Dodaj do ulubionych

Nu, to kiedy pakujemy walizki?

10.12.16, 20:08
Jestem przekonany, że gdyby ten portal był bardziej znany na tyłach Niemców...

Wszyscy Polscy Patrioci czasowo u Potomkach Plemienia Nazistów Hitlerowskich by już dawno temu walizki spakowali...

Tylko dzięki niestrudzonej misji Wielkiego Inuka prawda wychodzi na światło dzienne.

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Nu, to kiedy pakujemy walizki? 10.12.16, 20:16
      Następny powód do pakowania walizek ...
      • the-great-inuk Re: Nu, to kiedy pakujemy walizki? 10.12.16, 20:58
        Ciąg dalszy pakowania walizek...

Czy to sado-macho ma taką moc piekielną, aby żyć pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich bez zważania na straty?

Bez zważania na dobro dzieci?

Byłem Wam winien informacji...
        • the-great-inuk Re: Nu, to kiedy pakujemy walizki? 11.12.16, 08:15
          Niezwykle ciekawy artykuł o wnukach wiadomych osób.

0.5 min czytania. Serdecznie rekomenduję.

BTW! Rodaczka Januszka i Zbyfaucha.

Dlatego ci dwaj mają takie poważanie u Marychy...

Byłem Wam winien informacji...

Wiedzieliście, że żyjemy w post faktycznym świecie?

Ja się przed chwilą dowiedziałem w DOJCZLANDFUNKCIE...

Szokujące...
          • the-great-inuk Polskie Matki i żony, na zawsze w Polsce! 11.12.16, 09:35
            Artykuł już nieco historyczny: (7,5 min czytania, godny polecenia, rekomendacji, po naszemu)

==================================================
            Nie wyjeżdżam po to, żeby sobie kupić nową kanapę. Wyjeżdżam, bo brakuje nam na chleb i na opłaty. Mamy troje dzieci jeszcze w domu. Jako osoba ponad 55-letnia, otrzymuję oferty do ludzi ponad 90-letnich. Bo tylko dla nich osoba w moim wieku jest młodą osobą.
            ==================================================

(Kilka dekad nazad Niemce skupywali za bezcen dzieła sztuki w całej podbitej Europie od osób będących w prekaryjnej sytuacji finansowej, Déjà-vu po naszemu... Ale teraz oddają częściowo, sztuka po sztuce, najwięcej do East Coast... Przyszła kryska na Matyska, po naszemu... )

Wstrząsające! Do szpiku kości!
            Jak to poprzedni Rząd Polski pozwalał na traktowanie Rodaków! (Kojarzy mi się z Polskim Rządem Sanacyjnym, który to znam doskonale z lektury Post Faktycznej Trybuny Ludu!)

Jestem przekonany do szpiku kości, (100%), że pod nowym, lepszym, suwerenniejszym, demokratyczniejszym, Rządem Polski pod egidą Partii Sprawiedliwości i Prawa, takie traktowanie Rodaków należy bezpowrotnie do przeszłości historycznej!
            Nigdy więcej Niemiec nie będzie nam zabierał matek, żon! (I dzieci poprzez Hitlerowski Jugendamt)
            Nawet na kilka tygodni!

Polskie Matki i żony, na zawsze w Polsce, w Ojczyźnie! (Przy swojej rodzinie!)

Dzięki PiS-owi!
            • the-great-inuk O celu Polaka 11.12.16, 09:44
              O celu Polaka.

□ □

Polaka celem:
              Skrucha przed Bogiem,
              Mir z przyjacielem,
              A walka z wrogiem.

Cześć dla siwizny,
              Czyste sumienie,
              Miłość Ojczyzny
              I poświęcenie.

Chętnie krew własną,
              Dać w dobrej sprawie,
              Zacnie i jasno,
              Dążyć ku sławie.

Umieć na progu
              Złożyć urazy,
              Mieć ufność w Bogu
              I żyć bez skazy.

Trudy i znoje,
              Znosić z weselem,
              To, dzieci moje,
              Polaka celem.

(Władysław Bełza)
            • the-great-inuk ( East Coast po naszemu) 11.12.16, 10:16
              the-great-inuk napisała:

> (Kilka dekad nazad Niemce skupywali za bezcen dzieła sztuki w całej podbitej Eu
              > ropie od osób będących w prekaryjnej sytuacji finansowej, Déjà-vu po naszemu..
              > . Ale teraz oddają częściowo, sztuka po sztuce, najwięcej do East Coast... Przy
              > szła kryska na Matyska, po naszemu... )

Współczesne dobre Niemce szukają na gwałt dalszych osób, którym jeszcze nie oddano ich spadków ...

Zna ktoś może kogoś, który zna kogoś innego, który ma prawo do swego dziedzictwa?

Szczególnie apelują do osób na Wschodnim Wybrzeżu ( East Coast po naszemu)

Wielki Inuk ma także kilka Jeleni na Rykowisku na strychu i czeka na prawowitego właściciela! (Celem wiedergutmachung)

Postscriptum

ALASKA

Co zrobimy z tym fantem?

Faszystowski Imperializm Amerykański odkupił to terytorium od Ruskiego Cara za bezcen, gdy ten był czasowo w prekaryjnej sytuacji pieniężnej / pekuniarnej po naszemu!
              Tamtejsi Indianie/Innuici modlą się jeszcze do dnia dzisiejszego w Cerkwiach zbudowanych przez ruskich misjonarzy... Słyszałem, że Donek chce oddać Alaskę Putinowi, za pomoc internetową w uzyskaniu dostępu do Białego Domu... (Alaska - Ruskie Ziemie Odzyskane)

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka