Dodaj do ulubionych

Wybitny Niemiecki Polityk

14.12.16, 10:31
z korzeniami we Wschodniej Anatoli (Nie mieszać z Kaszubami)

Niemiecki paszport wystaje mu na 3/4 z kieszonki piersiowej.

Ten wybitny niemiecki polityk smaży donosy do Senatu USA w sprawie polityki personalnej US Prezydenta Elekta.

Mianowany przez Donka kandydat na Ministra Spraw Zagranicznych nie był uzgadniany z Panem Oezdemirem!

Allahu Akbar!

Wielka szkoda, że niemce nie dysponują Atomówką i Oezdemir nie jest Ministrem Wojny!

Ale po za tym w ciekawym świecie żyjemy!

Byłem Wam winien informacji...

Proponuję aby Polskie Wygnaństwo u Potomków Nazistów Hitlerowskich wystosowało Petycję do Senatu USA popierającą wytyczne Herr Oezdemira ze wschodniej Anatolii!

Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg!

Ot, co...

Postscriptum

=============================================
Grünen-Chef Cem Özdemir hat den US-Senat aufgefordert, den Chef des Energiekonzerns ExxonMobil, Rex Tillerson, nicht zum nächsten US-Außenminister zu wählen.
=============================================

Czujecie ten zapaszek?

To Donek się ze strachu zesrał !!!
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Wybitny Niemiecki Polityk 14.12.16, 10:43
      Dlaczego te dwa przybłędy mi się ciągle nawzajem mieszają?

Orientuje się może kto?

Dlaczego Niemce tak uwielbiają takie wytrenowane przed lustrem gesty?
    • the-great-inuk A we Wschodnie Anatoli bryndza! 14.12.16, 10:57
      https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuz8yEgJ_OgBn1eW3KryCuQLRigat9YSfNM9BcW0i4tSbSbs7N

Wschodnio Anatolijczyk

Jest do głębi przekonany o swej Świętej Misji Zbawienia Narodu Niemieckiego!

A we Wschodnie Anatoli bryndza!

Postscriptum

Orientuje się może kto ile godzin się taką pozę trenuje przed lustrem?
    • the-great-inuk Jestem Wam winien informacji o sytuacji w świecie 14.12.16, 11:33
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS56LmoKN4MzuHoZlORb8HBdQuIH2hhx4I8zWhk9LJgplfxhQaJ

Senat USA debatował całą noc nad wetem Zielonego Przybłędy z Anatoli Wschodniej!

Dantejskie sceny!

Dochodzi do brutalnych rękoczynów!

Obrady potrwają jeszcze jakiś czas!

Jestem Wam winien informacji o sytuacji w świecie!

Bez Zbyfaucha, Zielonego Przybłędy z Anatoli Wschodniej oraz Wielkiego Inuka bylibyście wszyscy zgubieni...
    • the-great-inuk To moja misja na Polskich Forach Patriotycznych... 14.12.16, 11:50
      Papież święty przyleciał z Watykanu do USA aby wotować w Senacie USA za LIBERUM VETO Zielonego Przybłędy z Anatoli Wschodniej.

Byłem Wam winien informacji o kryzysie światowym...

To moja misja na Polskich Forach Patriotycznych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka