chief-denunciator 27.02.14, 10:56 1.760.000 Dalszych źródeł! Na Maryjnym Forum ktoś się żołądkował, że ciągle BILD jest cytowane. Nie pamiętam kto.. Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Nie tylko BILD ! 27.02.14, 11:04 Chief, moze mi pomozesz rozwiazac dylemat jak to sie dzieje ze takie typy dochodza do tak wysokich stanowisk? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nie tylko BILD ! 27.02.14, 11:12 Strach przed PiS-em POczynil spustoszenie w umyslach wyborcow. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nie tylko BILD ! 27.02.14, 11:25 maria421 napisała: > Chief, moze mi pomozesz rozwiazac dylemat jak to sie dzieje ze takie typy docho > dza do tak wysokich stanowisk? Mario, pytasz nieodpowiedniego "człowieka" - zapytaj Jurę, on Ci wyjaśni na czym polega cudowne rozmnożenie głosów - i to nie jest żaden mit ani legenda. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nie tylko BILD ! 27.02.14, 11:40 maria421 napisała: > Chief, moze mi pomozesz rozwiazac dylemat jak to sie dzieje ze takie typy dochodza do tak wysokich stanowisk? ============================== Tak poważnych decyzji nie mogę podejmować na sucho... A od przeszło tygodnia nie mam piwa! Musimy wpierw odczekać wyniki konferencji prasowej! W tedy zadecyduję! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Rozwiązałem niniejszym Twój problem? 27.02.14, 12:13 chief-denunciator napisała: Musimy wpierw odczekać wyniki konferencji prasowej! ====================== Protokół konferencji prasowej zdobyłem... Tylko piwa mi ciągle brak! Ot, co... Postscriptum Od czasu, gdy Januszek ma niemiecki papierek jest megabuńczuczny.. Jak rasowy ponadczłowiek... Jeśli rozumiesz, co mam na myśli... Będę musiał w tej sprawie pogadać z Martinem Schulzem... (To taki kapo we włoskim filmie o obozach hitlerowskich... Dostał tę rolę poprzez konszachty...Może i Protasiewicz ma dobre koneksje we właściwym miejscu ?) Rozwiązałem niniejszym Twój problem? TAK NIE Właściwe proszą zaznaczyć... A teraz raus! Odpowiedz Link
maria421 Re: Rozwiązałem niniejszym Twój problem? 27.02.14, 12:29 Niestety, nie rozwiazales Ciagle np. nie wiem dlaczego pan posel nie wyszedl wyjsciem z napisem "Nothing to Declare" tylko musial isc tam, gdzie sa celnicy. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Rozwiązałem niniejszym Twój problem? 27.02.14, 13:56 maria421 napisała: > Niestety, nie rozwiazales > > Ciagle np. nie wiem dlaczego pan posel nie wyszedl wyjsciem z napisem "Nothing > to Declare" tylko musial isc tam, gdzie sa celnicy. ===================================> Po takich przykrych doświadczeniach (otwarta agresja) Pan Poseł będzie ze Strasbourga/Brukseli chyba poprzez Wielką Brytanię, Norwegię, Szwecję wracał do Ojczyzny... Sicher ist sicher! Ot, co... Postscriptum Najbardziej to mi Donalda żal... Jak on się przygotowuje to tej czekającej go rozmowy? Trenuje już przed lustrem oburzenie? Albo pełne współczucie, jak Schulz? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Rozwiązałem niniejszym Twój problem? 27.02.14, 20:46 Dear Maria, widać, że nie wiesz, co wśród polskich elit politycznych w ostatnich latach jest trendy. Odpowiedź jest prosta jak 3 metry sznurka w kłębku. Trendy jest zostać członkiem Związku Wypędzonych z Lufthansy. Vide: Jaś Marysia Rokita Kacperek PS Jacuś powinien cieszyć się, że Helmut skuł mu kajdankami ręce a nie mordę. Żeby zajść tak wysoko jak Jacuś, trzeba być hojnym w całym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link
chief-denunciator Nr. 753 Kto to taki? 27.02.14, 16:24 Redaktorzy Wiki pracują rzekomo społecznie, za friko... Jak oni to robią, że najnowsze wydarzenia są już uaktualnione? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nr. 753 Kto to taki? 27.02.14, 16:34 chief-denunciator napisała: Nr. 753 Kto to taki? A kuku! To ja... Ofiara niemieckich urzędników mentalności tendencji Eichmannowskiej... Odpowiedz Link
chief-denunciator 1,2 Millionen Euro pro Jahr.. 27.02.14, 17:46 Tyle płacimy średnio na każdego Deputowanego Naszego Jewrosowchozu... Ale warto... Troszczą się o nas... Aby nam się ciągle lepiej powodziło... Nam wszystkim... a. Panu Gutmenschowi b. Mnie... c. Last but not least : Januszkowi/Krzyśkowi i Christianowi... Postscriptum Pisałem już? Jego gastronomia na St.Pauli to tylko Tarnung... Czyli po naszemu Pic na wodę... Christian by swego talentu nie marnował jako zwykły gastronom... Widzieliście już jego obrazek w pełni? Jest na PDF pliku... Razem ze swoimi byłymi współpracownikami... Którzy mu uciekli... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: 1,2 Millionen Euro pro Jahr.. 27.02.14, 17:54 Każdy ma szansę stania się Jewrodeputowanym... Niema już żadnych barierek w drodze do Jewrosowchozu... Ot, co... Odpowiedz Link