakać, aniżeli na
                      > d postami naszego dzielnego Januszka, pogromcę faszyzmu, w rewizjonistycznych
                      > Niemczech Zachodnich. (Który dla misji poświęcił swą pierwszą żonę i córkę ślub
                      > ną)
                      >
                      > Dzięki takim, jak Januszek, żyjemy obecnie w prawie że wyzwolonych, multikultur
                      > alnych Niemczech...
                      >
                      > Ot, co...
                      • chief-denunciator Re: Mésalliance... 15.07.12, 10:39
                        zawszekacperek napisał:
                        Ot chociażby taki Heniek VIII z Brytanii.

Lubię go.

Przyczynił się w znacznym stopniu do emancypacji mężczyzn...

W jego czasach mężczyźni nosili stroje uwypuklające prymarne cechy seksualne mężczyzn...

Nie dostrzegam żadnych racjonalnych powodów, aby je wstydliwie ukrywać...

Ot, co...
                      • chief-denunciator Re: Mésalliance... 16.07.12, 09:09
                        zawszekacperek napisał:

Chief, niniejszym donoszę Tobie, że nadinterpretujesz posty Kacperka.

=====================================
                        Not at all!

I was Rolling On the Floor Laughing.

Ot, co...
                        • zawszekacperek Re: Mésalliance... 16.07.12, 11:25
                          Chief, zaprawdę powiadam Tobie (nie: Ci), że to nie jest czas, żeby się turlać (Ładne słówko. Prawda?) ze śmiechu. Teraz trzeba Pana Barona definitywnie odizolować od zdrowej tkanki społecznej. Pokoik w Petersbergu okazał się nieskutecznym medium.
                          Ot, co!
                          Kacperek

> zawszekacperek napisał:
                          >
                          > Chief, niniejszym donoszę Tobie, że nadinterpretujesz posty Kacperka.
                          >
                          > =====================================
                          > Not at all!
                          >
                          > I was Rolling On the Floor Laughing.
                          >
                          > Ot, co...
                          • chief-denunciator Re: Mésalliance... 16.07.12, 11:45
                            zawszekacperek napisał:

Teraz trzeba Pana Barona definitywnie odizolować od zdrowej tkanki społecznej
                            ============================================

Nu, ja myślę, że Grüne Mina już była w Nagold we Szwarcwaldzie...

I to już przed kilku laty na wniosek rodziny...

Przecie nikt normalny z nim nie wytrzyma.

On postuje z Zakładu Zamkniętego...

Jak powyżej widać, poniektórym nie można nawet starego kąputera dać do ręki...

Ot, co...
                            • zawszekacperek Re: Mésalliance... 16.07.12, 12:57
                              Smutnie kończy się saga tak prześwietnego i zasłużonego dla czterech nacji rodu arystokratycznego.
                              V wieków etykiety poszło się... jebać!
                              Ot, cooooo!
                              Nawet zatwardziałych bojowników z niemieckim faszyzmem Ostatni Baron Ch. wystraszył i wzięli na ... przeczekanie. A co wzięli?
                              STOPERAN!

Chief, zwyciężyłeś!
                              smilesmilesmile
                              Kacperek
                              • chief-denunciator Re: Mésalliance... 16.07.12, 13:07
                                zawszekacperek napisał:

Smutnie kończy się saga tak prześwietnego i zasłużonego dla czterech nacji rodu arystokratycznego.

Ja także nic nie rozumiem.

Założenie nowego konta trwa mniej aniżeli 5 min. >>Maryja xyz<< Każdy po stylu pozna czy podróba, czy nie...

Dlaczego Maryja nie występuje na innym forum i upublicznia swą korespondencję z odpowiednimi czynnikami GW?

Ot, co...
                                • chief-denunciator Re: Mésalliance... 16.07.12, 13:28

Dlaczego Maryja nie występuje na innym forum i upublicznia swą korespondencję z odpowiednimi czynnikami GW?

========================================

Amokläufer uciekł z Zakładu Zamkniętego, wtargnął do realnego mieszkania Maryi, a tu wszyscy myślą, że to fajny żart Pana Barona...

Ot, co...
                          • koelscher Re: Mésalliance... 16.07.12, 18:05
                            Jesli taka zgnilizna moralna jak ty mialaby byc skladnikiem "zdrowej" tkanki to...
                            Gute Nacht, Menscheit!
                            k-r

zawszekacperek napisał:

> Chief, zaprawdę powiadam Tobie (nie: Ci), że to nie jest czas, żeby się
                            > turlać (Ładne słówko. Prawda?) ze śmiechu. Teraz trzeba Pana Barona defi
                            > nitywnie odizolować od zdrowej tkanki społecznej. Pokoik w Petersbergu okazał s
                            > ię nieskutecznym medium.
                            > Ot, co!
                            > Kacperek
                            > chief-denunciator napisała:
                            >
                            > > zawszekacperek napisał:
                            > >
                            > > Chief, niniejszym donoszę Tobie, że nadinterpretujesz posty Kacper
                            > ka.
                            > >
                            > > =====================================
                            > > Not at all!
                            > >
                            > > I was Rolling On the Floor Laughing.
                            > >
                            > > Ot, co...
                            >
                            >
                            • zawszekacperek Re: Mésalliance... 17.07.12, 11:19
                              Menschheit Panie Baronie. Menschheit!

Kacperek
                              koelscher napisał:

> Jesli taka zgnilizna moralna jak ty mialaby byc skladnikiem "zdrowej" tkanki to
                              > ...
                              > Gute Nacht, Menscheit!
                              > k-r
                              >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka