the-great-inuk 05.01.15, 18:33 Ruskie transmitują z Drezna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Trasmisja z Drezna 05.01.15, 18:39 Jeden z nielicznych portali, któremu można ufać... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Trasmisja z Drezna 06.01.15, 12:33 Dalsze niezbite dowody, że PEGIDA jest faszystowska! Wodzireje PEGIDY przemawiają po niemiecku! Dr. Joseph Goebbels, także przemawiał po niemiecku! Wystarczy? Ot, co... Odpowiedz Link
fan.club Słownik Goebbelsa - ciąg dalszy. 06.01.15, 14:56 Często używanym przez Goebbelsa słowem bylo także Mischpoke, ale teraz mamy inne czasy. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Słownik Goebbelsa - ciąg dalszy. 06.01.15, 15:47 fan.club napisał: > Często używanym przez Goebbelsa słowem bylo także Mischpoke, ale teraz mamy inn > e czasy. ===================== Zgadza się! Ja także czytam jego pamiętniki. Ale nie mów tego Januszkowi i Zbyfauchowi, bo oni tego nie lubią.... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Słownik Goebbelsa - ciąg dalszy. 06.01.15, 16:07 Ona także miała syfa! Wszystko jasne? Podobnie jak urzędnik w Ambasadzie III Rzesza Hitlerowskiej w Paryżu... (Patrz Google, Grynszpan) Odpowiedz Link
the-great-inuk W Australii 06.01.15, 18:28 także o Niemcach piszą... Ale piszą po australijsku... I ja wszystko rozumiem.. Nie wiedziałem, że ja władam australijskim językiem... ?! Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: W Australii 06.01.15, 19:18 To z pewnoscia i to zrozumiesz : www.youtube.com/watch?v=aoI6I6lHvK4 podejrzewam autorstwo tej grupy : de.wikipedia.org/wiki/Latma Odpowiedz Link
the-great-inuk Ja już zawsze rozumiałem zasady logiki ... 07.01.15, 06:07 maria421 napisała: > To z pewnoscia i to zrozumiesz : > > www.youtube.com/watch?v=aoI6I6lHvK4 > podejrzewam autorstwo tej grupy : > > de.wikipedia.org/wiki/Latma ========================================= Ja zrozumiałem! Ale co z tego? Ja już zawsze rozumiałem zasady logiki ... Zbyfauch i Januszek, Twoje think tanks, uważają, że to Bydło Faszystowskie i Szmaty Rasistowskie! Wyklaruj im, że tak nie jest! Albo wypierdol ich ze swego Forum! Bo Ci poziom moralny i etyczny zaniżają! I nie jestem pewien, czego się bardziej obawiać: Władzy Selafistów w Niemczech, czy Twoich pupilków? !!! Odpowiedz Link
the-great-inuk Polscy Rodacy mają trudności ze swoją identity... 07.01.15, 07:57 PEGIDA bardziej niebezpieczna, aniżeli Araby...lub Hitlerowce... Wypowiedź z kompetentnych ust! Ot, co... To jeden z tych 10 000 ... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ The Israeli Embassy estimates there are 10,000 Israelis living in Berlin, but various forums serving members of that population put the number at between 8,000 and 15,000. Some say there are no fewer than 25,000 Israelis in Berlin's many boroughs and neighborhoods. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Źródło: Haaretz - (Skrajnie lewicowy dziennik Izraelski, mam zamiar na stałe zaprenumerować... ) Fajnie jest między Dziczą Niemiecką! Nie dziwota, że Polscy Rodacy mają trudności ze swoją identity... Odpowiedz Link
the-great-inuk Zaspy śnieżne - To chyba jakiś znak Niebios ? 07.01.15, 08:47 W Judei i Samarii... Ot, co... Postscriptum To chyba jakiś znak Niebios ? Ale jaki, konkretnie ! Że Ci Bogowie religii monoteistycznych mają taki feeble minded zwyczaj kamuflowania swoich dyrektyw! Nie rozumiem! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Zaspy śnieżne - To chyba jakiś znak Niebios 07.01.15, 09:01 Nu, w Polsce, Zima jest tradycyjnie wielką niespodzianką... To taki folklor u tej Etni... Nie wiem jak tam jest w Oriencie! Ot, co... Odpowiedz Link