the-great-inuk 17.11.15, 11:19 rodzi coraz więcej soczystych owoców. Moja przeszło 10-letnia wytrwałość nie była nadaremna! Ot, co.... © Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Moja Misja 17.11.15, 11:38 A ja myślał, że to tylko Niemców obleśnych wykastrowali... Ot, co... © Okazuje się, że nie tylko! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Moja Misja 17.11.15, 11:52 Obleśny Niemiec! Polaków nie kocha! Ale co jest o wiele gorsze: Nie kocha także obywateli Judei i Samarii! Wygłosił w Semie Izraelskim mowę po NIEMIECKU w której porównywał nieproporcjonalne zużycie wody pitnej przez Judajczyków i Samarytów z mieszkańcami West Bank ! Tylko obleśny Niemiec jest zdolny do takiej wyrafinowanej, perfidnej nikczemności... Oni to w genach majom! Ot, co...© Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Moja Misja 17.11.15, 12:48 Wielka szkoda, że Pijany Jacek Protasiewicz już nie pracuje w Europie... Mógłby się spytać tego obleśnego Niemca, czy już kiedyś był w okolicach Krakowa - Nowej Huty... Ot, co.... © Odpowiedz Link
the-great-inuk Merkel made a tremendous mistake... 17.11.15, 13:33 Greates Trojan Horse Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Merkel made a tremendous mistake... 17.11.15, 14:32 Widać jasne światełko w głębi tunelu... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Merkel made a tremendous mistake... 17.11.15, 14:57 Wreszcie się zaczyna! Wzmacniamy Granicę Pokoju Na Odrze i Nysie Łużyckiej! Od 20-tu lat o to walczę... Nie będzie Martin Schulz nam Rotę tłumaczył! Faszysta jeden! Ot, co... © Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Merkel made a tremendous mistake... 17.11.15, 15:22 msw.gov.pl/ Gosciu mi siem podoba! Ma jaja! Besser ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende Ot, co... Postscriptum Zrehabilitować Jacka Protasiewicza ! Odpowiedz Link