Dodaj do ulubionych

Human dignity is a global issue!

06.06.14, 15:06
O weganizmie i podobnych pierdołach dyskutują na Forum Januszkowo-Maryjnym...

https://www.thetablet.co.uk/content/images/logo.png

A u brzegów Europy giną codziennie ludzie, a moje apele aby tych ludzi przyjąć u siebie, są permanentnie olewane...

>>Traktujcie go jak powietrze<< Oto jedyna reakcja Januszka, który wybrał sobie Niemce jako Wahlheimat.

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Human dignity is a global issue! 06.06.14, 15:34
      Na Forum Pana Zbyfaucha o godności człowieka także nic nie słyszeli...

Pan Zbyfauch reaguje bardzo energicznie tylko i wyłącznie w obronie godności człowieka własnej etni...

Reszta ludzkości mu zwisa...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Human dignity is a global issue! 06.06.14, 15:41
        O godności człowieka...

Warto poczytać...

W kilku językach...

Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Human dignity is a global issue! 06.06.14, 16:02
          Niniejszym postuluję, aby każda etnia na świecie miała taką prężną organizację broniącą swoją godność...

Tym etniom, którym brakuje na zaradności, powinne inne, bardziej zaradne etnie pomóc w zorganizowaniu takiej organizacji...

Ot, co...
    • chief-denunciator Są różne sposoby obrony godności człowieka... 06.06.14, 16:31
      Oto jedna z nich...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Są różne sposoby obrony godności człowieka... 07.06.14, 07:36
        Niezwykle wymowne!

Na temat Godności Człowieka, abcd228 nie wyrobił sobie jeszcze własnego zdania...

Jest widocznie dopiero w trakcie...

Ot, co...

Postscriptum

Był tu już kiedyś taki osobnik, który stwierdził, że niniejsze forum to Bagienko, wykreował nowe, na samym końcu zestawienia Forów GW.

Było ale zmarło śmiercią naturalną... (Zabrakło znawców...)

Może by tak drugi raz spróbować?

Do trzech razy sztuka..

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Human dignity is a global issue! 07.06.14, 22:11
      Niemiecka policja brutalnie bije naszych afrykańskich braci.

Ale ja wiem, że dla Gutmenschów to bardzo kłopotliwy temat...

Ale dlaczego Christianowi dali prawo rezydencji, a Afrykanom nie?

Przecie oboje z tych samych motywów chcą żyć między Niemcami.
      Krzysiek - z powodu rozbiorów i okupacji, a Afrykanie z powodu kolonizacji...

Ot, co...

Postscriptum

Żądam zdecydowanie prawa do Wahlheimat dla Afrykanów!
      W Hamburgu... koło restauracji klubowej Krzyśka...
      Skoro takiego prawa w Niemiaszkowej konstytucji jeszcze nie ma, to trza tym szybciej dopasować do potrzeb naszych braci z Afryki...
      Bez takiego dopasowania nie wyobrażam sobie afrykańskie życie w Niemczech.
      Powiedział naczelny Rabi z Moskwy z okazji podobnej sytuacji prawnej dwa lata temu...
    • chief-denunciator a worldwide phenomenon.... 08.06.14, 10:52
      Nawet w Ameryce Łacińskiej naziole zabraniają ludziom żyć zgodnie z ich wiarą.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      "We were only two families, but he wanted us to leave," he added. "We were doing nothing wrong - just exercising our freedom of religion."
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Dlaczego tym Ludziom jeszcze nikt nie udzielił azylu w Niemczech?

Wszędzie, gdzie nie spojrzysz, bydło faszystowskie i szmaty rasistowskie...
      Byłem Wam winien tą informację, co z nią zrobicie zależy całkowicie od waszego sumienia...

Ot, co...

Postscriptum

Orientuje się może kto dlaczego ludzie są takie wredne?
    • chief-denunciator ul. Kardynała Wyszyńskiego / Agnes-Miegel-Str. 08.06.14, 17:58
      ul. kardynała wyszyńskiego

Zgodnie z googlem 668.000 wpisów

Okazuje się, że ten Pan pisał rzeczy, które oględnie mówiąc są politycznie niepoprawne.

Orientuje się może kto, czy istnieją jakieś plany aby ten stan rzeczy zmienić?
      A jeśli nie, to dlaczego nie?

Postscriptum

W Niemczech są obecnie zmieniane wszystkie patronaty niejakiej pani Agnes Miegiel.
      Swego czasu zdarzyło jej się napisać także coś polityczne niepoprawnego...

• chief-denunciator Re: ul. Kardynała Wyszyńskiego / Agnes-Miegel-Str 08.06.14, 18:27
        https://www.kul-tours.de/aaaaa/BrandtMiegelJuli1961.jpg

Willy Brandt, wielki przyjaciel Polaków, razem z Agnes Miegel, Hitlerczynką

Ot, co...

Postscriptum

Rżnie wariata, albo nie był poinformowany o osiągnięciach literackich niemieckiej Wisławy Szymborskiej?
        • chief-denunciator Re: ul. Kardynała Wyszyńskiego / Agnes-Miegel-Str 08.06.14, 18:43
          chief-denunciator napisała:
          Rżnie wariata, albo nie był poinformowany o osiągnięciach literackich niemieckiej Wisławy Szymborskiej?

Co piszą na sąsiednich forach o polskiej Agnes Miegel?

Orientuje się może kto, czy w Polsce są jakieś ulice lub instytuty pod patronatem
          Wisławy Szymborskiej ?

A jeśli tak, to dlaczego?

Ot, co...
          • chief-denunciator Re: ul. Kardynała Wyszyńskiego / Agnes-Miegel-Str 08.06.14, 18:53
            Oprócz Szymborskiej było jeszcze kilku dalszych...

Lista jest dosyć długa...

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: ul. Kardynała Wyszyńskiego / Agnes-Miegel-Str 08.06.14, 19:21
              Orientuje się może kto, czy fora GW można czytać z czystym sumieniem?

Czy jako dobry katolik muszę po takiej lekturze iść do spowiedzi?

Ot, co...
    • chief-denunciator Wspólna Misja pokojowa: Papieża i Chiefa! 09.06.14, 07:27
      Wspólna Misja pokojowa: Papieża i Chiefa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Panie, uczyń mnie narzędziem Twego pokoju. Tam, gdzie nienawiść - pozwól mi siać miłość, gdzie krzywda - przebaczenie, gdzie zwątpienie - wiarę, gdzie rozpacz - nadzieję, gdzie mrok - światło, tam gdzie smutek - radość.
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Niech chrześcijanie potrafią uderzyć się w piersi za słowa i czyny podyktowane pychą, nienawiścią, wolą dominacji i nieprzyjaźni do członków innych religii i grup społecznych.

Ja przebaczam tu publicznie i oficjalnie wszystkim tym, którzy zwali mnie

Bydłem faszystowskim,

Szmatą rasistowską,

Antysemitą,

Antyromistą,

Antysinistą,

Antynegridą,

oraz wszystkich innych i pozostałych anty...

także brunatnym gnidą i hienom...

Zapomniałem lub ominąłem kogoś?

Najważniejsze są pokój i miłość między etniami...

Tak nam dopomóż Jahwe!

Tak nam dopomóż Allah!

Tak nam dopomóż Bóg!

Ot, co...
      • chief-denunciator Wspólna Misja pokojowa: Wezwanie do dialogu! 09.06.14, 07:36
        Aby uczynić pokój, trzeba znacznie więcej odwagi, niż by prowadzić wojnę

- Świat jest dziedzictwem, które otrzymaliśmy od naszych przodków, ale także kredytem dla naszych dzieci; dzieci, które są zmęczone i wycieńczone konfliktami, pragną nadejścia świtu pokoju, proszą nas, by obalić mury nieprzyjaźni i podążać drogą dialogu.

Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Wspólna Misja pokojowa: Wezwanie do dialogu! 09.06.14, 07:49
          «Jam głos wołającego na pustyni: Prostujcie drogę Pańską»

Ot, co...
          • chief-denunciator Re: Wspólna Misja pokojowa: Wezwanie do dialogu! 09.06.14, 08:00
              God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,
              Courage to change the things I can,
              And wisdom to know the difference.

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: Wspólna Misja pokojowa: Wezwanie do dialogu! 09.06.14, 08:23
              And now these three remain:

faith, hope and love. But the greatest of these is love.

Ot, co...
              • chief-denunciator Re: Wspólna Misja pokojowa: Wezwanie do dialogu! 09.06.14, 08:37
                Całkowicie za darmo!
                Sprawdź !

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka